Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 223
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

συγνωμη ρε κοριτσια και πορει να σας φανω υπερβολικη.

Ακομα δεν εχουμε τετοια προβληματα γιατι απο τον παιδικο δεν εχουμε παρει καμμια προσκληση και τα περισσοτερα παιδακια κοβουν τουρτα εκει αλλα αυτο με το να απαγορευονται οι γονεις το βρισκω εκτος απο αγενεστατο και επικινδυνο.

Με τοσα που ακομα καθε μερα με παιδεραστες και αλλους ανωμαλους και μαλιστα υπερανω καθε υποψιας εγω φοβαμαι παρα πολυ και η μονη περιπτωση να δεχομουν να μην παρεβρισκομαι θα ηταν αν ηταν παρτυ πολυ κοντινου μου ανθρωπου και παλι δεν ξερω...

εντωμεταξυ ειναι και το αλλο. Τα χετε δει πως κανουν στα παρτυ?σαν αφιονισμενα. Τρεχουν, πηδανε κρυβονται...ποιος τα πρωτοπροσεχει?

Δεν ξερω, ειμαι υπερβολικη?

hGbPp3.png

Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα γιατί το παιδί έχει γενέθλια καλοκαίρι, οπότε καλώ όποιον θέλω. όμως γιατί είναι φρικτό? Τα παιδιά στα 4 έχουν συγκεκριμένους φίλους από το σχολείο που τους βλέπουν και έξω από αυτό. Και οι γονείς επίσης. Το να καλέσω 14 παιδάκια με τα αδερφάκια τους, τουλάχιστον έναν συνοδό και φυσικά τους φίλους του έξω από το σχολείου -γιατί θέλω να έχει και αυτούς- με όλα τα παραπάνω, μου βγαίνουν 50 -70 άτομα και φυσικά δεν θα κάνω πάρτυ. Αντίθετα αν το ρωτήσω και καλέσω αυτούς που μου πει -διακριτικά- θα μπορέσω να κάνω ένα αξιοπρεπές πάρτυ για το παιδί μου για 30 άτομα, άστε που θα περάσουν και όλοι καλύτερα. Και τί να γίνει? Ας μην καλέσει και το δικό μου παιδί το άλλο που δεν τον κάλεσε.

Στα 4 θα κανει ολα τα παραπανω?:confused::confused:

Το δικο μου στα 4 ελεγε εχω γεννεθλια σημερα σε οποιον εβλεπε :lol::lol:

Αφου ειναι καλοκαιρι μπορεις ανετα να κανεις αυτο που λες αλλα μετα το νηπιο. Τοτε δεν θα τα δει την επομενη :cool:

Το άλλο πάλι να γίνονται τα γενέθλια στην τάξη, δεν μου αρέσει -δεν εννοώ το κέρασμα, αυτό επιβάλλεται-. Έχουμε φίλους με παιδιά που κανουμε πολύ παρέα, και δεν έχουμε πάει ποτέ στα γενέθλιά των μικρών γιατί .... τα κάνουν στο σχολείο. Μα οι φίλοι του παιδιού δεν είναι μόνο στο σχολείο και δεν πρέπει να είναι. Είναι και τα παιδιά των φίλων μας, είναι και τα παιδιά από τις άλλες δραστηριότητές τους, οπότε γιατί να αποκλειστούν αυτά? Ουτε μπορεί να κάνει κανείς δύο πάρτυ.

Αν μεγαλώσει και θέλει να κάνει πάρτυ για την τάξη του, είναι άλλο πράγμα!

Οταν λεμε 2 εννοουμε.

1 στο σχολειο με συμαθητες και 1 σπιτι με λοιπους. Ολοι ευχαριστημενοι δλδ :cool:

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Μέχρι τώρα δεν έχω πάρει καμιά τέτοια πρόσκληση απαγόρευσης σε πάρτι γενεθλίων αλλά πήρα σε βάπτιση όπου απαγόρευαν την παρουσία παιδιών στο τραπέζι μετά το μυστήριο και φυσικά δεν παρεβρεθήκαμε ούτε εμείς.

Επειδή οι καιροί είναι χαλεποί θα μπορούσα να καταλάβω την πρόσκληση μερικών παιδιών από την τάξη του σχολείου και όχι όλων.

Αυτό τώρα με το απαγορευτικό όχι δεν μπορώ να το καταλάβω..και τι θα πει δηλαδή προσκαλώ και απαγορεύω??

Σε μικρές ηλικίες δεν γίνεται να απαγορεύσεις τον συνοδό του παιδιού, σε μεγαλύτερες ηλικίες πάλι άν οι γονείς δε γνωρίζονται συνήθως δεν συνοδεύουν τα παιδιά τους.

Αν έπεφτε στα χέρια μου μια τέτοια πρόσκληση απλώς θα την απέρριπτα, προσωπικά θα την θεωρούσα σαν πρόσκληση υποχρέωσης, ίσως και να κάνω λάθος αλλά εμένα έτσι μου μοιάζει.

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock: To άκουσα κι αυτό!

