Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΙΛΙΣΙΑ!!!

ΒΕΡΑ

Recommended Posts

Μήπως θα μπορουσατε να μου στείλετε και εμενα με πμ τα τηλέφωνα της κυρίας Ηλιοδρομίτη καθώς επίσης και το κόστος επίσκεψης στο ιατρείο της αλλα και στο σπίτι???

Στο σπίτι μου πήρε 70 και στο ιατρειο 45. Τα στοιχεία της τα βρίσκεις πανευκολα αν την γκουγκλάρεις.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 9 months later...
Ξερει καμμια τον παιδιατρο Φουσκα? Ειναι καλος? Ψαχνω εναν γιατρο εμπειρο και προσιτο.

Να τον βρισκεις ευκολα δηλαδη γιατι εμεις ειμαστε εδω αραια και που και δεν μπορουμε να περιμενουμε μερες μεχρι να ανταποκριθει.

είναι και ο δικός μας παιδίατρος εδω και 6 χρόνια!!!

πολύ πολύ πολύ καλός, γλυκός με τα παιδιά και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει

τον βρίσκεις πάντα, απαντάει σε mail

και είναι πάντα ήρεμος και δε σε αγχώνει.

τον συστείνω

46378a2c39.png

#2 RIP 7/12/2008 - Καλή αντάμωση

• 2 εβδομάδες μετά...

Γνωρίζει καμία πόσο παίρνει ο Κος Ευθυμίου στου Ζωγραφου επίσκεψη? Επίσης είναι συμβεβλημένος με κάποιο ταμείο? Ενδιαφέρομαι γιατί μένω σχετικά κοντά. Ευχαριστώ!

• 1 month later...
Στο σπίτι μου πήρε 70 και στο ιατρειο 45. Τα στοιχεία της τα βρίσκεις πανευκολα αν την γκουγκλάρεις.

Να αναφερω και εγω την δικη μου γνωμη μετα απο την προσωπικη συνεργασια με την κυρια Ηλιοδορμιτη τους τελευταιους 6 μηνες.

Λοιπον το κοστος της επισκεψης στο σπιτι ειναι 70 ευρω αλλα χωρις αποδειξη οταν της ζητησαμε αποδειξη μας ειπε οτι το κοστος ειναι 120...:shock:

Στο ιατρειο το κοστος ειναι 45 ευρω με αποδειξη.

Στο τηλεφωνο δεν σου μιλαει ανετα και σε ρωταει παντα ειναι επειγον??ειναι επειγον??Παρε με αυριο...(ε αμα δεν ηταν επειγον δεν θα σε επερνα...)συν οτι οσες φορες την εχουμε παρει και δεν την εχουμε βρει δεν μας εχει παρει ποτε πισω....

Στο ιατρειο της και απο κοντα ειναι πολυ φιλικη αλλα απο τηλ αποφευγει να σου μιλησει και εμενα με κανει να μην νιωθω ανετα να την παρω τηλ :rolleyes:

(να σημειωσω οτι την εχω παρει μονο σε περιπτωσεις που ο μικρος μου ειχε υψηλο πυρετο/διαρροια και σοβαρο τραυματισμο απο χτυπημα)

Διαφημίσεις

• 5 months later...
edit admin απομακρυνση quote

Λοιπόν αν και δεν συστήνω σχεδόν ποτέ γιατρό, αλλά επειδή ανέφερες ότι έμεινες μη ικανοποιημένη με άλλο γιατρό που αναφέρεται και μαλλόν κατάλαβα ποια λες, σου λέω να πας στον Ευθυμίου. Τον είχα για 2 χρόνια στο πρώτο μου παιδί και από εκεί τον ξέρω. Είναι καλός, συνεννοήσιμος, γνώστης των καταστάσεων και κυρίως νέος ώστε να ασχολείται πραγματικά με τα παιδιά. Θυμάμαι όταν είχα ρωτήσει το φαρμακείο απέναντι από την κ. Ηλιοδ. μου είπαν, αν θες παλιό και δοκιμασμένο παιδίατρο πήγαινε εκεί, αλλά να ξέρεις πρέπει να πηγαίνεις εσύ και κυρίως δεν απαντάει πολύ στα τηλ. Αν θες παιδίατρο να έρχεται και να τον βρίσκεις κάθε ώρα και στιγμή πήγαινε στον Ευθυμίου.Παίρνει 40 ευρώ στο ιατρείο και 60 στο σπίτι και πάντα με απόδειξη χωρίς να τη ζητήσεις. Είναι συμβεβλημένος και εμ ταμεία αλλά δνε ξέρω ακριβώς με ποια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...