Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αν καθυστερούσα 10 δευτερόλεπτα...τι θα γινόταν???

konka

Recommended Posts

Τα ενημερώνουμε.. τους εξηγούμε συνέχεια.. για σκεφτείτε λίγο πόσα πράγματα μπορεί να σκεφτούν εκείνα που το δικό μας μυαλό δεν το βάζει καν.

( εμένα πάντως μου έχει τύχει με τον μικρό )

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 100
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα ενημερώνουμε.. τους εξηγούμε συνέχεια.. για σκεφτείτε λίγο πόσα πράγματα μπορεί να σκεφτούν εκείνα που το δικό μας μυαλό δεν το βάζει καν.

ετσι ακριβως και ο δικος μου

Αμ δεν τα ξερω λες. Εχουν δει τα ματια μου με την προγονη μου (κατα τα αλλα υπεροχη κοπελα 10 ετων σημερα) αστα. Τρελλενομουν. Οταν της μιλουσα ομως ΟΝΤΩΣ μου τα εξηγουσε με τον τροπο που εκεινη τα εβλεπε και εμενα αφωνη. Θελουν καθοδηγηση και μεγαλη ΜΕΓΑΛΗ προσοχη ακομα και για την δικη τους σωματικη ακεραιοτητα.

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Εγώ προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν θα άφηνα το γιο μου μόνο σε ένα σπίτι όπου υπάρχει βρέφος...ακριβώς γιʼ αυτό το λόγο επειδή ποτέ δεν ξέρεις.

Συμφωνώ ότι πρέπει να μιλήσεις στη μάνα του παιδιού…άσχετα με το πώς θα το πάρει ή αν θα σε πιστέψει.

rQGhp3.png

σιριαλ κιλερ......??????τι λετε τωρα??δεν βαζουμε καν επιθετο στο παιδι αλλα δεν σημαινει πως το παιδι δεν ειναι επικυνδινο ειναι!!εχει κακια μεσα του και οχι αγαπη οπως θα επρεπε!και το δικο μου ειναι μοναχοπαιδι προς το παρον αλλα ποτε δεν εχει πειραξει ουτε ενα παιδακι γιατι αυτα του τα μαθαινουν οι γονεις και η θαλπορη που υπαρχει μεσα στην οικογενεια μπορει ολα να ξεκινανε απο εκει.....ξερεται κατι ξερω και εγω απο παιδι που ημουν πως οταν ενα παιδι ειναι στριμενο απο μικρο παραμεινει να ειναι γιατι τα θεμελια του τα βαζεις οσο ειναι μικρο ακομα το χτιζεις με συναισθηματα μετα απο καποια ηλικια ειναι πλεον αργα!!!!απλα προσεχε τα δικα σου παιδια πανω απο ολα μην αφηνεις να εχουν κακες επιροες!

Κάτι έχεις με τα υποτιθέμενα "στριμένα" παιδιά. Τόσο πολύ σε έχουν πληγώσει όταν ήσουν μικρή?

Τι διαβάζω, αν είναι δυνατόν? Τόσο μίσος για ένα παιδί? ΕΛΕΟΣ πια!

Διαφημίσεις

Κάτι έχεις με τα υποτιθέμενα "στριμένα" παιδιά. Τόσο πολύ σε έχουν πληγώσει όταν ήσουν μικρή?

Τι διαβάζω, αν είναι δυνατόν? Τόσο μίσος για ένα παιδί? ΕΛΕΟΣ πια!

οχι δεν το καταφεραν γιατι ειχα τελειους γονεις διπλα μου και παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και δεν ειναι μισος αλλα πληροφορηση οπως θελει μπορει να φυλαγεται ελπιζω να το καταλαβες:!::!:

Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ:!::wink:

