Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πώς αντιμετωπίσατε...???

Recommended Posts

Πηραααααααααααααααααα !!!

ναι μπορει να γινει σπιτι και σε διαστημα μισης ωρας το πολυ να δωσουμε το δειγμα στο εργαστηριο!!!!...

Κοριτσια 1000 ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!...νομίζω και ελπίζω οτι αυτο θα του ανεβασει την ψυχολογία τουλαχιστον !

Διαφημίσεις

Έτσι, έτσι, μην το αφήνεις!

Δραστικά μέτρα, μόνο έτσι θα τον ξεκουνήσεις!

Άντε και καλά αποτελέσματα :D!!!

;) thnxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

λογικα τώρα κατι θα γινει....εφόσον δεν θα ''υποβληθει'' σε αυτη τη διαδικασια (του δωμματιου στο μικροβιολογικο)....ειναι πιο απλα τα πραγματα ;)

Έτσι, έτσι, μην το αφήνεις!

Δραστικά μέτρα, μόνο έτσι θα τον ξεκουνήσεις!

Άντε και καλά αποτελέσματα :D!!!

Ακριβως ετσι. Στη βραση κολλαει το σιδερο.:wink:;-):wink: Σας ευχομαι ολα καλα.

Y9MXp3.png

Πηραααααααααααααααααα !!!

ναι μπορει να γινει σπιτι και σε διαστημα μισης ωρας το πολυ να δωσουμε το δειγμα στο εργαστηριο!!!!...

Κοριτσια 1000 ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!...νομίζω και ελπίζω οτι αυτο θα του ανεβασει την ψυχολογία τουλαχιστον !

ακριβως το πολυ σε μιση ωρα

ο αντρας μου ειναι 45 κ εγω 40 . οι μικρες μας ειναι 2.5 χρονων...δηλ 43 κ 38 αντιστοιχα οταν γεννηθηκαν..καθολου μεγαλοι ακου που σου λεω..ισα ισα

μπορεις να χρειριστεις καλυτερα καταστασεις..εμας εγινε το αντιθετο...εγω δεν ηθελα να παω..περασαν 4 χρονια μεχρι να το αποφασισω..ειχα παει σε 3 γιατρους τελικα κατεληξα σε εναν.εκανα τα παντα σαλπιγγογραφιες ορμονικες, λαπαροσκοπηση οτι υπαρχει κ δεν υπαρχει.. το αποτελεσμα ηταν οτι ειχαμε προβλημα κ οι δυο. και ξερεις ηταν πλεον μονοδρομος..εξωσωματικη...μεχρι τοτε δεν ηθελα να ακουσω για αυτο. κ αυτος ηταν ο λογος που δεν πηγαινα σε γιατρο μετα τον πρωτο χρονο που δεν γινοταν κατι..ελεγα αποκλειεται να συμβει αυτο σε εμενα...τελικα δεν ειναι τιποτα .εκανα 3 προσπαθειες μεχρι να πετυχει η τριτη...

οι αντρες το βλεπουν αλλοιως οτι αν εχουν κ λιγο προβλημα θιγεται ο εγωισμος τους...κ ενω ηξερε οτι εγω ειχα το μεγαλυτερο προβλημα παντα ελεγε " εγω φταιω? " κ παντα ελεγα οχι

μη χανεις χρονο

οσο πιο συντομα τοσο το καλυτερο

και οι δυο..

Διαφημίσεις

Ακριβως ετσι. Στη βραση κολλαει το σιδερο.:wink:;-):wink: Σας ευχομαι ολα καλα.

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ΟΛες σας!!!!

πωωωω...πως δεν ειχα σκεφτει τοσο καιρο να ανοιξω ενα θεματακι?!!!

γενικα ειμαι ασχετη με το θεμα υπογονιμοτητα

ευτυχως που μου δωσατε αυτες τις συμβουλες και ''ξυπνησα'' η ξανθια και πηρα τηλεφωνο !

;) χαχαχαχα......εκεινος δεν θελει να γινει γονιος στην ηλικια των 47 και φευγα....

