Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έπεσε από το κρεβάτι…Γέμισε αίματα…Αισθάνομαι τύψεις.

Recommended Posts

Χθες το βράδυ πήρα τον μικρό και κοιμηθήκαμε στην κρεβατοκάμαρα. Σε κάποια φάση ακούω έναν περίεργο θόρυβο ξυπνάω, τον βρίσκω κάτω και ακούω μια φωνούλα « καλά είμαι» και ανεβαίνει στο κρεβάτι…

Το πρωί πάω να τον ξυπνήσω και είναι το χαλί, το μαξιλάρι και το πρόσωπο του μέσα στα αίματα. Είχε αίματα έξω από το στόμα του.. Περιττό να σας πω τα συναισθήματα μου μέχρι να τον ακουμπήσω και να δω ότι είναι καλά. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Έβαλα τα κλάματα ( νόμιζα ότι κοιμόταν ) και τον ακούω « μην κάνεις έτσι μαμά δεν έχω τίποτα, είμαι μια χαρά».

Τον έπλυνα και προσπάθησα να βρω από πού τόσο αίμα αλλά δεν βρήκα τίποτα μέσα στο στοματάκι του, ούτε είδα κανένα σπασμένο δοντάκι. Το μεσημέρι που θα έχω πιο καθαρό μυαλό θα κοιτάξω καλύτερα.

Ρε παιδιά από πού τόοοοοοοσο αίμα?

Αισθάνομαι τόσο απαίσια που αρκέστηκα στο καλά είμαι και δεν άνοιξα το φως…σκέφτομαι ένα σωρό και άμα το ένα και άμα το άλλο….Ήταν η Τρίτη και φαρμακερή που λένε που έπεσε από το κρεββάτι.

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

DALLIA μου μην στενοχωριέσαι, δυστυχώς αυτά συμβαίνουν και δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε. Αν δεν νιώθει καλά ο μικρός θα σου του πεί, είναι σε μια ηλικία που μπορείς να συνεννοηθείς ευτυχώς. Το καλό είναι ότι έπεσε σε χαλί.

Τώρα για το αίμα μπορεί να βγήκε από την μυτούλα του αν δεν είναι από τα χειλάκια.

Ωστόσο προσεχέ σήμερα τις αντιδράσεις του για να είσαι σίγουρη.

Μηπως δαγκωσε το χειλακι του? Εχουν πολλα αιμοφορα αγγεία τα χειλια. Αφου σου μιλουσε και δεν παραπονεθηκε το πρωι μαλλον δεν χτυπησε σοβαρα. ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΤΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Τώρα για το αίμα μπορεί να βγήκε από την μυτούλα του αν δεν είναι από τα χειλάκια.

Συμφωνω!Μην ανυσηχεις,ολα θα πανε καλα!!!!:P:p:p

ΤΑΣΟΣ 9/2/09

ΧΡΗΣΤΟΣ 21/7/10

ΘΑΝΟΣ 21/7/10

Τι να πω μου αρέσει που έδινα συμβουλές εγω και τελικά και εγώ την πάτησα.

Η δικία μου έπεσε το πρωί απο το κρεββάτι της και επίσης γεμίσαμε άιματα .

Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα .Εχει σκίσει το χειλάκι της απο μέσα και απο έξω έχει πρήστει και μοιάζει σαν κερασάκι αλλά το χειρότερο είναι ότι το γλύφει συνεχώς ή το δαγκώνει και αυτό ματώνει συνέχεια.:cry:Φοβάμαι μην πάθει καμία μόλυνση.

Περαστικα σας βρε Νταλια!!!

Το πιο πιθανον ειναι να ειναι απο τη μυτη παντως .

Επειδη της δικιας μου ματωνει συνεχεια, η μυτη δινει αρκετο αιμα .

Παντως καλυτερα να τον πας μια βολτα απο τον γιατρο πιο πολυ για να ησυχασεις εσυ και να μην βασανιζεσαι!

QJZup3.png

bxuCp3.png

περαστικα στο μικρο σου.

αφου δεν εχει καποια εμφανη ανοιχτη πληγη, ή απ τη μύτη θα ειναι το αιμα κ μετα σταματησε μονη της ή μπορει να εκοψε λιγο το ουλο του με τα δοντια ετσι οπως επεσε. Κ ο δικος μου οσες φορες εχει χτυπησει, απ το στομα του τρεχει αιμα κ μετα σταματαει. Να χτυπησε σοβαρα στο κεφαλι δεν νομιζω γιατι κ η αποσταση κρεβατιου-πατωματος δεν ειναι μεγαλη για να δικαιολογησει σοβαρο χτυπημα.Κ αφου απ οτι λες επεσε κ στο χαλί.

