Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αντί να παχαίνω αδυνατίζω;;;;;

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσια.. λοιπόν μπορεί να είμαι λίγο υπερβολική αλλά μου συμβαίνει το εξής παράξενο:

Είμαι στην 11η εβδομάδα εγκυμοσύνης, και ξεκίνησα με φυσιολογικό βάρος.. ενώ λοιπόν το στήθος έχει πρηστεί η λεκάνη είναι ελαφρώς πιο ανοικτή και έχει πεταχτεί και μια σταλίτσα κοιλίτσα.. η ζυγαριά αντί να ανεβαίνει... κατεβαίνει.. είμαι ήδη 1.5 κιλό ΚΑΤΩ από ότι την ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος... εμετούς δεν είχα, λίγες αναγούλες μόνο.. δεν έχω αυξήσει σημαντικά την ποσότητα που τρώω αλλά έχω προσθέσει περισσότερα γαλακτοκομικά και χυμούς.

Είναι φυσιολογικό; Εσείς πώς ήσασταν από βάρος;; Έχω αρχίσει να ανησυχώ λίγο μήπως δεν κάνω κάτι σωστά και βλάψω το νινί μας...

llssp2.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω ρωτήσει ακόμα.. περιμένω να πάρω και αύριο κάποιες από τις εξετάσεις μου και θα τηλεφωνήσω οπότε θα ρωτήσω και γι αυτό... Απλά είπα να πάρω μερικές γνώμες ακόμα...

Εσύ είχες εμετούς; Για ποιό λόγο έχασες κιλά;

llssp2.png

Ο μεταβολισμός με την εγκυμοσύνη ανεβαίνει. Συνήθως μια έγκυος χρειάζεται 300 θερμίδες παραπάνω, επομένως αν δεν αύξησες την ποσότητα του φαγητου και δεν τρως γλυκά σίγουρα δεν βάζεις κιλά. Πάντως μην ανησυχείς, το μωράκι σου παίρνει ό,τι του χρειάζεται.

ISGLp2.pngilpPp3.png

κοριτσάκι

μην ανησυχείς,

και σε μένα αυτό συνέβαινε...

ξέρεις όταν φεύγει το πρήξιμο των πρώτων ημερών, ελάχιστα λιγότερο και λίγο πιο υγειινά να τρως κρατάς το βάρος σου ή ψιλοχάνεις.

μέχρι τον 5ο μήνα εμένα μου έλεγε ο γυναικολόγος, ό,τι βάρος παίρνεις είναι δικό σου θέμα (δεν χρειάζεται να πάρεις δηλαδή).....καλή εγκυμοσύνη να έχεις, με το καλό το μωρό σου και μην ανησυχείς

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχασα 3 κιλά το πρώτο τρίμηνο. Δεν είχα εμετούς, αλλά μου είχε κοπεί λίγο η όρεξη και δεν ήθελα με τίποτα να φάω κρέας. Μέχρι να γεννήσω τα είχα ξαναπάρει και αυτά τα 3 κιλά και επιπλέον άλλα 12.

καλημερα κοριτσια εγω ειμαι στην 8 εβδ και ειμαι σταθερα στα κιλα μου ξερω ομως πως στο πρωτο τριμηνο χανεις καποια κιλα τωρα αν καποιες απο σας εχετε βαλει 1-1,5 ειναι φυσιολογικο μην ανησυχειτε τα μωρακια ειναι καλα παιρνουν ολα τα θρεπτικα που χρειαζονται

Εγω γιατι παιρνω ρε γαμωτο?Εχω ηδη παρει 1,5 κιλο.Το μονο που αλλαξα στη διατροφη μου ειναι οτι ενω πριν ετρωγα 3 φορες πρωι-μεσημερα-απογευματακι τωρα τρωω 5,ομως τα δυο γευματα που προσθεσα ειναι φρουτο(γιατι πριν δεν ετρωγα καθολου).Λετε να φταινε τα φρουτακια για τα κιλα που πηρα?Παντρευομαι κιολας σε 3 μηνες και δε θελω να παρω κιλα...

ο μεταβολισμος αυξανεται κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης αρα ακομη και αν δεν μειωσες το φαγητο ειναι λογικο να αδυνατιζεις. εγω επειδη εκανα και εμετους στην 1η εγκυμοσυνη εχασα 6 κιλα μεχρι τον 6ο μηνα και ξεκινησα τοτε να παιρνω βαρος(αλλα προλαβα......)και στην 2η επισης στον 6ο ξεκινησα να παιρνω κιλα και στην αρχη παλι ειχα χασει 3.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Δεν έχω ρωτήσει ακόμα.. περιμένω να πάρω και αύριο κάποιες από τις εξετάσεις μου και θα τηλεφωνήσω οπότε θα ρωτήσω και γι αυτό... Απλά είπα να πάρω μερικές γνώμες ακόμα...

Εσύ είχες εμετούς; Για ποιό λόγο έχασες κιλά;

εγω δεν πηρα χαμπαρι οτι ημουν εγκυος γιατι δεν ειχα κανενα προβλημα με εμετους κλπ το καταλαβα απο το οτι ειχα καθυστερηση 2 μηνες

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...