Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

απογευματινη δουλεια.. τη συμβουλη σας!

Recommended Posts

λοιπον, το θεμα μου ειναι το εξης..

εγω δουλευω απογευματα, καθηγητρια σε φροντ.

μεχρι και φετος δουλευα μειωμενο ωραριο και τη μικρη την κραταγαν εκ περιτροπης, ο πατερας μου - ο αντρας μου - μια κοπελα επι πληρωμη..

ομως, πραγματικα ειναι αναγκαιο να δουλεψω φουλ ταιμ.. φροντιστηριο και ιδιαιτερα...

μαθηματα δοξα τω θεω εχω....

το θεμα ειναι η μικρη...

το σεπτεμβριο γινεται 2

ο αντρας μου δεν εχει σταθερο ωραριο,και κανει και πολλα νυχτερινα.. οποτε δεν ειναι σταθερος και σιγουρος να κραταει το παιδι, πρεπει και να κοιμαται..

ο πατερας μου κι αυτος, δυσκολευεται λογω αποστασης.. μενουμε μια ωρα μακρυα

παιδικοι σταθμοι που να μενουν ανοιχτοι μεχρι αργα το απογευμα, δεν υπαρχουν.. τουλαχιστον νοτιοανατολικα προαστεια δεν εχω βρει κανεναν.. μεχρι τις 6 το αργοτερο κρατανε παιδια...

εγω θελω να κραταει καποιος την μικρη 4-8, ισως 8.30, δεν με αφορα το πρωι..

η κοπελα που κραταει καμια φορα την μικρη παιρνει 7 ευρω την ωρα.. παρα πολλα... ισως δεχτει και 5, αλλα και παλι... βγαινουν περιπου 400 ευρω το μηνα, ισως παει και περισσοτερο...

καμια ιδεα???

-δεκτη και η αποψη 'κατσε σπιτι σου, κοπελια... πολλα ζητας!'

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 70
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Φυστικακι μηπως να την παιρνεις μαζι σου???

χαχα

Κοιτα δεν θα ειναι ολες τις μερες στην νταντα καποια φορα σιγουρα θα την κρατησει και ο συζυγος ή ο πατερας σου. Φροντισε αν ειναι το θεμα οικονομικο 2- 3 το πολυ μερες την εβδομαδα να την αφηνεις στην νταντα και τις υπολοιπες εναλλαξ συζυγος και πατερας.

Θα μπορουσες τα ιδιαιτερα να τα εκανες σπιτι σου??????? Αλλα και παλι με το μωρο προβλημα θα ειναι...

αν δουλεψω μονο φροντ.. θα μου μενουν περιπου 200, αντε 250 ευρω το μηνα, αν αφαιρεσω τα λεφτα της κοπελας που θα κραταει το παιδι... δε λεει ν αφηνω το παιδι μου για 200 ευρω!!!

με τα ιδιαιτερα σιγουρα θα ειναι καλυτερα τα πραγματα, αλλα το προβλημα στα ιδιαιτερα μαθηματα ειναι οτι δεν ειναι σταθερα και αξιοπιστα... ακυρωσεις, σου χρωστανε λεφτα, σταματανε μαθηματα ξαφνικα, χιλια δυο... οσοι κανουν μαθηματα ξερουν το προβλημα!! (ακομα μου χρωστανε λεφτα απο το πασχα που μας περασε... και δεν προκειται και να τα παρω, τα εχω ξεγραψει...)

θες...να κανεις τα ιδιαιτερα σπιτι σου?

η μικρη θα ειναι πια 2 οπως λες κ πιθανον να ειναι πιο ηρεμη...οσο μεγαλωνουν τα παιδακια απασχολουνται περισσοτερο μονα τους.

η μοιρασε τις ωρες με την κοπελα που λες , αφου διαπραγματευτεις την τιμη(πολλα παιρνει:cool:).

και 2 και 3 μαθηματα να κανεις σπιτι σου , κερδος θα ειναι.ε?:roll:

uDuOp2.png

Διαφημίσεις

αν δουλεψω μονο φροντ.. θα μου μενουν περιπου 200, αντε 250 ευρω το μηνα, αν αφαιρεσω τα λεφτα της κοπελας που θα κραταει το παιδι... δε λεει ν αφηνω το παιδι μου για 200 ευρω!!!

με τα ιδιαιτερα σιγουρα θα ειναι καλυτερα τα πραγματα, αλλα το προβλημα στα ιδιαιτερα μαθηματα ειναι οτι δεν ειναι σταθερα και αξιοπιστα... ακυρωσεις, σου χρωστανε λεφτα, σταματανε μαθηματα ξαφνικα, χιλια δυο... οσοι κανουν μαθηματα ξερουν το προβλημα!! (ακομα μου χρωστανε λεφτα απο το πασχα που μας περασε... και δεν προκειται και να τα παρω, τα εχω ξεγραψει...)

