Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

10ωρο ταξιδι με αυτοκινητο με 10 μηνων μωρο!

Recommended Posts

Τις γνωμες σας! ο καλος μου θελει να δει...τη μαμα του στην Ξανθη, λεει να παμε οδικως. 10 ωρες το μωρο σε αναποδο καθισμα, που μου ιδρωνει, βαριεται, πιανεται στο 20λεπτο.....και με τα γευματα τι θα κανω, θα σταματαμε καταμεσις στην εθνικη με το μπλεντερ????

ποσες το εχετε κανει?

Help!

10ωρο ταξιδι δεν εχω κανει με τη μικρή

η ιδέα του να ταξιδέψετε νυχτα είναι η καλύτερη. δινεις το βραδινο γαλα και ξεκινάς.

αν πάλι δε γινει, θα εχεις αλεσει το φρούτο από το σπίτι και θα το βαλεις σε βαζάκι με παγακια σε ισοθερμικη τσαντα. οταν χρειαστει θα 'ναι ετοιμο.

για το φαγητό, πάλι αλεσμένο θα 'ναι και θα σταματησετε σε μια καφετερια να σας το ζεστανουν στο μικροκυμάτων τους.

οσο για το πιάσιμο; την περισσότερη ωρα να ξερεις θα κοιμάται αλλιώς θα κανετε συχνες στασεις να ξεπιάνεστε...οικογενειακώς

βεβαια το ταξιδι θα διαρκεσει περισσότερη ώρα...

μηπως να αλλάζατε καθισματάκι και να βαζατε το μωρο να κοιτάει μπροστά;

age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 68
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό που θα σε συμβούλευα εγώ, είναι να πάρεις το μεγαλύτερο κάθισμα (που ούτως ή άλλως θα το πάρεις) και να τη βάλεις να καθίσει εκεί, κοιτάζοντας μπροστά. Νομίζω ότι είναι σε ηλικία που μπορεί. Υπάρχουν καθίσματα που μπορούν να γύρουν προς τα πίσω και αν είναι αρκετά αναπαυτικά. Το μικρό κάθισμα που κοιτάζει πίσω είναι σίγουρα πολύ άβολο.

Επίσης αν έχεις πόρτ μπεμπέ που δένεται στο αυτοκίνητο είναι σίγουρα το ιδανικότερο. Μπορείς να δανειστείς από κάποιον.

Εγώ το μεγαλύτερο ταξίδι που έκανα ήταν πέρυσι το Πάσχα Θεσσαλονίκη - Καλαμάτα πάνω από 10 ώρες. Το παιδί ήταν 10 μηνών και εγώ έγκυος 2 μηνών........ Χρησιμοποιήσαμε το κανονικό κάθισμα που γέρνει.

Όλα πήγαν καλά. Βέβαια δεν είναι ταξίδι που το κάνεις και συνέχεια!!!! Σκέψου ότι εμείς τα ταξίδια τα έχουμε για πλάκα. Ο άντρας μου θέλει να πάμε και φέτος με δύο μωρά.....Άλλα είναι μεγάλη απόφαση...

Όσο για τα φαγητά. Δεν είναι ανάγκη να τα φάει και όλα εκείνη την ημέρα. Για μένα, καλύτερα γαλατάκι και καμιά κρέμα. Για να μην της πέσουν και βαριά. Φαγητό ας φάει όταν φτάσετε. ή την επομένη. Δε χάθηκε και ο κόσμος.

Το βασικό είναι να έχετε καλή διάθεση.....Καλά να περάσετε...

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

• 7 months later...

Να επαναφερω το θεμα μιας και με καιει...

Σημερα δυστυχως εφυγε απο τη ζωη η γιαγια του αντρα μου. Στην ουσια η γυναικα αυτη τον μεγαλωσε και περαν του οτι το λιγοτερο που μπορει να κανει ο αντρας μου ειναι να της πει ενα αντιο στο τελευταιο της ταξιδι, ειναι και σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση και δεν μπορει να ταξιδεψει μονος του.

