Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κουπ πατ κορώνα

maroulizou

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι. Τα δοκίμασα στο συνοικιακό μας φούρνο ο οποιος τα χρεώνει μόνο 0,60?. Μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε συνατγή για βουτήματα, όπως αυτά που συνήθως τα κάνουμε αστεράκια και καρδούλες. Το μυστικό είναι να κάνεις λεπτό το ζυμάρι ανοίγοντας το με τον πλάστη.

Καλή επιτυχία.

κι εγω σκεφτομαι να τα κανω αλλα δεν ξερω τι συνταγη να κανω ωστε να βγουν φλατ κι οχι φουσκωτα

εχετε καμια ιδεα????

εγώ θα κάνω αύριο αυτή τη συνταγή

edit admin προστέθηκε η πηγή http://www.sintagespareas.gr/sintages/cookies-on-a-stick-se-ksilaki.html

• 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κούπα ζάχαρη κοινή
  • 1 κούπα μαργαρίνη (μαλακωμένη)
  • 1 μεγάλο αυγό ή 2 μικρά (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 1 κουταλιά γλυκού baking powder
  • μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι άρωμα εσάνς της αρεσκείας σας
  • Οδηγίες
    1. Κοσκινίζω το αλεύρι με το baking powder
    2. Χτυπάω το βούτυρο με την ζάχαρη να αφρατέψει πολύ.
    3. Προσθέτω το αυγό, μόλις αναμειχθεί καλά, προσθέτω το αλάτι και το άρωμα.
    4. Ρίχνω το αλεύρι κουταλιά-κουταλιά στο μείγμα και ανακατεύω.
    5. Βάζω στο ψυγείο την ζύμη για 1 ώρα σκεπασμένη με μεμβράνη.
    6. Ανοίγω σε φύλλο περίπου μισό εκατοστό πάχος.
    7. Κόβω με κούπ - πάτ της επιλογής μου.
    8. Μεταφέρω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
    9. Βάζω τα ξυλάκια περίπου έως το μέσο του μπισκότου, τα πιέζω με προσοχή να μην φαίνεται το ξυλάκι από την πίσω πλευρά.
    10. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-175 βαθμούς για 20' περίπου, εξαρτάται από το πάχος του μπισκότου και το μέγεθος καθώς και αν θα ψήσουμε στον αέρα.

θα τα φτιάξω αύριο και θα σου πω αν βγήκαν καλά.

Επίσης, από πάνω θα τους βάλω γλάσο σε γαλάζιο χρώμα

Επεξεργάστηκαν by Μαρια Στυλιανακη

Διαφημίσεις

Στην Ελλάδα δεν ξέρω αλλά μπορείς να πάρεις από έξω που είναι και πιο οικονομικά

δες εδω http://www.cakescookiesandcraftsshop.co.uk/acatalog/Fairytale-Cookie-Cutters.html

σε ευχαριστω πολύ, θα το κοιτάξω, αν και το βιάζομαι. Θεωρώ ότι θα θέλουν καμια βδομάδα για να τα στείλουν.

• 1 κούπα ζάχαρη κοινή
  • Οδηγίες

9. Βάζω τα ξυλάκια περίπου έως το μέσο του μπισκότου, τα πιέζω με προσοχή να μην φαίνεται το ξυλάκι από την πίσω πλευρά.
    10. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-175 βαθμούς για 20' περίπου, εξαρτάται από το πάχος του μπισκότου και το μέγεθος καθώς και αν θα ψήσουμε στον αέρα.

ωραια θα περιμενω να μου πεις πως βγηκαν αν και θα τα δοκιμασω κι εγω και θα παραγγειλω σημερα και το κουπ πατ απο το σαιτ που αναφερθηκε παραπανω μιας και ειναι το μονο που εχει κουπ πατ φραουλα που ειναι και το θεμα μας.

παντως νομιζω οτι οτι ειναι κλεψιμο να ζητανε 2ε το μπισκοτο!!!!!!!!!!!

• 1 κούπα ζάχαρη κοινή
  • Οδηγίες

Καλό θα είναι όταν αναρτάμε ΑΥΤΟΥΣΙΑ μια συνταγή να αναφέρουμε που την βρήκαμε

http://www.sintagespareas.gr/sintages/cookies-on-a-stick-se-ksilaki.html

Επειδή η συνταγή αυτή είναι δική μου και την έχω κάνει αμέτρητες φορές είναι ιδανική για χρήση με κούπ-πάτ.

Έχω κουπ-πάτ κορώνα που μπορώ να σου δανείσω. Μένω Καλλιθέα.