σιριαλ κιλερ......??????τι λετε τωρα??δεν βαζουμε καν επιθετο στο παιδι αλλα δεν σημαινει πως το παιδι δεν ειναι επικυνδινο ειναι!!εχει κακια μεσα του και οχι αγαπη οπως θα επρεπε!και το δικο μου ειναι μοναχοπαιδι προς το παρον αλλα ποτε δεν εχει πειραξει ουτε ενα παιδακι γιατι αυτα του τα μαθαινουν οι γονεις και η θαλπορη που υπαρχει μεσα στην οικογενεια μπορει ολα να ξεκινανε απο εκει.....ξερεται κατι ξερω και εγω απο παιδι που ημουν πως οταν ενα παιδι ειναι στριμενο απο μικρο παραμεινει να ειναι γιατι τα θεμελια του τα βαζεις οσο ειναι μικρο ακομα το χτιζεις με συναισθηματα μετα απο καποια ηλικια ειναι πλεον αργα!!!!απλα προσεχε τα δικα σου παιδια πανω απο ολα μην αφηνεις να εχουν κακες επιροες!

ενα παιδι 5 ετων;;;;;

Παντως οταν γεννηθηκε η κορη μου ,οσα παιδακια ερχοταν ηθελαν να βαζουν διαφορα πραγματα στο κρεβατακι για να παιζει...και τι δεν βαζαν μεσα...αρκουδακια..κουβερτα ,σεντονακι ..χαμος!!!Διπλα εγω βεβαια!!.Αν δεν ημουν ομως εκει;;;Παλι θα τα εβαζαν .Δεν θεωρω οτι ειναι καποιο απο αυτα κακο!!!Τα καλυτερα ειναι!!!!

Σα να έχουμε ξεφύγει ολίγον…

Παιδιά μιλάμε για ένα παιδάκι 5 ετών. Ο γιος μου είναι 4,5. Είναι δυνατόν να μιλάμε για κακία και μάλιστα εσκεμμένη ?

Παιδιά επειδή έχω παιδί σʼ αυτή την ηλικία μπορώ να σας φτιάξω πάρα πολλά σενάρια. Πιστέψτε με είναι απίστευτα…

ετσι!!

Μάλιστα....Ξερεις ειναι πολυ ευκολο να χαρακτηριζουμε κακιασμενο και στριμμενο και επικινδυνο ενα ξενο παιδι σε αντιθεση φυσικα παντα με το δικο μας τελειο παιδι που τα κανει παντα ολα σωστα ετσι δεν ειναι?

Ηταν αρχικα το δικο σου προηγουμενο μηνυμα που με εκνευρισε και απαντησα και λυπαμαι πραγματικα γιατι βλεπω το συνεχιζεις.Πολυ ευκολα εβγαλες το συμπερασμα οτι το παιδακι κρυβει κακια μεσα του αντι για αγαπη.Λυπαμαι αλλα δεν πιστευω σε παιδακι κακιασμενα και επικινδυνα πιστευω απλα σε παιδικες ψυχες. που καμια φορα κανουν και λαθη και χρειαζονται αγαπη και καθοδηγηση.Κακιασμενοι ενηλικες ομως προφανως υπαρχουν πολλοι...

και παλι συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!!

QJZup3.png

bxuCp3.png

κοριτσια γιατι δεν καταλαβαινεται κατι....η μητερα μου εκανε τρια παιδια με τον μεγαλο ενα χρονο διαφορα με το μικρο τρια χρονια διαφορα θα μπορουσε να υπαρχει ζηλια οπως λετε οτι συμβαινει σε καθε παιδακι?και ομως οχι γιατι η μητερα μου με καποιο τροπο ηξερε πως να μας κανει να νοιαζομαστε ο ενας για τον αλλον και οχι να αλληλοτρωγομαστε και ουτε να ζηλευουμε ο ενας τον αλλον!!!ποσο μαλλον αλλα παιδακια!ποτε δεν το νιωσαμε την κακια που εχουν καποια παιδια να σου κανουν κακο!λοιπον σταματηστε να με βγαζεται κακια και ευχομαι να μην συμβει σε καμια σας τετοιο περιστατικο..απλα το ευχομαι!!!!!!!!

Εγώ πάντως θα μιλήσω στη μαμά του όσο πιο σύντομα γίνεται και αν δώ ότι με καταλαβαίνει και νοιώσει το άγχος μου και τη λαχτάρα που πέρασα, τότε και το παιδάκι θα ξανάρθει σπίτι μου αλλά φυσικά θα είμαι συνέχεια απο πίσω τους.

