Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Την συμβουλη σας παρακαλω !!! ( αναγκη)

Anna_22

Recommended Posts

Εφυγε απο το σπιτι......!!!!

Εχουμε ενα παιδακι που ειναι ακομα μια σταλια κι αυτος εφυγε κι ειπε πως εχουμε ασυμφωνια χαρακτηρων.

Τι πρεπει να φοβαμε επιδη φοβαμε απο τωρα που μονο εφυγε....

Ειμαι αλλοδαπη κι ειμασταν μαζι 5 χρονια κι καναμε ενα υπεροχο πλασματακι αλλα τωρα τι γινετε?

Τοσο πολυ αλλαζει ενας γαμος κι ενα παιδι τους ανθρωπους?:|:|:|:|:|:|:|:|:|

IJ85p3.png

Ojvop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 69
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα πραγματα αλλαζουν στη σχεση του ζευγαριου οταν ερχεται το παιδι αλλα το μωρο σας βλεπω ειναι νεογεννητο!!!!!!! τοσο πια δεν ειχε υπομονη να μεινει να το παλεψει????? οταν γενναμε ειναι μια δυσκολη περιοδος αλλα με την αγαπη ολα ξεπερνιουνται αρκει να υπαρχει κατανοηση, τι να σου πω κοριτσι μου δεν ξερω το παιδι του δεν τον ενδιαφερει καθολου δηλαδη????

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Δεν ξερω νοιωθω κι ενοιωθα πως δεν τον νοιαζει καθολου.Ερχοτανε ηθελε να κατσει να παιξει στον υπολογιστη του να κανει το τσιγαρακι του κι να φαει...κι ολα τα αλλα δεν τον νοιαζανε καθολου...

Εχω μετανιωσει που αγαπησα τετοιον ανθρωπο που του εδωσα το ποιο πολυτιμο .Που τον παντρευτηκα...Θα μπορουσα να πω πως λυπαμε που εκανα παιδι μαζι του αλλα θα ειναι ψεμματα αυτο.

Το αγγελουδι μου το λατρευω! λυπαμε τον εαυτο μου που ημουν μαζι του κι δεν εβλεπα την τυφλα μου απο την αγαπη που του ειχα

IJ85p3.png

Ojvop3.png

Διαφημίσεις

Δώστου λίγο χρόνο, είναι μεγάλο σοκ για τους μπαμπάδες ο ερχομός του παιδιού και ειδικά όταν αλλάζει το πρόγραμμα τους. Αν δεν έχετε άλλα θέματα που προϋπήρχαν θα συνέρθει

There is no patch for human stupidity.

Αχ γιατί να συμβαίνουν αυτά;;;

Υπάρχει στη ζωή σας αυτό το υπέροχο και πολύτιμο πλασματάκι είναι κρίμα να μη χαιρόσαστε αυτές τις στιγμές:(:(:(. Ετσι δεν είναι;;;

Η αλήθεια είναι ότι τον πρώτο καιρό μετά τη γέννηση το κλίμα μπορεί να είναι λίγο φορτισμένο (αν και δε το έχω ζήσει ακόμη αλλά το φαντάζομαι) παρόλα αυτά δεν ξέρω αν τόσο εύκολα παρατάς το λεχουδάκι σου και φεύγεις;;;

Εγινε καυγάς και έφυγε;;;

Σωτήρης, Δημήτρης κ Αθηνά!!:wink:

Έφυγε και είπε είναι ασυμφωνία χαρακτήρων...Πού πήγε?Θα ξαναγυρίσει?Πότε έφυγε...?

Ακόμα είναι πολύ νωρίς...

Το ότι έφυγε σίγουρα δεν είναι ωραίο, όπως και το ότι όπως λες ερχόταν κα δεν έδειχνε να τον νοιάζει...

Το να σου πω κουκλίτσα μου???Σίγουρα ο γάμος αλλάζει τους ανθρώπους, αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας...Αν όλοι οι άνθρωποι τον πρώτο καιρό μετά τη γέννα έπαιρναν αποφάσεις, όλοι θα έπρεπε να είναι χωρισμένοι...Ο πρώτος καιρός είναι για όλους δύσκολος...

