Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Χτένισμα από το βράδυ?

espoir

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Κάντο αποβραδύς και τις 2 μπουκλες βάλτες σε μπικουτι αναλογου μεγέθους και κοιμήσου με αυτα...Το πρωί που θα σηκωθείς το μαλλί φρεσκαρε το με το πιστολάκι, βάλε λίγο λακ κατέβασε και τα μπικουτί και είσαι έτοιμη!!!

Εκτός και αν έχεις σίδερο για μπούκλες οπότε δεν κοιμάσε με τα 2 μπικουτι το βράδυ και απλά φρεσκάρεις το πρωί τις μπουκλες με το σίδερο!!!

ανάλογα το μαλί σου και την κομμώτρια. έχω κάνει το ίδιο ακριβώς χτένισμα σε διαφορετικές όμως κομμώτριες από το Σάββατο βράδυ για να πάω σε βάφτιση Κυριακή πρωί. Στην μία κράτησε τέλεια το μαλί με ελάχιστο φρεσκάρισμα και ήμουν η νονά!στην άλλη βάφτιση δεν κράτησε καθολου το μαλί ήταν χάλια. από τότε είμαι υπερ της άποψης την ίδια μέρα να κάνουμε το μαλί. άφού ξέρεις ακριβώς τι θέλεις μπορείς να βρεις μια ειδικευόμενη κοπελίτσα να σου κάνει το μαλί , από αυτές που πηγαίνουν σε σπίτια και χρεώνουν λίγα;)

lMVOp3.png

HcIWp3.png

Επειδή την Κυριακή θα έχεις αρκετό τρέξιμο και άγχος, θα πρότεινα Σάββατο απόγευμα. Συζήτησε με την κομμώτρια ποιο είναι το καλύτερο χτένισμα ώστε να κρατήσουν μέχρι την Κυριακή και να μπορείς να τα φρεσκάρεις και μόνη σου αν χρειαστεί.

εχω δυο μπουμπουκακια

Θα συμφωνησω οτι εχει να κανει με το ποσο καλη ειναι η κομμωτρια..

Γιατι εκανα αυτον τον μηνα 3 φορες το ιδιο χτενισμα...

Την μια με χτενισε η κλασσικη μου κομμωτρια απο Παρασκευη (ειχα παει για βαψιμο) κ πηγα σε γαμο Σαβωιβατο βραδυ..

Το μαλλι ηταν σαν να μου το ειχε κανει εκεινη την ωρα.

Την δευτερη εφερα κομμωτρια στο σπιτι Κυριακη πρωι... πηγα σε βαφτιση το απογευμα ξεμαλιασμενη (ασε που δεν μπορουσε να μου τα πιασει καν κοτσο κ τα επιασα μονη μου)

Την τριτη παλι απο Σαββατο για Κυριακη πρωι με αλλη κομμωτρια παλι (γιατι η δικια μου ελειπε σε μια βαφτιση εκτος Αττικης) κ παλι αχτενιστη πηγα κ καθομουν τελευταια στιγμη κ ξαναπεργανα τις μπουκλες με το ψαλιδι..

Αμα ειναι καλη η κομμωτρια το χτενισμα κραταει.. Αμα ειναι για τα μπαζα κ εκεινη την ωρα να σε χτενισει παλι ξεμαλλιασμενη θα πας..(δυστυχως ομως τις κυριακες δεν εχουμε παντα πολλες επιλογες.. για τη βαφτιση της κορης μου 28 Νοεμβριου εχω κλεισει απο τωρα την κομμωτρια για να ειμαι σιγουρη)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Και εμένα η βάπτιση της κόρης μου έγινε Κυριακή πρωί και εγώ χτενίστηκα από το Σάββατο το μεσημέρι. Τα μαλλιά μου δεν χάλασαν καθόλου, ήταν σαν να είχαν χτενιστεί εκείνη την ώρα. Άν είναι καλή η κομμώτρια, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα να τα χτενίσεις και την προηγούμενη!!!!!!!

aYVcp2.png

Και γω ακριβως το ιδιο θα κανω. Θα χτενιστω απο Σαββατο γιατι οταν μου ειπαν την τιμη για Κυριακη μου επεσαν τα μαλλια! Μας γδαραν που μας γδαραν στο νυφικο χτενισμα μια απο τα ιδια παλι;Οχι ευχαριστω δεν θα παρω..Διανυουμε και μια οικονομικη κριση πως να το κανουμε!!

Xρωμα δεν αλλαζουνε τα ματια...μονο τροπο να κοιταμε.

tALVp3.png

Εμάς η βάπτιση μας έγινε τη Κυριακή που μας πέρασε και μάλιστα σε επαρχία . πήγα στο κομμωτήριο το Σάββατο το πρωί και μπορώ να πω ότι τη Κυριακή ήταν σούπερ .

Να συμβουλευτείς τη κομμώτρια σου για το ποιο χτένισμα θα κρατήσει

Vaptizoume tin boubou mas mia kyriaki proi.

Den xero pote na htenisto, kyriaki proi i savvato apogevma? (yparhei arketi diafora timi) eho to malli mesaio kai tha ithela pistolaki + mia - dyo boucles sto plai

και η δική μας βαφτιση ηταν κυριακή απόγευμα και πήγα κανονικά κομμωτήριο σάββατο πρωί. μια χαρα το μαλλί!

