Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μία έκπληξη για τη μαμά:το φύλλο του μωρού

Recommended Posts

Geia sas!!

Sto deftero moraki mas pirame mia megali apofasi:

den tha mathoume to fylo tou morou! Polloi lene oti gia praktikous logous den ofelei, alla vre koritsia, yparhoun kai oudetera rouhalakia gia tis protes meres tou morou!

Exallou ti prosmoni na pou tha ehoume otan tha gennietai to mikrouli kai tha perimenoume na akousoume... "einai...agori!!", "einai...koritsi!!"

poies oi dikes sas skepseis?

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το βρίσκω πολύ όμορφο...τη στιγμή που γεννιέται να λέει ο γιατρός " Είναι κορίτσι" ή "είναι αγόρι".

Προσωπικά δε θα άντεχα να περιμένω...αλλά η σκέψη σου είναι πολύ γλυκεια!

Γερό και καλότυχο το μωράκι σας!

na sou po tin alitheia, sto proto oute ego eiha antexei. antexa diladi, alla mehri to b' epipedou!

alla tote eiha tin prosmoni tou kainouriou, tis empeirias tis gennas, eiha pragmata na perimeno me anypomonisia na ta ziso.

tora omos pou ta eho zisei, thelo na vro kati allo na perimeno kata tin diarkeia tou toketou. na eho gia kati afti tin glykeia prosmoni kai agonia!

etsi elifthei i apofasi! elpizo na mporeso na tin ypostirixo mehri na gennithei to mamounaki mas!

Καλησπερα!Εμεις δεν τομαθαμε το φυλλο του παιδιου και ηταν πολυ ωραια η αγωνια,ασχετα αν ολοι οι γυρω νου ειχαν σκασει!Οσο για τα απαραιτητα ψωνια ολα ταχα παρει ουδετερα και ηταν μια χαρα!

2xgIp3.png1RTwp3.png

Εγώ νομίζω ότι θα έσκαγα από περιέργια και δε νομίζω ότι θα μπορούσα να αντέξω!

Αλλά για εσάς και όποιον έχει πάρει τέτοια απόφαση νομίζω είναι η πιο γλυκιά και όμορφη έκπληξη!!

Με το καλό το μωράκι σας :D

Διαφημίσεις

ειμαι υπέρ αυτής της σκέψης! αποφασίσαμε κι μείς να μην μάθουμε τι είναι,ας μας μείενι και μία έκπληξη για το τέλος μωρε!!! δεν χάθηκε κι ο κόσμος,όσο για τα ρουχαλάκια υπάρχουν υπέροχα ουδέτερα χρώματα και μ'αλιστα θα ταιριάζουν και για το δευτερο παιδάκι,όταν με το καλό έρθει, ότι κι αν είναι!

dev250pr___.png

Στο πρωτο ειχαμε αντεξει μεχρι τον 7ο μηνα μετα μας το ειπε καταλαθος ενας αλλος γιατρος

Στο δευτερο το μαθαμα στην αυχενικη οπως και στο τριτο

Στο τεταρτο δεν ηθελα να μαθω αλλα το ειδα.....μετα απο 3 υπερηχους με κατι να προεξεχει ειχα μαθει να το ξεχωριζω!!

Η αδελφη μου δεν εμαθε σε κανενα απο τα δυο της,οταν εφτασε τελεια διαστολη επιασα τον γιατρο της και τον ρωτησα,δεν αντεχα να περιμενω ουτε 15 λεπτα ακομα,αλλα κρατησα το στομα μου κλειστο

4

Εγώ νομίζω ότι θα έσκαγα από περιέργια και δε νομίζω ότι θα μπορούσα να αντέξω!

Αλλά για εσάς και όποιον έχει πάρει τέτοια απόφαση νομίζω είναι η πιο γλυκιά και όμορφη έκπληξη!!

Με το καλό το μωράκι σας :D

συμφωνω και εγω

με το καλο :P:p:p

Διαφημίσεις

Geia sas!!

Sto deftero moraki mas pirame mia megali apofasi:

den tha mathoume to fylo tou morou! Polloi lene oti gia praktikous logous den ofelei, alla vre koritsia, yparhoun kai oudetera rouhalakia gia tis protes meres tou morou!

Exallou ti prosmoni na pou tha ehoume otan tha gennietai to mikrouli kai tha perimenoume na akousoume... "einai...agori!!", "einai...koritsi!!"

poies oi dikes sas skepseis?

Κοιτα, πρακτικοί λόγοι δεν υπάρχουν. Μια χαρά μπορείς να αγοράσεις ουδέτερα πραγματάκια. Εμείς ενώ ξέραμε το φύλο πάλι αγόράσαμε ουδέτερα έπιπλα (πχ κούνια κτλ) σε περίπτωση που το επόμενο ήταν του αντίθετου φύλου.

