Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πώς αντιμετωπίσατε...???

Recommended Posts

Καλημέρα ,

θα ήθελα τη γνώμη σας....

Είμαι με το συντροφο μου 8 χρονια μαζί , ακομα δεν εχουμε παντρευτει (λογικα μεχρι Σεπτεμβριο θα εχει γινει και αυτο).Προσπαθούμε για μωρο 3 χρόνια και πιο εντατικα (με γονιμες κτλ) σχεδον 2 χρόνια , με κανενα αποτέλεσμα.:?

Εχουμε συζητησει πάρα πολυ το θέμα , ο συντροφός μου το τελευταιο 6μηνο , καθε φορα που αδιαθετώ μου λεει οτι θα παει να κανει εξετάσεις γιατι λόγω ηλικιας (45 ετων) φοβαται οτι εκεινος εχει το πρόβλημα.....και κάθε φορά μένει μόνο στα λόγια.....

Εγω πάντα τον ενθαρρυνω να πάει λεγοντας του ταυτοχρονα οτι εαν υπάρχει προβλημα (που δεν εχει λυση) πραγματικα δεν πειραζει εφοσον αγαπιομαστε , και εαν δεν μας αξιωσει Ο Θεος να κανουμε ενα μωρο θα ζησουμε οι 2 μας ή κοιταζουμε και την υιοθεσια (ειμαι πολυ συνειδητοποιημενη σε αυτο...μετα απο πολυυυυυ ωριμη σκεψη)

Χθες ειχαμε μια αναλογη συζήτηση , οτι πρεπει να παει να κανει τη εξεταση και μου ''ξεφουρνησε'' το εξης....οτι φοβαται να παει , οτι ντρεπεται να κανει την εξεταση (λογω διαδικασιας ;) ).....απο την πλευρα μου δεν τον πιέζω γιατι ειναι πολυ ''λεπτο'' το ζητημα και πρεπει να κανει το βημα οταν εκεινος νιωσει ετοιμος....βεβαια απο μεσα μου πληγωνομαι....πολυ γιατι ετσι καθυστερει και δεν μπορουμε να κανουμε ενα βημα μπροστα και μου εχει δηλώσει πως εαν στον επομενο χρόνο δεν ερθει το μωρακι μας θα σταματησουμε τις προσπαθειες γιατι δεν θελει να κανει παιδι στα 47 του, νιωθει οτι θα ειναι μεγαλος (και εδω του παραθετω επιχειρηματα πως σκεφτεται λαθος...δεν θα ειναι και 60 χρονων?!!)...:cry:

Εχετε ζησει αναλογη κατασταση?...Πως την αντιμετωπισατε?

Διαφημίσεις

Πρώτα από όλα όταν θα ξεκινήσετε για εξετάσεις θα πρέπει να κάνετε και οι 2 όχι μόνο ο ένας.....Ο καθένας τις ανάλογες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα κακά ενδεχόμενα ή ακόμα και για να προλάβετε κάτι αν υπάρχει όσο είναι νωρίς...

Όσον αφορά την διαδικασία (του συζήγου), σιγά μωρέ, μόνος του δεν το έχει κάνει ΠΟΤΕ? Ένα δωμάτιο με περιοδικά θα τον πειράξει για ένα δεκάλεπτο? Αν σκέφτεται τον σκοπό που το κάνει δεν θα τον κολλήσει πιστεύω....

Τώρα απο την άλλη, δεν θεωρώ μεγάλο τον σύζηγό σου για να γίνει πατέρας και στην τελική ποιός βάζει όριο και ταμπέλες σε κάτι τέτοιο?? Είναι μια χαρά η ηλικία του....

Μην αγχώνεστε για ηλικιακά θέματα κοιτάξε να κάνετε ότι είναι δυνατόν από εξετάσεις και όλα τα άλλα είναι μηδαμινά και θα τα ξεχάσετε όταν επιτέλους κρατάτε το μπουμπούκι!!!