Για φράουλα κούπ-πάτ δείτε και εδώ, http://cgi.ebay.com/STRAWBERRY-Cookie-Cutter-2-5-inch-/310225641646?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item483ae3a0ae δεν ξέρω αν συμφέρει σε σχέση με τα μεταφορικά πάντως είναι σε δολάρια που είναι χαμηλότερο από την λίρα

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Επειδή η συνταγή αυτή είναι δική μου και την έχω κάνει αμέτρητες φορές είναι ιδανική για χρήση με κούπ-πάτ.

Για φράουλα κούπ-πάτ δείτε και εδώ, http://cgi.ebay.com/STRAWBERRY-Cookie-Cutter-2-5-inch-/310225641646?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item483ae3a0ae δεν ξέρω αν συμφέρει σε σχέση με τα μεταφορικά πάντως είναι σε δολάρια που είναι χαμηλότερο από την λίρα

Βίκυ μου,

Επειδή όπως αναφέρεις έχεις φτιάξει πολλές φορές μπισκότα με την παρούσα συνταγή, μήπως θα μπορούσες να μου πεις πόσα τμχ περίπου βγαίνουν με αυτά τα υλικά ας πούμε για κουπ-κατ μεσαίου μεγέθους?

Εχω αρχίσει κι εγώ σοβαρά να σκέφτομαι να τα φτιάξω μόνη μου για την βάπτιση της μικρής μας ...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

εγω παντως θα τα παραγγειλω απο ενα μαγαζι στο χαλανδρι

1 ευρω το ενα σε διαφορες γευσεις και πανω θα μου γραψουν το ονομα του μικρου και την ημ/νια βαφτισης

ειναι τα αυθεντικα αμερικανικα cookies και θα μου τα δωσει την ιδια μερα τυλιγμενα το καθε ενα σε ζελατινα για ναναι φρεσκα

catcatard20090414_-8_My+princess+is.png

xFcPp3.png

εγω παντως θα τα παραγγειλω απο ενα μαγαζι στο χαλανδρι

1 ευρω το ενα σε διαφορες γευσεις και πανω θα μου γραψουν το ονομα του μικρου και την ημ/νια βαφτισης

ειναι τα αυθεντικα αμερικανικα cookies και θα μου τα δωσει την ιδια μερα τυλιγμενα το καθε ενα σε ζελατινα για ναναι φρεσκα

θα ειναι μπισκοτάκια κλασικά ή με σχέδιο. Μπορείς να στειλεις πμ με τα στοιχεια του ζαχαροπλαστείου αν και υποπτέυομαι οτι ειναι ενα που φτιάχνει μονο μπισκότα ε?

k4xS.jpg

Βίκυ μου, χίλια συγγνώμη, απλά δεν ήξερα πως να βάλω το link!

Λοιπόν! Τα έφτιαξα! Βγήκαν καταπληκτικά και κάθησα και τα έφαγα όλα! Δεν πρόλαβε να δοκιμάσει κανένας άλλος και τώρα θα τα ξαναφτιάξω για να δοκιμάσουν και οι υπόλοιποι.

Το κουπ πατ κορώνα που την βρήκες? Έχω φάει τον κόσμο να την βρω!

Διαφημίσεις

Την ιδια απορία για τα ξυλακια εχω και εγω. Οποιος μπορει να βοηθήσει. Επίσης την ζαχαρόπαστα πως θα την βάλω από πάνω. Πρεπει αφου ψησουμε τα μπισκοτα να την κοψουμε στο ιδιο σχημα με αυτά και να την βαλουμε από πανω τους? Δεν θα ξεκολλαει ετσι? Πόσο ασχετη ειμαι....

Τα ψηνεις πρωτα σκέτα και μετά με το ιδιο κουπάτ κοβεις την ζαχαροπαστα.Αφού ψηθούν και στεγνωσουν μετά τα ενωνεις με μαρμελάδα...ή πολύ λίγο μερέντα.

Ξυλάκια χτυπιστε στον Γουγλη ειδη ζαχαροπλαστικής

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

τη ζαχαροπαστα βρε κοριτσια τη φτιαχνεται μονες σας και πως????

η την αγοραζεται ετοιμη .....

ρωταει η ασχετη!!!!!!!!!!!!!!!

Απανταει η αλλη ασχετη: Βρηκα πολλες συνταγες στο site συνταγες της παρεας. Λεω να φτιαξω αυτη:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/to-magiko-glasso.html

Λοιπον.. εκανα κ εγω τα μπισκοτακια.. και δεν εχω ξανακανει μπισκοτα γι αυτο βοηθηστε λιγο...