Εμεις παντως στο διπλο κρεβατι εχουμε πια μονιμα ενα μικρο, χαμηλο καγκελακι απ τη μερια ωστε οταν ξαπλωνει εκει ο μικρος μονος του η μαζι μας να ειμαι ησυχη οτι οσο κ να κουνιεται δεν θα πεσει.

Καλη συνεχεια!

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

αχχ ας το δει ενας γιατρος το μικρουλι, φοβαμαι ρε κοριτσακια τετοια χτυπηματα, δε λενε οτι δε πρεπει να κοιμηθει μετα απο χτυπημα στο κεφαλι? επειδη ειμαι και γω ασχετη και φοβισμενη μανουλα γιαυτο τρεχωωω οταν παθω τετοια..

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Διαφημίσεις

Φαντάζομαι θα ήταν από τη μυτούλα του ή τα ούλα του. Ψάξτον καλύτερα και ρώτα τον αν πονάει κάπου... Περαστικούλια!!

Βρε κορίτσια φοβάμαι πολύ αυτό το θέμα και εμένα η κόρη μου είναι μικρότερη. Έχει πέσει κανα 2 φορές πάνω στο χαλί, έβαλε τα κλάμματα, αλλά δεν είχε χτυπήσει πολύ... Τώρα που καλοκαίριασε, δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω φθάσει στο σημείο να μην θέλω να βγάλω το χαλί καθόλου γιατί φοβάμαι μην χτυπήσει με το κεφάλι στα πλακάκια... Έχει προστατευτικό το κρεββάτι της, αλλά παρόλαυτά έχει πέσει δεν ξέρω πως. Εσείς τι κάνετε? Καμία συμβουλή?

εχω δυο μπουμπουκακια

Από τη μυτούλα δεν ήταν τα αίματα, ήταν πεντακάθαρη, κάπου από το στόμα.

Εδώ κορίτσια θα ήθελα να θέσω και έναν ακόμη προβληματισμό μου.

Ο Θεόφιλος όσο και να χτυπήσει, πολλές φορές πολύ άσχημα ( έχει μαυρίσει όλο το πηγούνι του, έχει βγάλει το χέρι του, έχει ανοίξει χέρια πόδια σαν γαρύφαλλο ) ποτέ δεν κλαίει, κοκκινίζει, σφίγγεται σου πετάει είμαι καλά και πάει σε όλο τον κόσμο δείχνει τι έπαθε και λέει ότι δεν έκλαψα που έπαθα αυτό. Θεωρεί τον εαυτό του σούπερ ήρωα τι να πω, ότι κάνει κάτι πολύ σπουδαίο. Έχω προσπαθήσει να του εξηγήσω, να του πω ότι δεν είναι κακό να κλαίμε και μπλα μπλα αλλά τίποτα..

Στο πηγούνι είχε χτυπήσει στο σχολείο και δεν είπε τίποτα στις δασκάλες όταν τον ρώτησαν τι έπαθε τις είπε ότι το έπαθε στο σπίτι στη γωνία του τραπεζιού.

Φοβάμαι όμως, αν χτυπήσει π.χ στο κεφάλι και δεν πει τίποτα ?

rQGhp3.png

Πρέπει Dalia μου να σου πώ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τον μικρό ήρωα που έχεις, Χτύπησε μάτωσε και όμως είπε "Δεν έχω τίποτα καλά είμαι", μπράβο για τον δυναμισμό του και το θάρρος του....

Από τη μυτούλα δεν ήταν τα αίματα, ήταν πεντακάθαρη, κάπου από το στόμα.

Εδώ κορίτσια θα ήθελα να θέσω και έναν ακόμη προβληματισμό μου.