Και να πω ότι ήσασταν μαζί και από...χτες...5 χρόνια είναι αυτά!

Το μόνο που θα σου έλεγα είναι να μην πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις...

Έχεις κανέναν δικό σου εδώ???

ΑΝΝΑ ΜΟΥ

Λυπαμαι πολυ!όπωςειπαν και τα κοριτσια μπορει και να ξαναγυρισει,γιαόλους ειναι δυσκολή η αρχη με το μωρο,αν γυρισει συγχωρεσε τον και σιγα σιγα θα τιον φερεις στα νερα σου!

αν δε γυρισει, μπορεις μονη σου να μεγαλωσεις το μωρακι σου?έχεις καποιον εδω ,εστω και καποια φιλη να σε βοηθησει?έχεις δουλεια,αν φυγει τελειωτικα οικονομικα θα σε στηριξει ή ειναι αδιαφορος?

αυτα θα παιξουν νομιζω μεγαλο ρολο αν τελικα μεινειςμονη με το παιδι.

Παντως μην απελπιζεσαι,και ακομη και ετσι προσπαθησε να χαρεις το μωρακι σου! Αν επιτρεπεται ,απο που εισαι?

Διαφημίσεις

Το παιδι για το ζευγαρι ειναι σοκ......το εχω ξαναπει, αλλα ειναι νωρις για ενα τετοιο μεγαλο μπουμ......χωρις να προηγηθει κατι εγινε? ........πες μας........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

ΡΕ παιδιά ΠΟΣΟ μεγάλο σοκ είναι για ένα ζευγάρι. Εμάς όταν μας γέννησε η μάνα μας σηκώθηκε ο πατέρας μας και έφυγε γιατί έπαθε σοκ? Δεν το δεχομαι αυτό. Ειμαι πολύ απόλυτη. Απλά ο άνθρωπος δεν έκανε όχι μονο για πατέρας αλλά ούτε σαν σύντροφος-σύζυγος. Είμαι έξαλλη. Κουράγιο κορίτσι μου. Εχεις τους γονείς σου εδώ?

ΡΕ παιδιά ΠΟΣΟ μεγάλο σοκ είναι για ένα ζευγάρι. Εμάς όταν μας γέννησε η μάνα μας σηκώθηκε ο πατέρας μας και έφυγε γιατί έπαθε σοκ? Δεν το δεχομαι αυτό. Ειμαι πολύ απόλυτη. Απλά ο άνθρωπος δεν έκανε όχι μονο για πατέρας αλλά ούτε σαν σύντροφος-σύζυγος. Είμαι έξαλλη. Κουράγιο κορίτσι μου. Εχεις τους γονείς σου εδώ?

Είναι σοκ όχι το ίδιο το μωρό, αλλά η αλλαγή προτεραιοτήτων, οι αλλαγές στη ζωή, η συνειδητοποίηση σιγά σιγά αυτών των αλλαγών...

Κάθε άνθρωπος εκλαμβάνει διαφορετικά αυτές τις καταστάσεις και σίγουρα δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τις ίδιες αντοχές...

Το να συγκρίνουμε τι γινόταν στην εποχή της μαμάς μας με τώρα, είναι άσκοπο κατά τη γνώμη μου...Με την ίδια λογική, τότε οι γυναίκες καθόντουσαν και έτρωγαν ξύλο, να το κάνουμε και τώρα???

Απλά ας δεχτούμε ότι στην εποχή μας, κάποιος χωρίζει πιο εύκολα..Αυτό όμως δε σημαίνει ότι όποιος χωρίζει ή δεν αντέχει, δεν κάνει για πατέρας/μητέρα ή σύντροφος...

Τι γίνεται τελικά???Υπάρχουν νεότερα???

Πώς είσαι εσύ???

