Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ...ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ...

vsi

Recommended Posts

geia sas...

mou fainetai periergo poy grafw edw alla ....

ola eginan poli perierga....

ton teleytaio mina i periodos moy den emfanistike.perimename mia evdomada kai apofasisa na kanw test!

vgike 8etiko!!!periergo sinais8ima !!!!alla teleio!!!....

piga sto giatro me ton andra moy.

to teleytaio 3mino exw kanei para polles eksetaseis...mazi me aytes kai aksoniki anw kai katw koilias..alla den eixa endeikseis egkimosinis

fisika ipologizontas tis meres kataliksame oti emeina egkios meta tin aksoniki kai kapws eixame ka8isixastei...

pigame sto giatro,toy eipa to istoriko moy, me ka8isixase vevaia kai o an8rwpos giati etsi opws fainontan ta pragmata 8a itan ola kala...

otan kaname meta ton iperixo vrikame oti imoyn stin 12(!!!!) evdomada kiisis kai eixa 2 mines periodo...ara oles moy oi eksetaseis epivarinan oxi mono emena...alla kai kapoion mesa stin koilia moy......

telika kataliksame stin diakopi tis kiisis....

konteyw na pe8anw....mia klaiw...mia xanomai....mia den niw8w tipota....eimai ka8e stigmi kai me alli dia8esi....

ti eftaikse ayto to plasmataki????

giati?????

i skepsi na to kratisoyme eixe megalo risko...

kai an....an....eixame provlima argotera?

milisame kai me alloys giatroys kai mas eipan oti mia aksoniki isoytai me 30-50 aktinografies....

konteyw na trela8w....eixa kanei tosa oneira...to i8ela toso poli kai as ir8e xwris na to perimenoyme...

sto mialo moy einai diarkws i eikona toy iperixoy poy to eida....na koynietai....ena an8rwpaki toso da...

Διαφημίσεις

exoun perasei 10 meres kai sinexeia skeftomai pws 8a imoun twra an to eixa akoma...den kserw ti moy ginetai...nomizw oti den exw allo klama alla alles stigmes arxizw na klaiw xwris na katalavainw to giati...

ksexniemai kai xaideyw tin koilia moy kai meta skeftomai oti tipota den iparxei ekei pia na to niw8ei...stis flies moy exw stamatisei na deixnomai...prospa8w na toys deixnw oti eimai kala...

exoun perasei 10 meres kai sinexeia skeftomai pws 8a imoun twra an to eixa akoma...den kserw ti moy ginetai...nomizw oti den exw allo klama alla alles stigmes arxizw na klaiw xwris na katalavainw to giati...

ksexniemai kai xaideyw tin koilia moy kai meta skeftomai oti tipota den iparxei ekei pia na to niw8ei...stis flies moy exw stamatisei na deixnomai...prospa8w na toys deixnw oti eimai kala...

katalavainw oti einai pol,y dyskolo gia sena ,einai ontws mia apwleia.o xronos na ksereis tha ta giatrepsei ola...mono aytos!k kei pou den tha to perimeneis tha eisai pali egkyos...mhn ksexnas oti oi dyskolies mas kanoun pio dynatous.ayto pou den mporw na katalavw einai pws ginetai na mhn ikseres oti eisai egkyos?den eixes eleytheres epafes?k oso gia thn periodo pws katalavav ston iperixo oti htan toso proxwrimenh h egkymosynh?

eixame ely8eres epafes alla eixa periodo 2 mines-pou opws mou eipe kai o giatros den 8ewreitai periodos, alla exei mperdepsei polloys mias kai emfanizotan kanonika stis meres mou.ton teleytaio mina den emfanistike omws...to oti imoyn 12 evdomadwn ipologistike apo to mege8os toy mwrou...ola exoyn kapoia apoklisi alla ligwn imerwn...

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τι λόγια να βρω για να σε παρηγορήσω ... Είναι τόσο άδικη η ζωή πολλές φορές. Σίγουρα όμως έκανες το σωστό με το να διακόψεις την κύηση. Και δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον εαυτό σου για ότι συνέβη γιατί όλα συνηγορούσαν στο ότι δεν ήσουν έγκυος. Ο πόνος είναι μεγάλος αλλά μέρα με τη μέρα θα απαλύνει, όσο απομακρύνεσαι χρονικά από αυτή σου την ατυχία. Τη μεγάλη παρηγοριά όμως θα τη βρεις όταν θα ξαναμείνεις έγκυος και όταν θα κρατήσεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου.

Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι ...

bGWWp3.pngs9tnp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς...εγώ έκανα αποξεση την 9η εβδομάδα...εχουν περάσει μόλις 8 μέρες...η ψυχολογια μου?Χάλια...σωματικά?Χάλια....Κανένας δεν θα μπορέσει να σου απαλήνει τον πόνο σου...Δεν μπορουμε να κάνουμε κάτι άλλο...Υπομομή κ ο Θεος θα μας δώσει την χαρά που περιμένουμε συντομα....

