Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ BABY SITTER

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους.

Θα ηθελα να ζητησω τη γνωμη σας για κατι.

Η κολλητη μου-κουμπαρα μου εχει ενα αγορακι περιπου 20μηνων που το πρωι το κραταει γυναιακα. Ποτε δεν ειχαν προβληματα, γενικα ηταν αξιοπιστη, οτι της ελεγαν για το παιδι να κανει το εκανε κλπ. Την εχουν τωρα σχεδον 1,5 χρονο κ δεν εχει παρουσιαστει κανενα ιδιαιτερο προβλημα Το θεμα ειναι οτι η κολλητη μου εχει χωρισει με τον μπαμπα του παιδιου ( δεν ειχαν παντρευει ποτε) κ επειδη αυτος εχει δωσει ασχημα δειγματα συμπεριφορας με φωνες, βρισιες κλπ γενικα εχουν ασχημη σχεση κ επισης αυτος ποτε δεν δινει λεφτα για το παιδι, μονο του παιρνει κανα παιχνδακι αραια κ που. Αυτος πηγαινει τα πρωινα στο σπιτι της οπου δουλευει η κολλητη μου κ βλεπει τον μικρο, οταν ειναι κ η νταντα.

Χθες λοιπον, η κολλητη μου εμαθε οτι ο πρωην της, εδωσε στη νταντα 250 ευρω.ετσι λεει επειδη του φροντιζει το παιδι του...το θεμα ειναι οτι η ντανα αυτο δεν το ειπε στη φιλη μου ποτε κ αυτη το εμαθε απο σποντα. οταν την ρωτησε λοιπον, αν αυτο ισχυει, η νταντα το παραδεχτηκε κ της ειπε οτι δεν της το πε γιατι ο αλλος (ο πρωην) την δασκαλεψε να μην το πει.:shock:

κ αναρωτιομαστε εμεις τωρα...εχουμε δικιο που τσαντιστηκαμε κ το θεωρουμε εξωφρενικο?? δεν θα επρεπε κανονικα η νταντα να το πει στην "αφεντικινα" της αυτο? ή δεν της πεφτει λογος να το μαθει κ αυτο ειναι μονο μεταξυ του μπαμπα κ της νταντας ?

Εσεις τι λετε?

Μεγαλο κειμενο εγραψα αλλα τα χω πει πολυ περιεκτικα.

οταν μου το λεγε χτες κ το συζητουσαμε, της ειπα οτι θα το θεσω σαν ερωτηση στο forum κ θα επανελθω δριμυτερη αποψε :-)

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

καλημερα καλη μου πιστευω οτι και φυσικα θα επρεπε να το πει αυτο στην φιλη σου δεν το συζηταω καθολου πρωτον για να γνωριζει και δευτερον η κινηση της νταντα δεν ηταν και οτι καλητερο αφου δεχτικε τα χρηματα χορεις να ειναι παρον η μαμα του παιδιου .και αν ηθελε να βοηθησει σε οικονομικη φυση ο προιν θα επρεπε και εκεινος να την εχει ρωτησει πρωτα . αλλα αν καταλαβα καλα δεν εχουν και πολυ καλη σχεση η φιλη σου και ο προιν και με φοβιζει και λιγο η ολοι φαση σαν ( δωροδοκια ) μου κανει.

Με ποια αιτιολογία έδωσε ο πατέρας στη νταντά τα 250 ευρώ; Ετσι του ήρθε; Δε νομίζω εφόσον απο ότι λες δεν είναι και ιδιαίτερα γενναιόδωρος. Καπου αποσκοπεί αυτή η πράξη του και καλύτερα να προσέχει η φιλεναδα σου γιατί πολλά και κουφά συμβαίνουν στις μέρες μας και ένας λόγος παραπάνω αφού δεν έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα του παιδιου. Φάουλ επίσης και από μέρους της νταντάς, δεν είναι και τόσο άξια εμπιστοσύνης. Δεν υπάρχει αλλος να κρατησει το παιδί; Εγώ θα είχα τα ματια μου 14, δεν θέλω να σε φοβίσω αλλά καλύτερα να είμαστε υπερβολικοί και καχύποπτοι σε ό,τι αφορά τα παιδιά μας παρά να λέμε δε βαριέσαι...

