Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΩΔΥΝΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ-ΜΑΙΑ

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ. Είναι Pelvic station(ύψος στην πύελο), αφορά τον βαθμό εμπέδωσης του μωρού, σε ποιο ύψος είναι.

Ευχαριστώ δεν το άκουγα σωστά, πάλι καλά που σε ρώτησα.

1123994.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 282
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια αν ξέρει κάποια να με βοηθήσει, θα ανέβω 15/6 στην Θεσσαλονίκη για να γεννήσω αρχές Αυγούστου αλλά από μαθήματα δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα.Ξέρει καμία που μπορώ να απευθυνθώ?

Βρε κορίτσια αν ξέρει κάποια να με βοηθήσει, θα ανέβω 15/6 στην Θεσσαλονίκη για να γεννήσω αρχές Αυγούστου αλλά από μαθήματα δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα.Ξέρει καμία που μπορώ να απευθυνθώ?

Kalamaraki απο προηγούμενες απαντήσεις μελών σε αυτό το τοπικ ανακάλυψα τον Ερυθρό Σταυρό 2310 531-536 μάλλον κι εγώ εκεί θα πάω αλλά αργότερα αν επικοινωνήσεις πες μονεώτερα σε παρακαλώ..........

xOSvp3.png

Και εγώ βρε κορίτσια το ίδιο πρόβλημα έχω. Πήρα τηλέφωνο στο Ιπποκράτειο (2310892677) και μου είπαν ότι άργησα να πάρω και ότι τα μαθήματα γίνονται μέχρι την 20η εβδομάδα κύησης. Πήρα μετά στο δήμο Πυλαίας (2313302637) και μου είπαν να ξαναπάρω όταν θα μπω στον 8ο αλλά θα πρέπει να ξέρω ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας και ότι διαλέγουν πρώτα τις γυναίκες του δήμου τους. Καλά για το δήμο Θεσσαλονίκης…. Αφηστε το καλύτερα... Μου έδωσαν το τηλέφωνο του τμήματος κοινωνικής πολιτικής (2310530322) που δε το σηκώνει κανένας και από ότι διάβασα στο ιντερνετ δεν υπάρχει τμήμα ανώδυνου τοκετού. Λέτε να πάρω και εγώ στον ερυθρό σταυρό; Και εγώ αρχές Αυγούστου γεννάω… προλαβαίνω;

0sShp3.png

PGnvp2.png

Και εγώ βρε κορίτσια το ίδιο πρόβλημα έχω. Πήρα τηλέφωνο στο Ιπποκράτειο (2310892677) και μου είπαν ότι άργησα να πάρω και ότι τα μαθήματα γίνονται μέχρι την 20η εβδομάδα κύησης. Πήρα μετά στο δήμο Πυλαίας (2313302637) και μου είπαν να ξαναπάρω όταν θα μπω στον 8ο αλλά θα πρέπει να ξέρω ότι υπάρχει σειρά προτεραιότητας και ότι διαλέγουν πρώτα τις γυναίκες του δήμου τους. Καλά για το δήμο Θεσσαλονίκης…. Αφηστε το καλύτερα... Μου έδωσαν το τηλέφωνο του τμήματος κοινωνικής πολιτικής (2310530322) που δε το σηκώνει κανένας και από ότι διάβασα στο ιντερνετ δεν υπάρχει τμήμα ανώδυνου τοκετού. Λέτε να πάρω και εγώ στον ερυθρό σταυρό; Και εγώ αρχές Αυγούστου γεννάω… προλαβαίνω;

Γιατί όχι πάρε.........Και βέβαια προλαβαίνεις πιστεύω......

Μα δεν μπορώ να πάω και πιο νωρίς δουλεύω τι να πρωτοπρολάβω πια!!!!!!! :?