Μα τι βάπτιση ήταν αυτή?

kala αυτο ειναι τραβηγμενο...να πας σε βαφτιση και μετα τα παιδια να τα αφησεις για να πας να φας...σε ενα γαμο που ειχα παει σα παιδι μας ειχαν μετα απαγορευσει τα παιδια να παρευρεθουμε στη δεξιωση και ακομη το θυμαμαι ποσο ασχημα ενιωθα....

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Μέχρι τώρα δεν έχω πάρει καμιά τέτοια πρόσκληση απαγόρευσης σε πάρτι γενεθλίων αλλά πήρα σε βάπτιση όπου απαγόρευαν την παρουσία παιδιών στο τραπέζι μετά το μυστήριο και φυσικά δεν παρεβρεθήκαμε ούτε εμείς.

συχνο φαινομενο..

στην βαφτιση του παιδιου μου, με επαιρναν τηλ και με ρωτουσαν αν επιτρεπεται να φερουν τα παιδια τους στο τραπεζι, και μου ειχε κανει εντυπωση..

και μου εξηγησαν οτι σε πολλους γαμους-βαφτισεις, τα παιδια δεν ειναι επιθυμητα στο τραπεζι....:?

αλλα ηθη κι εθιμα!!! :?:?:?:?:?

Διαφημίσεις

συχνο φαινομενο..

στην βαφτιση του παιδιου μου, με επαιρναν τηλ και με ρωτουσαν αν επιτρεπεται να φερουν τα παιδια τους στο τραπεζι, και μου ειχε κανει εντυπωση..

και μου εξηγησαν οτι σε πολλους γαμους-βαφτισεις, τα παιδια δεν ειναι επιθυμητα στο τραπεζι....:?

παιδια απαγορεύονται στο τραπέζι?:confused:... και τι τα κάνεις? τα δένεις με ένα λουράκι έξω από το κέντρο μέχρι να τελειώσει το γλέντι? τι άλλο θα ακούσω...

Πάντως εγώ, επειδή οι καιροί είναι ζόρικοι, έκανα τα κουμάντα μου... το πρώτο το γέννησα Χριστουγεννιάτικα και το δεύτερο θα ρθρει κατακαλόκαιρο, που τα σχολεία είναι κλειστά... οπότε θα καλούμε στα πάρτυ μας μόνο όσους γουστάρουμε :lol::lol::lol:

...άνθρωπέ μου τί ξεφτύλα,να σου χαλάνε το όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις

παιδια απαγορεύονται στο τραπέζι?:confused:... και τι τα κάνεις? τα δένεις με ένα λουράκι έξω από το κέντρο μέχρι να τελειώσει το γλέντι? τι άλλο θα ακούσω...

Πάντως εγώ, επειδή οι καιροί είναι ζόρικοι, έκανα τα κουμάντα μου... το πρώτο το γέννησα Χριστουγεννιάτικα και το δεύτερο θα ρθρει κατακαλόκαιρο, που τα σχολεία είναι κλειστά... οπότε θα καλούμε στα πάρτυ μας μόνο όσους γουστάρουμε :lol::lol::lol:

Εσυ καλα εκανες...εγω που τα υπολογιζα να τα γεννησω μεσα σε σχολκη χρονια για να εχουν παρτυ και τα ονοματα επισης για να εχουν γιορτη μου λες τι να κμανω??δε τα υπολογιζα ολα αυτα η δολια μανααααααααα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ασχετο αλλα αυτοι που κανουν αυτες τις βαφτισεις παιδια δεν εχουν???τι παει να πει απαγορευονται???δηλ το παιδι τους δε το παιρνουν στο τραπεζι που κανουν για το ονομα ΤΟΥ??:shock:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

συχνο φαινομενο..

λες γιάυτο τωρα που ετοιμαζω το γαμο μου οσοι εχουν παιδια προσπαθουν απέξω απέξω να με ρωτησουν αν πειραζει να φερουν τα παιδια τους στη δεξιωση????

Διαφημίσεις

χαχαχαχα!!! πρώτη φορά το ακούω!!! τι άλλο θα ακούσουμε πια;

αγενές, άκομψο, αφιλόξενο και πολλά στερητικά -α μαζί...

πόσο πιο κλειστή θα γίνει η κοινωνία μας πια;

βαλε και το ''απαπαπα " στην λίστα με τα στερητικα χαχα

Μα καλα πάει καλα ο κόσμος ? εγω θα την επερνα ενα ωραιο τηλ.και θα της ελεγα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αφησω το παιδι μου σε ενα ξενο σπίτι μονο του ...και τα αδελφακια του να τα αφηνα σπιτι μονα ή σε καμια γειτοινισα ???

ελεος δηλαδη

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Στο γαμο μου, κατι παιδακια συγγενων εσπασαν τα ποτηρια για τη σαμπανια που ηταν κοντα στην τουρτα και κοντεψαν να ριξουν και την τουρτα...

Οταν πηγε η κουμπαρα μου (η οποια πληρωσε 500 ευρω για τα ποτηρια και την καραφα) στις μαμαδες και ειπε να προσεξουν λιγο τα παιδακια της ειπαν: "ε, τι να κανουμε? Παιδια ειναι!"