Εγω παλι δε το βρισκω και τοσο εξωφρενικο.Μου κανει εντυπωση βεβαια η κινηση του μπαμπα...σα καλοπιασμα στη νταντα μου κανει μιας και οπως λες παει και το βλεπει τις ωρες που λειπει η μαμα.Τωρα ως προς τη νταντα κι εφοσον οπως λες η φιλη σου την εχει ενα χρονο τωρα και την εχει δοκιμασει...ενταξει ζουμε σε δυσκολες εποχες και ολοι ζορισμενοι ειμαστε εννοειται θα τα επαιρνε τα χρηματα.Αυτο δε σημαινει ντε και καλα οτι υπαρχει κατι κακο.

Δεν ξερω μπορει να σκεφτομαι και λαθος...

Εγω παλι δε το βρισκω και τοσο εξωφρενικο.Μου κανει εντυπωση βεβαια η κινηση του μπαμπα...σα καλοπιασμα στη νταντα μου κανει μιας και οπως λες παει και το βλεπει τις ωρες που λειπει η μαμα.Τωρα ως προς τη νταντα κι εφοσον οπως λες η φιλη σου την εχει ενα χρονο τωρα και την εχει δοκιμασει...ενταξει ζουμε σε δυσκολες εποχες και ολοι ζορισμενοι ειμαστε εννοειται θα τα επαιρνε τα χρηματα.Αυτο δε σημαινει ντε και καλα οτι υπαρχει κατι κακο.

Δεν ξερω μπορει να σκεφτομαι και λαθος...

κακο δεν ειναι που πηρε τα χρηματα το θεμα ειναι οτι δεν την ενημερωσε γιατι της ειπε εκεινος να μην μηλησει ειναι λιγο οι κινησεις οχι και τοσο καλες αλλο αν τα εδινε τα χρηματα μπροστα στην μαμα του παιδιου οκ θα ηταν. γιατι ενταξη οι καιροι συγουρα ειναι δυσκολοι και κανενας δεν θα ελεγε οχι στα εξρα παραπανω χρηματα

Διαφημίσεις

εγω το βρισκω φυσιολογικο η γυναικα να πηρε τα λεφτα εφοσον της τα δωσε σαν δωρο κι οχι για να κανει κατι συγκεκριμενο....το οτι δεν της το ειπε ισως γιατι δεν ηθελε να τους ανακατεψει κι αλλο...και δεν βρισκω και τον λογο να το πει...στο κατω κατω πατερας ειναι κι εκεινος δεν ειναι κανενας ασχετος....

συγγνωμη αλλα το βρισκω υπερβολικο να τα βαζετε μαζι της γι αυτο το θεμα,που δεν αφορα καθολου τη δουλεια της,δηλαδη το μεγαλωμα του μωρου!

κακο δεν ειναι που πηρε τα χρηματα το θεμα ειναι οτι δεν την ενημερωσε γιατι της ειπε εκεινος να μην μηλησει ειναι λιγο οι κινησεις οχι και τοσο καλες αλλο αν τα εδινε τα χρηματα μπροστα στην μαμα του παιδιου οκ θα ηταν. γιατι ενταξη οι καιροι συγουρα ειναι δυσκολοι και κανενας δεν θα ελεγε οχι στα εξρα παραπανω χρηματα

Ναι το καταλαβαινω αυτο που λες...απλα προσπαθω να σκεφτω λιγο και την πλευρα της νταντας που η κοπελα τι πρεπει να κανει..να ειναι μεσα στη μεσα και να καθεται να ρουφιανευει τον ενα γονιο στον αλλο επειδη ειναι χωρισμενοι και δε μπορουν να συννενοηθουν μεταξυ τους.Αν ο πατερας δεν ενημερωσε τη μαμα...θα κατσει να ασχοληθει η νταντα?