(ΥΓ. Σωτηρία, χωρίς παρεξήγηση, έτσι???Συνήθως συμφωνώ με αυτά που λες, απλα τώρα είπα να πω και μια λίγο διαφορετική άποψη...)

θα ακουστει καπως αλλα δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις τον αντρα μου ..ουτε μπορω να φανταστω τους γιους μου χωρις τον πατερα τους...

μα πως εφυγε ετσι?κατι εγινε ,κατι του ειπαν ,καποιος τον ξεσηκωσε...

βεβαια η ουσια ειναι μια....εισαι μονη με ενα νεογεννητο...τι να πω?δεν ξερω ειλικρινα..

baby star καμία παρεξήγηση μην ανησυχείς! απλά δεν ξέρω εμένα μου φαίνεται πολυ υπερβολικό . Ο άνθρωπος αυτός ειναι ανώριμος και τον χαρακτηρίζω πολυ επιιεικώς σε σχέση πάντα με το παιδί του.

Διαφημίσεις

Ο άνθρωπος αυτός ειναι ανώριμος και τον χαρακτηρίζω πολυ επιιεικώς σε σχέση πάντα με το παιδί του.

ΕΙΝΑΙ ανώριμος, όχι μόνο επειδή σηκώθηκε και έφυγε, αλλά και επειδή έκανε παιδί και το μόνο που τον νοιάζει είναι ο υπολογιστής, το τσιγαράκι και το...φαγητό..Δεν τον λέω ώριμο αυτόν τον άνθρωπο...Και στο καπάκι, φεύγει...Τι να πω...

Το θέμα είναι η Άννα....

Καλησπρα μαλλον θα με θυμαστε απο ενα αλλο θεμα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=63580 ...

την δευτερα ειχε φυγει ο συζηγος απο το σπιτι κι την τεταρτη εγω κι αυτος συναντηθηκαμε για να μιλησουμε....

Τα πραγματα ομως ως εξεις....

Μεναμε στους γονεις μου για καποιο διαστημα λογο οικονομικων κι πιστευα πως θα ειναι για καλο αυτο και πως θα μας βοηθουσανε...

Αλλα τελικα....στραφηκα εναντιων του σε ολα ...και ξεχασα πως ειναι ανδρας μου αλλα πανω απ'ολα ποσο πολυ τον αγαπαω....δεν ειχα καποιον να μου το θυμηζει αυτο και ετσι εγινε κακος για εμενα σε ολα οτι και αν κανει...

Ημουν απο την πλευρα μου πολυ υπερβολικη σε ολα,οτι και αν εκανε του την ελεγα ...και δεν το καταλαβενα....

Βγηκαμε να μιλησουμε να δουμε το τι θα κανουμε....( να προσθεσω πως οι γονεις μου ηθελαν να παμε σε διαζυγιο με τον ανδρα μου και ηθελαν να με π πανε σε δικηγορο και εκει παλι ημουν ηλιθια...επδη δεν μιλαγα)

Μιλαγαμε λοιπον με τον Λευτερη κι απο μια φραση που μου που ειπε εκει καταλαβα πως ΕΧΩ ΕΠΙΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ....του ζητησα σηγνωμη αλλα τιποτα....Ναι ξερω πως εχω φταιξει αλλα τωρα τι να κανω?

Πως μπορω να διορθωσω το λαθος μου?

Χθες πηγα στην μανα του ( αγαπιομαστε πολυ αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη)να μιλησουμε και αν μπορει να με βοηθησει να τα ξαναβρουμε ....Και ξερετε τι μου ειπε?

( επιδη δεν της εχω φερει το μωρο να το δει δεν θελει να με ξαναδει.....ελεος)

Εγω δεν ανακατευομαι στις σχσεις σας....αλλα ηδη μου ειχε πει πως εγω του ειπα αυτο κι αυτο..... τελος παντων δεν εβγαλα τιποτα καλο μαζι της ουτε με τον αδερφο του τον μικρο....επιδη το παιζει και μεγαλος κι εξυπνος κιολας....

ΕΙδα τον μικρο του αδερφο με τα ρουχα του ανδρα μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!