Οποτε ναι στα παιδακια σε τετοιες εκδηλωσεις αλλα οχι να τρεχουν ανεξελεγκτα γυρω-γυρω..

Ολα με μετρο..

Ω, ναι το ζήσαμε κι αυτό...φανταστείτε λοιπόν πως νιώσαμε όταν μας καλούσαν στη βάπτιση χωρίς την 8 μηνών τότε κόρη μας..

Τι αξία έχουν δηλαδή λίγα ευρώ παραπάνω όταν χωρίζεις στη μέση μια οικογένεια??

Και να φανταστείτε οτι δεν είχαν και κανέναν λόγο οικονομικό, οι γονείς είναι αρκετά ευκαταστάτοι αλλά ακόμη πιο πολύ μίζεροι και τσιγκούνηδες..δικαιολογήθηκαν λέγοντας οτι ο χώρος δεξίωσης δεν προορίζοταν για παιδιά...ήταν πολύ λουξ για να ανεχτεί την παρουσία παιδιών.:roll:

Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, μπορεί να ήταν και μια φτηνή δικαιολογία για να καλύψουν την εντελώς βλακώδης κίνηση τους γιατί όσοι είχαν παιδιά κανείς δεν πήγαν.

δικαιολογήθηκαν λέγοντας οτι ο χώρος δεξίωσης δεν προορίζοταν για παιδιά...ήταν πολύ λουξ για να ανεχτεί την παρουσία παιδιών.:roll:

Το χώρο δεξίωσης πάλι οι γονείς τον διαλέγουν. Καλύτερα σε μια ταβέρνα να νιώθουν όλοι άνετα και να πάνε να ευχηθούν με την καρδιά τους, παρά στα λουξ και μουδιασμένοι.

Στο γαμο μου, κατι παιδακια συγγενων εσπασαν τα ποτηρια για τη σαμπανια που ηταν κοντα στην τουρτα και κοντεψαν να ριξουν και την τουρτα...

Οταν πηγε η κουμπαρα μου (η οποια πληρωσε 500 ευρω για τα ποτηρια και την καραφα) στις μαμαδες και ειπε να προσεξουν λιγο τα παιδακια της ειπαν: "ε, τι να κανουμε? Παιδια ειναι!"

Οποτε ναι στα παιδακια σε τετοιες εκδηλωσεις αλλα οχι να τρεχουν ανεξελεγκτα γυρω-γυρω..

Ολα με μετρο..

Γι'αυτό έπρεπε να προνοήσει ο υπεύθυνος του χώρου και να μην αφήσει τα ποτήρια και την καράφα στην κοινή θέα των παιδιών..τις περισσότερες φορές πριν έρθει το ζευγάρι τα παιδάκια τρέχουν στην πίστα και πιθανόν ένα ατύχημα να μην αργήσει να γίνει.

Συμφωνώ όλα με μέτρο οτι πρέπει να γίνονται αλλά μερικές φορές καλύτερα να προνοούμε παρά να παθαίνουμε.

Αλλά όχι και να λέμε "παιδιά είναι..τι να κάνουμε"..εγώ προσωπικά θα αισθανόμουν πολύ άσχημα αν η κόρη μου έσπανε τα ποτήρια

του ζευγαριού..

Το χώρο δεξίωσης πάλι οι γονείς τον διαλέγουν. Καλύτερα σε μια ταβέρνα να νιώθουν όλοι άνετα και να πάνε να ευχηθούν με την καρδιά τους, παρά στα λουξ και μουδιασμένοι.

Φτηνή δικαιολογία ήταν για να καλύψουν την βλακεία τους...αλλά και σε ταβέρνα που λες σιγά και δεν την επέλεξαν..να μην δειχτούμε λίγο.:roll:

Πως θα δείξουμε οτι έχουμε λεφτά αν δεν πληρώσουμε π.χ 30 ευρώ το άτομο κι ας προσπαθούμε να βγάλουμε τη ζημιά από τον αποκλεισμό των παιδιών?

Προσωπικά να την χ@#ω τέτοια οικονομική άνεση.

Παντως ρε κοριτσια μου κανει εντυπωση αν ολο αυτο γινεται για τα χρηματα γιατι στους περισσοτερους χωρους δεξιωσης τα παιδακια χρεωνονται 50% της τιμης και σε πολλου μεχρι 4-5 χρονων ειναι εντελως δωρεαν.Τουλαχιστον σε οσους κοιταξα για τη δεξιωση του γαμου μου ετσι ηταν.Τοση γυφτια παιζει δλδ που πανε να μειωσουν τα εξοδα απο τα πιτσιρικια?

Οχι...δεν ειναι ετσι σε ολα τα μαγαζια...εγω σε πολυ γνωστο μαγαζι ανατολικής θεσσαλονίκης εκανα το γλέντι μας, και το μονο που δεν μου χρέωσε ήταν τα παιδιά κατω των 5χρονων....Ολα τα υπόλοιπα παιδάκια κανονική τιμή τα πλήρωσα 25ευρώ το κεφάλι...οχι -50%!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...