Βεβαια αν πλεον η μαμα εχει αμφιβολιες μεσα της εννοειται το καλο του παιδιου θα κοιταξει και αν νιωσει πιο ηρεμη να την αλλαξει ας την αλλαξει.

Ας κανει και μια κουβεντουλα με τον πρωην της παντως .

Θα με ψιλοενοχλουσε αλλα όχι ιδιαιτερα αν κατα τα αλλα ητνα καλη. 250 ευρω δεν ειναι ευκαταφρονητο ποσο, οποτε λογιοκο που τα πηρε...και εγω κανω δωρα στη νταντα εκτος του μιθου της για να την εχαριστησω που προσεχει το παιδι μου τοσο καλα....Το ότι δεν το ειπε, ισως ντραπηκε, φοβηθηκε τις αντιδρασεις....κακως παντως..αλλα με μια εξηγηση νομιζω θα λυθει το προβλημα

Το ότι πάει στο σπίτι, ενώ η μητέρα απουσιάζει είναι οκ;

Συγγνωμη αλλα για τον πατερα του παιδιου μιλαμε...το λες με εναν τροπο λες και φερνει η νταντα κανενα αγνωστο γκομενο στο σπιτι.Το οτι παει ο μπαμπας και περναει λιγο χρονο με το παιδι του δε το βλεπω λαθος.Στην τελικη μπορει να μη γουσταρει να βλεπει την πρωην του.Το θεμα ειναι να ειναι καλος πατερας.

Διαφημίσεις

Συγγνωμη αλλα για τον πατερα του παιδιου μιλαμε...το λες με εναν τροπο λες και φερνει η νταντα κανενα αγνωστο γκομενο στο σπιτι.Το οτι παει ο μπαμπας και περναει λιγο χρονο με το παιδι του δε το βλεπω λαθος.Στην τελικη μπορει να μη γουσταρει να βλεπει την πρωην του.Το θεμα ειναι να ειναι καλος πατερας.

δεν τα ξερω και ολα που συμβαινουν γιατι οσο φιλη μου κ να ναι, "οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος" αλλα ο πατερας δεν εχει διακαιωμα να μπαινει στο σπιτι οσο λειπει η μανα. μπορει να το βλεπει το παιδι αλλα καπου εξω. κ αυτος ειναι περιπτωση. με ιστορικο ψυχιατρειου, κρατητρια κλπ.αυτο ομως ειναι αλλη ιστορια, που δεν μας αφορα στη παρουσα φαση.

εμεις απλως αναρωτιομαστε οτι αν θα πρεπε η νταντα να το πει στη μανα οτι πηρε χρηματα. σαφως κ καλα εκανε κ τα πηρε,ο καθενας θα τα παιρνε, αλλα δεν επρεπε να το πει εστω μεσα στα πλαισια της καλη συνεργασιας κ της εμπιστοσυνης? αυτο ειναι το θεμα.δεν ειπε κανεις γιατι τα πηρε αλλα γιατι δεν το πε. στην τελικη για τη μανα δουλευει κ απ αυτην πληρωνεται που κι αυτη της κανει δωρα ανα διαστηματα.

εντωμεταξυ υπαρχει ενα 2ο κλειδι στο σπιτι που το χρησιμοποειε η νταντα για να βγαζει το μικρο βολτα. χθες, κατα ενα περιεργο λογο αυτο το κλειδι χαθηκε. ειναι συμπτωση ή οχι? μηπως το πηρε ο αλλος κ η νταντα δεν λεει τιποτα λογω των χρηματων??