καλη μου mpap ο καλος σου συντροφος δεν νομιζω να τον ενοχλη η διαδικασια αλλα το αποτελεσμα απο την κουβεντα φοβαμαι . δεν θελει να δεχτει σε περιπτωση οτι εκεινος φτεει το γεγονος οτι ακομα δεν εχει κανει μωρο μαζι σου . τωρα οσο αφορα την ηλικια δεν νομιζω να τιθεται θεμα γιατι πιστευω οτι δεν ειναι υπερβολη το 47 χρονων και μπαμπας και οταν το παιδι θα ειναι 30 χρονων εκεινος θα ειναι 77 χρ. δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα . χωρις να εχω κανει ποτε την συζητηση αυτη με τον αντρα μου γιατι και οι δυο σε ηλικια εχουμε γινει μικρη σχετικα γονοις εγω στα 24 χρονια μου και ο καλος μου στα 26 χρονια . ετσι δεν μπορω να σε βοιηθησω οσο θα ηθελα στο θεμα σου απλα οχι σημερα που λενε αλλα σε ενα ασχετο χρονο θα του εθετα το θεμα μηπως φοβατε ποιο θα ειναι το αποτελεσμα και ποσο θηγεται ο εγωισμος του απο την ολοι φαση γιατι οι αντρες γενικα σε αυτο το κομματι της ζωης τους ειναι πολυ εβεσθητει .

Πρώτα από όλα όταν θα ξεκινήσετε για εξετάσεις θα πρέπει να κάνετε και οι 2 όχι μόνο ο ένας.....Ο καθένας τις ανάλογες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα κακά ενδεχόμενα ή ακόμα και για να προλάβετε κάτι αν υπάρχει όσο είναι νωρίς...

Όσον αφορά την διαδικασία (του συζήγου), σιγά μωρέ, μόνος του δεν το έχει κάνει ΠΟΤΕ? Ένα δωμάτιο με περιοδικά θα τον πειράξει για ένα δεκάλεπτο? Αν σκέφτεται τον σκοπό που το κάνει δεν θα τον κολλήσει πιστεύω....

Τώρα απο την άλλη, δεν θεωρώ μεγάλο τον σύζηγό σου για να γίνει πατέρας και στην τελική ποιός βάζει όριο και ταμπέλες σε κάτι τέτοιο?? Είναι μια χαρά η ηλικία του....

Μην αγχώνεστε για ηλικιακά θέματα κοιτάξε να κάνετε ότι είναι δυνατόν από εξετάσεις και όλα τα άλλα είναι μηδαμινά και θα τα ξεχάσετε όταν επιτέλους κρατάτε το μπουμπούκι!!!

Ευχαριστω για την απαντηση σου!

Πρωτον ειμαι διατεθιμενη να κανω κ εγω εξετασεις....εννοειται....αλλα εκεινος παντα λεει οχι πρωτος εγω θα κανω ....και μετα εσυ ...και αυτο το λεει απο ''ενοχες''....εχω υποβληθει σε επωδυνες καταστασεις λογω ενος αφροδίσιου νοσηματος που με εχει κολλησει ......ετσι το εχει στο μυαλο του και δεν θελω να του ''χαλασω'' τη σειρα....αν με καταλαβαινεις πως το εννοω ;)

Δευτερον ναι θα κολλησει γιατι ντρεπεται πολυ....το ειχα καταλάβει οτι γι αυτο το λογο καθυστερει...αλλα χθες μου το ειπε κιολας....

Εγω θέμα με την ηλικια δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ...αλλωστε απο τοτε που γνωριστηκαμε ειχαμε τη διαφορα ηλικιας ..χαχαχαχαχ δεν προεκυψε τωρα ;) χαχαχαχα......εκεινος δεν θελει να γινει γονιος στην ηλικια των 47 και φευγα....

