Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Είδη κολύμβησης Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Κορίτσια έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρω μαγαζί με τέτοια είδη. Μένω Καλαμαριά. Ξέρετε κάποιο κατάστημα? Επίσης τι παντοφλάκια θα βόλευαν στο κολυμβητήριο? Τα κρόξ πως είναι? Γλυστράνε? Εχει κάποιος εμπειρία? Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Σκουφακι πρεπει να εχει το τζαμπο σιγουρα ομως εχουν αυτα με τα αθλητικα ειδη umbro και speedex. Επισης τα καταστηματα με ειδη καταδυτικου εξοπλισμου και ψαρεματος. Συγκεκριμενα δε γνωριζω.

Τα crocks ειναι συνθετικα τσοκαρακια πολυ καλα αλλα υπαρχουν και παρομοια πολυ φθηνοτερα. Εγω πηρα της μικρης με 5 Ευρω ωραιοτατα απο το μουδιανο!! Εχει και crocs εκει κοντα απεναντι απο το μικρο καταστημα κουκου. Και σιγουρα στο κεντρο στα αθλητικα θα βρεις και το σκουφακι.

Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.

Τα μαγαζιά με αθλητικά έχουν σκουφάκια, αλλιώς πάνε στο MEGA. Σαγιονάρες οπωσδήποτε αντιολισθητικές καλύτερα από μαγαζί με αθλητικά γύρω στα 15 ευρώ. Οι απλές πλαστικές ή αυτές που είναι σαν αφρός γλυστράνε και έχω δει απίθανες τούμπες και στην πισίνα και στα ντους.

Διαφημίσεις

Mega Outlet δαγκωτό! Κι εγώ από εκεί τα παίρνω όλα. Έχει ένα μαγαζί με γνωστή μάρκα που θεωρείται κορυφή για τα κολυμβητικά είδη (μην κάνω και διαφήμιση :roll:) και μπορείς να βρεις τα πάντα εκεί σκουφάκια, μαγιό, παντοφλίτσες, κλπ.

Ωστόσο, αν έχεις γράψει το παιδί σου σε κάποια ομάδα έχε υπόψη σου ότι συνήθως οι ομάδες απαιτούν το σκουφάκι να το αγοράζεις από αυτούς για να έχουν όλα τα παιδιά ομοιόμορφη εμφάνιση.:wink:

.....δε νομίζω τάκη....

εγω παντος στο μικρο μου κροκσ φοραο στην πισινα και ειναι πια χαρα!

οσο για σκουφακι επειδη δωροδοκησα για να μην εχω δραματα το πηραμε απο λασκαρατου λιγο πιο πανω απο ανθεων εχει με σχεδια τυπο μπαρμπι και χοτ γουιλσ εχει και σαιτ aquastelle.gr

κατα τ΄ αλλα συμφωνω με marandnik για το mega εχει τα παντα και καλες τιμες.

Κορίτσια και κάτι ακόμα. Τα παιδικά σκουφάκια είναι όλα από σιλικόνη? Ένα που δοκιμάσαμε, τον σφίγγει απίστευτα, και να φανταστείτε ήταν για μεγάλους. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο υλικό που να μην σφίγγει τόσο πολύ? Δεν μας βλέπω στο κολυμβητήριο αν είναι όλα έτσι!

Υπάρχουν και υφασμάτινα σκουφάκια.Είναι πολύ μαλακά και δεν πονάνε τα μαλλιά και το κεφάλι τους.

Απλά τα σιλικόνης προστατεύουν περισσότερο τα μαλλιά απο το χλώριο,το οποίο τα ξεθωριάζει.

Διαφημίσεις

ναι εχεις δικιο και εμενα πολυ ποναει οταν βαζει το σκουφακι και τον πιεζει το κεφαλι..

αφου η αφελης ξανθια στο πρωτο μαθημα οταν βγηκε ηταν σαν πρισμενο το παιδι και ν ομιζα οτι επαθε κατι απο το χλωριο....πολυ παραξενος μου φαινοτανε..

αλλα θελουν αυτα με την σιλικονη ρωτησα..τον λογο δεν τον ξερω..

τωρα στις ομαδες οντως σε υποχρεωνουν για δικο τους σκουφακι 10 ευρω παρακαλω..

Σιλικόνης είναι όλα τα σκουφάκια αλλά οι ποιότητες της σιλικόνης παίζουν από μάρκα σε μάρκα και σκουφάκι σε σκουφάκι. Επειδή έχω δοκιμάσει και σκουφάκια του εμπορίου και ομάδων, συνήθως των ομάδων τα βρίσκω καλύτερα ως ποιότητες. Πάντως να ξέρεις ότι το σκουφάκι για να το βάλεις δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.;)

Φαντάσου ότι η κόρη μου έχει μαλλί μέχρι τη μέση και όμως σε μισό λεπτό της το έχω βάλει το σκουφάκι χωρίς κανέναν κόπο. Στο δε γιο μου που έχει κοντά μαλλιά, δεν χρειάζεται καν να το βρέξω για να του το βάλω.

Επίσης, να ξέρεις ότι το σκουφάκι το φοράμε για να μην βρέχονται τα μαλλιά τους οπότε εννοείται ότι πρέπει να είναι πολύ εφαρμοστό για να μην περνάει το νερό.

.....δε νομίζω τάκη....

Έχω δει σε online καταστήματα σκουφάκια πάνινα και από λύκρα. Έχω ψάξει παντού και στα Τζάμπο και στα Σπρίντερ, αλλά όλοι έχουν σκουφάκια από σιλικόνη μόνο. Ξέρετε αν αυτά είναι ένα μέγεθος? Τα σκουφάκια που δοκιμάσαμε του τα έβαλα πολύ εύκολα, αλλά τον σφίγγουν και δεν τα ανέχεται καθόλου στο κεφάλι του. Μπα δεν μας βλέπω κολυμβητήριο φέτος!

Έχω δει σε online καταστήματα σκουφάκια πάνινα και από λύκρα. Έχω ψάξει παντού και στα Τζάμπο και στα Σπρίντερ, αλλά όλοι έχουν σκουφάκια από σιλικόνη μόνο. Ξέρετε αν αυτά είναι ένα μέγεθος? Τα σκουφάκια που δοκιμάσαμε του τα έβαλα πολύ εύκολα, αλλά τον σφίγγουν και δεν τα ανέχεται καθόλου στο κεφάλι του. Μπα δεν μας βλέπω κολυμβηση.

Δές στα intersport.Πού μένεις?Έχει πάνινα.

• 2 χρόνια μετά...

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με είδη κολύμβησης από το οποίο έχω μείνει ευχαριστημένη (χαμηλές τιμές και καλή ποιότητα) είναι το www.sottosub.gr

Ειδικά στα γυαλάκια/σκουφάκια έμεινα πολύ ικανοποιημένη.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...