παντως κ εμενα θεμα δωροδοκιας μου φανηκε. δεν μπορει να μην δινει καθολου λεφτα για το παιδι κ να δινει 250 ευρω στη νταντα... τι να πω

κ απ την αλλη κ εγω σκεφτομαι οτι γιατι να μπλεχτει η γυναικα στη μεση? αυτη τη δουλεια της κανει κ το παιδι πρεπει να κοιταει. τωρα τ αλλα μεταξυ του ζευγαριου κανονικα δεν πρεπει να την αφορουν. αλλα ξερω γω? οταν εχεις ενας ανθρωπο μεσα στο σπιτι σου, θελεις να νιωθεις οτι σε στηριζει κ παιρνει το μερος σου σε κπαοιες φασεις.

κ τελικα αυτη εκτεθηκε γιατι ναι μεν ο πατερας της ειπε να μην το πει αλλα τελικα αυτος ο ιδιος το ειπε στη φιλη μου!οτι να ναι λεμε κ αυτος.κ αν δεν ηταν θεμα δωροδοκιας θα μπορυσε να δωσει τα λεφτα στη μαμα κ αυτη να τα δωσει στη νταντα. τι να πω...ευχαριστώ ρε κορίστια για τις αποψεις σας.

δεν τα ξερω και ολα που συμβαινουν γιατι οσο φιλη μου κ να ναι, "οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος" αλλα ο πατερας δεν εχει διακαιωμα να μπαινει στο σπιτι οσο λειπει η μανα. μπορει να το βλεπει το παιδι αλλα καπου εξω. κ αυτος ειναι περιπτωση. με ιστορικο ψυχιατρειου, κρατητρια κλπ.αυτο ομως ειναι αλλη ιστορια, που δεν μας αφορα στη παρουσα φαση.

εμεις απλως αναρωτιομαστε οτι αν θα πρεπε η νταντα να το πει στη μανα οτι πηρε χρηματα. σαφως κ καλα εκανε κ τα πηρε,ο καθενας θα τα παιρνε, αλλα δεν επρεπε να το πει εστω μεσα στα πλαισια της καλη συνεργασιας κ της εμπιστοσυνης? αυτο ειναι το θεμα.δεν ειπε κανεις γιατι τα πηρε αλλα γιατι δεν το πε. στην τελικη για τη μανα δουλευει κ απ αυτην πληρωνεται που κι αυτη της κανει δωρα ανα διαστηματα.

εντωμεταξυ υπαρχει ενα 2ο κλειδι στο σπιτι που το χρησιμοποειε η νταντα για να βγαζει το μικρο βολτα. χθες, κατα ενα περιεργο λογο αυτο το κλειδι χαθηκε. ειναι συμπτωση ή οχι? μηπως το πηρε ο αλλος κ η νταντα δεν λεει τιποτα λογω των χρηματων??

παντως κ εμενα θεμα δωροδοκιας μου φανηκε. δεν μπορει να μην δινει καθολου λεφτα για το παιδι κ να δινει 250 ευρω στη νταντα... τι να πω

Κοιτα εγω προσωπικα και ειδικα αν μιλαμε για ενα πατερα με τετοια προηγουμενα θα προτιμουσα χιλιες φορες να ερχεται σπιτι μου να βλεπει το παιδι και να ειναι και μπροστα τριτο ατομο (η νταντα του παιδιου στην προκειμενη περιπτωση) παρα να παιρνει το παιδι μονος του και να το βγαζει εκτος σπιτιου.Οποτε ας μη βιαζεται η φιλη σου να του απαγορεψει να πηγαινει σπιτι της γιατι αν μετα ζηταει να παιρνει μονος του το παιδι εκτος σπιτιου ...μαλλον χειροτερα θα ειναι.Αποψη μου παντα.

Τωρα στα υπολοιπα που λες περι δωροδοκιας δεν ξερω...ευχομαι πραγματικα να μην τιθεται τετοιο θεμα.Οντως ειναι περιεργη η κινηση του πατερα.