Οποτε το προγραμμα εχει ως εξης: Θα φυγουμε απο εδω στις 6 το πρωι, θα μεινω στην Πατρα με το παιδι (υπολογιζω πως θα φτασουμε κατα τις 9 και κατι) και οι υπολοιποι θα παμε στο χωριο για την κηδεια. Η κηδεια θα γινει στις 11 το πρωι. Μετα την κηδεια, το αργοτερο στις 2 το μεσημερι θα πρεπει να φυγουμε απο Πατρα και να επιστρεψουμε Αθηνα γιατι ο αντρας μου δουλευει νυχτα (πιανει δουλεια στις 6 και κατι). Ρεπο δεν μπορει να παρει, ωστε να διανυκτερευαμε στην Πατρα και τη μικρη δεν εχω που να την αφησω..

Ξερω πως θα ταλαιπωρηθει πολυ κι εκεινη αλλα και εμεις.. Ομως δεν γινεται αλλιως!

Τι να κανω να ειναι οσο το δυνατον πιο ανωδυνο το ταξιδι για εκεινη? Τωρα ειναι σχεδον 23 μηνων..

Ακουω τις συμβουλες σας! :)

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Η συμβουλή μου είναι να κάτσεις με το παιδάκι σου και ο άνδρα σου να πάει μόνος...ενήλικας είναι! Θέλει να ταλαιπωρηθεί ή μικρή; Και απο προσωπική πείρα να μιλήσω υπάρχουν τόσα άσχημα που η ζωή επιφυλάσει που η γιαγιά είναι ένας φυσιολογικός θάνατος με τη σειρά που επιβάλει η φύση... όταν έχεις μικρό παιδί τέτοιες ευαισθησίες κατα τη γνώμη μου δεν επιτρέπονται, του τύπου να μη θέλει να πάει μόνος του και να κουβαλίσει και το παιδάκι.......Σόρυ όμως ψυχραιμία, δεν είμαστε πια παιδιά όταν έχουμε παιδιά!

Δεν συμφωνω με τη γνωμη σου αν και σε ευχαριστω που μου την παρεθεσες. Καταρχην δεν εγραψα πουθενα πως δεν θελει εκεινος να παει μονος του. Εγραψα πως εγω δεν θελω να τον αφησω να ταξιδεψει μονος του υπο τετοια ψυχολογια. Οσο για τη φυσιολογικη σειρα δεν θα διαφωνησω, απλα δεν μπορω να βαλω φρενο στα συναισθηματα ενος ανθρωπου για εναν συγγενη που στην ουσια τον μεγαλωσε. Φυσικα και δεν θελει να ταλαιπωρηθει η μικρη!

Και επισης οταν αποκταμε παιδια και παυουμε οπως λες να ειμαστε παιδια, να προσεχουμε και το πως εκφραζομαστε γιατι δεν νομιζω να με ξερεις προσωπικα ειτε εμενα ειτε τον αντρα μου και να σου δωσαμε την εντυπωση πως ειμαστε παιδια!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ Φαίη τον άντρα μου δεν θα τον άφηνα μόνο με τίποτα! Με τίποτα όμως!

Οπότε σε καταλαβαίνω...

Γι'αυτό είμαστε, για να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο..

Nothing you would take... Everything you gave...

Itsme δεν θελω να τον αφησω μονο του. Καταλαβαινω πως πολλοι ανθρωποι ειναι δυσκολο να το καταλαβουν αυτο γιατι δεν γνωριζουν τη σχεση που ειχε ο αντρας μου με τη γιαγια. Φυσικα και δεν μπηκα στη διαδικασια συγκρισης για το ποιος ή τι ειναι φυσιολογικο να "φευγει" απο εδω πρωτος. Και ουτε θα το κανω καθως δεν αμφισβητω πως η φυσιολογικη φορά της ζωης ετσι ειναι. Ομως δεν μπορεις να πεις σε εναν ανθρωπο μην στεναχωριεσαι επειδη ηταν λογικο να φυγει η γιαγια πρωτη.