Εάν πάρεις και σου πουν τίποτα περίεργο πες οκ?

xOSvp3.png

Διαφημίσεις

Στον Ερυθρό Σταυρό, έμαθα ότι παρέχονται πληροφορίες γενικού περιεχομένου και όχι τόσο για αναπνοές κλπ. Αφορούν το θηλασμό και την ανατροφή του παιδιού, το μπάνιο του ακόμα και για παιδικές ασθένειες. Το θέμα είναι ότι μέχρι την προηγούμενη βδομάδα που μίλησα, μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν τελικά θα γίνει τμήμα, άμεσα, γιατί δεν ξέρουν αν θα υπάρξουν εκπαιδευτές. Πάντως είναι ευγενέστατες (αντίθετα με το Δήμο Πυλαίας). Κι εγώ ψιλοαγχώθηκα γιατί μπαίνω στον 8ο και δεν ξέρω τι να κάνω αν τελικά δεν γίνει τμήμα στον Ε.Σ.

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Στον Ερυθρό Σταυρό, έμαθα ότι παρέχονται πληροφορίες γενικού περιεχομένου και όχι τόσο για αναπνοές κλπ. Αφορούν το θηλασμό και την ανατροφή του παιδιού, το μπάνιο του ακόμα και για παιδικές ασθένειες. Το θέμα είναι ότι μέχρι την προηγούμενη βδομάδα που μίλησα, μου είπαν ότι δεν ξέρουν αν τελικά θα γίνει τμήμα, άμεσα, γιατί δεν ξέρουν αν θα υπάρξουν εκπαιδευτές. Πάντως είναι ευγενέστατες (αντίθετα με το Δήμο Πυλαίας). Κι εγώ ψιλοαγχώθηκα γιατί μπαίνω στον 8ο και δεν ξέρω τι να κάνω αν τελικά δεν γίνει τμήμα στον Ε.Σ.

Πάντως εαν βρεθούν οι εκπαιδευτές και εαν τυχον δεν συμπληρώνεται τμήμα πες μας τίποτα δεν πειράζει ας είναι νωρίς..............

xOSvp3.png

Κορίτσια δε ξέρω σε ποια περιοχή μένετε, αλλά όποια είναι από Θεσσαλονίκη και τη βολεύει η περιοχή της Πυλαίας υπάρχει τμήμα που παραδίδουν μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Εχτές πήρα τηλέφωνο ( 2313302637) και μου είπαν ότι πρέπει να ξαναπάρω όταν θα μπω στον 8ο μήνα, ότι παίρνουν με σειρά προτεραιότητας και προτιμούν τις γυναίκες του δήμου τους.

Τελικά σήμερα με πήραν από το δήμο Πυλαίας και μου είπαν ότι μπορώ να ξεκινήσω κανονικά τα μαθήματα την ερχομένη Παρασκευή.

Εχτές έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο στη γραμματεία του ερυθρού σταυρού και δε το σήκωνε κανένας (μπορεί να έφταιγε και η ώρα γιατί έπαιρνα απόγευμα). Αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα δε χρειάζεται ευτυχώς να ψάξω άλλο. Και είμαι και τυχερή γιατί μένω σχετικά κοντά. Όποια λοιπόν τη βολεύει ας κάνει μια προσπάθεια…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Κατέβασα και ένα άλλο με μαθήματα yoga για εγκύους (ακόμα και για εκείνες που δεν έχουν κάνει yoga ποτέ) επίσης στα αγγλικά και μου άρεσε πολύ. Έδειχνε φοβερά χαλαρωτικό. Θα το κάνω μια φορά και θα σας πω

http://www.torrents.to/search/247/baby+yoga+pre+natal.html

Κατέβασα το μάθημα yoga, αλλά δεν μου παίζει εικόνα, προσπάθησα να το ανοίξω και με dvdplayer, quicktime και bplayer αλλά μου λέει ότι δεν ανοίγει τέτοιου τύπου αρχεία, έχω μόνο ήχο. Εσείς με τι το ανοίγετε;

Ευχαριστώ,

1123994.png

Κορίτσια δε ξέρω σε ποια περιοχή μένετε, αλλά όποια είναι από Θεσσαλονίκη και τη βολεύει η περιοχή της Πυλαίας υπάρχει τμήμα που παραδίδουν μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Εχτές πήρα τηλέφωνο ( 2313302637) και μου είπαν ότι πρέπει να ξαναπάρω όταν θα μπω στον 8ο μήνα, ότι παίρνουν με σειρά προτεραιότητας και προτιμούν τις γυναίκες του δήμου τους.