εντωμεταξυ υπαρχει ενα 2ο κλειδι στο σπιτι που το χρησιμοποειε η νταντα για να βγαζει το μικρο βολτα. χθες, κατα ενα περιεργο λογο αυτο το κλειδι χαθηκε. ειναι συμπτωση ή οχι?

Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου (είμαι καχύποπτη από τη φύση μου...).

Κοιτα εγω προσωπικα και ειδικα αν μιλαμε για ενα πατερα με τετοια προηγουμενα θα προτιμουσα χιλιες φορες να ερχεται σπιτι μου να βλεπει το παιδι και να ειναι και μπροστα τριτο ατομο (η νταντα του παιδιου στην προκειμενη περιπτωση) παρα να παιρνει το παιδι μονος του και να το βγαζει εκτος σπιτιου.

Συμφωνώ, αλλά τι γίνετε αν πρώην και νταντά τα "κάνανε πλακάκια??"-ό,τι κι αν σημαίνει αυτό..Από το να παίρνει το παιδί ΜΟΝΟΣ του να το πηγαίνει βόλτα, μέχρι να του δώσει το κλειδί...

Είμαι γενικά καχύποπτη και αν κλονιζόταν η εμπιστοσύνη με τη νταντά, δεν ξέρω τι θα έκανα...Δε με ενοχλεί που πήρε τα λεφτά, καθόλου, με ενοχλεί που ΔΕ θα μου το είχε πει...Γιατί είμαι η "εργοδότρια" της και έχω ΑΠΑΙΤΗΣΗ να υπάρχει διαφάνεια στη σχέση μας...Στα πάντα...Αλλιώς πώς να εμπιστευτώ κάποιον που ξέρω ότι κάνει ό,τι του λέει ο πρώην?

Το οτι εδωσε λεφτα στη νταντα (τη στιγμη που δεν δινει στη μανα και υπαρχει προβλημα συμπεριφορας/ψυχατρειο/κρατητηρια) ειναι προθεση δωροδοκιας, δεν εχει καμμια σχεση με δωρακι που κανει ενας πατερας χωρισμενος.........το οτι η νταντα τα δεχθηκε χωρις να πει κουβεντα σημαινει οτι δεχθηκε να του κανει οτι εξυπηρετηση ζητησει........κριση ξεκριση ηξερε τι σημαινει που δεχθηκε λεφτα απο τον πατερα αφου υπαρχει προβλημα......δεν θα μπορει να του αρνιεται πραγματα που ζηταει......

Προσωπικα θα ανησυχουσα και θα αλλαζα κλειδαριες και νταντα με την πρωτη ευκαιρια....αν ηταν σωστη και ηθελε να κρατησει τη δουλεια της, θα ελεγε στον τυπο οτι ειναι υποχρεωμενη να το αναφερει στην εργοδοτρια της και θα το ανεφερε....και μετα ας κρατουσε τα λεφτα......δεν θα εμπιστευομουν το παιδι μου σε ανθρωπο πυο ξεπουλιεται για το χρημα χωρις να σκεφτει τις συνεπειες.....(που στην συγκεκριμενη περιπτωση θα της ερχοντουσαν μπουμερανγκ)

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου (είμαι καχύποπτη από τη φύση μου...).

Συμφωνώ, αλλά τι γίνετε αν πρώην και νταντά τα "κάνανε πλακάκια??"-ό,τι κι αν σημαίνει αυτό..Από το να παίρνει το παιδί ΜΟΝΟΣ του να το πηγαίνει βόλτα, μέχρι να του δώσει το κλειδί...

Είμαι γενικά καχύποπτη και αν κλονιζόταν η εμπιστοσύνη με τη νταντά, δεν ξέρω τι θα έκανα...Δε με ενοχλεί που πήρε τα λεφτά, καθόλου, με ενοχλεί που ΔΕ θα μου το είχε πει...Γιατί είμαι η "εργοδότρια" της και έχω ΑΠΑΙΤΗΣΗ να υπάρχει διαφάνεια στη σχέση μας...Στα πάντα...Αλλιώς πώς να εμπιστευτώ κάποιον που ξέρω ότι κάνει ό,τι του λέει ο πρώην?

