Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παντρευομαστε για να .......????

Nantia

Recommended Posts

Πριν μερες ενας φιλος μου, μου ειπε μια αποψη που θα ηθελα να την παραθεσω για να την συζητησουμε

"Εσεις οι γυναικες παντρευεστε για να κανετε παιδι και οχι για να περασατε την υπολοιπη ζωη σας με τον ανδρα που αγαπατε..

Αλλα δεν σκεφτεστε κατι οτι το παιδι μετα τα 18 του φευγει ενω ο ανδρας μενει μεχρι τα γεραματα του."

Τι αποψη εχετε για να το παραπανω?

Δικαιος οι ανδρες το πιστευουν?

Ποσες απο μας ( με το χερι στην καρδια) παντρευτηκαν για να γινουν μανουλες?

Γιατι πιστευεται οτι γινεται αυτο (αν γινεται)?

α) Μηπως γιατι δεν υπαρχουν πια πριγκηπες?

β) Ειναι δυσκολο να βρουμε ενα ανδρα που να μας καλυπτει πληρως επομενως απογοητευομαστε και κανουμε πρωταρχικο μας σκοπο την μητροτητα?

γ) Μηπως ειναι η φυση της γυναικας αυτην? Πανω απο ολα το παιδι της?

Γραψτε τις ιδεες και αποψεις σας γιατι πιστευω οτι ειναι πραγματικα ενα κοινωνικο θεμα.

Διαφημίσεις

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

πολυ ωραια τα ερωτηματα που θετεις αλλα το κακο ειναι οτι εμεις δεν ειμαστε ακριβως ενα απροσωπο φορουμ οποτε μην περιμενεις ειλικρινεις απαντησεις ..οι περισσοτερες γνωριζομαστε μεταξυ μας και δυσκολα θα σου πει καποιος αυτο που πραγματικα αισθανεται...

παντρευτικα τον απολυτο ερωτα μου , το αλλο μου μισο , τον ανθρωπο που ηρθε σε μια συγκεκριμενη στιγμη της ζωης μου και με εκανε να νοιωσω ερωτα και ζωντανια για να κανω μαζι του οικογενεια , να με κανει μητερα και να τον κανω πατερα , να μεγαλωσουμε μαζι τα παιδια μας , να τα δουτμε να προοδευουνε και να γινονται ανθρωποι ευτιχισμενοι και γιατι οχι να τα βοηθησουμε , αμα μας αξιωσει ο Θεος, στο μεγαλωμα των εγγονιων μας .

Για ονομα Του Θεου , δεν ειναι ο γαμος πλυσιμο λερωμενων σωβρακων , οσο πλενω πλενει και ο αντρας μου , οσο περιποιουμε το σπιτι μας , το ιδιο και εκεινος ., δεν τα παρουσιαζω ιδανικα , τα παρουσιαζω οπως τα ζω , αμα δεν ειχα βρει το απολυτα αλλο μου μισο και τοβ δικο μου ανθρωπο οπου θα μπορουσα να του πω τα παντα δεν υπηρχε περιπτωση να παντρευτω ποτε μου .

παντρευτικα τον απολυτο ερωτα μου , το αλλο μου μισο , τον ανθρωπο που ηρθε σε μια συγκεκριμενη στιγμη της ζωης μου και με εκανε να νοιωσω ερωτα και ζωντανια για να κανω μαζι του οικογενεια , να με κανει μητερα και να τον κανω πατερα , να μεγαλωσουμε μαζι τα παιδια μας , να τα δουτμε να προοδευουνε και να γινονται ανθρωποι ευτιχισμενοι και γιατι οχι να τα βοηθησουμε , αμα μας αξιωσει ο Θεος, στο μεγαλωμα των εγγονιων μας .

Για ονομα Του Θεου , δεν ειναι ο γαμος πλυσιμο λερωμενων σωβρακων , οσο πλενω πλενει και ο αντρας μου , οσο περιποιουμε το σπιτι μας , το ιδιο και εκεινος ., δεν τα παρουσιαζω ιδανικα , τα παρουσιαζω οπως τα ζω , αμα δεν ειχα βρει το απολυτα αλλο μου μισο και τοβ δικο μου ανθρωπο οπου θα μπορουσα να του πω τα παντα δεν υπηρχε περιπτωση να παντρευτω ποτε μου .

