Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απρέπεια σε συλλογο Αμεα

Recommended Posts

Στις 18/06/10 στο Μεγαρο Μουσικης η Κρατικη ορχηστρα σε μια συναυλια της ειχε προσκαλεσει συλλογους Α.Μ.Ε.Α. Αναμεσα στους συλλογους ήταν και ο δικός μας ο ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ. Επειδη ενα απο τα παιδια εβγαλε καποιο ανεπαιστητο ηχο ο μαεστος σταματησε την παράσταση και ο δ/ντης της Κρατικης ορχηστρας κος Φειδετζης ζητησε συγνωμη απο τους υπολοιπους παρευρισκομενους συλλόγους Αμεα, κανοντας παρατηρησεις στους υπευθυνους του δικού μας συλλόγου που ειχε αυτιστικά παιδιά οτι επρεπε να ειχαν "εκπαιδευσει" τα παιδια να κανουνε ησυχία !

Ειναι ντροπη να καλεις αυτους τους ειδικους συλλογους & να εχεις τετοιες απαιτησεις απο αυτα τα ευαισθητα παιδια! Φυσικα ο συλλογος μας αποχωρησε με τα παιδια μαζι με πολλους φιλομουσους οι οποιοι διαμαρτηρηθηκαν με αυτον τον τροπο για την απρεπεια αυτη ! Θα θελαμε την υποστηρηξη σας ωστε να μην ξαναυπαρξει τετοιο φαινομενο σε μια τετοια εκδηλωση !"

Ετσι σε δήλωση διαμαρτυρίας για την απρεπή συμπεριφορά των υπευθύνων απέναντι στους γονεις και στα παιδιά του συλλογου μας, αυριο 22/6 στον ΑΝΤ1 η εκπομπή του Παπαδάκη ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ στις 8,30 το πρωί θα συνδεθεί ζωντανά με τα γραφεία του συλλόγου μας, όπου θα κάνουμε την καταγγελία για την προσβολή που μας έγινε στο Μέγαρο Μουσικής, την περασμένη Παρασκευή!!!

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΤΕ ΜΑΣ!!!

εχουμε ήδη κανει καταγγελίες στο διαδίκτιο:

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_8495.html

http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=556106034

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=126247880739038

Διαφημίσεις

ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

21:00...

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Συναυλία

Το μουσικό θεραπευτικό σύστημα "Πράξεις", στα πλαίσια μιας περεταίρω απόπειρας κοινωνικής ένταξης ατόμων με ειδικές ανάγκες μέσω του πολιτισμού, διοργανώνει μια βραδιά κλασσικής μουσικής σε συνεννόηση με τη Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. H εκδήλωση τίθεται υπό την αιγίδα των UNISEF & UNESCO.

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, Αίθουσα Φίλων της Μουσικής, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Τηλ.: 210/7282333.

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ!!!:

"...στα πλαίσια μιας περεταίρω απόπειρας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ μέσω του πολιτισμού..."

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο!!!!!!!!!!!!

για πες κ σ εμας τι μπορουμε να κανουμε για να συμπαρασταθουμε

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.09.10 Κ ΘΗΛΑΖΕΙ......

Έπρεπε να γράφει....ατόμων με ειδικές ανάγκες εκπαιδευμένα να κάνουν ησυχία..... :shock:

Τί να πώ! Απαράδεκτοι. Ελπίζω να τους ξεχ@@@@ αύριο ο Παπαδάκης!

Αλήθεια εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι? Στη σελ του fb δεν μπορώ να μπώ. Μήπως δεν το έγραψες καλά?

8jPDp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ!!! :)

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΕΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ Η ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ!!! :)

εγω δεν ειμαι φιλη σου δλδ???????????????????????????????

στειλε πμ σε παρακαλω με τη διαδικασια που πρεπει να κανω για να γινω φιλη κ διαδικτυακα,γιατι ειμαι κ λιγο ασχετη.....

οσο για τη θετικη ενεργεια,ξερεις οτι την εχεις απο εμας...

αμα καποιος παντως μου εκανε τετοια παρατηρηση για το δημητρη,θα γινοταν χαμος επιτοπου...

ακους εκει.......

μ επιασε το στομαχι μου εγκυος γυναικα...........

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06 ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07 ΕΦΡΑΙΜ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 11.04.09

Bεβαιωνω οτι αυτο ακριβως εγραφε η προσκληση...Αυτο που υποστηριζει η Angela! Ειχαν δωσει και στο δικο μας φορεα προσκλησεις (ο φορεας μας απασχολει εφηβους κ ενηλικες με αυτισμο, νοητικη υστερηση κ ψυχιατρικες διαταραχες) ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ....