κυριακή πρωί θα εχεις αλλα τρεξίματα, μην εχεις και το μαλλι στο νου σου...

age.png

και γω τα ιδια...

το μονο κακο για μενα της υποθεσης ειναι οτι οταν εχω το μαλλι χτενισμενο για την επομενη, κανω τον χειροτερο υπνο της ζωης μου!!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

κορίτσια κι εγώ θα βαφτίσω τη μικρή μου Κυριακή. η κομμώτριά μου δεν αλλάζει τις τιμές τις Κυριακές, άλλωστε το θεωρώ κοροϊδία, αλλά δεν κλείσαμε ημερομηνία, γιατί μπορεί να λείπει, αναλόγως αν περάσει η κόρη της στις πανελλήνιες, που της το εύχομαι ολόψυχα. μπορεί να λείπει, γιατί θα χρειαστεί να πάει να της βρει σπίτι σε άλλη πόλη.

το χτένισμα μου συνήθως, με άλλες κομμώτριες, δεν κρατάει για την επόμενη, αλλά η συγκεκριμένη κομμώτρια είναι το κάτι άλλο. και άψογη δουλειά (βαφή, ανταύγειες, κούρεμα, χτένισμα ) και καλή τιμή.

αν δεν είναι εύκαιρη την Κυριακή που την θέλω, θα της πω να με χτενίσει Σάββατο μεσημέρι. ωραία λύση μου δώσατε. δεν το είχα σκεφτεί!

Τελικα αποφασισα να το κανω το πρωι και εκλεισα στο beautyathome.gr (καποια τους εχει κιολας χρησιμοποιησει??). Τοσο κοπο και τοσα χρηματα βαλαμε στην βαπτιση, λεω χαλαλη τα 30 ευρω παραπανω!

εγω βαφτισα το μικρο μου την κυριακη κ επειδη η βαφτιση ηταν πρωι κ ηθελα να στολισω κ στην εκκλησια πηγα το σαββατο μου εκανε ολη την προετημασια δηλαδη λουσιμο , ισιωμα κ την κυρικη το πρωι πηγα στις 9 κ μου εκανε το χτενισμα που ηθελα σε ενα τεταρτο ημουν ετοιμη..

Διαφημίσεις

Τελικα αποφασισα να το κανω το πρωι και εκλεισα στο beautyathome.gr (καποια τους εχει κιολας χρησιμοποιησει??). Τοσο κοπο και τοσα χρηματα βαλαμε στην βαπτιση, λεω χαλαλη τα 30 ευρω παραπανω!

Πότε είναι η βάπτιση σας? Το σκέφτομαι κι εγώ για το beautyathome γιατί δυστυχώς ακόμη δεν έχω καταφέρει να βρω κομμώτρια της προκοπής στη γειτονιά μας. Περιμένω εντυπώσεις!

Το beautyathome το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και είναι μια χαρά και από εξυπηρέτηση και από τιμές.

Εάν έχεις αμφιβολίες μπορείς να κάνεις αυτό που είχα κάνει και εγώ στην αρχή. Κλείσε ένα ραντεβού αρκετά νωρίτερα, εάν έχεις να πας κάπου ή εάν απλώς κάνεις κέφι να χτενιστείς και κάνε ουσιαστικά προβα το χτένισμα που θέλεις για τη βάφτιση. Εάν τα βρεις με την κομμώτρια μπορείς στο επόμενο ραντεβού να ζητήσεις την ίδια. Ετσι, δεν θα βρεθείς προ εκπλήξεως.

Το beautyathome το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και είναι μια χαρά και από εξυπηρέτηση και από τιμές.

Εάν έχεις αμφιβολίες μπορείς να κάνεις αυτό που είχα κάνει και εγώ στην αρχή. Κλείσε ένα ραντεβού αρκετά νωρίτερα, εάν έχεις να πας κάπου ή εάν απλώς κάνεις κέφι να χτενιστείς και κάνε ουσιαστικά προβα το χτένισμα που θέλεις για τη βάφτιση. Εάν τα βρεις με την κομμώτρια μπορείς στο επόμενο ραντεβού να ζητήσεις την ίδια. Ετσι, δεν θα βρεθείς προ εκπλήξεως.

Δεν το είχα υπόψη ότι μπορώ να ζητήσω την ίδια! Έχεις υπόψη κάποια να μου στείλεις με pm γιατί έχω λίγο στενά περιθώρια?

Δεν το είχα υπόψη ότι μπορώ να ζητήσω την ίδια! Έχεις υπόψη κάποια να μου στείλεις με pm γιατί έχω λίγο στενά περιθώρια?

Δυστυχώς, δεν θυμάμαι πια. Με είχε χτενίσει 4 φορές πριν από 1,5 χρόνο που είχαμε τη βάφτιση της κόρης μου και κάτι άλλες υποχρεώσεις. Θυμάμαι μόνο το μικρό της "Αννα", αλλά αυτό δεν βοηθάει και πολύ. Sorry.

Δυστυχώς, δεν θυμάμαι πια. Με είχε χτενίσει 4 φορές πριν από 1,5 χρόνο που είχαμε τη βάφτιση της κόρης μου και κάτι άλλες υποχρεώσεις. Θυμάμαι μόνο το μικρό της "Αννα", αλλά αυτό δεν βοηθάει και πολύ. Sorry.

Οκ δεν πειράζει! Θα δοκιμάσω. Πιστεύω να έχει αρκετές καλές!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...