με καλυψες πληρως

Διαφημίσεις

Κορίτσια, εγώ παντρεύτηκα τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί πίστευα ότι θα είναι καλός σύζυγος κ πατέρας. Με το γάμο δεν είχα κόλλημα ούτε είχε χτυπήσει το "ρολόι" μου. Παντρεύτηκα τη συγκεκριμένη στιγμή γιατί ήμασταν ήδη 7 [ευτυχισμένα] χρόνια μαζί [κ συζούσαμε] κ είχε χτυπήσει το "ρολόι" του... Αφού γέννησα χτύπησε το δικό μου :D Θα ήμασταν μαζί είτε παντρευόμασταν είτε όχι...Τον αγαπώ κ εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη όπως στην αρχή κ ακόμη πιο βαθιά από τότε που γιναμε γονείς.

3ig4p2.png 

...εγώ κάπου το έχω ξαναπεί...παντρεύτηκα εντελώς συνειδητά τον συγκεκριμένο άνθρωπο ..........αλλά ο γάμος έγινε την στιγμή που ήμουν εγώ (γιατί ο Κώστας το ήθελε πολύ νωρίτερα) σίγουρη πως θέλω οικογένεια-παιδιά.

....όσο για τους πρίγκιπες ....... πιστεύω πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του , και ανάλογα συμβιβάζεται ....εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δεν θα μπορούσα να συμβιβαστώ με τίποτα λιγότερο από αυτό που ήδη έχω, από ένα άντρα που θα με κάνει να νιώθω "όμορφη" (Κι'ας μην είμαι για τους υπόλοιπους :lol: ) που θα με σέβεται , θα με κοιτάει στα μάτια όταν μου μιλά .......θα είναι ο "άνεμος κάτω από τα φτερά μου"....πάντα!

.... για μένα πρίγκιπες υπάρχουν !!! μπορεί να μην έχουν άσπρα άλογα ή "κόκκινα" αυτ/τα - στις μέρες μας........ αλλά υπάρχουν άνθρωποι "ευγενικοί" .... "ευγενείς"!

....όσο για την φύση της γυναίκας ...θα σου πω όπως ακριβώς το αισθάνομαι : "Με τον γιο μου είμαστε "συγγενείς" εξ αίματος ........ με τον άντρα μου όχι" ! ελπίζω να καταλαβαίνεις πως το εννοώ......

....το παιδί μου θα είναι πάντα πάνω από όλους

...για το παιδί μου θα είμαι "πανταχού παρόν & τα πάντα πληρών"

(καλό θα ήταν ο φίλος σου να ξέρει πως .......σήμερα το 2008 στην Ελλάδα , είναι πια εύκολο μια κοπέλα απλά να παντρευτεί & να κάνει απλά 1 , 2, 3 παιδάκια .......... και απλά μετά απο λίγο καιρό να χωρίσει.........) :roll::wink:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Η επιστήμη πλεον έχει προχωρήσει τόοοοοσο πολύ που αμα μια γυναίκα ήθελε να κάνει απλα ένα παδί θα μπορούσε να το κάνει χωρις να "αναγκαστεί" να παντρευτεί, αρα μάλλον επιλογή συνειδητή είναι ο γάμος τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άντρα.

Η επιστήμη πλεον έχει προχωρήσει τόοοοοσο πολύ που αμα μια γυναίκα ήθελε να κάνει απλα ένα παδί θα μπορούσε να το κάνει χωρις να "αναγκαστεί" να παντρευτεί, αρα μάλλον επιλογή συνειδητή είναι ο γάμος τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άντρα.

σωστό ! 8)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Προσωπικά και σαν άντρας δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες παντρεύονται για να κάνουν παιδί ή ότι οι λόγοι για τους οποίους παντρεύονται είναι διαφορετικοί από τους δικούς μας. Επίσης προσωπικά μιλώντας θεωρώ ότι το τυπικό της υπόθεσης (ο γάμος δηλαδή) γίνεται όταν θέλεις να κάνεις παιδιά και αυτό για κοινωνικούς λόγους καθαρά. Κατά τα άλλα κάλλιστα θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε συζούμε απλά.