Ακριβως αυτο! αυτο ειναι το μονο που την πειραξε τη μαμα.κ εγω της ιδια αποψης ειμαι απλα σκεφτομαι απ την αλλη μηπως ειναι λιγο ¨κατινιστικη" αποψη κ οτι τι μας νοιαζει εμας αφου απεναντι στο παιδακι ειναι μια χαρα, το τι κανει με τους αλλους.(αυτο ειναι αποψη του αντρα μου...που τα βλεπει απο αλλη οπτικη γωνια)

κ ο μπαμπας το παιρνει απ οσο ξερω το παιδακι κ το παει βολτες, απλα δεν ερχεται να το παρει τα απογευματα που ειναι η μαμα του σπιτι αλλα μονο τα πρωιινα.

μας εχει αναστατωσει τοσο πολυ αυτος ο ανθρωπος 3 χρονια τωρα.ετσι κ εγραφα την ολη ιστορια ποτε θα με κανατε κατ ευθειαν banned απ το forum λογω ψευτικης ιστοριας κ "δράκων" . κ γι αυτο σκεφτομαι οτι αν δεν ηταν τετοιο το ποιον του κ ηταν ενας νορμαλ αντρας, να μην μας κακοφαινοταν τοσο αυτη η κινηση του με τα χρηματα.ισως ολα να ξεκινανε απ αυτον.

κ επειδη την εχω ζησει αυτη τη σχεση απ την αρχη κ επειδη με τη φιλη μου εχουμε σχεδον "αδερφικη" σχεση γι αυτο επηρεαζομαι κ γω κ προβληματιζομαι.

Διαφημίσεις

αν ηταν σωστη και ηθελε να κρατησει τη δουλεια της, θα ελεγε στον τυπο οτι ειναι υποχρεωμενη να το αναφερει στην εργοδοτρια της και θα το ανεφερε....

Αυτό!

Να πω ένα άλλο σενάριο??Γιατί ο ίδιος είπε στη φίλη σου για τα χρήματα??Μήπως κρύβεται κάτι πίσω αυτό και θέλει να βγάλει τη νταντά σκάρτη??Δεν ξέρω...Τροφή για σκέψη δίνω...

μηπως ειναι λιγο ¨κατινιστικη" αποψη κ οτι τι μας νοιαζει εμας αφου απεναντι στο παιδακι ειναι μια χαρα, το τι κανει με τους αλλους.

Δεν είναι ακριβώς έτσι!!!΄'Εχω κι εγώ νταντά (ΟΚ, δεν είμαι χωρισμένη...) αλλά έχω απαίτηση να μου λέει τα πάντα!!Εφόσον της εμπιστεύομαι το παιδί ΜΟΥ έχω απαίτηση να είναι όπως ΑΝ ήμουν εγώ...(καλά αυτό δε γίνετε, αλλά λέμε τώρα..). Τυχαίνει καμιά φορά να έρθει ο μπαμπάς μου όταν λείπω και πάλι τη βάζω να μου πει τι έγινε...(όχε στυλ ανάκρισης, αλλά πάντα ψαρεύω, για να δω τι γίνετε) και μετά ρωτάω ΚΑΙ τον μπαμπά μου...Είπαμε, το παιδί μου της εμπιστεύομαι...Οπότε πώς θα μπορούσα να έχω εμπιστοσύνη όταν ο ΠΡΩΗΝ σύζυγος μου της δίνει λεφτά και της λέει να μη μου το πει και ΔΕΝ το λέει???Το πάω αλλού το θέμα δηλ., κλονίζεται ΟΛΗ μου η εμπιστοσύνη...Έτσι είμαι εγώ, προσωπικά, είπαμε, καχύποπτη και ειδικά με το παιδί, την ψάχνω πολύ. Και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν τίθεται θέμα ΚΑΤΙΝΙΑΣ για κάτι τέτοιο...Πάλι προσωπικά μιλώντας...

