Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ BABY SITTER

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια.

πολυ χαιρομαι που ειπατε τις αποψεις σας.χτες τελικα εμαθα οτι δεν εγινε καμια συζητηση, απλα η νταντα ηταν σαν βρεγμενη γατα ολη τη μερα κ την ωρα που εφευγε το μεσημερι κ ηταν στην πορτα, ειπε απλα στη φιλη μου "σε ντρεπομαι τοσο πολυ που θελω να φυγω" κ εφυγε αμεσως.ουτε να της απαντησει δεν προλαβε. τι να πω.αν υπαρξουν νεοτερα καποια στιγμη, θα το αναφερω.

κ πραγματικα το ολο θεμα εχει ξεκινησει απ τον μπαμπα. αν ηταν σωστος κ ενταξει δεν θα χαν γινει ολα αυτα.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

Κι εγώ το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα. Από εκεί ξεκίνησε όλο το πρόβλημα.

εχει το κλειδι της εξωπορτας κ οταν παει σπιτι χτυπαει μονο το κουδουνι του διαμερισματος. παλια που προσπαθουσε να μην του ανοιξει η μαμα, γινοταν ο χαμος. να χτυπαει τη πορτα κ να βριζει μεχρι να του ανοιξει.οποτε τωρα δεν μπορει να βαλει τη νταντα σε μια τετοια διαδικασια κ να τραβαει τετοια κ να της πει να μην του ανοιγει.

τα κλειδια δεν τα επιστρεφει. παλια ειχε κ του διαμερισματος κ μια μερα η φιλη μου του το πηρε κρυφα κ μολις το καταλαβε αυτος, εγινε θηριο ανημερο. δεν ειναι ανθρωπος να συννενοηθεις αμα θυμωνει. μονο με δικαστηριο μηπως κ συνετιστει.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Έχει σκεφτεί να στείλει το παιδάκι σε παιδικό σταθμό;Αν ήμουν στη θέση της εγώ,αυτό θα έκανα! Μια νταντά που έχει δείξει τέτοια σύμπεριφορά μόνο άτομο εμπιστοσύνης δεν είναι.Και αν της τα έδωσε ο πρώην για να μαθαίνει τι γίνεται μέσα στο σπίτι της κοπέλας;Πάει σε πολλά το μυαλό μου...

Η ζωή είναι μια ανηφόρα,αλλά η θέα είναι υπέροχη

Ιωάννα (10/2/94)

Ειρήνη (20/12/97)

Μαριλένα (26/5/09)

καλημερα κοριτσια.

πολυ χαιρομαι που ειπατε τις αποψεις σας.χτες τελικα εμαθα οτι δεν εγινε καμια συζητηση, απλα η νταντα ηταν σαν βρεγμενη γατα ολη τη μερα κ την ωρα που εφευγε το μεσημερι κ ηταν στην πορτα, ειπε απλα στη φιλη μου "σε ντρεπομαι τοσο πολυ που θελω να φυγω" κ εφυγε αμεσως.ουτε να της απαντησει δεν προλαβε. τι να πω.αν υπαρξουν νεοτερα καποια στιγμη, θα το αναφερω.

κ πραγματικα το ολο θεμα εχει ξεκινησει απ τον μπαμπα. αν ηταν σωστος κ ενταξει δεν θα χαν γινει ολα αυτα.

Καλημέρα κι από εμένα... εγώ πάντως πιστεύω πως εάν η νταντά ήθελε να είναι "καθαρή", ότι έπρεπε ΑΡΧΙΚΑ όταν ο πρώην έκανε την κίνηση να της δώσει extra χρήματα να του πει "Να συνεννοηθείτε πρώτα το ζευγάρι μεταξύ σας και θα τα πάρω μονο εάν η κίνηση γίνει από κοινού" ή , έστω, αφού τα δέχτηκε να ενημερώσει αμέσως την μητέρα...

Τί πράγματα είναι αυτά? Αλλού τρώς, αλλού πίνεις, αλλού πας και το δίνεις????????????

Κι εγώ θα τα έπαιρνα κρανίο γιατί ενώ επέλεξε να πάρει τα χρηματα, έκανε το παπί για κάτι που, στην τελική, δεν ήταν και της δικής της αρμοδιότητας... Τί πάει να πει "Ντρέπομαι?"... ας τα δώσει πίσω λοιπόν η κα και να κάτσει να κάνει την δουλειά για την οποία πληρώνεται χωρίς να μπλέκεται με κρυφτούλια κλπ....Ακούς εκεί !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Μπορεί η κοπέλα να μην ήξερε πώς να αντιδράσει και να τα πήρε. Ας πούμε ότι ήταν η κακιά στιγμή. Ίσως πραγματικά να μετάνιωσε και να αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, εγώ εντοπίζω το πρόβλημα κυρίως στο ότι αυτός μπαίνει στο σπίτι ελεύθερα. Δεν ξέρω τι προβλήματα είναι ικανός να δημιουργήσει.

Διαφημίσεις

Το οτι εδωσε λεφτα στη νταντα (τη στιγμη που δεν δινει στη μανα και υπαρχει προβλημα συμπεριφορας/ψυχατρειο/κρατητηρια) ειναι προθεση δωροδοκιας, δεν εχει καμμια σχεση με δωρακι που κανει ενας πατερας χωρισμενος.........το οτι η νταντα τα δεχθηκε χωρις να πει κουβεντα σημαινει οτι δεχθηκε να του κανει οτι εξυπηρετηση ζητησει........κριση ξεκριση ηξερε τι σημαινει που δεχθηκε λεφτα απο τον πατερα αφου υπαρχει προβλημα......δεν θα μπορει να του αρνιεται πραγματα που ζηταει......

Προσωπικα θα ανησυχουσα και θα αλλαζα κλειδαριες και νταντα με την πρωτη ευκαιρια....αν ηταν σωστη και ηθελε να κρατησει τη δουλεια της, θα ελεγε στον τυπο οτι ειναι υποχρεωμενη να το αναφερει στην εργοδοτρια της και θα το ανεφερε....και μετα ας κρατουσε τα λεφτα......δεν θα εμπιστευομουν το παιδι μου σε ανθρωπο πυο ξεπουλιεται για το χρημα χωρις να σκεφτει τις συνεπειες.....(που στην συγκεκριμενη περιπτωση θα της ερχοντουσαν μπουμερανγκ)

Ακριβώς,

καλά θα κάνει η φίλη σου λοιπόν να ψάξει για άλλη νταντά....όποιες κι αν ήταν οι προθέσεις της δεν ενδιαφέρουν...τα γεγονότα είναι συγκεκριμένα και ανησυχητικά...κάνει πράγματα που αργότερα ίσως αποδειχτούν επικίνδυνα για το παιδί...

Δεν ξέρω αν αναγνώρισε ο τύπος το παιδί και τι λέει ο νόμος για όλα αυτά (επισκέψεις όποτε θέλει στο σπίτι με επίβλεψη τρίτου ατόμου...κ.λ.π.).......αλλά μήπως θα 'επρεπε η φίλη σου να πάει σε ένα δικηγόρο να ρωτήσει?

Προέχει πάντα η ασφάλεια του παιδιού....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...