καλη μου mpap ο καλος σου συντροφος δεν νομιζω να τον ενοχλη η διαδικασια αλλα το αποτελεσμα απο την κουβεντα φοβαμαι . δεν θελει να δεχτει σε περιπτωση οτι εκεινος φτεει το γεγονος οτι ακομα δεν εχει κανει μωρο μαζι σου . τωρα οσο αφορα την ηλικια δεν νομιζω να τιθεται θεμα γιατι πιστευω οτι δεν ειναι υπερβολη το 47 χρονων και μπαμπας και οταν το παιδι θα ειναι 30 χρονων εκεινος θα ειναι 77 χρ. δεν νομιζω να εχει καποιο προβλημα . χωρις να εχω κανει ποτε την συζητηση αυτη με τον αντρα μου γιατι και οι δυο σε ηλικια εχουμε γινει μικρη σχετικα γονοις εγω στα 24 χρονια μου και ο καλος μου στα 26 χρονια . ετσι δεν μπορω να σε βοιηθησω οσο θα ηθελα στο θεμα σου απλα οχι σημερα που λενε αλλα σε ενα ασχετο χρονο θα του εθετα το θεμα μηπως φοβατε ποιο θα ειναι το αποτελεσμα και ποσο θηγεται ο εγωισμος του απο την ολοι φαση γιατι οι αντρες γενικα σε αυτο το κομματι της ζωης τους ειναι πολυ εβεσθητει .

αχ JENIA μου νομιζω οτι φοβαται σιγουρα για το αποτελεσμα....και αυτο μπορω να το καταλαβω απολυτα.....αλλωστε σε πολλες γυναικες (και εμενα δηλαδη) περναει αυτο απο το μυαλο και υπαρχει ο φοβος....αλλά τι?? τα παραταμε λογω φοβου???....

δεν ξερω πως να τον αντιμετωπισω....σιγουρα οπως ειπα πριν δεν τον πιεζω καθολου γιατι ειναι πολυ λεπτο το ζητημα....αλλα εφοσον εχω και dead line (διορια) κατι πρεπει να κανω....θελω να ξερω εαν μπορουμε να γινουμε γονεις....αυτο μονο....να ξερω τι να περιμενω απο τη ζωη μου σε αυτο το θεμα....

Διαφημίσεις

ακου...

ξεκινησα ελευθερες επαφες με τον αντρα μου λιγο πριν παντρευτουμε, στα 29 εγω, 31 εκεινος..

περναγαν τα χρονια, ειχε και καποια μικροπροβληματακια εγω... δεν εμενα εγκυος...

ειχα κανει του κοσμου τις εξετασεις.... ενα σωρο... επισκεψεις σε γιατρους, σαλπιγγογραφια, υπερηχους... μια επεμβαση για ινομυωμα, μια τραχηλιτιδα...

καποια στιγμη, ημουν εντελως καλα... δεν υπηρχε λογος που δεν εμενα εγκυος.. οποτε, λογικα, μας συστησαν να κανει και ο αντρας μου ενα σπερμοδιαγραμμα..

τι τραβηξα για να παει :mad::mad::mad::mad::mad:

στο τελος, γιναμε μπιλιες..... με τα αυτια στα ποδια και μουτρωμενος, πηγε... οταν βγηκαν τα αποτελεσματα και ηταν ολα πολυ καλα, μου εξομολογηθηκε οτι φοβοταν να παει να κανει, μπας και βγουν χαλια τ αποτελεσματα... :rolleyes:

κατα τη γνωμη μου, οταν μια γυναικα δεν μενει εγκυος, πρεπει πρωτα απ ολα ο αντρας να κανει σπερμοδιαγραμμα... ειναι 50-50 οι περιπτωσεις το προβλημα να οφειλεται σε εκεινον... και ειναι πιο ανωδυνες οι εξετασεις σε εναν αντρα απο οτι σε μια γυναικα... ελεος δηλαδη!!!! που να επρεπε να περασουν και σαλπιγγογραφια, δηλαδη!!