Ο Θεόφιλος όσο και να χτυπήσει, πολλές φορές πολύ άσχημα ( έχει μαυρίσει όλο το πηγούνι του, έχει βγάλει το χέρι του, έχει ανοίξει χέρια πόδια σαν γαρύφαλλο ) ποτέ δεν κλαίει, κοκκινίζει, σφίγγεται σου πετάει είμαι καλά και πάει σε όλο τον κόσμο δείχνει τι έπαθε και λέει ότι δεν έκλαψα που έπαθα αυτό. Θεωρεί τον εαυτό του σούπερ ήρωα τι να πω, ότι κάνει κάτι πολύ σπουδαίο. Έχω προσπαθήσει να του εξηγήσω, να του πω ότι δεν είναι κακό να κλαίμε και μπλα μπλα αλλά τίποτα..

Στο πηγούνι είχε χτυπήσει στο σχολείο και δεν είπε τίποτα στις δασκάλες όταν τον ρώτησαν τι έπαθε τις είπε ότι το έπαθε στο σπίτι στη γωνία του τραπεζιού.

Φοβάμαι όμως, αν χτυπήσει π.χ στο κεφάλι και δεν πει τίποτα ?

θα κοιτας αν κοιμαται παραπανω απο το κανονικο κ για εμετο.δε θα πει μονος του κατι απλα θα τον βλεπεις..

Αν έχει χτυπήσει στο κεφάλι μήπως να τον κοιτάξει γιατρος;

αχχ ας το δει ενας γιατρος το μικρουλι, φοβαμαι ρε κοριτσακια τετοια χτυπηματα, δε λενε οτι δε πρεπει να κοιμηθει μετα απο χτυπημα στο κεφαλι? επειδη ειμαι και γω ασχετη και φοβισμενη μανουλα γιαυτο τρεχωωω οταν παθω τετοια..

Στα παραπάνω ήμουν έτοιμη να γράψω ακριβώς

αυτό που γράφει εδώ η Katerinak:

θα κοιτας αν κοιμαται παραπανω απο το κανονικο κ για εμετο.δε θα πει μονος του κατι απλα θα τον βλεπεις..

Διαφημίσεις

Πρέπει Dalia μου να σου πώ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τον μικρό ήρωα που έχεις, Χτύπησε μάτωσε και όμως είπε "Δεν έχω τίποτα καλά είμαι", μπράβο για τον δυναμισμό του και το θάρρος του....

κάπως έτσι σκεφτόμουν και εγώ αλλά πλεόν άρχισα να ανυσηχώ γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

κορίτσια πήρα τηλ. στο σχολείο να τον έχουν υπόψη...

είναι ζωηρός μου είπαν και δεν παραπονέθηκε καθόλου

σας ευχαριστώ πολύ που γράφετε γιατί πραγματικά παρόλλο που θεωρούμαι από τις πολύ ψυχραιμες έως αναίσθητες μαμάδες ( σε τέτοια θέματα ) το πρωί που τον βρήκα μέσα στα αίματα πραγματικά σοκαρίστικα πάρα πολύ

rQGhp3.png

Εμένα από τοτε που μπουσούλησε, αρκετα συχνά έφευγε το χέρι του και επεφτε με το σαγόνι στο πάτωμα (μηδενικό ύψος δηλ) και παρόλα αυτά ΠΑΝΤΑ μάτωνε. Στην αρχη ήταν από τα δόντια του (στην ρίζα τους), αργότερα, από τα χείλη του. Και πρόσφατα έπεσε με τον ίδιο τρόπο,, πήγε να ανέβει ένα σκαλί στα τέσσερα, έφυγε το χέρι και έσκισε το χειλάκι του. Εβγαλε πάρα πολύ αίμα, λες και είχε χτυπήσει σοβαρά!! Κάτι φίλες μου που ήταν μπροστά έπαθαν πλάκα, βλέποντας το αίμα, εγώ ήμουν ψυχραιμη, γιατί έχει γίνει τόσες φορές που το έχω συνηθήσει. Εμένα έχω καταλήξει ότι είναι λόγο "κατασκευής" που βγάζει τόσο εύκολα αίμα. ¨Ολα αυτά στα λέω για να σε καθυσηχάσω, ότι το αίμα δεν είναι πάντα ενδεικτικό της σοβαρότητας του χτυπήματος. Δες το χειλάκι του από μέσα μήπως σκίστηκε. Στο σημείο αυτό βγαίνει αρκετό αίμα..