Τελικά σήμερα με πήραν από το δήμο Πυλαίας και μου είπαν ότι μπορώ να ξεκινήσω κανονικά τα μαθήματα την ερχομένη Παρασκευή.

Εχτές έπαιρνα συνέχεια τηλέφωνο στη γραμματεία του ερυθρού σταυρού και δε το σήκωνε κανένας (μπορεί να έφταιγε και η ώρα γιατί έπαιρνα απόγευμα). Αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα δε χρειάζεται ευτυχώς να ψάξω άλλο. Και είμαι και τυχερή γιατί μένω σχετικά κοντά. Όποια λοιπόν τη βολεύει ας κάνει μια προσπάθεια…

Άντε καλά μαθήματα!!!!!! Πες μας μετά εντυπώσεις οκ??

Δεν με βολεύει και πολύ αλλά εαν είναι καλύτερα θα πάω κι εγώ Πυλαία....Μετέωρα μένω αλλά τι να κάνεις........

Στον 8ο είπες ε??????

Άντε καλή αρχή......

xOSvp3.png

Διαφημίσεις

Ναι αλλά είναι μόνο πρωινά τα μαθήματα, στο Δήμο Πυλαίας έτσι δεν είναι; Εσύ μένεις Πυλαία; Γιατί μόνο όσοι είναι δημότες μπορούν. Έτσι τουλάχιστον μου είπαν οταν πήρα τηλ.

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Ευχαριστώ πολύ Peny μου. Αύριο το πρωί θα πάω και όταν γυρίσω θα σας πω νεότερα.

Mania και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω. Κατέβασα το video και με όποιο πρόγραμμα δοκίμασα να το παίξω είχε μόνο ήχο.

Μήπως ξέρει κάποια κοπέλα να μας πει αν χρειάζεται κάποια επεξεργασία πρώτα ή αν κάναμε κάποιο λάθος; Το κατέβασα με τόση όρεξη να το δω και τελικά απογοητεύτηκα γιατί και τα αγγλικά μου δεν είναι πολύ καλά για να ακούσω τι λέει…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Ναι αλλά είναι μόνο πρωινά τα μαθήματα, στο Δήμο Πυλαίας έτσι δεν είναι; Εσύ μένεις Πυλαία; Γιατί μόνο όσοι είναι δημότες μπορούν. Έτσι τουλάχιστον μου είπαν οταν πήρα τηλ.

Και σε εμένα Ναταλία το ίδιο μου είπαν αλλά τελικά την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο να πάω. Δεν είμαι από το δήμο Πυλαίας. Ίσως να ήθελαν να κλείσουν τμήμα για να ξεκινήσουν και με εμένα να το συμπλήρωναν… τι να σου πω, δε ξέρω…

Όντος τα μαθήματα είναι μόνο πρωί…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Κορίτσια σήμερα έκανα το πρώτο μάθημα ανώδυνου τοκετού στο Δήμο Πυλαίας.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μαία είναι η Κ. Θωμαή Μπίτσιου η οποία (κατά τη γνώμη μου πάντα) είναι πολύ κατατοπιστική και έχει το χάρισμα της μεταδοτικότητας. Μας έδειξε την τεχνική της αναπνοής, την τεχνική των ωθήσεων, μας μίλησε για τα δικαιώματα μας όσον αφορά τη κλινική ή το νοσοκομείο που θα γεννήσουμε, το θηλασμό, μας έλυσε διάφορες απορίες που είχαμε αλλά και μας έδωσε συμβουλές για να αντιμετωπίζουμε τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, αλλά και το πώς να αναγνωρίσουμε το πότε είμαστε στην τελική ευθεία για να γεννήσουμε. Και όλα αυτά μόνο στο πρώτο μάθημα!!!