φιλακια

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

κοπελα μου δεν μπορουσες να κανεις και διαφορετικα...σου ευχε και σενα λαχειο βρε παιδι μου εγκυμοσυνη με κανονικη περιοδο.θα σταθεις γρηγορα στα ποδια σου θα δεις...και το επομενο μωρακι ειναι πολυ πολυ κοντα!χρυσοναλαντη κουραγιο κοριτσι μου και μενα παλλινδρομησε την 9η βδομαδα το μωρο μου λογια παρηγοριας για την οδυνη σου δεν υπαρχουν...να ξερεις μονο οτι συντομα ολο αυτο θα φανταζει κακο ονειρο!

κοπελα μου δεν μπορουσες να κανεις και διαφορετικα...σου ευχε και σενα λαχειο βρε παιδι μου εγκυμοσυνη με κανονικη περιοδο.θα σταθεις γρηγορα στα ποδια σου θα δεις...και το επομενο μωρακι ειναι πολυ πολυ κοντα!χρυσοναλαντη κουραγιο κοριτσι μου και μενα παλλινδρομησε την 9η βδομαδα το μωρο μου λογια παρηγοριας για την οδυνη σου δεν υπαρχουν...να ξερεις μονο οτι συντομα ολο αυτο θα φανταζει κακο ονειρο!

Ετσι επρεπε να γινει...προσπαθω πολυ να ηρεμησω...οπως λες hope μου ευχομαι γρηγορα να ειναι ενα κακο ονειρο που τελειωσε....σε ευχαριστω πολυ!

JiM5NjA7JiM5NDU7JiM5NTU7JiM5NTM7ICYjOTQ1OyYjOTYwOyYjOTU5OyAmIzk2NDsmIzk1MTsmIzk1NzsgJiM5NDU7JiM5NjE7JiM5Njc7JiM5NTE7Li4uLi4u.jpg

Διαφημίσεις

Einai polu dusaresto to gegonos sou euxomai kouragio kai dunami.

Eixe kai i mitera mou paromoio peristatiko. Den gnorize oti itan egkyos (itan sxedon amesos meta apo tin proigoumeni genna) kai eixe varia otitida kai pire antiviotika ta opoia epireasan to moraki. Apofasise na to kratisei an kai oi giatroi eipan oti o organismos that to apovalei monos tou. Pisteue oti me tin dynami, tin thetiki skepsi kai tin agapi tha ta kataferne. Dustuxos i epistimi exei scedon panta dikio kai apevale sto telos toy 4ou mina me polu asximo tropo stin mesi tou dromou se mia toualeta.Apaisio, apotropeo. tragiko kai skrilo. Opote ti rotao an to metaniose pou den to apevale apo tin arxi, den mou apantaei.

NOmizo oti einai kati pou den ksepernietai teleios. kai tha to thimasai me pono. Alla tha kaneis paidia sto mellon syntoma kai meta kapos epoulonetai i pligi. Mathaineis na eisai dunati kai na zeis me auto. Den thelo na fano eksipni oute kai psychologos alla pisteuo oti me to xrono tha giatreutei i psichi sou. An thes tin symvouli moy mine ksana grigora ekguos. Den einai oti tha antikatastiseis kati pou exases fusika, alla sou dinetai i eukairia na doseis oloi tin psichi sou kai tin agapi sou sto neo moraki. Na vlepeis tin zoi thetika kai na xamogelas. Eisai apo autes tis gunaikes pou mporoun na meinoun egkuos.

πρωτα απο όλα κουραγιο και δυναμη. το επομενο μωρακι θα ερθει γρηγορα. εζησα κι εγω κατι παρομοιο πριν 2 χρονια. εκανα το εμβολιο της ερυθρας και μετα δυο μηνες έμεινα αναπαντεχα έγκυος. αναγκαστικα να το ριξω γιατι θα είχε πολύ σοβαρα προβλήματα υγείας. αν και είχα την πρωτη μου κορούλα ήταν πολύ δύσκολο. 'ομως μετα από 8 μήνες ξαναμεινα έγκυος και έχω άλλη μία κορούλα. είναι δύσκολο αλλα θα το ξεπεράσεις με τον καιρό, ωστόσο πάντα θα το θυμασαι.

Λυπάμαι πολύ για ό,τι σου ΄έτυχε... ειλικρινά... Δε γνώριζες όμως... Και σίγουρα έκανες το σωστό, να είσαι σίγουρη. Πρίν λίγους μήνες είχα κι εγώ κανονίσει ραντεβού για αξονική λόγω σοβαρού προβλήματος στη μέση. Το ραντεβού ήταν για τις 5 το απόγευμα και το πρωί πήγα στο φαρμακείο να κάνω τις καθιερωμένες ενέσεις για τη μέση μου. Φεύγοντας και λίγο πριν βγω από την πόρτα, δεν ξέρω γιατί, ξαναγύρισα πίσω και ζήτησα από τη φαρμακοποιό ένα τεστ εγκυμοσύνης. Έχω ήδη ένα γιο 8 ετών και μια μπέμπα που ήταν τότε 5 μηνών και δεν είχα ούτε καθυστέρηση ούτε τίποτα! Πήγα σπίτι, έκανα το τεστ και βγήκε θετικό!!!!!!!!!!!!!!! Φυσικά πήρα το γυναικολόγο μου τηλ ο οποίος μου είπε να ακυρώσω το ραντεβού και αν είχα κάνει την αξονική θα προχωρούσαμε σε διακοπή της κύησης χωρίς δεύτερη σκέψη. Έφτασα πολύ κοντά σε αυτό που πέρασες και στη θέση σου θα έκανα ακριβώς αυτό που έκανες κι εσύ! Ό χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και είμαι βέβαιη ότι πολύ πολύ σύντομα θα αρχίσεις να απολαμβάνεις μια νέα εγκυμοσύνη.... Στο εύχομαι ολόψυχα...