αρχισα να βραζω μεσα μου αλλα δεν ηθελα να πω κατι λογο οτι την ειχα αναγκη.....μηπως να βαλει και το σωβρακο του για να ειναι κομπλε?

Αυτες τις μερες του ζηταω σηγνωμη και να παμε να νοικιασουμε σπιτι οπου θελει για να φυγουμε οσο ποιο γρηγορα μπορουμε και να μεινουμε μαζι....

Μηπως καποια κοπελα μπορει να βοηθησει και να πεταξει καμια ιδεα για να τα ξαναβρουμε?

IJ85p3.png

Ojvop3.png

Άννα να σου ζήσει το παιδάκι σου, να το δεις όπως επιθυμείς!

Εαν σε αγαπάει θα σε συγχωρέσει και θα γυρίσει σύντομα κοντά σου.

Από τη στιγμή που του ζήτησες συγγνώμη και είστε και παντρεμένοι με ένα νεογέννητο, θα έπρεπε να ήταν ήδη δίπλα σου και να μην τραβάει τα άκρα.

Εκτός και εαν έψαχνε ευκαιρία για να την κάνει, που σημαίνει πως άδικα θα ζητάς συγγνώμη από δω και πέρα.

Μίλα του ξεκάθαρα χωρίς να τον παρακαλάς, γνώμη μου είναι πως πάντα πρέπει να κρατάμε ένα στοιχειώδες επίπεδο αξιοπρέπειας και να μην αφήνουμε κανέναν να μας ''τσαλακώνει'' έτσι.

Εσύ ξέρεις τι άνθρωπος είναι, μπορεί και οι γονείς σου σε όσα βλέπουν να έχουν δίκιο, οι γονείς μας, μας αγαπόυν (πλην εξαιρέσων) αληθινά και η αγάπη τους είναι αγνή και αστείρευτη. Εγώ αργότερα,εαν δω έναν γαμπρό να ταλαιπωρεί την κόρη μου και εξαιτίας του να κακοπερνάει, θα γίνω τανκς και θα τον ισοπεδώσω, δεν είμαι διατεθειμένη να βλέπω το παιδί μου δυστυχισμένο, το παιδί, που με τόσο κόπο και αγωνία μεγαλώνω.

Εαν είναι για το καλό σου, εύχομαι να τα ξανά βρείτε , εαν όχι, τότε δεν πειράζει, αργότερα θα το καταλάβεις κι εσύ.

Η αγάπη πρέπει να είναι πάντα αμοιβαία και να υπάρχει και από τις 2 πλευρές!!!!

Το αγαπιόμαστε πολύ έμενα γενικά δεν μου λέει πολλά, βλέπω καθημερινά πολλούς που έλεγαν έτσι να χωρίζουν και αυτό που θέλω και απαιτώ είναι να είναι όλα αμοιβαία!!!!

Να είσαι δυνατή και να κοιτάς πάνω από όλα εσένα και το μωρό σου!!!!

Αυτό σε χρειάζεται και σε θέλει χαρούμενη!!!

Μίλα του ξεκάθαρα χωρίς να τον παρακαλάς, γνώμη μου είναι πως πάντα πρέπει να κρατάμε ένα στοιχειώδες επίπεδο αξιοπρέπειας και να μην αφήνουμε κανέναν να μας ''τσαλακώνει'' έτσι.

Η αγάπη πρέπει να είναι πάντα αμοιβαία και να υπάρχει και από τις 2 πλευρές!!!!

συμφωνω!

με τη μανα του και τον αδερφο του μη χανεις τον καιρο σου,σπανιως φερνουν καλο αυτα τα ανακατεματα!

προσπαθησε όσο μπορεις να ηρεμησεις ,αφιερωσου στο μωρακι σου,όσο προλαβαινεις περιποιησου τον εαυτο σου και κανε πραγματα που σε ευχαριστουν(ακου μουσικη,μιλα με μια φιλη στο τηλεφωνο, ό,τιδηποτε),μονο μην του δειξεις και μην το πιστεψεις και η ιδια πως χωρις αυτον εισαι χαμένη!