Εσύ έχεις κάνει εξετάσεις???

Εγώ πάλι βρε κουκλίτσα μου απορώ πώς αντέχετε 3 χρόνια και ΔΕΝ πάει να κάνει εξετάσεις...

Κι εγώ πιστεύω ότι το αποτέλεσμα φοβάται...Άσε που νομίζω ότι η "διαδικασία" δεν είναι όπως τη βλέπουμε στην τηλεόραση...

Φοβάται νομίζω την πιθανή ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ αυτού που τρέμει!Οι άντρες είναι πολύ ευαίσθητοι σε αυτό, όντως. Φοβούνται μην τους κολλήσει η ρετσινία του "άσφαιρου"...

Αν θέλετε το παιδάκι, πρέπει και οι δυο να κάνετε εξετάσεις και να αποκλείσετε όλα τα ενδεχόμενα...

Μίλα του ειλικρινά και αν εσύ έχεις κάνει τις εξετάσεις σου, πες του πόσο σε πληγώνει όλο αυτό..

εχει δηλώσει πως εαν στον επομενο χρόνο δεν ερθει το μωρακι μας θα σταματησουμε τις προσπαθειες γιατι δεν θελει να κανει παιδι στα 47 του

Τι να σου πω??Εγώ ΔΕ θα άντεχα ΑΛΛΟ ένα χρόνο και με το άγχος ότι μετά ο σύζυγος δε θα θέλει παιδί!Και μετά δηλ. τι???Οπότε μάλλον θα άφηνα στην άκρη την ευγένεια και την υπομονή και θα τον πίεζα να πάει, γιατί νομίζω θα ένιωθα ότι δε σέβεται και μένα και τα δικά μου θέλω...Νομίζω, έτσι??Δεν ξέρω πώς πραγματικά θα ένιωθα...Απλά αν μου έλεγε αυτό με τον έναν ακόμα χρόνο, νομίζω θα ξεχνούσα την καλή μου διαγωγή και την ψυχραιμία και θα τον πίεζα...

Ευχαριστω για την απαντηση σου!

Πρωτον ειμαι διατεθιμενη να κανω κ εγω εξετασεις....εννοειται....αλλα εκεινος παντα λεει οχι πρωτος εγω θα κανω ....και μετα εσυ ...και αυτο το λεει απο ''ενοχες''....εχω υποβληθει σε επωδυνες καταστασεις λογω ενος αφροδίσιου νοσηματος που με εχει κολλησει ......ετσι το εχει στο μυαλο του και δεν θελω να του ''χαλασω'' τη σειρα....αν με καταλαβαινεις πως το εννοω ;)

Βασικά, όταν έχετε ένα κοινό στόχο που λέγετε μωράκι και προσπαθείτε αλλα δεν έρχετε, δεν νομίζω να πρέπει να γεμίζουμε ενοχές...όσο και αν υπάρχει παρελθόν αφροδίσιου, εκτός και αν γνωρίζει κάτι απο τότε (με τις εξετάσεις) περί κηνιτικότητας σπέρματος και αδρανείας και απλά δεν το λέει γιατί νιώθει άβολα να το πει ο άνθρωπος !!!

Δευτερον ναι θα κολλησει γιατι ντρεπεται πολυ....το ειχα καταλάβει οτι γι αυτο το λογο καθυστερει...αλλα χθες μου το ειπε κιολας....

Για αυτό πρέπει να σου πώ ότι πολλά κέντρα κάνουν το εξής: Αφήνουν το ζευγάρι να κάνει επαφή κανονικά και απλά ο σύζηγος τελειώνει μέσα σε προφυλακτικό και το πάτε όπως είναι για δείγμα...Ψάξτε το αυτό υπάρχει αυτό!!!