Οπως και να 'χει, εγω συμβουλη ζητησα στο πως να ψυχαγωγησω τη μικρη στο αυτοκινητο κι οχι στο αν θα παω με τον αντρα μου ή οχι, αυτο το εχω ηδη αποφασισει. Θα μου πεις εισαι σε δημοσιο φορουμ και ο καθενας λεει ελευθερα τη γνωμη του. Αυτο το καταλαβαινω! Δεν καταλαβαινω ομως πως φτασαμε να κρινουμε ατομα με τα οποια δεν γνωριζομαστε και δεν εχουμε συνομιλησει ποτε στο παρελθον!

nDtZp2.png

Φαίη και εγώ θα πήγαινα και θα πήγαινα και στην κηδεία με το παιδί. Τον Ευριπίδη τον έχω πάει ήδη σε τρεις κηδείες και την Ιφιγένεια σε μία.

Αν ξεκινήσετε ξημερώματα, το πιθανότερο η μικρή να κοιμηθεί μέχρι να φτάσετε, οπότε θα είναι φρέσκια - φρέσκια. Την ταΐζεις, πηγαίνετε στην κηδεία. Μετά την κηδεία την ξαναταΐζεις και κοιμάται πάλι στο αυτοκίνητο στην επιστροφή.

Με το να προσπαθήσεις να την κρατήσεις μακριά από το πένθος δεν την προστατεύεις. Αν βλέπει τον πατέρα της κομμάτια, χωρίς να ξέρει την πηγή της στενοχώριας του είναι χειρότερο.

Στο αυτοκίνητο, αν είναι ξύπνια, κάνε ξενάγηση π.χ. κοίτα τη γέφυρα, το βλέπεις αυτό το βουνό; Μπορείς να λες επίσης παραμύθια.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σε ευχαριστω πολυ Μαρακι!

Κι εγω αυτο νομιζω! ;)

nDtZp2.png

οπως δεν θα πηγαινα χωριστα απο τον αντρα μου σε καποια χαρα ετσι δεν θα τον αφηνα και στην δυσκολη στιγμη.ειμαστε ανθρωποι οπου χρειαζομαστε να παρουμε και οφειλουμε να δωσουμε συμπαρασταση.εννοειται ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι.ο καθενας λαμβανει διαφορετικα τετοιου ειδους δυσαρεστα γεγονοτα.

οσο για το παιδακι δεν θα το επαιρνα μαζι μου γιατι εγω σε κατι τετοια γινομαι κουρελι ειτε γνωριζω καποιον ειτε οχι και μονο που βλεπω τους αγαπημενους ανθρωπους του ανθρωπου που φευγει να σπαραζουν δεν αντεχω να μην κλαψω.δυστυχως εγω ειμαι λιγο ευαισθητη ειτε καποιος ειναι 50 ειτε καποιος ειναι 100.

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

εγω πηγα θεσσαλονικη με μωρο 5 μηνών για εναν γαμο...δυστυχως δεν γινοταν να μην παω. πολυ΄μεγαλη ταλαιπωρια δεν το συζηταω.ειχα βεβαια κ την βοηθεια της πεθερας-την πηραμε μαζι γιατι στο περισσοτερο ταξιδι η μπουμπου δεν καθοταν στο καθισμα κ ηθελε αγκαλια....ξαναπηγαμε μετα απο 2 μηνες κ ηταν καλυτερα τα πραγματα...τωρα βεβαια αλλο 6 ωρες καναμε τοτε γιατι ειχαν κοπει τα τεμπη και αλλο 10. εσυ αν αντεχεις βασικα....

Δεν ειναι 10 βρε κοριτσια! 10 ωρες ηταν το ταξιδι της κοπελας που ανοιξε το θεμα! Εγω απλα το επανεφερα για να μην ανοιγω νεο θεμα.. Εμεις μεχρι την Πατρα θα παμε που ειναι σχεδον 3 ωρες με νορμαλ ρυθμους. Απλα με προβληματιζε το γεγονος πως δεν θα διανυκτερευσουμε και θα επιστρεψουμε Αθηνα την ιδια μερα παλι. Γι' αυτο και ειπα να σας ρωτησω!

Βεβαια ετσι οπως εξελισσεται η νυχτα μας δεν νομιζω να παμε. Δυστυχως μολις με ενημερωσαν απο τη δουλεια του αντρα μου πως δεν ειναι καλα και τον φερνουν σπιτι.

