Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΜΗΛΙΟΥ ΠΑΟΥΛΕ

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ!!ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑΤΑΝΙΕΛΑ ΜΗΛΙΟΥ ΠΑΟΥΛΕΣΚΟΥ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΑΙΑ(ΝΤΥΝΑΝ)ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ??;););););););););););););););););););););)

• 3 months later...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, τώρα είδα το μήνυμά σου...

Είναι η γιατρός μου και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τι θα ήθελες να μάθεις γι'αυτήν;

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

• 5 χρόνια μετά...

Καλησπέρα

θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος σχετικά με την μαιευτήρα γυναικολόγο Παουλέσκου Ντανιέλα...

Είχα μια συνάντηση μαζί της στο ΓΑΙΑ και μου φάνηκε αξιαγάπητη σαν άνθρωπος αλλά δεν την γνωρίζω καθόλου σαν γιατρό!!

Οπότε αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα αφάνταστα...

Ευχαριστώ

Γεια σου κοριτσακι μου!Εγω τη Ντανιελα την ξερω απο το πρωτο μου παιδι.Μετα απο εναν ηλιθιο γιατρο που μου ελεγε αλλα αντι αλλων στη β επιπεδου,πηγα σε αυτη και εκανα ξανα τη β επιπεδου και ολες τις αλλες εξετασεις μεχρι το τελος της εγκυμοσυνης.Εχω τις καλυτερες εντυπωσεις.Πολυ καθησυχαστικη,πολυ λεπτομερης και με διαθεση να σου εξηγησει τα παντα.Ηρεμη,χαμογελαστη,αμεση και ειλικρινης.Τωρα για γεννα με τη Ντανιελα δεν ξερω να σου πω,δεν εχω εμπειρια.Καποιο αλλο κοριτσι ισως μπορεσει να σε βοηθησει σε αυτο.:D

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου nantianna..

Θα ήθελα να μάθω αν είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και αν είναι οικονομική.

Ευχαριστώ και πάλι...

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...