εβαλα ακριβως 3 κουπες αλευρι κ μου βγηκαν παρα πολυ μαλακα... (εβαλα 2 αβγα που τα θεωρησα μικρα βεβαια κ ισως τελικα να μην ηταν κ τοσο μικρα)

και δεν μπορουσα να ανοιξω φυλλο γιατι κολλουσε στο τραπεζι.. οποτε προσθεσα σχεδον μια κουπα αλευρι ακομα αλλα κ παλι ηταν πολυ μαλακο κ στην μεταφορα μου χαλαγε το σχεδιο...

Για δωστε τα φωτα σας βρε κοριτσια.. τι λαθος εκανα.. επισης τα αφησα 15 λεπτα στον αερα κ βγηκαν λιγο σκληρα...

Παιζει να εκανε τοσο μεγαλη διαφορα

O5Lop2.png

kIP3p2.png

τη ζαχαροπαστα βρε κοριτσια τη φτιαχνεται μονες σας και πως????

η την αγοραζεται ετοιμη .....

ρωταει η ασχετη!!!!!!!!!!!!!!!

Τη ζαχαρόπαστα είναι πολύ εύκολο να την φτιάξεις μόνη σου. Έχει μια πολύ καλή συνταγη στις συνταγές της παρέας εγώ αυτή κάνω.Μετά τη χρωματίζεις με χρώματα ζαχαροπλαστικής

Λοιπον.. εκανα κ εγω τα μπισκοτακια.. και δεν εχω ξανακανει μπισκοτα γι αυτο βοηθηστε λιγο...

εβαλα ακριβως 3 κουπες αλευρι κ μου βγηκαν παρα πολυ μαλακα... (εβαλα 2 αβγα που τα θεωρησα μικρα βεβαια κ ισως τελικα να μην ηταν κ τοσο μικρα)

και δεν μπορουσα να ανοιξω φυλλο γιατι κολλουσε στο τραπεζι.. οποτε προσθεσα σχεδον μια κουπα αλευρι ακομα αλλα κ παλι ηταν πολυ μαλακο κ στην μεταφορα μου χαλαγε το σχεδιο...

Για δωστε τα φωτα σας βρε κοριτσια.. τι λαθος εκανα.. επισης τα αφησα 15 λεπτα στον αερα κ βγηκαν λιγο σκληρα...

Παιζει να εκανε τοσο μεγαλη διαφορα

παντως νομιζω οτι οτι ειναι κλεψιμο να ζητανε 2ε το μπισκοτο!!!!!!!!!!!

Τελικά, πρέπει κανείς να προσπαθήσει να φτιάξει κάτι, να δει την δυσκολία του, για να αποφανθεί εάν είναι ακριβό ή όχι.

Φυσικά, δεν το λέω προσωπικά για κανέναν, μην παρεξηγηθώ. Απλά μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα για την δουλειά που χρειάζεται κάτι για να γίνει αλλά και την δεξιοτεχνία που απαιτείται που τελικά δεν την έχουν όλοι.

Όλες οι απορίες σας κορίτσια έχουν απαντηθεί ήδη στα σχόλια της συνταγής μου, δείτε την συνταγή και τα σχόλια και τις απαντήσεις που έχω δώσει.

Πάντως μπορείτε να χρησιμοποιήσεται και τα ξυλάκια για σουβλάκι, μια χαρά στέκονται και επίσης τα πλακέ ξυλάκια, σαν αυτά του παγωτού, που μπορείτε να τα βρείτε σε μαγαζία με είδη χειροτεχνίας όπως τα max stores. Αυτά ειδικά "δείχνουν" πολύ ωραία με τα μπισκότα! Μόνο προτιμήστε αυτά που είναι σε φυσικό ξύλο και όχι τα χρωματιστά.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

• 1 κούπα ζάχαρη κοινή
  • Οδηγίες

Eκανα την συνταγη και βγηκε τελεια ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Τα παιδια μου ξετρελαθηκαν μαζι και ο συζυγος μου

Απανταει η αλλη ασχετη: Βρηκα πολλες συνταγες στο site συνταγες της παρεας. Λεω να φτιαξω αυτη:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/to-magiko-glasso.html

Ναι να την κάνεις, είναι δική μου συνταγή, και είναι πάρα πολύ νόστιμο και μυρωδάτο !μπορείς να πάρεις απο τα DIA τα marshmallows (αν θες να κάνεις σε ροζ χρώμα) ή να τα φτιάξεις μόνη σου, έχω δώσει συνταγή και για marshmallows http://www.sintagespareas.gr/sintages/marshmallows.html

Καλή επιτυχία!

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...