Σε καταλαβαινω γιατι και εγω φετος θα αρχισω ιδιαιτερα μαθηματα γιατι με την πρωινη μου δουλεια δεν τα βγαζω περα.....Οσο για την κορη μου που θα την αφηνω ? στην μαμα μου αλλα το θεμα ειναι οτι αρχιζει πρωτη δημοτικου και θα εχουμε και διαβασμα αστα να πανε....

Αν ειναι να αφησεις το παιδι για 200 Ευρω κερδος αστο καλυτερα. Ασε που καμια νταντα απο οτι ξερω δεν δεχεται να δουλευει 2 η 3 φορες την εβδομαδα. Και γιαυτες ειναι βιοποριστικο το θεμα και επιλεγουν εβδομαδιαια απασχοληση.

(ακομα μου χρωστανε λεφτα απο το πασχα που μας περασε... και δεν προκειται και να τα παρω, τα εχω ξεγραψει...)

ε ρε κατι κανονια!!!!!

ωρε που παμε ρε! που παμε!!!!!!:lol:

(γελαω για να μην κλαιω!)

uDuOp2.png

Φυστικακι μηπως να την παιρνεις μαζι σου???

χαχα

Θα μπορουσες τα ιδιαιτερα να τα εκανες σπιτι σου??????? Αλλα και παλι με το μωρο προβλημα θα ειναι...

πολυ καλες παρατηρησεις, καθολου αστειες!!!

τωρα στα θερινα μαθηματα την παιρνω μαζι μου, μια ωρα τη βδομαδα, την κραταει η γραμματεας του φροντ, δεν γινεται χαμος στο φροντιστηριο - ειναι χαλαρα τα πραγματα και υπαρχει αυτη η δυνατοτητα..

χειμωνα ομως, στον πανικο μεσα, δεν γινεται ασφαλως!

και στο σπιτι εχω δοκιμασει να κανω μαθηματα... ε, καλα... ενιωθα τυψεις που επαιρνα λεφτα απο τα παιδια.... 2 χρονων παιδι, σιγα μην κατσει φρονιμα μεσα στο σπιτι...

δυστυχως απο του χρονου δεν θα μπορω να υπολογιζω καθολου στον αντρα μου, ειναι τετοια η φυση της δουλειας του, που μαθαινει παντα τι δουλευει την επομενη μερα,μια μερα πριν..... (ΕΛ.ΑΣ. φορ εβερ!!)

Διαφημίσεις

λοιπον, το θεμα μου ειναι το εξης..

εγω δουλευω απογευματα, καθηγητρια σε φροντ.

μεχρι και φετος δουλευα μειωμενο ωραριο και τη μικρη την κραταγαν εκ περιτροπης, ο πατερας μου - ο αντρας μου - μια κοπελα επι πληρωμη..

ομως, πραγματικα ειναι αναγκαιο να δουλεψω φουλ ταιμ.. φροντιστηριο και ιδιαιτερα...

μαθηματα δοξα τω θεω εχω....

το θεμα ειναι η μικρη...

το σεπτεμβριο γινεται 2

ο αντρας μου δεν εχει σταθερο ωραριο,και κανει και πολλα νυχτερινα.. οποτε δεν ειναι σταθερος και σιγουρος να κραταει το παιδι, πρεπει και να κοιμαται..

ο πατερας μου κι αυτος, δυσκολευεται λογω αποστασης.. μενουμε μια ωρα μακρυα

παιδικοι σταθμοι που να μενουν ανοιχτοι μεχρι αργα το απογευμα, δεν υπαρχουν.. τουλαχιστον νοτιοανατολικα προαστεια δεν εχω βρει κανεναν.. μεχρι τις 6 το αργοτερο κρατανε παιδια...

εγω θελω να κραταει καποιος την μικρη 4-8, ισως 8.30, δεν με αφορα το πρωι..

η κοπελα που κραταει καμια φορα την μικρη παιρνει 7 ευρω την ωρα.. παρα πολλα... ισως δεχτει και 5, αλλα και παλι... βγαινουν περιπου 400 ευρω το μηνα, ισως παει και περισσοτερο...

καμια ιδεα???

-δεκτη και η αποψη 'κατσε σπιτι σου, κοπελια... πολλα ζητας!'

κι εγω μια από τα ιδια

δουλέυω πρωι απόγευμα. επεστρεψα στη δουλειά οτνα η κορη μου εγινε 3,5 μηνων

ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ

κάτσε σπίτι με το παιδί... οσο μπορείς

αλλιως, στειλτη το πρωί παιδικό σταθμό και θα χρειάζεσαι λιγότερες ωρες να την κραταει καποιος.

age.png

ε ρε κατι κανονια!!!!!

ωρε που παμε ρε! που παμε!!!!!!:lol:

(γελαω για να μην κλαιω!)

τι να πω τωρα, δεν θελω και να εκθεσω κανεναν, ουτε να εκτεθω..

επωνυμη οικογενεια της περιοχης, με (υποτιθεμενη) μεγαλη οικονομικη επιφανεια, μου εδωσαν τον 1/3 των χρηματων που μου χρωσταγαν,και εκτοτε μην τους ειδατε!! δεν σηκωνουν τηλεφωνα.... εξαφανιζολ.... 3 μηνες σχεδον δουλευα σε LOWER ταξη το παιδι τους για 4 ευρω την ωρα!!!! τοσα μου εδωσαν τελικα απο τα 20 που ειχαμε συμφωνησει!!!!!!!! τι να τους πεις....