Ο δικος μου ειναι 51(εχω ενα αγορακι ενος ετους)πριν το κανει ετσι σκεφτοταν...τωρα ειναι τρελλαμενος!!!

Οσο γαι τα 3 χρονια που προσπαθειτε,κι εγω περιπου τοσα παιδευομουν,ειχα παει και σε γιατρο ειχα κανει υπερηχο για ωορρηξια και μου χε πει συγκεκριμενα οτι δεν εχω ωορρηξια καθε μηνα(ημουν 45),με λιγα λογια μου το χε αποκλεισει σχεδον και να που.....

Μην απελπιζεσαι μονο,ηρεμια,ξερω ειναι κουραστικο,τα περασαμε κι εμεις...

Σου ευχομαι απο την καρδια μου ολα να πανε καλα και να ακουσουμε τα ευχαριστα!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

Κοριτσακι μου συμπαθεστατο και γλυκουλι (σε εχω σταμπαρει απο το φιτνεςς....χιχι). Το εχω ζησει εμμεσα. Οι νονοι τις μικρης γνωριζονται 10 χρονια, 7 απο αυτα δεν ειχαν παντρευτει αλλα προσπαθουσαν για μωρο. Μετα τον γαμο στον 8ο χρονο αποφασισαν να κανουν εξετασεις. Δεν ξερω τι προβλημα τους βρηκαν και αν (δεν μας λενε και καλα κανουν) αλλα προχωρησαν σε εξωσωματικη και εμειναν εγκυοι και γεννησαν διδιμα κοριτσακια. Ο νονος μας ειναι 46 και η νονα 42 τωρα. Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολα αλλα πρεπει ο αντρας σου να κανει εξετασεις γιατι μεγαλος δεν ειναι αλλα δεν ειναι και μικρος και μπορει να γινει αυριο η εγκυμοσυνη αλλα αν δεν γινει και αργησει και αλλο? Μεγαλωνοντας σε ηλικια μεγαλωνουν και διογκωνονται πολλα προβληματα υγειας και για σενα και για εκεινος σε μια εγκυμοσυνη. Προσωπικα? Ασχετως του τι ελεγε θα ξεκινουσα εξετασεις απο εμενα και θα τον επερνα μαζι μου σε ολες (να συμμετεχει), και δεν θα του ελεγα εχουμε χρονο αλλα δεν θα τον αγχωνα κιολας. Απλα θα του ελεγα με μεγαλη αγαπη και τρυφεροτητα οτι κοιτα εγω κανω την προσπαθεια μου. Θελεις να την κανεις και εσυ για να κανουμε το δικο μας Αγγελουδι? Γιατι ισως αργοτερα να μην μπορεσουμε, να ειναι αργα και η φυση να αποφασισει να μην μας το δωσει. Ισως ετσι καταλαβει........τα καλυτερα σας ευχομαι, αν και βλεποντας το παραδειγμα των νονων μας, σου λεω οτι ολα καλα θα πανε...!

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Κοριτσακι μου συμπαθεστατο και γλυκουλι (σε εχω σταμπαρει απο το φιτνεςς....χιχι). Το εχω ζησει εμμεσα. Οι νονοι τις μικρης γνωριζονται 10 χρονια, 7 απο αυτα δεν ειχαν παντρευτει αλλα προσπαθουσαν για μωρο. Μετα τον γαμο στον 8ο χρονο αποφασισαν να κανουν εξετασεις. Δεν ξερω τι προβλημα τους βρηκαν και αν (δεν μας λενε και καλα κανουν) αλλα προχωρησαν σε εξωσωματικη και εμειναν εγκυοι και γεννησαν διδιμα κοριτσακια. Ο νονος μας ειναι 46 και η νονα 42 τωρα. Καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολα αλλα πρεπει ο αντρας σου να κανει εξετασεις γιατι μεγαλος δεν ειναι αλλα δεν ειναι και μικρος και μπορει να γινει αυριο η εγκυμοσυνη αλλα αν δεν γινει και αργησει και αλλο? Μεγαλωνοντας σε ηλικια μεγαλωνουν και διογκωνονται πολλα προβληματα υγειας και για σενα και για εκεινος σε μια εγκυμοσυνη. Προσωπικα? Ασχετως του τι ελεγε θα ξεκινουσα εξετασεις απο εμενα και θα τον επερνα μαζι μου σε ολες (να συμμετεχει), και δεν θα του ελεγα εχουμε χρονο αλλα δεν θα τον αγχωνα κιολας. Απλα θα του ελεγα με μεγαλη αγαπη και τρυφεροτητα οτι κοιτα εγω κανω την προσπαθεια μου. Θελεις να την κανεις και εσυ για να κανουμε το δικο μας Αγγελουδι? Γιατι ισως αργοτερα να μην μπορεσουμε, να ειναι αργα και η φυση να αποφασισει να μην μας το δωσει. Ισως ετσι καταλαβει........τα καλυτερα σας ευχομαι, αν και βλεποντας το παραδειγμα των νονων μας, σου λεω οτι ολα καλα θα πανε...!