Εγω θέμα με την ηλικια δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ...αλλωστε απο τοτε που γνωριστηκαμε ειχαμε τη διαφορα ηλικιας ..χαχαχαχαχ δεν προεκυψε τωρα ;) χαχαχαχα......εκεινος δεν θελει να γινει γονιος στην ηλικια των 47 και φευγα....

Ε! καλα βρε πουλί μου τι 45 τί 47 δεν είναι διαφορά...Περίεργο θα ήταν να μου πείς 45 με 65 θα σου έλεγα ναι...

Απο την αρχη της σχεσης σας πριν 8 χρόνια ενδεχομένος ήξερε ότι κάποια στιγμή θα προσπαθήσετε για παιδάκι και έβλεπε την διαφορά ηλικίας, δεν ένιωθε τότε τον ίδιο προβληματισμό στο θέμα ηλικίας???

:P:p:p:p:p

αχ JENIA μου νομιζω οτι φοβαται σιγουρα για το αποτελεσμα....και αυτο μπορω να το καταλαβω απολυτα.....αλλωστε σε πολλες γυναικες (και εμενα δηλαδη) περναει αυτο απο το μυαλο και υπαρχει ο φοβος....αλλά τι?? τα παραταμε λογω φοβου???....

δεν ξερω πως να τον αντιμετωπισω....σιγουρα οπως ειπα πριν δεν τον πιεζω καθολου γιατι ειναι πολυ λεπτο το ζητημα....αλλα εφοσον εχω και dead line (διορια) κατι πρεπει να κανω....θελω να ξερω εαν μπορουμε να γινουμε γονεις....αυτο μονο....να ξερω τι να περιμενω απο τη ζωη μου σε αυτο το θεμα....

εγω mpap θα εκανα το εξης αφου εχεις την επιλογη της συζητησεις πρεπει να εφαρμοσεις και την τακτηκη του πρατω δηλαδη πεστου τον φοβο σου για να σου πει και τον δικο του .καντων να καταλαβει οτι θελεις τον ανθρωπο σου οσο θελεις και το παιδι που θα κανεται μαζι πεστου την αποψη σουν αν τα αποτελεσματα δεν ειναι αυτα που περιμενεται και οταν κλησει η συζητηση εχοντας ψαξει που πρεπει να γινει κλησε το ραντεβου για τον γιατρο μαζι . ετσι ωστε να το παρει αποφαση για να μπορεις και εσυ ναμαθεις τι θα κανεις ξερω οτι δεν ειναι το οτι καλητερο αλλα αφου μπορει να θεσει το θεμα θα πρεπει και να το εφορμοσει. συγνωμη αν σε στεναχωρησα αλλα πρεπει.

Διαφημίσεις

Εσύ έχεις κάνει εξετάσεις???

Εγώ πάλι βρε κουκλίτσα μου απορώ πώς αντέχετε 3 χρόνια και ΔΕΝ πάει να κάνει εξετάσεις...

Κι εγώ πιστεύω ότι το αποτέλεσμα φοβάται...Άσε που νομίζω ότι η "διαδικασία" δεν είναι όπως τη βλέπουμε στην τηλεόραση...

Φοβάται νομίζω την πιθανή ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ αυτού που τρέμει!Οι άντρες είναι πολύ ευαίσθητοι σε αυτό, όντως. Φοβούνται μην τους κολλήσει η ρετσινία του "άσφαιρου"...

Αν θέλετε το παιδάκι, πρέπει και οι δυο να κάνετε εξετάσεις και να αποκλείσετε όλα τα ενδεχόμενα...

Μίλα του ειλικρινά και αν εσύ έχεις κάνει τις εξετάσεις σου, πες του πόσο σε πληγώνει όλο αυτό..