Μέχρι και ποιο "χοντρά" σενάρια θα έκανα με το μυαλό μου...(Ο άντρας μου με αποκαλεί θηλυκό Φώσκολο με τα σενάρια που κάνω...-ΔΕΝ είναι απαραίτητα καλό αυτό!)

κακως πηρε χρηματα χωρις να το αναφερει στη μητερα κατα τη γνωμη μου.σε καποια φαση γυρω στα 18-19 ειχα αναλαβει να παιρνω ενα κοριτσακι απο το σχολειο , να το βοηθω στη μελετη του και να το απασχολω δημιουργικα τις υπολοιπες ωρες με διαφορα(κατασκευες,αγγλικα,βολτες σε μουσεια η στο παρκο κτλ).ηταν πασχα θυμαμαι και η τελευταια μερα που θα πηγαινα για γιορτες.η μητερα της μικρης με πηρε τηλ και μου ειπε οτι τα χρηματα μου ηταν πανω στο τραπεζι και να τα παρω.οταν κλεισαμε διαπιστωσα οτι ηταν μεγαλυτερο το ποσο απο το συμφωνημενο.την πηρα τηλ για να την ενημερωσω νομιζοντας οτι ειχε κανει λαθος.τελικα ηταν σαν δωρο πασχα.εγω ομως ειχα την υποχρεωση να της το πω.για μενα ειναι θεμα εμπιστοσυνης:ο γονιος σου εμπιστευεται το θησαυρο του (=το παιδι του )και πρεπει να νιωθει σιγουρος οτι εισαι αξιος εμπιστοσυνης.

children=world:D

happy children=better world:wink:

Συγγνώμη η φίλη σου πως έμαθε για τα λεφτά? Της το είπε ο άντρας της? Και γιατί το έκανε αυτό αφού είχε πει στη νταντά να μην πει τίποτα???

Εγώ δεν θα κρατούσα άλλο αυτή την νταντά για τον εξής λόγο: Της είπε ο άλλος να μην πει τίποτα και εκείνη το έκανε. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν και άλλα πράγματα που "δεν θα μαθαίνει" η μητέρα. Από τη στιγμή που κρατάει μυστικά γιατί να την εμπιστευτεί κανείς?

εχω δυο μπουμπουκακια

Συγγνώμη η φίλη σου πως έμαθε για τα λεφτά? Της το είπε ο άντρας της? Και γιατί το έκανε αυτό αφού είχε πει στη νταντά να μην πει τίποτα???

Εγώ δεν θα κρατούσα άλλο αυτή την νταντά για τον εξής λόγο: Της είπε ο άλλος να μην πει τίποτα και εκείνη το έκανε. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν και άλλα πράγματα που "δεν θα μαθαίνει" η μητέρα. Από τη στιγμή που κρατάει μυστικά γιατί να την εμπιστευτεί κανείς?

απ οτι καταλαβα, ειχαν μια κουβεντα χτες, τυχαια που συναντηθηκαν στο σπιτι(αυτη γυριζε απ τη δουλεια κ αυτος εφευγε απ το μικρο) κ πανω στη κουβεντα του λεει οτι "δεν δινεις καθολου λεφτα για το μικρο" κ της απανταει αυτος "ποιος σου το πε? εδωσα στη νταντα προχθες 250 ευρω κ αν θες ρωτα την να στο πει"καπως ετσι εγινε.το γιατι το εκανε ειναι αγνωστο.

κ η φιλη μου το ιδιο ειπε στη νταντα. οτι αφου σου πε να μην το πεις κ δεν το πες, προφανως εχουν γινει κ αλλα παρομοια ήμη κ δεν μου τα χεις πει.