Περαστηκά σας και μην αισθάνεσαι άσχημα!

y9qxp2.pngGgOLp3.png

O λόγος που αισθάνθηκα πολύ άσχημα συν τύψεις είναι που αρκέστηκα στο κάλα είμαι και δεν μπήκα στη διαδικασία να ανάψω το φως...( και αν μου πνιγόταν από το αίμα ?? Θεούλι μου )

άστα να πάνε ελένη...

rQGhp3.png

Κορίτσι μου κι εμένα όταν έπεσε από το κρεβάτι, έκοψε το χείλος με τα δόντια του και έτρεχαν αίματα από το στόμα (εκεί να δεις τρομάρα), αλλά μετά από λίγο σταμάτησε.

Δες τον σήμερα, εάν κάνει εμετό, έχει ακανόνιστη αναπνοή, κλπ, πήγαινέ τον νοσοκομειο. Αλλιώς, μάλλον δεν έχει πάθει τίποτα σοβαρό.

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Dalia μου και Nefelirene καταρχην περαστικα στα παιδακια σας.

Dalia νομιζω οτι ο μικρος ειναι αρκετα δυνατος χαρακτηρας και δε νομιζω να παραδεχτει ποτε τον πονο.ειναι αμυνα του οργανισμου αυτο για να μη πεσεις στη λυπηση της φροντιδας καποιου.(ακομα και αν αυτος ο καποιος ειναι η μαμα σου).το εχω και εγω αυτο-το ειχε πει γιατρος στη μαμα μου οταν στα 3 μου χρονια εκαψα ολο μου το αριστερο χερακι μου με βραστο νερο.μου ξεκολησαν τη μπλουζα με τσιμπιδα και εγω ειχα απλωμενο το χερακι μου στο γιατρο και δεν εβγαλα δακρυ.

ακομα και τωρα σχεδον στα 30 μου ποναω δε λεω ποτε.

κατα τη γνωμη μου λοιπον μη περιμενεις να ακουσεις τη λεξη ποναω απο το Θεοφιλο.

Οσο για τα αιματα μπορει να δαγκωσε τη γλωσσα του και να ετρεξε τοσο αιμα,απλα η γλωσσα δενει κατευθειαν σα πληγη.

παρακολουθησε τον και σημερα και αν ανυσηχεις πηγαινε τον στο γιατρο.ατυχηματα συμβαινουν παντα.

Nefelirene εσενα φανταζομαι οτι τα χειλακια της θα ειναι τρελα τωρα της μικρης σουσουραδας.:-P

πεστης να μη τα πειραζει για διατηρηθει το ωραιο χρωμα και να μη μεινει κανενα σημαδακι για να ειναι ωραια αυριο στη γιορτη της;)

ΤΙΓΡΑΚΙ σʼ ευχαριστώ πολύ που μου έδωσες και άλλη διάσταση στον προβληματισμό μου, διότι αυτό που περνούσε εμένα από το μυαλό μου είναι μην άκουσε κάπου ( που δε το νομίζω ) ή μήπως είχε ταυτιστεί με κανέναν σουπερ ήρωα…

rQGhp3.png

Είναι σκληρό καρύδι ο Θεόφιλος !!!!

Μπορεί πέφτωντας να δάγκωσε τα χειλάκια του... από εκεί τρέχει συνήθως πολύ αίμα... αφού όμως το παιδί επικοινωνεί και είναι μια χαρά στην διάθεσή του... μην το πεις ούτε του παππά που λένε !

ΟΚ κι εσύ μέσα στον ύπνο σου δεν έδωσες σημασία από την στιγμή που ο μικρός σε καθησύχασε με τα λόγια του...

πρέπει η καρδιά σου να πήγε στον Κούλουρη , ε?

Περαστικούλια σας !

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Τι να πω μου αρέσει που έδινα συμβουλές εγω και τελικά και εγώ την πάτησα.

Η δικία μου έπεσε το πρωί απο το κρεββάτι της και επίσης γεμίσαμε άιματα .

Δεν το πίστευα αυτό που έβλεπα .Εχει σκίσει το χειλάκι της απο μέσα και απο έξω έχει πρήστει και μοιάζει σαν κερασάκι αλλά το χειρότερο είναι ότι το γλύφει συνεχώς ή το δαγκώνει και αυτό ματώνει συνέχεια.:cry:Φοβάμαι μην πάθει καμία μόλυνση.

Σε όλες μας συμβαίνουν αυτά. Μια χαρούλα θα είναι η μικρή, ούτε μόλυνση θα πάθει ούτε τίποτα. Σε 2-3 μέρες θα κλείσει η πληγούλα και θα ξεπρηστεί.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...