Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

η ευτυχια να γινεσαι γονεας

Recommended Posts

γεια σε ολους σας.

Με λένε Σοφία και ειμαι η μαμα της vivian ηλικιας 7 μηνων.

Ζω στην Αθηνα ενεκα συνθηκων...

ποτε στη ζωη μου δεν ειχα φανταστει τη χαρα που θα ενιωθα με τη γεννηση του μωρου και το ποσο πληροτητα,δυναμη και συναμα ευαισθησια θα αποκτουσα..

Εχω αλλαξει τολμω να ομολογησω.Τωρα βλεπω στα ματια καθε παιδιου το δικο μου παιδι,συμπασχω με τους συνανθρωπους μου και εχω ταση προσφορας .

Οι αισθησεις μου ολες εχουν οξυνθει και ειμαι πιο οργανωτικη και και προσγειωμενη

Μηπως ολα τα παραπανω σημαινουν ΩΡΙΜΑΝΣΗ??

ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ..

Διαφημίσεις

Εγώ μαγικό καινούριο κόσμο.. καλώς ήρθες Σοφία να τη χαίρεσε :D:D:D

581147tbb7h39ff3.gif

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ.

Πραγματικα νιωθω ομορφα που ξεκινησα να επικοινωνω με ανθρωπους με κοινα ενδιαφεροντα (βλεπε παιδια) και μπορει και οχι μονο.

Καθε βραδι προσπαθωντας να αποτιναξω απο πανω μου την ενταση της ημερας σερφαρω στην ιστοσελιδα αυτη...

Σιγουρα καλυτερο ειναι να μιλω μαζι σας απο το να διαβαζω απλα καποια θεματα..

μπορουμε να συζητησουμε για θεματα οπως θηλασμος(θηλαζω ακομη),διατροφη μωρου,επικειμενη βαπτιση(στειλτε ιδεες..),βιολογικα προιοντα κ.λ.π

Σας φιλω

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλωσήρθες, Σοφία, κ να σου ζήσει το παιδάκι σου! Όπως τα λες είναι. Ούτε που το φανταζόμουν ότι θα γινόμουν τόσο ευαίσθητη [να κλαίω ακόμη κ με θέματα των ειδήσεων, ειδικά αν αφορούν παιδιά, εγώ! :oops: ] Η αδερφή μου με "δουλεύει"! Κλαίω κάθε φορά που η μπέμπα μου κάνει κάτι καινούριο ή κάθε φορά που με κοιτάει στα μάτια σα να λέει "είσαι ο κόσμος μου". Είναι στη σκέψη μου κάθε δευτερόλεπτο κ περνάω τέλεια μαζί της! Θέλω το καλύτερο γι' αυτήν κ κυρίως να είναι υγιής κ ευτυχισμένη. Κ να σκεφτεί κανείς ότι δεν τρελαινόμουν κιόλας στην ιδέα ενός μωρού... :roll: Τώρα απλά θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος

3ig4p2.png 

Διαφημίσεις

Μαργαριτα,

να σου ζησει το μικρουλι σου!τι γλυκουλι που ειναι!

Για πες μου οταν βλεπεις τη φατσουλα του δεν πιστευεις οτι βλεπεις ενα θαυματακι?

να ναι γερο οπως και ολων σας κοριτσια τα μωρακια!!

υγεια και μονο υγεια.

φιλια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...