Κάποια στιγμή, διαβάζοντας μερικά απο τα μηνύματα σας άρχισα να νοιώθω εγώ ένοχη για ότι συναίβει! Ένοιωσα την ανάγκη να μοιραστώ το πρόβλημα μου με εσάς, όχι για να μου πείτε αν το παιδάκι είναι κακομαθημένο, κακιασμένο ή για πιο λόγο έκανε ότι έκανε...αλλά για να μου πείτε εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε!

Κοιμάμαι και βλέπω εφιάλτες, ξυπνάω και σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν καθυστερούσα δευτερόλεπτα, σκέφτομαι τα χειρότερα νύχτα μέρα...και δε βλέπω και τη μαμά του για να της μιλήσω.

Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι ένα παιδάκι μπορεί να είναι κακιασμένο! Είναι τραγικό! Και το δικό μου παιδί θα γίνει 5 ετών, δεν έχει να κάνει η ηλικία! Εγώ σκέφτομαι το δικό μου παιδί αν επηρεάζεται απο τέτοιου είδους συμπεριφορές (μιλάω για τον μεγάλο μου) και τι μπορούσε να είχε πάθει το μωρό μου...αν αντι για βάφτιση που έχουμε τον Ιούλιο...είχαμε τα χειρότερα!!

Το αν ένα παιδί είναι κακομαθημένο ή κακιασμένο ή οτιδήποτε άλλο είναι καθαρά θέμα οικογένειας και ανατροφής...

Εγώ πάντως θα μιλήσω στη μαμά του όσο πιο σύντομα γίνεται και αν δώ ότι με καταλαβαίνει και νοιώσει το άγχος μου και τη λαχτάρα που πέρασα, τότε και το παιδάκι θα ξανάρθει σπίτι μου αλλά φυσικά θα είμαι συνέχεια απο πίσω τους.

Κάποια στιγμή, διαβάζοντας μερικά απο τα μηνύματα σας άρχισα να νοιώθω εγώ ένοχη για ότι συναίβει! Ένοιωσα την ανάγκη να μοιραστώ το πρόβλημα μου με εσάς, όχι για να μου πείτε αν το παιδάκι είναι κακομαθημένο, κακιασμένο ή για πιο λόγο έκανε ότι έκανε...αλλά για να μου πείτε εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε!

Κοιμάμαι και βλέπω εφιάλτες, ξυπνάω και σκέφτομαι τι θα είχε συμβεί αν καθυστερούσα δευτερόλεπτα, σκέφτομαι τα χειρότερα νύχτα μέρα...και δε βλέπω και τη μαμά του για να της μιλήσω.

Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι ένα παιδάκι μπορεί να είναι κακιασμένο! Είναι τραγικό! Και το δικό μου παιδί θα γίνει 5 ετών, δεν έχει να κάνει η ηλικία! Εγώ σκέφτομαι το δικό μου παιδί αν επηρεάζεται απο τέτοιου είδους συμπεριφορές (μιλάω για τον μεγάλο μου) και τι μπορούσε να είχε πάθει το μωρό μου...αν αντι για βάφτιση που έχουμε τον Ιούλιο...είχαμε τα χειρότερα!!

Το αν ένα παιδί είναι κακομαθημένο ή κακιασμένο ή οτιδήποτε άλλο είναι καθαρά θέμα οικογένειας και ανατροφής...

σε νιωθω απολυτα!!και εγω αυτο ηθελα να πω οτι παιζει ρολο η οικογενεια και ανατροφη του!τιποτα αλλο.ευχαριστω και πιστευω πως θα παρεις τη σωστη αποφαση οποια και αν ειναι ως μητερα:!:

Διαφημίσεις

Κακή συμπεριφορά, ναι! Κακό παιδί, όχι!

Να επιδιώξεις να μιλήσεις στη μητέρα όσο γίνεται γρηγορότερα, θα δεις πώς το βλέπει και θα πάρεις τις αποφάσεις σου.