Εγώ ήθελα να ξέρω κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Πάλι έκπληξη ήταν όταν μας το ανακοίνωνε ο γιατρός. Δεν χρειαζόταν να περιμένω τη γέννα. Νομίζω την ίδια χαρά πήραμε όταν στον υπέρηχο μας λέει ο γιατρός στο πρώτο: είναι κορίτσι! και στο δεύτερο: σας βλέπω 2-0 !!!:lol::lol::lol:

Από εκεί και πέρα κάντε ό,τι νιώθετε... Αλλά να ξέρετε ότι θα σας πρήξουν οι γύρω σας και βάζω στοίχημα ότι θα προβλέπον αγόρι... Εδώ έπρηξαν εμάς που ξέραμε με βεβαιότητα το φύλο και πάλι έλεγε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του...

εχω δυο μπουμπουκακια

Εδώ έπρηξαν εμάς που ξέραμε με βεβαιότητα το φύλο και πάλι έλεγε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του...

Αυτο ξαναπες το

Βρε μηπως ειναι κοριτσι να μου λενε,οχι το ειδαμε να λεω εγω.

Μηπως ηταν κατι αλλο η κοιλια σου ειναι για κοριτσι....

Καναμε αμνιοπαρακεντηση να λεω εγω αλλα αυτοι το χαβα τους:twisted:

4

Εμείς αντέξαμε ,μεχρι το β΄επιπέδου. Ο άντρας μου δηλ γιατί εμένα δε με απασχολούσε καθόλου. Μου είπε μάλιστα ότι από τότε που έμαθε το φύλο το μωρό απέκτησε ταυτότητα και μπορούσε πιο εύκολα να κάνει "σενάρια" για τη ζωή μας μαζί του. Η αλήθεια είναι ότι αυτό θα το σκεφτόμουν για το πρώτο σας παιδάκι, μήπως τυχόν θα το διευκόλυνε σην αποδοχή και την προετοιμασία για την επικείμενη άφιξη το να γνωρίζει τι θα αντιμετωπίσει.

Με το καλό το μπεμπάκι και να χαίρεστε και τη μικρούλα που ήδη στολίζει την οικογένεια.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Και εμείς δεν θέλαμε να μάθουμε και λέγαμε πριν τον υπέρηχο "δεν θα μας πείτε φύλο"

Είναι ωραίο πιστεύω να το έχεις για έκπληξη...

και εγώ διασκέδαζα με τις "προβλέψεις" των διαφόρων (που άλλαζαν και γνώμη κατά καιρούς). Τα πήραμε όλα ουδέτερα και περιμέναμε...

αλλά δεν μας είπε ο γιατρός "είναι...κορίτσι", μας την εδειξε κατευθείαν και έτσι το είπα εγώ :P

Διαφημίσεις

Ουτε εγω αντεχα να μην το μαθω. Στην αρχη το επαιζα ανετη, αλλα οσο παιρνουσε ο καιρος καιγομουν. Εμεις το μαθαμε στην β' επιπεδου (την ημερα των γενεθλιων μου, το καλυτερο δωρο ever) και μετα τους περναμε όλους τηλεφωνο οταν γυρνουσαμε και τους λεγαμε: "ειμαστε στο αμαξι με την κόρη μας" και ουρλιαζανε ολοι απο χαρα. Ηταν ενα πολυ ωραιο απογευμα. Εγω βεβαια ημουν 150% σιγουρη οτι ειναι κοριτσι, αλλα ο αντρας μου επεμενε οτι θα ειναι αγορι. Εμ, αγορακι μου, δεν παιζουν με το ενστικτο της μανας...

CYaip2.png

tora pou eipes enstikto, me ekanes kai gelasa! to diko mou enstikto stin proti egkymosyni elege "agori", alla telika mou vgike mousitsa!!! tora pia to agnoo teleios to enstikto! hahahha

Ουτε κι εγω νομιζω θα αντεξω να μη το μαθω.Για την ωρα δε με απασχολει τι θα ειναι.Το σκεφτομαι κατι φορες αλλα ειμαι αναποφασιστη μια λεω θα ηθελα κοριτσακι μια λεω αγορακι.Τελικα...γερο να'ναι κι ας ειναι οτι εχει αποφασισει ο Θεος!!Αλλα να μη μαθω καθολου νομιζω δε θα το αντεξω...θα σκασω.