Και παλι σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον! :)

nDtZp2.png

Οχι, δεν εχω μιλησει μαζι του. Πριν 10 λεπτα με ενημερωσαν κι εμενα απο την υπηρεσια του. Τωρα περιμενω να τον φερουν εδω.

Ενταξει, περιττο να σας πω πως εχω τρελλαθει ετσι?

nDtZp2.png

ολα καλα να ειναι.ελα γιατι αγχονομαι και εγω τωρα.τι σου ειπαν?ζαλιστηκε.τι νιωθει?αν δεις οτι δεν ειναι πολυ καλα ας τους παρακαλεσεις να τον πανε σε καποιο εφημερευον νοσοκομειο.

eQMGp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνακι θα σου στειλω πμ. να μην πιανουμε το χωρο με off topic

nDtZp2.png

Ολα ενταξει κοριτσια, του εχει κοστισει πολυ και το εχει παρει αρκετα βαρια. Τελικα δεν κατεβαινει κανεις μας κατω, αφου κι εχθες ετσι ξαφνικα τον επιασε ζαλαδα και ανοιξε η μυτη του 2 φορες. Ειναι και ο δρομος κατω επικινδυνος και ειπαμε να παμε αλλη μερα, σε καποιο μνημοσυνο, που δεν θα μας βιαζει κανεις, να εχει κι εκεινος το ρεπο του!

Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον και συγγνωμη για το οφ τοπικ!

nDtZp2.png

Ολα ενταξει κοριτσια, του εχει κοστισει πολυ και το εχει παρει αρκετα βαρια. Τελικα δεν κατεβαινει κανεις μας κατω, αφου κι εχθες ετσι ξαφνικα τον επιασε ζαλαδα και ανοιξε η μυτη του 2 φορες. Ειναι και ο δρομος κατω επικινδυνος και ειπαμε να παμε αλλη μερα, σε καποιο μνημοσυνο, που δεν θα μας βιαζει κανεις, να εχει κι εκεινος το ρεπο του!

Σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον και συγγνωμη για το οφ τοπικ!

Περαστικά του! Ναι, καλύτερα έτσι, κι εγώ πιστεύω πως δεν είναι σε θέση να οδηγήσει!

Η θεραπεία είναι πολλές αγκαλίτσες! Πάρε τη μικρή και ταράξτε τον! ;)

Nothing you would take... Everything you gave...

Αφού είδα αυτό το τόπικ να σας πω κι εγώ την εμπειρία μου από ταξίδια με το μωρό. Καταρχάς, είμαι από Καλαμάτα και μένω Ξάνθη. Έχω κάνει το ταξίδι με το μωρό 2 φορές. Μία τον Αύγουστο που ήταν 5 μηνών και μια τώρα τα Χριστούγεννα που ήταν 8. Και το Πάσχα λογικά θα το ξανακάνουμε (πρώτα ο θεός) κοκ.

Το ταξίδι πόρτα πόρτα είναι 1000χμ. Το κάνουμε σε 11 ώρες σερί γιατί δεν κάνουμε στάσεις, μόνο για τουαλέτα αν χρειαστεί και μια στάση για τοστάκια αν δεν έχω πάρει ήδη μαζί μου. Ως την Μεγαλόπολη είναι πολύ καλός ο δρόμος, από εκεί και μετά στροφές, αλλά τον έχουμε συνηθίσει και κυρίως ο άντρας μου.

Το βασικό είναι να είναι καλά το μωρό. Οπότε του φοράω πάντα φορμάκι και όχι τζιν ή άλλα ρούχα με ραφές. Του βάζω πάντα ένα σεντονάκι από κάτω από το καθισματάκι του μήπως ιδρώσει γιατί δεν θέλω να είναι στο πλαστικό και εφοδιάζομαι με τα βασικά που χρειάζεται.