Διαφημίσεις

Προσωπικά και σαν άντρας δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες παντρεύονται για να κάνουν παιδί ή ότι οι λόγοι για τους οποίους παντρεύονται είναι διαφορετικοί από τους δικούς μας. Επίσης προσωπικά μιλώντας θεωρώ ότι το τυπικό της υπόθεσης (ο γάμος δηλαδή) γίνεται όταν θέλεις να κάνεις παιδιά και αυτό για κοινωνικούς λόγους καθαρά. Κατά τα άλλα κάλλιστα θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε συζούμε απλά.

Ακριβώς! Τη δική μας "προοδευτικότητα" [αν αυτό είναι το θέμα τελικά] δε χρειάζεται να τη 'λουστούν' τα παιδιά μας... :D

3ig4p2.png 

Χαζο μου φαινεται αυτο που ειπε :roll:

Συγνωμη κι ολας αλλα οταν το γνωρισα τον ερωτευθηκα και δεν σκεφτηκα εαν ειναι καλος για πατερας...καταρχην δεν ηξερα αν θα καταληξουμε μαζι και τι θα γινει μετα απο 5 μηνες.......γαμους και παιδια θα σκεφτομουν???

Αφου ειμασταν καλα μαζι...θελαμε να επισημοποιησουμε την σχεση σας και να παντρευτουμε(θελαμε να ειμαστε μαζι 24/24ωρο).

Και βεβαια θελαμε παιδακια και οι δυο ....αλλα ακομα και αν γνωριζαμε απο πριν οτι ενας απ τους δυο ...εχει σοβαρο προβλημα και δεν μπορουμε να κανουμε παιδακια..παλι μαζι θα μεναμε και ισως να υιοθετουσαμε .

Παντως το μονο που ηξερα εκεινη την περιοδο (αλλα ακομα και σημερα μετα απο 12 χρονια σχεσης) ηταν (ειναι ) οτι τον αγαπω δεν μπορω να σκεφτω αλλον διπλα μου και μ αρεσει που ειμαστε μαζι :wink:

Τωρα βεβαια για ποιο λογο παντρευονται διαφοροι (ειτε αντρες ειτε γυναικες) μπορει να ειναι πολλοι ...αλλα τ οτι ολες οι γυναικες βρισκουν αντρες μ αυτο το κριτιριο..μαλλον υπερβολικο :wink:

ο γαμος μου ηταν μια απολυτα συνειδητη μα και παρορμητικη αποφαση ολοτελα δικη μου και του αντρα μου καθως τυφλωθηκαμε κι οι δυο(παναθεμα μας!)εγω οχι απλως το αποφασισα αλλα ξενιτευτηκα κιολας αφησα τα παντα πισω μου για να ζησω μαζι του...απο την πρωτη στιγμη ονειρευτηκαμε παιδια..και το πραγματοποιησαμε...ομως δεν παντρευτηκα μονο για να κανω παιδι παντρευτηκα γιατι δεν μπορουσα να φανταστω την ζωη μου χωρις εκεινον..θα συμφωνησω απολυτα δε με την ξαδερφη αφρο οτι το παιδι μου ειναι αιμα μου και οτι και να γινει θα μαι πανταχου παρων..μακαρι να με αξιωσει ο θεος να κραταω το χερι του αντρα μου μεχρι τα βαθεια γεραματα μας..

my baby was my reborn...

συμφωνω απολυτα μιας και ξεχασα να πω πως συζουσα με τον αντρα μου και παντρευτηκαμε 8 μηνων εγκυος γιατι μας εκραζαν οι συγγενεις για το επιθετο του παιδιου...παντρεμενη ημουν και πριν παντρεμενη και τωρα ποια η διαφορα?η αγαπη ειναι αγαπη με χαρτια η χωρις...

my baby was my reborn...

Εγω δεν γνωριζομαι με καμοια και κανεναν εδω μεσα αλλα αυτο δεν με εμποδιζει να πω την αληθεια.