πες του πως τον αγαπας και σου λειπει και προτεινε του να μεινετε μονοι και οτι αλλο έχεις σκεφτει,υπενθυμισε του ποσο τον θελεις διπλα σου και σαν πατερα αλλα μην τον παρακαλεσεις!ουτε να αναλαβεις εσυ όλη την ευθυνη για ό,τι δεν πηγε καλα μεταξυ σας!Σιγουρα και αυτος κατι δεν έκανε καλα ,δε φταινε μονο οι γονεις σου! Καλα έκανες και ζητησες συγγνωμη ομως κι αυτος σου χρωσταει μια συγγνωμη που σε άφησε με ένα νεογεννητο κι εφυγε !Αν σε αγαπαει και σε εκτιμαει κι αν ειναι ώριμος για συζυγος και μπαμπας θα μεινει, και σου το ευχομαι!

αν παλι όχι ,οπως λεει και η ρωσικη παροιμια,''με το ζορι ,αγαπημενος δε θα γινεις''!Αλλα εδω απανταει η ελληνικη παροιμια ''έχει κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια''!

σου ευχομαι όλα καλα!

Κανονίστε μια συνάντηση και εκεί πες του όλα αυτά που θέλεις, ζήτα του συγγνώμη για τη συμπεριφορα σου και δως του να καταλάβει πως δεν θα αφησεις να σε επηρρεάσουν πάλι. Πες του τις υποχρεώσεις που έχετε και οι δύο απέναντι στο μωρακι σας. (Να σου ζήσει!!!). Κρατα χαρακτήρα όμως, μην κλαφτείς. Βάλτε σε προτεραιότητα το παιδί ΚΑΙ να πατε σε άλλο σπίτι οι τρεις σας, εσυ αυτός και το μωρο.

Ολα αυτά αν θεωρεις οτι αξίζει τον κόπο. Εσύ ξέρεις τον άνθρωπο σου. Οι συντροφοι στηρίζουν ο ενας τον άλλον, συμβαλλουν στην καλή διάθεση και προπάντων ακούνε.

Ευχομαι να παν ολα καλα, πες μας νεα.

Με τέτοια προϊστορία δεν σας βλέπω να κάνετε χωριό

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=47638

:lol:

Γράφεις:

Χθες πηγα στην μανα του ( αγαπιομαστε πολυ αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη)να μιλησουμε και αν μπορει να με βοηθησει να τα ξαναβρουμε ....Και ξερετε τι μου ειπε?

( επιδη δεν της εχω φερει το μωρο να το δει δεν θελει να με ξαναδει.....ελεος)

Ναι, ενώ πριν ήθελε, που έλεγε ότι το παιδί δεν είναι του γιού της! Πότε ακριβώς αγαπηθήκατε με την πεθερά?

Ιστορία για Πάνια την κόβω αυτή :lol::lol:

αννα μου πολυ λυπηθηκα με την ιστορια σου!:(

μενοντας με τους δικους σου καπου εχασες τον προσανατολισμο σου κ ''ξεχασες''τον αντρα σου!

δεν ειναι καλο να εχουμε πολλους δικους μας κοντα μας,γιατι συνηθως προβληματα δημιουργουν.

πρεπει να εφτασε στα ορια του ο αντρας σου για να σας αφησει κ σενα κ το μωρακι σας.

αρχισε να ψαχνεις καποιο σπιτι για να νοικιασετε κ την επομενη φορα που θα συναντηθειτε δειξτου οτι ενδιαφερεσαι κ το κανεις κ πραξη!

επισης δεν καταλαβαινω γιατι οι δικοι σου σε πιεζαν να πατε σε δικηγορο για διαζυγιο..:mad:

κανονικα επρεπε να κανουν οτι καλυτερο μπορουν για να σωσουν αυτο το γαμο κ να μην μεγαλωσει το εγγονακι τους με εναν γονιο.τελοσπαντων καλυτερα να μην τους συμβουλευεσαι κ πολυ στο θεμα του γαμου σου!!