Ταξιδεύουμε νύχτα οπότε τον κάνω μπανάκι, τρώμε και τον κοιμίζω στην κούνια του μέχρι να τελειώσω κι εγώ με τις τελευταίες ετοιμασίες. Όταν φορτώσουμε και το αυτοκίνητο τον βάζω στο καρεκλάκι με απαλές κινήσεις και τον πάμε στο αμάξι. Ξεκινάμε και νανουρίζεται περισσότερο με τον ήχο του αυτοκινήτου. Προσφέρω και λίγο τσαγάκι ενώ είναι κοιμισμένος για να μην ξεραίνεται ο λαιμός (συμβαίνει σε κλειστούς χώρους και λόγο ταχύτητας δεν ανοίγουμε παράθυρα). Και τις δυο φορές μέχρι τώρα ξυπνάει όταν ξημερώσει και δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Σημείωση: Είναι βασικό το μωρό να είναι καθαρό και στεγνό γιατί θα κάνει πιπί σίγουρα εκείνες τις ώρες και επειδή είναι χουχουλιασμένο στην ζεστούλα τα ούρα ζεσταίνονται και μπορεί να συγκαεί. Εμένα ο Λ τώρα που τον φέραμε είχε μια κόκκινη γραμμή στο μπούτι από το λάστιχο της πάνας που έκανε πάνω από μισή μέρα για να φύγει τελείως.

Μέρα δεν υπάρχει περίπτωση να δοκιμάσω να κάνω τέτοιο ταξίδι και να περιορίσω το μωρό στο κάθισμα τόσες ώρες. Θα είναι εφιάλτης γιατί θα γκρινιάζει και θα ενοχλεί και τον οδηγό. Και πως να ταΐσεις στερεές στο αμάξι; Οπότε νύχτα και πάλι νύχτα. Καλά ταξίδια και καλές διακοπές!

Σορυ Φαίη αυτή ήταν η άποψη μου ίσως λόγο πιο έντονα ειπωμένη. Συγνώμη και πάλι!

Δεν υπαρχει λογος να ζητας συγγνωμη, αυτη ηταν η αποψη σου και οπως ειπα και στο πρωτο μου ποστ σε ευχαριστω πολυ που μου την παρεθεσες. :)

Απλα εγω εκνευριστηκα με την τελευταια προταση γιατι δεν θα πηγαινα μαζι του κατω χαριν παλιμπαιδισμου, αλλα γιατι θα ηθελα να ειμαι μαζι του ακομα και σε εκεινη τη δυσκολη στιγμη. Αλλα και παλι αυτο ειναι κατι που το βλεπω εγω απο τη δικια μου πλευρα, δεν ζητω να το υιοθετησει και να το ασπαστει κανεις αλλος. ;)

Ισως να εδωσα κι εγω μεγαλυτερη εκταση απο οσο επρεπε γιατι ημουν (και ειμαι ακομα) αναστατωμενη απο αυτο μας συνεβη, οποτε ενταξει, μην μου δινεις σημασια. Και παλι σε ευχαριστω που μπηκες στη διαδικασια να αφιερωσεις χρονο και να μου πεις την αποψη σου, ακομα και αν ηταν διαφορετικη απο τη δικη μου. :D

nDtZp2.png

• 6 χρόνια μετά...

Καλησπερα κοριτσια ..ηθελα να αναφερθω σε ενα τετιο θεμα και αφου αυτο βρηκα εδω γραφω ...θελω μαζι με τον συζυγο να παμε διακοπες στα πεθερικα μ αλλα ειναι μακρια με αμαξι και νορμαλ ταχυτητα και οχι πολλες στασης ισα ισα για τουαλετα ..παει περιπου 8 ωρες μπορει και λιγοτερο αλλα επειδη δεν εχω παει ποτε δεν γνωριζω λογου οτι δεν μενει στην ελλαδα ..τωρα σκεφτομαστε να παμε με το παιδι μας που ειναι 16 μηνων πλεον και εγω οταν παμε θα ειμαι 4.5 μηνων εγκυος ...αν και ο μπεμπης συνηθως δεν γκρινιαζει του αρεσει η βολτα με το αμαξι ..και οταν εχει τυχει να παμε καπου πολι νωρις κοιματε 1 ωρα μπορει και 2 αναλογος ... αμα παμε βολτα μεσημερι παλι κοιματε ..και το βραδυ ...απλα σκεφτωμαι να παμε βραδυ γτ συνηθως κοιματε ολο το βραδυ και αντε να ξυπνηση μια φορα  για να  πινει γαλα και μετα κατευθειαν υπνο ...εσεις τι λετε τι μου προτεινετε ..θελω να ακουσω ιδεες ...αν και εγω θα ηθελα μερα ωστε να χαζευω εξω  γτ οκ το παιδι αλλα και εγω πως θα περασω τοσες ωρες μεσα στο αμαξι μες στην υσηχια στην μουγκα ..αλλα μετα ακεφτω ποσο θα ταλαιπωρηθει την ημερα γτ ποσο θα αντεξει ...παλι σκεφτωμαι και τις στασεις  οτι αμα κανουμε πολλες θα κανουμε ακομα περισσοτερο...σορρυ για αμα τα ειπα μπερδεμενα .αλλα ετσι μπερδεμενα τα σκεφτωμαι και εγω :)