Ήτανε επίσης πολύ ωραία που βρισκόμουν μαζί με άλλες εγκυμονούσες και ένιωσα πολύ οικία από την πρώτη στιγμή.

Αυτό που μου έκανε επίσης πολύ μεγάλη εντύπωση ήτανε, ότι σε όλο το διάστημα του μαθήματος, ερχόντουσαν γυναίκες, μαθήτριες της που είχανε γεννήσει και τις φέρνανε φωτογραφίες από τα μωρά τους και δωράκια ενώ την αγκαλιάζανε και την ευχαριστούσανε για τις γνώσεις που τους πρόσφερε…

Τα μαθήματα είναι 2 φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Παρασκευή), είναι δωρεάν και κρατάνε μέχρι τη γέννηση της κάθε μιας.

Για οποία τη βολεύει και το σκεφτεται το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο anti28 χαίρομοι για σενα......... :wink:

πόσες ώρες είναι το μάθημα?????

Κανονικά είναι μία ώρα. Αλλά τελικά με τη κουβεντούλα που κάναμε, κράτησε το μάθημα πάνω απο 1,30 ώρα.

0sShp3.png

PGnvp2.png

Κορίτσια η μαιευτήρας μου είπε ότι τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού είναι μεν καλά για να έχεις κάποιες γενικές γνώσεις αλλά την ώρα των οδυνών είναι τόσο δυνατός ο πόνος που αποδιοργανώνεσαι και δεν μπορείς να εφαρμόσεις τίποτα από αναπνοές κτλ που έχεις μάθει. Αν είναι καλή η μαία σε στηρίζει την ώρα της γέννας σου, σε μαθαίνει αναπνοές εκείνη την στιγμή και στους δυνατούς πόνους μου είπε μπαίνει η επισκληρίδιος οπότε δεν καταλαβαίνεις τίποτα από εκεί και μετά. Είναι υπέρ της επισκληριδίου απ ότι φάνηκε ωστόσο μου είπε ότι μόνη μου θα την ζητήσω γιατί δεν θα αντέχω. Αν τα μαθήματα είναι δωρεάν δεν χάνουμε τίποτα αλλά εγω που μένω εκτός Αθηνών είναι το κόστος μεγάλο για να ανταπεξέλθω αυτή τη στιγμή.

1123994.png

Χωρίς να εχω ακόμη εμπειρία απο μια γέννα εψαξα αρκετά το ζητημα του ''ανώδυνου τοκετού''. Κατι τέτοιο δεν υπάρχει. Αυτο ομως που δυστυχώς κανένας γιατρός δεν κάνει είναι να δώσει την ευκαιρία σε όποια γυναικα θέλει να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό. Και βεβαια όταν λέμε φυσιολογικό τοκετό δεν ενοούμε την επισκληρίδιο. Οι περισσότεροι γιατροί όταν τους αναφέρεις κάτι τέτοιο ή σου λένε οκ ναι θα παμε για φυσιολογικό τοκετό χωρις καθόλου προετοιμασία και την κρίσιμη ώρα οπου πονάς γιατί ΠΟΝΑΣ κατα το τοκετό σου λένε μηπως άλλαξες γνωμη και θες επισκληρίδιο για να μην πονάς!!!!!! οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να πεις όχι ή στην καλύτερη σουν προτείνουν κάποια μαία (μπορει να μην είναι η ίδια που θα σε ξεγεννήσει) που σου κάνει μερικά μαθήματα ανωδυνου τοκετού τα οποία όμως απο ότι μου έχουν πει (επαναλλαμβάνω δεν έχω ακομη η ίδια πείρα) την ώρα των τελευταίων συσπάσεων δεν μπορείς να ακολουθήσεις με αποτέλεσμα να καταφεύγεις και πάλι στην επισκληρίδιο.

Μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στο οτι για να γεννήσει μια γυναίκα φυσιολογικά πρέπει να το θέλει πρωτα απο όλα η ίδια. Ξέρω πάρα πολλές περιπτώσεις γυναικών που έκαναν επισκληρίδιο και δεν το μετανιώνουν στιγμή. Η επιλογή είναι προσωπική δεν επιδέχεται κριτικής. Και πρέπει επίσης να μην είναι φυγόπονη ως χαρακτήρας.

Ο γιατρός στον οποίο εγω κατέληξα αφου συζητάει πρωτα μαζί σου τους λόγους για τους οποίους θελεις να γεννήσεις φυσιολογικά σου κάνει μια σειρά απο 8 3ωρα μαθήματα στα οποία σου μαθαίνει οτι χρειάζεσαι για το σωμα σου, την διαδικασία του τοκετού, τις αιτίες για τις οποίες πονας και τι συμβαίνει στο σωμα σου καθώς και μια τεχνική χαλαρωσης η οποία λέγεται αυτογενής χαλάρωση, με την οποία μαθαινεις να δεχεσαι τον πόνο οσο πιο ηρεμα γινεται. Υποστηριζει πως όταν ξερεις ακριβως τι σου συμβαινει δεν έχεις άγχος, εισαι πιο ηρεμη και κατα τη διαρκεια των συστολών δεν σφίγγεσαι (ωστε να πονας περισσότερο) αλλά αφήνεις τον πόνο να ακολουθήσει την κορύφωση και την παρακμή του.

Τέλος ενα απο τα πιο βασικά είναι πως το επειδη έχεις ως ενα μεγάλο βαθμό τον έλεγχο του σώματος σου και μπορεις να χαλαρώνεις τους μυες σου δεν χρειάζεσαι περινεοτομή.

Εχω μάθει να είμαι πολύ επιφυλακτική σε μεγάλα λόγια, όμως για τον συγκεκριμένο έχω την εμπειρία απο δυο γέννες της κουμπάρας μου καθως και τις στατιστικές του (τσεκαρισμένες) με 93% φυσιολογικούς τοκετούς ΧΩΡΙΣ επισκληρίδιο.

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

...Και πρέπει επίσης να μην είναι φυγόπονη ως χαρακτήρας....

Όλα αυτά που λες είναι η προσωπική σου άποψη και είναι σεβαστά. Όμως το να λες ότι όποια ζητάει επισκληρίδιο είναι φυγόπονη ως χαρακτήρας, θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον άτοπο. Ξανασκέψου το λίγο.

.png

κορίτσια σε ποια εβδομάδα ξεκινήσατε ψυχοπροφυλακτική? η γιατρό μου΄συνεργάζεται με μια μαία, με την οποία και επικοινώνησα, αλλά μου είπε ότι είναι νωρίς να ξεκινήσω τα μαθήματα. πολύ φοβάμαι ότι τελευταία στιγμή δεν θα προλαβαίνω!

κορίτσια σε ποια εβδομάδα ξεκινήσατε ψυχοπροφυλακτική? η γιατρό μου΄συνεργάζεται με μια μαία, με την οποία και επικοινώνησα, αλλά μου είπε ότι είναι νωρίς να ξεκινήσω τα μαθήματα. πολύ φοβάμαι ότι τελευταία στιγμή δεν θα προλαβαίνω!

Εγώ ξεκίνησα την 28η εβδομάδα, αν και η μαία, μου είπε ότι πήγα σχετικά νωρίς. Ίσως να έχει σκοπό η μαία σου, να σε ξεκινήσει μόλις μπεις στον 8ο μήνα και να σου κάνει μαθήματα μέχρι να γεννήσεις.