Εγώ είμαι σίγουρη ότι το παιδί είτε μιμήθηκε κάποια συμπεριφορά είτε νόμιζε ότι έτσι παίζει με το μωρό. Πάντως σίγουρα δεν είχε υπολογίσει τις συνέπειες της πράξης του. Προσωπικά δε θα το έβλεπα τόσο σοβαρά όσο εσύ, αλλά δεν είσαι εγώ:) Ίσως παίζει ρόλο ότι έχω ζήσει την ηλικία των 5 ετών με τα παιδιά μου και έχω δει πολλά.

Νιώθεις ίσως κάποιο στρες λόγω της άσχημης εμπειρίας που είχες, θα το ξεπεράσεις γρήγορα, όμως. Το μωράκι σου δεν έπαθε τίποτα, δώστου πολλές αγκαλιές και θα νιώσεις καλύτερα.:D

οχι δεν το καταφεραν γιατι ειχα τελειους γονεις διπλα μου και παντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και δεν ειναι μισος αλλα πληροφορηση οπως θελει μπορει να φυλαγεται ελπιζω να το καταλαβες:!::!:

Κατάλαβα, κατάλαβα, και πολύ καλά μάλιστα...:rolleyes:

Οσο για το άν πρόσεχα ή δεν πρόσεχα τα παιδιά αυτό το ξέρω εγώ! Φυσικά και πρόσεχα, και ήμουν μαζί τους στο δωμάτιο και παίζαμε! Οταν ήρθε το παιδάκι έκλεισα την πόρτα του υπνοδωματίου που κοιμόταν το μωρό και τους είπα να μην κάνουν φασαρία γιατί το μωρό κοιμάται δίπλα! Οταν έπρεπε να αλλάξω το γιό μου, το άλλο παιδί πήγε προς το καθιστικό (αντίθετα απο το δωμάτιο του μωρού). Του μιλούσα όση ώρα άλλαζα το παιδί και του έλεγα να έρθει κοντά μου αλλά αυτός δεν απαντούσε. Τον φώναζε ο γιός μου να έρθει αλλά...τίποτα! Ισως κάποια στιγμή που γύρισα την πλάτη μου προς την πόρτα για να πάρω τα ρούχα, άλλαξε κατεύθυνση και πήγε στο δωμάτιο! Οση ώρα εγώ του φώναζα αυτός έβαζε τα πράγματα μέσα στην κούνια...γιατί δεν μου απάντησε? Γιατί πήγε κρυφά? Γιατί άνοιξε την πόρτα?

Εκτός όλων αυτών, όταν πήγα στη γιαγιά του και της το είπα...μου είπε η γιαγιά του ότι της είπε ψέματα ότι το έκανε δηλαδή ο γιός μου και ότι έφυγε τόσο γρήγορα απο το σπίτι μου γιατί μάλωνα το παιδί μου......!!!!!!!!!!!

Πολλά γιατί....αλλά εγώ θέλω να ηρεμήσω και να χαίρομαι τα παιδάκια μου ψύχραιμη!

Μακάρι να με καταλάβει η μαμά του, να το συζητήσουμε, να βρούμε μαζί μια λύση και να ξαναβρώ και εγώ την υγειά μου...

Κακή συμπεριφορά, ναι! Κακό παιδί, όχι!

Να επιδιώξεις να μιλήσεις στη μητέρα όσο γίνεται γρηγορότερα, θα δεις πώς το βλέπει και θα πάρεις τις αποφάσεις σου.

Εγώ είμαι σίγουρη ότι το παιδί είτε μιμήθηκε κάποια συμπεριφορά είτε νόμιζε ότι έτσι παίζει με το μωρό. Πάντως σίγουρα δεν είχε υπολογίσει τις συνέπειες της πράξης του. Προσωπικά δε θα το έβλεπα τόσο σοβαρά όσο εσύ, αλλά δεν είσαι εγώ:) Ίσως παίζει ρόλο ότι έχω ζήσει την ηλικία των 5 ετών με τα παιδιά μου και έχω δει πολλά.