4usdp3.png

Μπράβο Angela που κυνηγάς το θέμα.

Απαράδεκτο για το μαέστρο αυτό που έκανε.

Όνομα έχουμε;

Ολους αυτούς τους πληρώνουμε όλοι μας.

Και υποτίθεται ότι ένας μαέστρος είναι πάνω από όλα Δάσκαλος...

Α ρε καρπαζιά που πρέπει να πέσει...

Ξεμπρόστιασε τους, είμαι μαζί σου.

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

ελεεινοι υποκριτες!!!!!!!τζαμπα 'μορφωμενοι' με κεφαλια κλουβια.......:evil:

να βγει δημοσιως να ζητησει συγγνωμη αυτος μαζι με τον μαεστρο (που του θιχτηκε το ευαισθητο αυτι μη χ%$ω) απο τα παιδια!!που εχει το θρασος να σας κανει κ παρατηρηση για το τι θα 'επρεπε' κ τι δεν θα 'επρεπε'.....

εχει καταλαβει οτι τα παιδια ηταν τα τιμωμενα προσωπα;;;;;;................ο ασυνειδητος........:evil:

Διαφημίσεις

Να σχολιάσω........να μην σχολιάσω..............να σχολιάσω.............. να μην σχολιάσω

άστο γιατί είμαι βρωμόστομη και θα φάω μπαν.

Λεπόν............αύριο πρωί όλοι βλέπουμε Παπαδάκη με τον καφέ στο χέρι

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ!!!:

"...στα πλαίσια μιας περεταίρω απόπειρας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ μέσω του πολιτισμού..."

Να τον χ............... τον τέτοιο πολιτισμό σας

Τι να πω!!! Μαλλον τα ΑΜΕΑ βρισκονταν πανω στην σκηνη το συγκεκριμενο βραδυ, κι οχι απο κατω!!! Κριμα, κριμα, κριμα, τους λυπαμαι αυτους τους ανθρωπους!

Περα απο το να παρακολουθησουμε τον Παπαδακη τι αλλο μπορουμε να κανουμε για να συμπαρασταθουμε επι της ουσιας? (δεν καταλαβα ακριβως πως θα συμπαρασταθουμε αν παρακολουθησουμε τον Παπαδακη αυριο!)

LCizp3.pngI0Pwp3.png

(δεν καταλαβα ακριβως πως θα συμπαρασταθουμε αν παρακολουθησουμε τον Παπαδακη αυριο!)

Εκ του μακρώθεν αγάπη μου..........θα του αυξήσουμε την θεαματικότητα (ξύπνα παιδί μου, ηθικώς θα συμπαρασταθούμε...........με τον καφέ στο χέρι ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ !!!!)

τωρα ειδα την εκπομπη του παπαδακη.... αλλα γιατι δεν εβγαλαν καποιο υπευθηνο να απολογηθει! θα επρεπε να βγαλουν καποιον γιατι πρεπεΙ να ντρεπονται ολοι αυτοι που ηταν εκει και παραπονεθηκαν και ζητησαν να βγουν τα παιδια αυτα....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ

Διαφημίσεις

η συναυλια γινοταν για αυτα τα παιδια αλλα επρεπε να ντραπουν που καποιο δεν μπορεσε να κανει ησυχια????? εδω οποιο παιδι και να ειχες θα εκανε φασαρια ποσο μαλλον αυτα τα παιδακια!!!! ντρεπομαι πολλες φορες για τον κοινωνικο ρατσισμο που εχουμε στην ελλαδα και πολυ περισσοτερο που αντι οι πνευματικοι μας ανθρωποι να βοηθουν στην αμβλυνση του, απεναντιας συμβαλλουν στην συστηματικη καλλιεργεια του!!! ο μαεστρος δεν νραπηκε καθολου???????????? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!!!!

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

όταν κάποιοι θέλουν να το παίξουν ¨φιλάνθρωποι¨είναι τόσο λίγοι που δεν κατανοούν ότι ...αυτοί τελικά πρέπει να είναι οι αποδέκτες της ¨φιλανθρωπίας¨ τους !....

γελοιότητες .... αυτό έχω να πω μόνο !

νομιζω οτι ο μαεστρος ειναι πολυ κομπλεξικο ατομο! και αυτος ο διευθυντης κρατικης ορχηστρας! απαραδεκτη η παρατηρηση! τι νομιζουν οτι παρουσιαζουν πια? μουσικες συνθεσεις θεικης εμπνευσης και μεγαλειου? σιγα...

και στην τελικη ας μην καλουσαν τους συλλογους.

NΤΡΟΠΗ !!!!