Θα σας πω και μια δικιά μου ιστορία!Από μωρό ονειρευόμουν να γίνω μητέρα!!Σπούδασα βρεφονηπιοκόμος για να ενημερωθώ για τα πάντα όσο αφορά τα παιδιά.Μια άτυχη στιγμή,έζησα έναν βιασμό και μετά από καθυστέρηση πήγα στην γυναικολόγο η οποία με ενημέρωσε για την εγκυμοσύνη μου.Τα αισθηματά μου?? Από τη μία,το μεγαλύτερο όνειρο μου θα γινόταν πραγματικότητα και από την άλλη να μεγαλώσω το παιδί του βιαστή μου?Να το θυμάμαι για πάντα?Και μετά λέω πως το πλασματάκι δεν φταίει σε κάτι...Εξάλλου δεν θα μπορούσα με τίποτα να κάνω έκτρωση!!!Αλλά πως θα το μεγάλωνα 22 χρονών φοιτήτρια,ανύπαντρη και με οικονομικά προβλήματα?Δεν θα μπορούσα να το κάνω...Δεν είχα κανέναν να με βοηθήσει...Δεν είχα να φάω η ίδια πολλές φορές...Τότε αποφάσισα να κάνω τεχνητή αποβολή...Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στην ζωή μου.Μετά από αυτό όταν έβλεπα υπέρυχους,έγκυες,μωράκια και οτιδήποτε σχετικό,με πιάναν τα κλάματα και είχα φτάσει σε σημείο κατάθληψης...Ευτυχώς κάπου εκεί γνώρισα τον Γιώργο και με βοήθησε να το ξεπεράσω κάπως.Είμαι 1 μηνών έγκυος και πολύ χαρούμενη!!!Το μωράκι που έχασα,πάντα θα το θυμάμαι...Αλλά θα το θυμάμαι σαν ένα αγγελούδι που πάντα θα ζει μέσα στην καρδιά μου...Αγαπητή φίλη,η συμβουλή μου είναι να αφήσεις λίγο χρόνο για να ξεπεράσεις το σοκ και να προσπαθήσεις για μωρό.Θα σε γιατρέψει!!!

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Λυπάμαι πολύ για ό,τι σου ΄έτυχε... ειλικρινά... Δε γνώριζες όμως... Και σίγουρα έκανες το σωστό, να είσαι σίγουρη. Πρίν λίγους μήνες είχα κι εγώ κανονίσει ραντεβού για αξονική λόγω σοβαρού προβλήματος στη μέση. Το ραντεβού ήταν για τις 5 το απόγευμα και το πρωί πήγα στο φαρμακείο να κάνω τις καθιερωμένες ενέσεις για τη μέση μου. Φεύγοντας και λίγο πριν βγω από την πόρτα, δεν ξέρω γιατί, ξαναγύρισα πίσω και ζήτησα από τη φαρμακοποιό ένα τεστ εγκυμοσύνης. Έχω ήδη ένα γιο 8 ετών και μια μπέμπα που ήταν τότε 5 μηνών και δεν είχα ούτε καθυστέρηση ούτε τίποτα! Πήγα σπίτι, έκανα το τεστ και βγήκε θετικό!!!!!!!!!!!!!!! Φυσικά πήρα το γυναικολόγο μου τηλ ο οποίος μου είπε να ακυρώσω το ραντεβού και αν είχα κάνει την αξονική θα προχωρούσαμε σε διακοπή της κύησης χωρίς δεύτερη σκέψη. Έφτασα πολύ κοντά σε αυτό που πέρασες και στη θέση σου θα έκανα ακριβώς αυτό που έκανες κι εσύ! Ό χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και είμαι βέβαιη ότι πολύ πολύ σύντομα θα αρχίσεις να απολαμβάνεις μια νέα εγκυμοσύνη.... Στο εύχομαι ολόψυχα...

Εισαι πολυ τυχερή κοπέλα μου...πολυ τυχερη....μπραβο σου!!!Ευχομαι κ αυτη η εγκυμοσυνη σου να παει πολυ καλα κ να κανεις ενα υγειες μωρακι...

Διαφημίσεις

Εισαι πολυ τυχερή κοπέλα μου...πολυ τυχερη....μπραβο σου!!!Ευχομαι κ αυτη η εγκυμοσυνη σου να παει πολυ καλα κ να κανεις ενα υγειες μωρακι...

Ευχαριστώ για τις ευχές... Και για σένα ό,τι καλύτερο....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...