8 ώρες πρίν, Aggeliki21 είπε:

Καλησπερα κοριτσια ..ηθελα να αναφερθω σε ενα τετιο θεμα και αφου αυτο βρηκα εδω γραφω ...θελω μαζι με τον συζυγο να παμε διακοπες στα πεθερικα μ αλλα ειναι μακρια με αμαξι και νορμαλ ταχυτητα και οχι πολλες στασης ισα ισα για τουαλετα ..παει περιπου 8 ωρες μπορει και λιγοτερο αλλα επειδη δεν εχω παει ποτε δεν γνωριζω λογου οτι δεν μενει στην ελλαδα ..τωρα σκεφτομαστε να παμε με το παιδι μας που ειναι 16 μηνων πλεον και εγω οταν παμε θα ειμαι 4.5 μηνων εγκυος ...αν και ο μπεμπης συνηθως δεν γκρινιαζει του αρεσει η βολτα με το αμαξι ..και οταν εχει τυχει να παμε καπου πολι νωρις κοιματε 1 ωρα μπορει και 2 αναλογος ... αμα παμε βολτα μεσημερι παλι κοιματε ..και το βραδυ ...απλα σκεφτωμαι να παμε βραδυ γτ συνηθως κοιματε ολο το βραδυ και αντε να ξυπνηση μια φορα  για να  πινει γαλα και μετα κατευθειαν υπνο ...εσεις τι λετε τι μου προτεινετε ..θελω να ακουσω ιδεες ...αν και εγω θα ηθελα μερα ωστε να χαζευω εξω  γτ οκ το παιδι αλλα και εγω πως θα περασω τοσες ωρες μεσα στο αμαξι μες στην υσηχια στην μουγκα ..αλλα μετα ακεφτω ποσο θα ταλαιπωρηθει την ημερα γτ ποσο θα αντεξει ...παλι σκεφτωμαι και τις στασεις  οτι αμα κανουμε πολλες θα κανουμε ακομα περισσοτερο...σορρυ για αμα τα ειπα μπερδεμενα .αλλα ετσι μπερδεμενα τα σκεφτωμαι και εγω :)

Ή γνώμη μ είναι ότι όντως επειδή είναι πολλές οι ώρες καλύτερα ας πάτε βράδυ όπως ειπες για να μην καταλάβει το παιδάκι σ τον δρόμο.. Οσο κ να του αρέσει να είναι σε αυτοκίνητο θα πιαστεί κ θα βαρεθεί καθισμένο τόσες ώρες.. Απλά θέλει προσοχή, να κοιμηθεί ο άντρας σ πιο νωρίς ώστε να μπορέσει να οδηγήσει τόσες ώρες το βράδυ κ να μην τον πάρει ο ύπνος στο τιμόνι..

Καλημέρα 

Έχω κάνει 14ωρα ταξίδια με το μωρό μ όταν ήταν 1 έτους κ 2 ετών. Ταξιδέψαμε νύχτα κ κοιμήθηκε όλη νύχτα χωρίς προβλήματα. Κ εμείς θα πάμε ξανά ταξίδι σε λίγες μέρες. Πλέον η κόρη μ είναι 2.5 κ εγώ 7 μηνών έγκυος κ ευελπιστώ πως όλα καλά θα πάνε... 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...