Τι να σου πω??Εγώ ΔΕ θα άντεχα ΑΛΛΟ ένα χρόνο και με το άγχος ότι μετά ο σύζυγος δε θα θέλει παιδί!Και μετά δηλ. τι???Οπότε μάλλον θα άφηνα στην άκρη την ευγένεια και την υπομονή και θα τον πίεζα να πάει, γιατί νομίζω θα ένιωθα ότι δε σέβεται και μένα και τα δικά μου θέλω...Νομίζω, έτσι??Δεν ξέρω πώς πραγματικά θα ένιωθα...Απλά αν μου έλεγε αυτό με τον έναν ακόμα χρόνο, νομίζω θα ξεχνούσα την καλή μου διαγωγή και την ψυχραιμία και θα τον πίεζα...

Οχι δεν εχω κάνει...για το λογο που προανεφερα....ομως μετα την επομενη περιοδο ΘΑ ΠΑΩ...!!!

ξερω πως η διαδικασια δεν ειναι ευκολη για την ψυχολογια του....και γι αυτο προσπαθω να τον ενθαρυνω...

με βλεπει καθε φορα που αδιαθετω να πληγωνομαι, να κλαιω....και εκει ειναι που υποσχεται πως θα παει....αλλα ΔΕΝ...

Εχεις δικιο και τα ερωτηματα σου ειναι σωστα...απλα θελω να αποφυγω την πιεση....πιστευω θα ειναι ανασταλτικος παραγοντας στο να παει...

τι να πω?...ισως οταν παω εγω για εξετασεις να ''ευαισθητοποιηθει'' και να πιεστει να παει...

εγω mpap θα εκανα το εξης αφου εχεις την επιλογη της συζητησεις πρεπει να εφαρμοσεις και την τακτηκη του πρατω δηλαδη πεστου τον φοβο σου για να σου πει και τον δικο του .καντων να καταλαβει οτι θελεις τον ανθρωπο σου οσο θελεις και το παιδι που θα κανεται μαζι πεστου την αποψη σουν αν τα αποτελεσματα δεν ειναι αυτα που περιμενεται και οταν κλησει η συζητηση εχοντας ψαξει που πρεπει να γινει κλησε το ραντεβου για τον γιατρο μαζι . ετσι ωστε να το παρει αποφαση για να μπορεις και εσυ ναμαθεις τι θα κανεις ξερω οτι δεν ειναι το οτι καλητερο αλλα αφου μπορει να θεσει το θεμα θα πρεπει και να το εφορμοσει. συγνωμη αν σε στεναχωρησα αλλα πρεπει.

Jenia μου τα εχω κανει ολα αυτα....και του εχω πει αυτολεξη (κλαιγοντας)....''αν δεν μπορουμε δεν με νοιαζει σ αγαπαω....απλα θελω να ξερουμε εαν μπορουμε...δεν αντέχω να μην ξερω''....

ελπίζω να καταφερω να τον πεισω να παει....και οχι δεν με στεναχωρησες ;)

Για αυτό σε ρώτησα αν πήγες για εξετάσεις, έτσι ώστε να δει ότι το ψάχνεις ΚΑΙ εσύ, να μη νιώθει μόνο ο ίδιος άβολα...

έχει δει πως το ψάχνω...πηγαινα για υπερηχους να βλεπω την ωορρυξια μου ;)

Δυστυχως κι εγω κακια θα γινω...γιατι κατι τετοια με ενοχλουν.

Ο καλος σου ειναι 45 εισαστε 8 χρονια μαζι αλλα χωρις γαμο(γιατι αληθεια,τι περιμενετε να ωριμασετε???)...προσπαθειτε 3 χρονια να κανετε παιδι χωρις επιτυχια και ακομα δεν εχετε παει σε γιατρο???

Αν ο αντρουλης σου δε θελει να γινει μπαμπας μετα τα 47 πες του να παρει τον κ..ο του και να παει στο γιατρο αμεσως γιατι τα χρονια περνανε και εχουν ηδη περασει 3.Και να πας κι εσυ αμεσως...τι θα πει δε θελεις να του χαλασεις τη σειρα?