Οταν τα φτιαξαμε δεν περιμεναμε οτι θα παντρευομασταν. Τελικα παντρευτηκαμε γιατι θελαμε σαν τρελλοι να κανουμε οικογενεια και να ζησουμε ολη μας την ζωη μαζι.Δεν ειναι ολα ροδινα, αλλα εχουμε εναν καλο γαμο, χωρις προβληματα, ενα παιδακι που λατρευουμε και προσπαθουμε τοσο γι αυτο, οσο και για τον γαμο μας να ειναι ζωντανος.

Διαφημίσεις

542151pxy0imlvud.gif

Ακόμα και αν ήξερα εκ των προτέρων με κάποιο μαγικό τρόπο πως με τον συγκεκριμένο άντρα (τον σύζυγό μου) δεν θα μπορέσω να κάνω ποτέ οικογένεια πάλι αυτόν θα διάλεγα για σύντροφό μου, πάλι με αυτόν θα επέλεγα να μοιραστώ τη ζωή μου, γιατί είναι ο ανθρωπός μου, το άλλο μου μισό!!!

Όλες δυσκολίες που περάσαμε μέχρι τελικά να καταφέρουμε να γίνουμε γονείς, μας έφεραν πιο κοντά, μας έκαναν να γίνουμε μια γροθιά, μας έκαναν να αγαπήσουμε και να εκτιμήσουμε πιο πολύ ακόμα ό ένας τον άλλον. Για μένα η κόρη μου και ο άντρας μου είναι όλη μου η ζωή και ειλικρινά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν από τους δυο τους , είναι ένα μέσα στην ψυχή μου ... και οι δυο τους είναι ο λόγος που ζω και αναπνέω!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Πολυ θετικά τα μηνυματα σας..... Αυτο σημαινει οτι εισαστε ακομα ρομαντικες και ο γαμος σας βασιζεται στην αγαπη και τον ερωτα.

Μπραβο σας..

Αυτο πιστευετε οτι ειναι ο κανονας? ή η εξαιρεση του?

Δυστυχως υπαρχουν πολλες ερευνες που δειχνουν οτι διαλυονται ολο και περισσοτερες οικογενειες χρονο με το χρονο. Και οτι το ποσοστο των διαζευγμενων ζευγαριων εχει αυξηθει δραματικα τα τελευταια χρονια.

Και ενας πολυ σημαντικος λογος που διαλυονται τα ζευγαρια ειναι η βαση στην οποια στηριζονται για να κανουν οικογενεια.

Καμια απο σας δεν εχει πει!

" Αντε να παντρευτω και θα τον αλλαξω"

"Αντε να παντρευτω για να γινω επιτελους μανουλα?"

Οι ανυπαντρες γυναικες πανω απο τα 28 ( και πιστεψτε με ειναι πολλες) αγχωνονται στην ιδεα οτι ειναι ακομα ελευθερες και δεν εχουν κανει παιδια. Αυτο το αγχος προκαλει να ψαξουν απεγνωσμενα για ανδρα για να τεκνοποιησουν. Επομενως καποια στιγμη φτανουν στο σημειο να συμβιβαστουν με εναν συζυγο που δεν τους καλυπτει πληρως σε πολλους τομεις αλλα τουλαχιστον μπορουν να κανουν παιδι μαζι του και το σημαντικοτερο να ειναι και οικονομικα ευκαταστατος για να μπορουν αυτες και το παιδι τους να εχουν μια ανετη ζωη.

Νομιζω οτι αυτο γινεται ευκολα αντιληπτο στους ανδρες.

Απο συζητησεις κατα καιρους που εχω κανει, οι ανδρες φοβουνται να κανουν μια σχεση με μια 27 και πανω γιατι φαινεται καθαρα το αγχος της να παντρευτει και να κανει παιδι. Προτιμουν επομενως τις μικρουλες που λιγο πολυ δεν σκεφτονται ακομα τον γαμο ή τις μεγαλυτερες που μπορει να εχουν ηδη ενα παιδι (χωρισμενες).

Εγω πιστευω οτι εχουμε μια μεγαλη διαφορα στον τροπο σκεψης αναμεσα σε γυναικα και ανδρα. Εμεις οι γυναικες κοιταμε ο ανδρας που θα κανουμε σχεση μαζι, να εχει τα εφοδια να γινει μελλοντικα ενας καλος πατερας για τα παιδια μας. Οι ανδρες παλι απο την πλευρα τους κοιτανε το τωρα. Επομενως ψαχνουν μια γυναικα να τους ικανοποιει την δεδομενη χρονικη στιγμη.