αφου εχεις αγαπη μεσα σου για κεινον,κανε οτι μπορεις να τον φερεις παλι κοντα σας κ......ΜΑΚΡΙΑ απο συγγενεις.

νοικιαστε ενα σπιτακι κ ζηστε ευτυχισμενοι σαν οικογενεια...οι 3 σας κ μονο!!αν κ κεινος σ'αγαπαει ακομα θα ερθει η στιγμη που θα σε συγχωρεσει...τωρα ακομα ειναι νωπα μεσα του αυτα που περασε με σενα κ τους δικους σου....ειναι πολυ δυσκολο να ειναι ξενος μεσα σ'ενα σπιτι κ ολοι να του φερονται σαν το μαυρο προβατο...ειδικα οταν αυτο το κανεις κ συ!

πατησε γερα στα ποδια σου κ μην ξαναφησεις κανεναν να χαλασει την οικογενεια σας!!αυτη ειναι πανω απ'ολα!!

μην ακους τους γονεις σου κ προσπαθησε να μην σ'επηρεαζουν...γιατι αυτος ο αντρας ειναι αυτος που επελεξες να περασεις τη ζωη σου κ να γερασετε μαζι!!αυτον θα εχεις στα ευκολα κ στα δυσκολα....οι υπολοιποι θα ειναι απλα λεπτομερειες!

κ τωρα που εχει φυγει τι σου εχει απομεινει??μονο θλιψη,απογοητευση κ 2 γονεις να σε πρηζουν κ να λενε τα δικα τους!!σιγουρα δεν θελεις να ζεις ετσι!γι'αυτο κανε οτι μπορεις να τα ξαναβρειτε κ να ζησετε αυτο που ονειρευτηκατε!!

''Κ όταν ξυπνάς κάθε πρωί,τον ήλιο σαν κοιτάξεις,στην αγκαλιά του πρωινού ποτέ να μην ξεχάσεις,να ψάχνεις μέσα στη ζωή τα άνθη τα λευκά της κ την ευχή μου θα τη βρείς μέσα στη μυρωδιά της''

ΝΙΚΟΣ-ΜΑΡΙΑ-ΘΑΝΑΣΗΣ!!!

Εμ, λιγα καταλαβαινω απο οσα γραφεις....ειναι μπερδεμενες σκεψεις ή ετσι μου φαινονται εμενα. Δεν ξερω. Απο τα πολυ λιγα που καταλαβα θα σου πω οτι ο αντρας σου κακως εφυγε απο διπλα σου οντας με νεογεννητο στα χερια. Και επισης οτι το παιζει και βαρυ πεπονι για να ξαναγυρισει ενω του ζητησες και συγνωμη. Δεν ξερω.....δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.....τι να σου πω. Ιδεες να τα ξαναβρειτε? Περαν της ειλικρινης συγνωμης και προσπαθειας να βρειτε σπιτι μαζι δεν βλεπω κατι αλλο. Αν αυτος δεν δεχεται την συγνωμη τοτε νομιζω οτι απλα βαρας το κεφαλι σου σε ενα τοιχο τωρα......τπτ αλλο........

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Χωρις να θέλω να τον δικαιολογήσω, μπορεί το γεγονός ότι τον ενδιέφερε μόνο ο υπολογιστής, το τσιγαράκι και το φαγητό, να ήταν ένας τρόπος να ξεσπάσει, να κλείστηκε στον εαυτό του λόγω της πίεσης που δεχόταν από τους γονείς σου. Εγώ νομίζω πως θα ξαναγίνει η σχέση σας. Δώσε του λίγο χρόνο, πες του ότι μόνο η δική του και η δική σου γνώμη μετράει στη σχέση σας και πάτε να νοικιάσετε κάπου μακρυα από γονεις και πεθερικά. Και ναι, το παιδί φέρνει τα πάνω κάτω.

ISGLp2.pngilpPp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...