οτι εγω πληρωνα την νταντα 7 ευρω, και πηγαινα να κανω μαθημα, με αμοιβη 4 ευρω?????????????????????? τοσο βγηκε τελικα, το ποσο που με 1000 κοπους πηρα στα χερια μου.. :-(

προτεινω να επικεντρωθεις στα ιδιαιτερα, νομιζω θα σου αφηνουν περισσοτερα απο το φροντ. και εναλλαξ ο πατερας σου και η κυρια (αφου δουλευει με την ωρα). και αν κανονισεις ενα προγραμμα οπως σε συμφερει, θα μπορεις να εχεις και μια μερα (επιπλεον του ΣΚ) ελευθερη ωστε να μην πληρωνεις εκεινη τη μερα.

αν παρολα αυτα δεν θελει η κυρια να πληρωνεται με την ωρα, αλλά με το μηνα, θα πρεπει να ριξει την τιμη. με την λογικη οτι δεν θα ειναι καθημερινη απασχοληση.

α και να σου πω οτι οταν εγω ως μαθητρια εκανα ιδιαιτερα, την καθηγητρια την πληρωναμε καθε παρασκευη. οχι συνολικα το lower ή οτι αλλο επαιρνα.!

κ

αλλιως, στειλτη το πρωί παιδικό σταθμό και θα χρειάζεσαι λιγότερες ωρες να την κραταει καποιος.

μα, πρωι δεν δουλευω... απογευμα ειναι το θεμα μου..

και εκτος του οικονομικου...

θελω πραγματικα να βγω απο το σπιτι.... δεν την παλευω αλλο κλεισμενη μεσα!!! :-(

Διαφημίσεις

κοιταζω κοιταζω αλλα δε βλέπω λυση, μπρος γκρεμος κ πισω ρεμμα:roll:

(τωρα ποιο ειναι ακριβως το σημειο που στεκεσαι εσυ κ πως εφτασες εκει αλλο θέμα:lol: άσχετο........:rolleyes:)

κάτι σε δουλεια μόνο πρωινή , η μικρη παιδικό κ απογευμα σπιτι σου!!!

αφου ουτως η αλλως τα χρηματα τα χρειάζεσαι, κανε ανατροπη

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

ρε κοριτσια καθηγητρια αγγλικων ειναι η κοπελα να αλλαξεις επαγγελμα????

και τωρα με την κριση τι να κανει???????

αφου τα φροντιστηρια δουλευουν μονο απογευματα γιατι τα παιδια τα πρωινα εχουν σχολειο...

το ξερουμε ρε φις...αλλα σιγουρα δεν χανεις να ψαχτεις λιγο,

ξεκινα πρωτα απο το τομεα σου κ βλέπεις,

όπως βλπέπεις δεν ειναι κ πολλες οι επιλογες σου...τι να πω.....

xWWzp2.png

Φυστικακι σκεφτηκα δεν στελνεις τα βιογραφικα σου σε εκδοτικους οικους ως μεταφραστρια??? Θα δουλευεις σπιτι σου και ετσι δεν θα εχεις προβλημα με την μικρη

ρε κοριτσια καθηγητρια αγγλικων ειναι η κοπελα να αλλαξεις επαγγελμα????

και τωρα με την κριση τι να κανει???????

αφου τα φροντιστηρια δουλευουν μονο απογευματα γιατι τα παιδια τα πρωινα εχουν σχολειο...

το ξερω ναντια, αλλα στα αδιεξοδα ψαχνεις καμια φορα κ για παραδρομους

συμβουλες δινουμε κ μεις να βοηθησουμε

xWWzp2.png

Φυστικακι σκεφτηκα δεν στελνεις τα βιογραφικα σου σε εκδοτικους οικους ως μεταφραστρια??? Θα δουλευεις σπιτι σου και ετσι δεν θα εχεις προβλημα με την μικρη

το ειχα ψαξει παλιοτερα, ματια μου... πολυ κλειστο κυκλωμα, και αλλωστε υπαρχει τοσος κοσμος που εχει σπουδασει αυτο το πραγμα... εγω ειμαι απλα καθηγητρια... (πολυ καλη βεβαια!! ;) αλλα και παλι... δεν θα προτιμησουν εμενα..)

παρ ολα αυτα, θα στειλω καποια μεηλς, ποτε δεν ξερεις

το ξερω ναντια, αλλα στα αδιεξοδα ψαχνεις καμια φορα κ για παραδρομους

συμβουλες δινουμε κ μεις να βοηθησουμε

Αχ κοριτσια δυσκολη εποχη για ευρεση εργασιας και ειδικα για γυναικες παντρεμενες με παιδια ....

Τι να πω, εγω βλεπω μαυριλα στο οριζοντα οσον αφορα την εργασια για ολους οχι μονο για το φυστικακι...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...