Επισης συμφωνω με κατι που εγραψε καποια κοπελα παραπανω οτι το να μαθουμε το φυλο θα βοηθησει τον αντρα μου περισοτερο.Επειδη μας ηρθε και λιγο ξαφνικα το μωρακι ακομα δεν το εχει συνηδειτοποιησει και του φαινεται λιγο αφηρημενο ολο αυτο.Αν ομως μαθει το φυλο και ξερει πχ οτι περιμενουμε ενα αγορακι η ενα κοριτσακι συγκεκριμενα νομιζω θα προσαρμοστει πιο καλα και θα το λαχταραει περισσοτερο.

Κι εμενα θα μου αρεσε να μην μαθω το φυλο του μωρου(αν και δεν ξερω ποσο θα αντεχα μεχρι το τελος) αλλα δυστυχως δεν ειχαμε την ιδια αποψη με το αντρα μου. Ειδικα στο πρωτο που περιμενε τον γιο ηθελε να ξερει αν τα εχει κατα φερει. Παντως αν κανω καποια στιγμην τριτο θα ηθελα να το μαθουμε στο τελος!!!!

Στο πρώτο μας παιδάκι δεν μάθαμε το φύλλο του παιδιού μέχρι το τέλος. Τα είχα αγοράσει ουδέτερα τα επιπλα κ τα ρουχαλάκια για τις πρώτες μέρες.

Εμένα δυστυχώς μου χάλασε την έκπληξη 2 ώρες πριν γεννήσω η μαία όταν με έλεγξε για τη διαστολή .. από το κεφάλι που έπιασε μου'πε πως ήταν αγόρι.. Για τον άντρα μου ήταν μεγάλη έκπληξη!!!!

Στο δεύτερο θέλαμε να μάθουμε, βέβαια με άσχημο τρόπο αφού έκανα άμνιο... καλύτερα να μην το είχα περάσει κ ας το μάθαινα στο τέλος... δόξα το Θέο όλα καλά

Κι εγώ δεν έχω ρωτήσει ακόμα, θα πάω την ερχόμενη Τρίτη στο γιατρό κι επίσης δε θα ρωτήσω, σε πρώτη φάση βέβαια εύχομαι να είναι καλά. Εμένα πάντως ο γιατρός από μόνος του δε λέει. Στο 1ο έμαθα στην 20 εβδομάδα, μια εβδομάδα πριν τη β επιπέδου, ότι είναι αγόρι. Όλα ουδέτερα τα πήραμε ούτως ή άλλως για την πιθανότητα να είναι το 2ο κορίτσι.

Αλλά επειδή τη Β επιπέδου θα την κάνω έξω κι όχι στο δημόσιο νοσοκομείο, σε καλό υπέρηχο φοβάμαι ότι αν είναι αγόρι με τόσο ψάξιμο που τους κάνουν για να δουν αν όλα είναι οκ θα το καταλάβω σίγουρα! Εδώ είδα το πουλάκι στον παλιό υπέρηχο του νοσοκομείου...στη β επιπέδου τότε σε γιατρό έξω μας το έδειξε φόρα παρτίδα.

Μάλιστα και τώρα στην αυχενική σαν κάτι να είδα. Θα ήθελα να μην το μάθω αλλά φοβάμαι ότι θα το δω... και θα χαλάσει η έκπληξη :lol:

Και εγώ στο επόμενο, αν με αξιώσει ο Θεός, δεν θα ήθελα να το μάθω! Εκπληξη για όλους!!!

Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Θα είναι η πιο ευχάριστη προσμονή!! Αν και οι λοιποί (γονείς, πεθερικά) θα σκάσουν από την αγωνία τους!! Μη σου πω μπορεί να πιάσουν το γιατρό να του αποσπασουν την πληροφορία!!! χαχαχα

Άσε που οι προβλέψεις θα πάρουν φωτιά!!! Στρογγυλή κοιλιά, μυτερή κοιλιά, κλπ. χαχαχα Εδώ είχα κάνει υπέρηχο και είχε δει κορίτσι και ακόμα κάποιες ξερόλες μου λέγανε "μυτερή κοιλιά έχεις, αγόρι είναι". "Μα έκανα υπέρηχο και βγήκε κορίτσι". "Είναι σίγουρο;;Εγώ για αγόρι το βλέπω..." άντε άντε.....

Με το καλό σε όλες τις εγκυούλες :) :) ;) ;)

καλε κι εμενα τα ιδια μου λεγανε. ειχαμε επιβεβαιωσει 3 φορες στον υπερυχο οτι ειναι κοριτσι, οοοοοοοχι μου λεγανε αγορι εχεις, ειναι ετσι η κοιλια σου, ειναι αλλιως ο κ@λος σου...

Αφου μολις γεννηθηκε το παιδι και βγηκε το πρωτο πραγμα που κοιταξα ηταν το πιπι να επιβεβαιωσω οτι ειναι κοριτσι

CYaip2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ,ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ,ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...