εγω μετα απο εναμιση χρονο δεσμου,αρραβωνιαστηκα.τον ηξερα ηδη αλλα 2 χρονια γιατι ημασταν συναδελφοι και ειχα περασει πολυ ομορφες στιγμες και

σαν φιλοι αλλα και σαν ζευγαρη.Δεν παντρευτηκα με μονο σκοπο την αποκτηση παιδιων.ΑΛΛΑ ειμαι σιγουρη πως ειναι ο πιο καταλληλος αντρας για να ζησω το υπολοιπο της ζως μου μαζι του ευτυχισμενη και καλυμενη σε ολους τους τομεις.δεν νομιζω οτι απο οσους περασαν απο τη ζωη μου μεχρι να τον γνωρησω θα μπορουσε να μου μαθει και να μου δωσει τοσα πραγματα οσο αυτος,ο γιωργακης μου.Νιωθω τοσο ομορφα που περιμενω ναρθει απο την δουλεια τωρα που δε δουλευω και τον περιποιουμε.εμενα αυτος μου προτεινε να αρραβωνιαστουμε γιατι ηθελε να κανουμε οικογενεια και γιατι ημουν αυτο που εψαχνε,ετσι μου πε.

Nantia,

Σε πολλά σημεία θα με βρείς σύμφωνη ως προς την αντίληψη των ανδρών και των γυναικών για το γάμο. Έχω διαβάσει και εγώ πολλές μελέτες σύμφωνα με τις οποίες οι γυναίκες ψάχνουν ένα "καλό σύζυγο" για τον εαυτό τους αλλα υποσυνήδειτα ψάχνουν έναν "καλό πατέρα" για τα παιδιά τους.

Εγώ επέλεξα τον σύζυγο μου (και εκείνος με την σειρά του επέλεξε εμένα) γιατί με κάλυπτε ως άνθρωπο. Δεν γνωρίζω αν υποσυνήδειτα αυτή η επιλογή μου απέβλεπε στον ιδανικό πατέρα για τα παιδιά μου αλλα όπως και να έχει είμαι πολυ περήφανη για την επιλογή μου αυτή, γιατί ο σύζυγος μου αποδείχθηκε και ένας καταπληκτικός σύζυγος αλλα και ένας καταπληκτικός πατέρας.

Ωστόσο θα διαφωνήσω μαζί σου για το θέμα των διαζυγίων. Ο αριθμός των διαζυγίων έχει αυξηθεί κατακόρυφα αφενός γιατί οι γυναίκες έχουν πια στηριχθεί στα πόδια τους (οικονομική & ψυχολογική ανεξαρτησία) και αφετέρου γιατί απειλήθηκε η ανδρική υπεροχή στον θεσμό της οικογένειας. Το γεγονός αυτό έχει κάνει τους άνδρες ανασφαλής και ψάχνουν τρόπους για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους όπως εξωσυζυγικές σχέσεις. Απο την άλλη μεριά, η υπέρμετρη και απότομη αυτή εκτίναξη της γυναικίας αυτοπεποίθησης έχει οδηγήσει και σε λάθους δρόμους, υποτίμηση του άνδρα, εξωσυζυγικές σχέσεις κτλ.

Κατα την ταπεινή λοιπόν άποψη μου η αύξηση του αριθμού των διαζυγίων δεν οφείλεται σε λάθος κριτήρια επιλογής συζύγων. Μη ξεχνάς ότι και παλιότερα τα κριτήρια δεν ήταν τα καταλληλότερα π.χ προξενιά.

dev277pr___.png

Πολλοί άντρες τρομάζουν με την ιδέα του γάμου και με τις γυναίκες που θέλουν γάμο απεγνωσμένα, αλλά ευτυχώς δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι.