Νιώθεις ίσως κάποιο στρες λόγω της άσχημης εμπειρίας που είχες, θα το ξεπεράσεις γρήγορα, όμως. Το μωράκι σου δεν έπαθε τίποτα, δώστου πολλές αγκαλιές και θα νιώσεις καλύτερα.:D[/quote

Ναι, ίσως να το πήρα πολύ σοβαρά αλλά είναι η πρώτη άσχημη στιγμή που είχα με τα παιδιά μου! Ευχαριστώ το Θεό που είναι καλά το παιδί μου! Δεν ξέρω τι με περιμενει...

Διαφημίσεις

Ναι, ίσως να το πήρα πολύ σοβαρά αλλά είναι η πρώτη άσχημη στιγμή που είχα με τα παιδιά μου! Ευχαριστώ το Θεό που είναι καλά το παιδί μου! Δεν ξέρω τι με περιμενει...

Έχεις δίκιο, είναι λογικό. Μακάρι να σου έλεγα ότι είναι η τελευταία άσχημη εμπειρία, αλλά...:rolleyes: τουλάχιστον εύχομαι οι όποιες εμπειρίες μας να είναι πάντα προς όφελός μας και τα παιδάκια μας να βγαίνουν πιο δυνατά μέσα από αυτές.

Έχεις δίκιο, είναι λογικό. Μακάρι να σου έλεγα ότι είναι η τελευταία άσχημη εμπειρία, αλλά...:rolleyes: τουλάχιστον εύχομαι οι όποιες εμπειρίες μας να είναι πάντα προς όφελός μας και τα παιδάκια μας να βγαίνουν πιο δυνατά μέσα από αυτές.

διαβαζω τοση ωρα το θεμα και δεν μπορω να φανταστω οτι μητερες αναφερονται με σκληρα λογια για ενα παιδι 5 ετων. τι παει να πει το παιδι ειναι επικινδυνο; και ποιο παιδι δεν ειναι σ' αυτες τις ηλικιες; κανενα δεν εχει την αισθηση του κινδυνου. το να καταγγειλεις και να απομονωσεις αυτο το παιδακι δεν ειναι λυση. σκεψου μονο την απορριψη που θα νιωσει. χωρια τη κατσαδα που θα φαει απο τη μαμα του επειδη θα ντραπει για λογαριασμο του. τα παιδια θελουν συζητηση. ανακαλυψε γιατι το εκανε. απο ζηλια ή έπαιζε μαζι του; το καταλαβαινω οτι ταραχτηκες πολυ - και με το δικιο σου- αλλα μολις ηρεμησεις λιγο κανε μια κουβεντα με το παιδακι.

XI64p2.pngtk60p2.png

Μίλησα με τη μαμά του! Όλα καλά! Η κοπέλα έδειξε να καταλαβαίνει αυτό που πέρασα και μου είπε ότι καλά έκανα και τον μάλωσα! Της είχε πεί ότι ο γιός μου πέταξε στο μωρό μια μπάλα και όταν της το είπα...τρελάθηκε!

Της είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό όταν ο γιός της ήταν ημερών! Αρχισα ήδη να είμαι κάπως καλύτερα γιατί είχα αρχίσει να νοιώθω τύψεις που το μάλωσα! Δεν ήθελα να χαλάσουν οι σχέσεις μας με τους καινούργιους μας γειτονες!

Συμπάσχω για αυτό που πέρασες konka!!

Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με τα παιδάκια (και τη σχέση τους με τα μωρά) γενικότερα είτε είναι δικά μας είτε είναι ξένα.

Στιγμή, χωρίς επιτήρηση! Για να νιώθουμε κι εμείς καλά...

Εδώ ενήλικες και έχουν τα μωρά μας σαν παιχνίδια. Είτε με το πώς τα πιάνουν είτε που τα κατσιάζουν στα φιλιά (χωρίς να σκέφτονται τις ιώσεις κτλ).

Ένα παιδί πρέπει να το στριμώχνεις, να το ανακρίνεις με ήπιο τρόπο ώστε να μαθαίνεις τι πραγματικά σκεφτόταν (αν μπορέσεις να είσαι ψύχραιμη φυσικά) να το νουθετείς ή και να το τιμωρείς εκείνη την ώρα...

