Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΓΚΥΟΣ.......

Recommended Posts

Kαλησπέρα, θα ήθελα να σου πω πόσο λυπάμαι για την δύσκολη φάση που πέρασες και την άτυχη κατάληξη. Θα ήθελα να σου δώσω κουράγιο και δύναμη. Όσο για την αρχή του θέματος-τα χρήματα για να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας- να είσαι σίγουρη οτι για όλους μας πλέος είναι λιγοστά. Έιμαι παντρεμένη με έναν υπέροχο άνθρωπο αλλά στρατιωτικό, δηλαδή μεταθέσεις-έξοδα-μακρυά απο όλους-αλλαγές-ΜΟΝΟ έναν μισθό-ενοίκια και πολλά άλλα. Εγώ δεν έχω μόνιμη δουλιά όπου πάω ψάχνω και μέχρις στιγμής Δόξα το Θεό ψιλοβρίσκω και ψιλοσυμβάλω στην οικογένεια ΚΑΙ το καλύτερο έχω τώρα τρία υπέροχα παιδάκια που θέλω πολλά για να μεγαλώσουν και απαιτήσεις τρελές. Τα βγάζουμε πέρα δύσκολα αλλά είμαστε ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ. Αυτό θα ήθελα να κρατήσεις για εσένα και την οικογενειά σου. Όσον αφορά για την περιπέτεια σου, μην αισθάνεσε τύψεις- ο Θεός ξέρει γιατί και πότε. Σίγουρα είναι δύσκολα αλλά σκέψου το παιδάκι σου και οτι είσαι γερή για να συνεχίσεις.

Καλή ανάρωση!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ ολες εσας που μου συμπαραστεκεστε στη ατυχη αυτη στιγμη. Το εχω ει δη δηλωσει αλλα θα το δηλωσω ακομα μια..... χαιρομαι πολυ που εχω φιλες διαθεσημες να με βοηθησουν, να με συμβουλεψουν , να με συμπονεσουν ακομα κι αν δεν σας γνωριζω προσωπικα - ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ!!! Ειμαι σχεδον καλα. Η εικονα ειναι λιγο νωπη ακομα στο μυαλο μου αλλα θα το ξεπερασω. Σε αυτο βεβαιως εχω και τον αντρουλη μου συνοδηπορο!!Ευχομαι ολα να πανε καλα για ολες μας και να παρακαλαμε να εχουμε την υγεια μας πανω απ'ολα.Το μονο παρηγορο στην δικη μου περιπτωση ειναι πως ξερω οτι αν δεν ειχε ΣΥΜΒΕΙ ΤΩΡΑ θα εφερνα στον κοσμο ενα μωρο το οποιο θα επερνε αναπηρικη συνταξη.Δεν απογοητευομαι .Για ολους εχει ο θεος. Η Παναγια κοντα μας.............

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...