:oops:....ευχαριστώ !!!...σταμπάρομαι ευκολά εε???? χαχαχαα

Πρώτον ευχαριστω θερμα,ειλικρινα και παλι ΟΛΕΣ σας για το χρόνο και τις απαντήσεις σας !!!:mrgreen:

Δευτερόν χθές βράδυ έτσι σε μια στιγμη καναπέ και αγκαλίτσας του είπα οτι πηρα μια πρωτοβουλία και οτι μπορει να συλλεξει το δειγμα στο σπίτι.....με 1000ευχαριστησε , ανακουφιστηκε,εφυγε ενα βάρος απο πάνω του.Ειπε οτι εκεινος ποτέ δεν θα σκεφτοταν να παρει τηλέφωνο και οτι πλέον ειναι παιχνιδάκι ολη η υποθεση :-D

Ειλικρινα κοριτσια δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω ....

μέσα απο την καρδια μου τις καλυτερες ευχες μου για όλες σας ΠΑΝΤΑ με υγεια για εσας και τις οικογενειες σας.....χαρη σε εσας θα κάνουμε το πρωτο βημα.....ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

:oops:....ευχαριστώ !!!...σταμπάρομαι ευκολά εε???? χαχαχαα

Πρώτον ευχαριστω θερμα,ειλικρινα και παλι ΟΛΕΣ σας για το χρόνο και τις απαντήσεις σας !!!:mrgreen:

Δευτερόν χθές βράδυ έτσι σε μια στιγμη καναπέ και αγκαλίτσας του είπα οτι πηρα μια πρωτοβουλία και οτι μπορει να συλλεξει το δειγμα στο σπίτι.....με 1000ευχαριστησε , ανακουφιστηκε,εφυγε ενα βάρος απο πάνω του.Ειπε οτι εκεινος ποτέ δεν θα σκεφτοταν να παρει τηλέφωνο και οτι πλέον ειναι παιχνιδάκι ολη η υποθεση :-D

Ειλικρινα κοριτσια δεν εχω λογια να σας ευχαριστησω ....

μέσα απο την καρδια μου τις καλυτερες ευχες μου για όλες σας ΠΑΝΤΑ με υγεια για εσας και τις οικογενειες σας.....χαρη σε εσας θα κάνουμε το πρωτο βημα.....ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωω !!! :mrgreen:

Μπράβο βρε γκουρού!!!!

Είδες που ήθελε το σπρωξιμό του κι αυτός;;; :cool:

Άντε, με το καλό, καλά αποτελέσματα και σύντομα γκαστρωμενάκι :mrgreen:!

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοριτσάκι από χθες ήθελα να γράψω, αλλά ο αντρας μου έκανε την επανάστασή του και μου έκανε χθες κατάληψη στον υπολογιστή... Χαίρομαι πάρα πολύ που βρέθηκε λύση στο πρώτο σας πρόβλημα και πλέον είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί η λύση και στο 2ο πρόβλημα και θα ακούσουμε σύντομα ευχάριστα μαντάτα! Να στε καλά, χωρίς άγχος που είναι εχθρός μεγάλος και σύντομα με ένα παιδάκι...ή δύο...ή και περισσότερα :P

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...