και ας είναι και ξένο παιδάκι.

Φυσικά και πρέπει να μιλήσεις για αυτό με τους κηδεμόνες του παιδιού έτσι ώστε να κρατήσουν την ίδια στάση.

Αλλιώς φυσικά και δεν πρέπει να ξανα έρθει σε επαφή με το μωρό,

... πάντα με ωραίο τρόπο γιατί αν δεν γίνουν όλα αυτά θα έχουμε αντίθετο αποτέλεσμα. (δηλαδή θα την έχει στημένη για να κάνει αταξίες όταν κανέις δεν θα το προσέχει).

Κάθε τι που αφήνουμε στην τύχη του το βρίσκουμε μπροστά μας...(εννοώ ατιμώρητο)

Ουφ κουράγιο!:wink:

9Af0p2.png

Δηλαδή αν έβαζες επίθετο στο συγκεκριμένο παιδί τι παραπάνω θα έγραφες ήθελα να ήξερα:roll:

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Δηλαδή αν έβαζες επίθετο στο συγκεκριμένο παιδί τι παραπάνω θα έγραφες ήθελα να ήξερα:roll:

την αποψη μου την εδωσα!αν θες διαβασετα αλιως προσπερνα...δεν υπαρχουν επιθετα για ενα 5χρ παιδακι απλα πρεπει να το κοιταξει η οικογενεια του!:!::roll::!::!:ηθελες να ξερες!

εγω παντως ενα πραμα σκεφτομουνα , τι δουλεια εχει μονο του ενα παιδακι 5 μολις ετων σε ενα ξενο σπιτι , γιατι δεν το συνοδευε καποιος , αρα προφανως το παιδακι ειναι απροστατευτο και αφυλακτο γενικοτερα . Το οτι μπορει να ηταν στην ιδια πολυκατοικια δεν μου λεει τιποτα , ποτε δε θα αφηνα τα παιδια μου μονα τους σε αλλο σπιτι χωρις εμενα ή τον αντρα μου παροντες . Ισως το παιδακι αυτο να εχει πολλα προβληματα στο σπιτι του , η μητερα το αφηνει στη γιαγια και εκεινη το αφηνει να κανει οτιναναι αρκει να μην εχει ολη μερα το "βαρος" , δεν νομιζω να παρεις δικιο αποτη μητερα του και δεν νομιζω οτι φταιει καν το παιδακι , γονεις και κηδεμονες που δε συνοδευουνε ενα παιδι στις δραστηριοτητες του και σε σπιτια δυσκολα θα χασουνε το χρονο τουθς για να ασχοληθουνε .

την αποψη μου την εδωσα!αν θες διαβασετα αλιως προσπερνα...δεν υπαρχουν επιθετα για ενα 5χρ παιδακι απλα πρεπει να το κοιταξει η οικογενεια του!:!::roll::!::!:ηθελες να ξερες!

Πλάκας κάνεις έτσι?

Το ότι λες ένα μικρό παιδί στριμμένο, κακή επιρροή για τα άλλα τα παιδιά και ότι έχει κακία μέσα του δεν σημαίνει οτι το χαρακτηρίζεις??:roll::roll:

Ακριβώς επειδή διάβασα τι έγραψες γι'αυτό και σου απάντησα.

Μάλλον εσύ πρέπει να διαβάσεις τι έγραψες..:?

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Πλάκας κάνεις έτσι?

Το ότι λες ένα μικρό παιδί στριμμένο, κακή επιρροή για τα άλλα τα παιδιά και ότι έχει κακία μέσα του δεν σημαίνει οτι το χαρακτηρίζεις??:roll::roll:

Ακριβώς επειδή διάβασα τι έγραψες γι'αυτό και σου απάντησα.

Μάλλον εσύ πρέπει να διαβάσεις τι έγραψες..:?

να σου πω ορεξατη ηρθες!!????γιατι εγω δεν εχω την ιδια ορεξη με σενα!!καταλαβετο!!!!πλακα κανεις????

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...