Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παντρευομαστε για να .......????

Nantia

Recommended Posts

Αν και νομίζω ότι το θέμα απευθυνόνταν σε γυναίκες αρχικά να πω και γω το δικό μου?

Ευχαριστώ... χαχαχα

Λοιπόν νεφέλη αν και όπως λες παντρεύτηκες μικρή και μετά από σύντομη σχέση τα λες ωραία. Εύχομαι να συνεχίσεις να σκέφτεσαι έτσι και αργότερα, αν και δεν είδα πόσο είσαι τώρα. Σαν καμμένος να σε προειδοποιήσω ότι οι άνθρωποι περνάνε διάφορες κρίσεις ηλιίας κάθε τόσο με αποτελεσμα να διαλύουν σχέσεις και οικογένειες... Θέλει μια ωριμότητα και σταθερότητα σκέψης η διατήρηση μιας σχέσης σε ένα επίπεδο που να είναι ευχάριστη και ικανοποιητική και για τους δύο. Και βέβαια απαιτείται και από τους δύο να την έχουν... όσο γίνεται!

Εγώ φαντάζομαι πως είμαι από τους λίγους άντρες που ήθελαν παιδιά πριν παντρευτούν. Η πρώτη φορά που σκέφτηκα ότι ήθελα να κρατήσω δικό μου μωρό στα χέρια μου, ήμουν 12-13 χρονών και το θυμάμαι σαν και χτες.

Βέβαια όταν ήρθε η στιγμή να παντρευτώ (την πρώτη φορά) έγινε περισσότερο από πίεση γονέων και μετά από πρόταση της πρώην γυναίκας μου. Αυτή με ζήτησε... χαχαχα. είμασταν 5 χρόνια μαζί και 2 χρόνια μετά το γάμο ήρθε και η κορούλα.... 7 χρόνια μετά η δεύτερη κορούλα και 6 χρόνια μετά ο χωρισμός. Είχαμε και μεις δεσμευτεί απο μικροί. Και οι άνθρωποι αλλάζουν, είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι.

όταν παντρεύτηκα το αλιενάκι όλα έγιναν πολύ πιο γρήγορα. Και αυτό οφείλεται στην ωριμότητα που είχαμε να καταλάβουμε γρήγορα ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Και η σχέση καρποφόρισε γρήγορα...!

Και ναμαι τώρα παρολίγο πολύτεκνος...χαχαχα

εύχομαι σε όλες και ολους σας αγάπη και ευτυχία. Και σύνεση...

Papapete

Babies, boats, bikes and the blues, the whole blues and nothing but the blues...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 50
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...