ουτε και ολες οι γυναικες ιδιες ευτυχως , δεν ειναι ωραιο να εχεις εμμονη με τον γαμο οπως προσπαθουν να παρουσιασουν τις γυναικες , ωραιο ειναι να βρεις τον ανθρωπο σοθ και να κανεις οικογενεια μαζι του

Nantia,

Ωστόσο θα διαφωνήσω μαζί σου για το θέμα των διαζυγίων. Ο αριθμός των διαζυγίων έχει αυξηθεί κατακόρυφα αφενός γιατί οι γυναίκες έχουν πια στηριχθεί στα πόδια τους (οικονομική & ψυχολογική ανεξαρτησία) και αφετέρου γιατί απειλήθηκε η ανδρική υπεροχή στον θεσμό της οικογένειας. Το γεγονός αυτό έχει κάνει τους άνδρες ανασφαλής και ψάχνουν τρόπους για να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους όπως εξωσυζυγικές σχέσεις. Απο την άλλη μεριά, η υπέρμετρη και απότομη αυτή εκτίναξη της γυναικίας αυτοπεποίθησης έχει οδηγήσει και σε λάθους δρόμους, υποτίμηση του άνδρα, εξωσυζυγικές σχέσεις κτλ.

Κατα την ταπεινή λοιπόν άποψη μου η αύξηση του αριθμού των διαζυγίων δεν οφείλεται σε λάθος κριτήρια επιλογής συζύγων. Μη ξεχνάς ότι και παλιότερα τα κριτήρια δεν ήταν τα καταλληλότερα π.χ προξενιά.

Τα λάθος κριτήρια επιλογής συζύγων δεν αυξανουν τις πιθανοτητες εντασης στο σπιτι?

Με το να διαλεγουμε να παντρευτουμε ανθρωπους τελειους διαφορετικους απο τα θελω μας αυτοματα μπαινουμε στην διαδικασια να θελουμε να αλλαξουμε τον αλλον, μετα βλεπουμε οτι δεν αλλαζει (το αυτονοητο) και αρχιζουμε τις γκρινιες, τις σποντες, δεν σεβομαστε τον αλλον και οδηγουμαστε σε αλλη ενδεχομενως αγκαλια και τελος στον χωρισμο.

Θελω να πω οτι τελικα ολα ειναι αλληλενδετα μεταξυ τους. Το ενα φερνει το αλλο.

Η βαση στην σχεση ειναι πολυ σημαντικη. Και η βαση πρεπει να ειναι ο σεβασμος και η αγαπη.....

Αν κάποιος πιστεύει πως θα καταφέρει να αλλάξει τον άλλον και να τον φέρει στα δικά του μέτρα και σταθμά ... συγγνώμη αλλά ειναι βαθιά νυχτωμένος ... καλύτερα να ψάξει για κάτι άλλο ...

Επίσης όταν μια σχέση είναι δοκιμασμένη στον χρόνο και σε καταστάσεις έχει περισσότερες αντοχές άρα και περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει. Τι θέλω να πω με αυτό, προσωπική μου άποψη πάντα, καλό θα είναι να δοκιμάζουν τα ζευγάρια τις προσωπικότητες και τις αντοχές τους με μια συμβίωση πριν το γάμο και μετά να παίρνουν την μεγάλη απόφαση ... όσο πιο συνειδητή είναι μια επιλογή τόσο μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας έχει.

1aLup3.png

BtUIp3.png

Nantia, και τις πιο σωστές βάσεις να έχει ο γάμος, πάντα θα υπάρχουν εντάσεις και προβλήματα. Πάντα υπάρχουν, σε όλες τις σχέσεις. Μόνο και μόνο η συνύπαρξη δύο διαφορετικών ατόμων αρκεί. Τώρα αν κάποια παντρεύεται κάποιον μόνο και μόνο για να μπορέσει να κάνει ένα παιδί, με γειά της με χαρά της! Επιλογές είναι αυτές. Ο χρόνος θα δείξει. Και που ξέρεις? Μπορεί να συμβεί και το αντίθετο. Να έρθει η αγάπη απρόσμενα και σταδιακά. Εννοείται πως το καλύτερο είναι ο συνδυασμός έρωτας-ταίριασμα-κοινές επιθυμίες-γάμος, αλλά ίσως κάποιες φορές να νικάει το πανίσχυρο ένστικτο της διαιώνισης του είδους...