Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αν καθυστερούσα 10 δευτερόλεπτα...τι θα γινόταν???

konka

Recommended Posts

Εχω ένα μωράκι 3 μηνών και ένα γιό 26 μηνών! Προχθές το απόγευμα ήρθε το παιδάκι που μένει στο διπλανό διαμέρισμα (5 ετών) να παίξει με τον μεγάλο μου γιό, το μωρό κοιμόταν στην κούνια του, στο δωμάτιο του με την πόρτα κλειστή. Κάποια στιγμή το παιδί μου έπρεπε να του αλλάξω την πάνα και να τον ετοιμάσω γιατί θα πήγαιναν αργότερα με τον πατέρα του να πάρουν την γιαγιά του απο το αεροδρόμιο. Είπα στο φίλο του να περιμένει λίγο να τον ετοιμάσω και να συνεχίσουν μετά το παιχνίδι. Το άλλο παιδί βγήκε απο το δωμάτιο και πήγε προς το σαλόνι. Οταν τελείωσα βγήκαμε απο το δωμάτιο και ψάχναμε τον φίλο του αλλά αυτός...άφαντος!! Τελικά τον βρήκα μέσα στο δωμάτιο του μωρού...είχε ανοίξει την πόρτα, είχε πάρει έναν μεγάλο αρκούδο και το είχε βάλει πάνω στο μωρό, πήρε τα μαξιλάρια που είχα μέσα στην κουνια και τα έβαλε και αυτά πάνω στο μωρό και πήρε και μια μεγάλη μπάλα του pilates που έχω μέσα στο δωμάτιο και την είχε βάλει και αυτή μέσα στην κούνια!!!!!! Τρελάθηκα...!!! Εβγαζα, έβγαζα, έβγαζα τα πράγματα που είχαν καλύψει το μωρό...κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό μέχρι να δώ ότι το μωρό μου ανέπνεε!!

Του φώναξα και έφυγε τρέχοντας για το σπίτι του!

Ο μεγάλος μου γιός που έχασε την παρέα άρχισε και φώναζε και έτσι πήγα δίπλα και το είπα στη γιαγιά του που τον πρόσεχε! Δεν την είδα όμως να την απασχόλησε και πολύ το θέμα και αμφιβάλω αν το είπε στη μαμά του!

Το σκέφτομαι όλη μέρα και όλη νύχτα!! Το μυαλό μου σκέφτεται τα χειρότερα και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω! Είναι καλοί φίλοι με τον μεγάλο μου και δεν ξέρω τι να κάνω! Όλοι μου λένε να μην τον αφήσω να ξανάρθει σπίτι μου...αλλά μια πόρτα είμαστε!

Αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο? Αν λέει διάφορα στον μεγάλο μου γιό και να το κάνει αυτός κάποια στιγμή?

Τι να κάνω? Πως να το αντιμετωπίσω?

θα ειχα παθει οξυ εγκεφλικο επισοδειο στη θεση σου, μονο αυτο μπορω να σχολιασω.... πρεπει να εχασες 30 χρονια απ τη ζωη σου....:|

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 100
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...