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!!

ΜΙΚΡΟΨΥΧΟ!!!!!!

ΕΜΕΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!.............................:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

.................ας μην συνεχίσω γιατί θα πω τίποτα χειρότερο

και θα με κόψει η λογοκρισία !!!!!!

Τι να πώ.. ούτε για φτύσιμο δεν είναι ο συγκεκριμένος και πολλοί άλλοι σα το συγκεκριμένο... Ελπίζω να εμφανιστεί κάποια στιγμή και να ζητήσει συγνώμη γιατί ούτε τα ζώα δεν αντιδρούν έτσι!!!

EwCip3.png

Και να ήταν μονο αυτός!!! Οπως ειπε και η προεδρος του συλλόγου μας η κυρία Νουχάκη μερικοι θεατες απο δίπλα της τους ενοχλησε και αυτους που ειχαν παει παιδια με ειδικες αναγκες εκει και λεγανε "κακως" που ηρθατε!!! Σε αυτο εστιασε και ο κυριος Παπαδάκης σημερα στην εκπομπη οτι οι κοινωνία μας ειναι μακράν πισω σε θεματα ευαισθησίας!!!

εγω πιστευω οτι αφου ηξερε οτι η συναυλια θα γινοταν για αμεα,οφειλε τουλαχιστο ν ανοιξει ενα βιβλιο κ να φροντισει να καλυψει την αγραμματοσυνη του μαθαινοντας στο ελαχιστο καποια στοιχεια γι αυτα τα υπεροχα πλασματα...

απο την αλλη τι περιμενε?????? ποιο παιδακι (ακομα κι απο τα "τυπικης αναπτυξης") θα μπορουσε να κατσει ησυχο κατα τη διαρκεια μιας συναυλιας???

απλα ο ανθρωπος,εχει τοσο ψηλα τη μυτη που δε βλεπει μπροστα του...πιθανοτατα δεν εχει κ καποιο αλλο ενδιαφερον στη ζωη του εκτος απο τις νοτες.....

τα αυτιστικα παιδια βγαζουν ηχους...αυτος ειναι ο τροπος επικοινωνιας με τον υπολοιπο κοσμο,κι εμεις οι "φυσιολογικοι" οφειλουμε να το σεβαστουμε...

ισως το παιδακι αυτο με τη φωνη που εβγαλε να ηθελε να πει ποσο ομορφη συναυλια ηταν αυτη,ισως αυτο ηταν το μπραβο του σ αυτον τον "ανθρωπο"...

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ

μου αναψαν τα λαμπακια παλι.......

Και να ήταν μονο αυτός!!! Οπως ειπε και η προεδρος του συλλόγου μας η κυρία Νουχάκη μερικοι θεατες απο δίπλα της τους ενοχλησε και αυτους που ειχαν παει παιδια με ειδικες αναγκες εκει και λεγανε "κακως" που ηρθατε!!! Σε αυτο εστιασε και ο κυριος Παπαδάκης σημερα στην εκπομπη οτι οι κοινωνία μας ειναι μακράν πισω σε θεματα ευαισθησίας!!!

κ δεν τους ξεμαλλιασε???????????

κατι τετοιοι αγραμματοι κ δηθεν φιλομουσοι ειναι που θα μας παν μπροστα.....

κοιτα τι εχασα...θα γινομουν πρωτοσελιδο (κ θα κατεληγα στο αυτοφορο,αλλα τουλαχιστο δεν θα ειχα νευρα!!!!!!!!!!!!!!!)

τα αυτιστικα παιδια βγαζουν ηχους...αυτος ειναι ο τροπος επικοινωνιας με τον υπολοιπο κοσμο,κι εμεις οι "φυσιολογικοι" οφειλουμε να το σεβαστουμε...

ισως το παιδακι αυτο με τη φωνη που εβγαλε να ηθελε να πει ποσο ομορφη συναυλια ηταν αυτη,ισως αυτο ηταν το μπραβο του σ αυτον τον "ανθρωπο"...

Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ

μου αναψαν τα λαμπακια παλι.......

ποσο δικιο εχεις......

angela, τωρα που πηραμε φορα με τις διαμαρτυριες:) αν κανονισει κατι ο συλλογος εγω ειμαι μεσα ....!

τελικά είμαστε πολύ κάφροι. Άσχετο, theolvas ευχαριστώ για τον όρο "τυπικής ανάπτυξης" γιατί προσπαθώ εδώ και καιρό να βρω κάτι αντίστοιχο. οι όροι φυσιολογικά και κανονικά που χρησιμοποιούνται συνήθως μου τη δίνουν στα νεύρα ως νοοτροπία.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...