τελος παντων, σημερα μαλλον θα τα συζητησουν εκτενεστερα γιατι ολ αυτα χτες γινανε απ το τηλεφωνο αφου ειχε φυγει η γυναικα απ το σπιτι.θα δουμε αν βρεθει λυση γιατι κ να αλλαξει νταντα τη στιγμη που εχουν βολευτει σε γενικες γραμμες δεν ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου. κ ο μικρος απ οτι λεει την θελει πολυ.απ την αλλη τιθεται θεμα εμπιστοσυνης...τι να πω....

Καλα εντελως κουκου το ατομο........στη νταντα εδωσε τα λεφτα να παρει λουσα? να ταδινε αφαιρωντας το ποσο απο το μισθο που πληρωνει η μαμα να το καταλαβω.......αλλιως τι κοκορευεται?

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

δεν ξερω τι ακριβως να απαντησω τοσα γινονται

και ο κοσμος εχει αρχισει να ψιλοσαλταρει

θμαστε πριν μερικους μηνες εναν πατερα στην αμερικη που επνιξε τα παιδια του με το καλοδιο του ιντερνετ ?????

γενικα εγω στην θεση της φιλης σου θα προτιμουσα να βρω μια αλλη με συστασεις γνωστων μου

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

απ οτι καταλαβα, ειχαν μια κουβεντα χτες, τυχαια που συναντηθηκαν στο σπιτι(αυτη γυριζε απ τη δουλεια κ αυτος εφευγε απ το μικρο) κ πανω στη κουβεντα του λεει οτι "δεν δινεις καθολου λεφτα για το μικρο" κ της απανταει αυτος "ποιος σου το πε? εδωσα στη νταντα προχθες 250 ευρω κ αν θες ρωτα την να στο πει"καπως ετσι εγινε.το γιατι το εκανε ειναι αγνωστο.

κ η φιλη μου το ιδιο ειπε στη νταντα. οτι αφου σου πε να μην το πεις κ δεν το πες, προφανως εχουν γινει κ αλλα παρομοια ήμη κ δεν μου τα χεις πει.

τελος παντων, σημερα μαλλον θα τα συζητησουν εκτενεστερα γιατι ολ αυτα χτες γινανε απ το τηλεφωνο αφου ειχε φυγει η γυναικα απ το σπιτι.θα δουμε αν βρεθει λυση γιατι κ να αλλαξει νταντα τη στιγμη που εχουν βολευτει σε γενικες γραμμες δεν ειναι κ το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου. κ ο μικρος απ οτι λεει την θελει πολυ.απ την αλλη τιθεται θεμα εμπιστοσυνης...τι να πω....

Μήπως η νταντά το έκρυψε από μόνη της ?

Όπως και να΄χει τίθεται θέμα εμπιστοσύνης και άμα ραγίσει το γυαλί... Όταν γυρνάει σπίτι η φίλη σου και ρωτάει πως ήταν τα πράγματα, η κάθε νταντά πρέπει να δίνει πλήρη αναφορά.

εχω δυο μπουμπουκακια

Εμενα με ενοχλει και η νταντα που τα πήρε.....

Στην τελική πληρώνεται για την δουλεια της δεν το κάνει τζάμπα...

Κονόμα το ειδε και τα πήρε. και εγω θα ειχα πρόβλημα μαζι της μετα απο αυτο

Αλλα και εκεινος δεν φέρεται σωστα...αντι να τα δώσει στην πρωην να παρει πράγματα για το μωρο...

Ο πρωην μπορει να το πε για να τσαντισει τη μαμα οτι πεταει λεφτα σε αλλες......απο βλακεια και δεν ξερω τι αλλο.......αμα ειχε μυαλο δεν θα μπλεκε κι οπως εμπλεξε......

Η Νταντα γα μενα δεν ειναι εμπιστοσυνης......θα βαζα πολυ ασχημα πραγματα με το νου μου και ασχετως πρωην.....