0sShp3.png

PGnvp2.png

εγω κοριτσια στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ξεκινησα απο τον 7ο μηνα στο ικα με μια καταπληκτικη μαια. πρωτα απ ολα μας στηριξε ψυχολογικα μας εμαθε κι ενα σωρο πραγματα για την φροντιδα του μωρου και την καινουρια μας ζωη!!!! κι όσο για τις αναπνοες, σας λεω οτι όχι μονο τις εφαρμοσα αλλα το εκανα και με μεγαλη επιτυχια!!!!! τωρα δυστυχως ειμαι στο κρεβατι και δεν ξερω αν θα μπορεσω να παρακολουθησω πάλι...

80ffc6ceff.png[/url]59b611aa66.png

...Και πρέπει επίσης να μην είναι φυγόπονη ως χαρακτήρας....

Όλα αυτά που λες είναι η προσωπική σου άποψη και είναι σεβαστά. Όμως το να λες ότι όποια ζητάει επισκληρίδιο είναι φυγόπονη ως χαρακτήρας, θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον άτοπο. Ξανασκέψου το λίγο.

Είπα επίσης''Μετά απο πολύ ψάξιμο κατέληξα στο οτι για να γεννήσει μια γυναίκα φυσιολογικά πρέπει να το θέλει πρωτα απο όλα η ίδια. Ξέρω πάρα πολλές περιπτώσεις γυναικών που έκαναν επισκληρίδιο και δεν το μετανιώνουν στιγμή. Η επιλογή είναι προσωπική δεν επιδέχεται κριτικής.''

Υπάρχουν γυναίκες που πανε στον οδοντιατρό και κάνουν απονεύρωση χωρις ένεση και άλλες που πανε για απλό καθαρισμό και δεν αντέχουν.

Κάποιος ο οποιός λέει απο πριν οτι δεν θέλω να νιωσω πόνο και θέλω να κανω ένεση στην είσοδο του νοσοκομείου μπορει να χαρακτηριστεί ως φυγόπονος χωρις αυτό να σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός είναι αρνητικός. Και εγω λίγο καιρό πριν μείνω έγκυος έκανα ενα σοβαρό χειρουργείο στο γόνατό μου ύστερα από ατύχημα το οποίο είχε πολύ πόνο και όσο ήμουν στο νοσοκομείο είπα δεν θέλω να πονάω γιατι με είχε πάρει απο κάτω και μου έκαναν συνεχώς ενέσεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση και εγω χαρακτηρίστηκα ως φυγόπονη και δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχτώ χωρις αυτό να σημαίνει κατι αρνητικό.Επίσης αν διαβάσεις λιγο καλύτερα το μήνυμα είπα πως αυτή που θέλει να γεννήσει φυσιολογικά δεν θα πρέπει να είναι φυγόπονη και όχι πως όποια κάνει επισκληρίδιο ότι είναι. Μπορεί και εγώ να λέω οτι θέλω πριν αλλά εκεινη τη στιγμή να μην αντέξω και να ζητήσω επισκληρίδιο ούτε κατακρινω σε καμμιά περίπτωση τις κοπέλες που το έχουν προαποφασίσει. Η συζήτηση γίνεται για τον ανώδυνο τοκετό και οχι για να κριτικάρουμε την επιλογη της επισκληρίδιου.

Μάλλον πρόκειται για δυσνόηση του μηνύματός μου.

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Ο γιατρός μου μου είπε πως καλό είναι τα μαθήματα να αρχίζουν στον 7ο μήνα για να έχεις χρόνο να εξασκηθείς. Η μαία απο το ΙΚΑ μου είπε μολις πάρω την άδεια δηλαδή γύρω στον 8ο γιατί ετσι και αλλιώς γίνονται πρωινά και δεν θα μπορούσα να τα παρακολουθώ λόγω δουλειάς.

Το βασικότερο είναι όποτε και αν τα ξεκινήσεις να κανεις εξάσκηση και στο σπίτι ωστε να σου γίνουν βίωμα. :wink:

Τα καλυτερα ερχονται...

2sgpp2.pngn2LTp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...