Μη τον παραχαιδευεις και τοσο κοπελα μου.45 χρονων αντρας ειναι δεν ειναι κανενα μωρο.

Κι εμενα ο αντρας μου ολο στην καθυστερηση με ειχε...δεν ηταν ετοιμος για γαμο,να περιμενουμε κανα 2 χρονια ακομα...πιεζοταν...ενιωθε μικρος για παιδι και ειναι 40 μη φανταστεις.Σε αυτη την ηλικια οι αντρες δυστυχως φοβουνται τα παντα και δεν ξεβολευονται ευκολα.Σε πληροφορω οτι το Νοεβρη αρραβωνιαστηκαμε,το Σεπτεβρη παντρευομαστε και ειμαι ηδη και 6 εβδομαδων εγκυος.Και τον λατρευω γιατι εβαλε πισω ολες τις αναστολες και τους φοβους του και σεβαστηκε τα δικα μου θελω και τις δικες μου αναγκες.

Διαφημίσεις

Καλημερα μπαπ. Οντως το θεμα είναι πολύ ευαισθητο και θελει λεπτους χειρισμους.

Όπως εγραψε και ολες οι κοπελες παραπανω φοβαται την επιβεβαιωση ότι ισως εχει εκεινος το προβλημα για έναν αντρα αυτό παιζει ρολο για το γοητρο τους. Είναι από τη φυση τους ετσι..

Καλα κανεις και το συζητας μαζι του το προβλημα απλα πρεπει και εκεινος να καταλαβει ότι πρεπει να κανει καποιες ‘’θυσιες’’ για να μπορεσει να ξεκαθαρισει το τοπιο. Και αφου δεν θελει να κανει παιδια μετα τα 47 ας τρεξει τωρα που προλαβαινει. Αν του προτεινες να πατε μαζι για την εξεταση? Ισως να τον εκανε να αισθανθει πιο ανετα?

Y9MXp3.png

Δυστυχως κι εγω κακια θα γινω...γιατι κατι τετοια με ενοχλουν.

Ο καλος σου ειναι 45 εισαστε 8 χρονια μαζι αλλα χωρις γαμο(γιατι αληθεια,τι περιμενετε να ωριμασετε???)...προσπαθειτε 3 χρονια να κανετε παιδι χωρις επιτυχια και ακομα δεν εχετε παει σε γιατρο???

Αν ο αντρουλης σου δε θελει να γινει μπαμπας μετα τα 47 πες του να παρει τον κ..ο του και να παει στο γιατρο αμεσως γιατι τα χρονια περνανε και εχουν ηδη περασει 3.Και να πας κι εσυ αμεσως...τι θα πει δε θελεις να του χαλασεις τη σειρα?

Μη τον παραχαιδευεις και τοσο κοπελα μου.45 χρονων αντρας ειναι δεν ειναι κανενα μωρο.

Κι εμενα ο αντρας μου ολο στην καθυστερηση με ειχε...δεν ηταν ετοιμος για γαμο,να περιμενουμε κανα 2 χρονια ακομα...πιεζοταν...ενιωθε μικρος για παιδι και ειναι 40 μη φανταστεις.Σε αυτη την ηλικια οι αντρες δυστυχως φοβουνται τα παντα και δεν ξεβολευονται ευκολα.Σε πληροφορω οτι το Νοεβρη αρραβωνιαστηκαμε,το Σεπτεβρη παντρευομαστε και ειμαι ηδη και 6 εβδομαδων εγκυος.Και τον λατρευω γιατι εβαλε πισω ολες τις αναστολες και τους φοβους του και σεβαστηκε τα δικα μου θελω και τις δικες μου αναγκες.

Ειμαστε 8 χρόνια μαζί αλλά ητν αποφαση και των 2 μας να μην προχωρησουμε σε γάμο , απλα δεν θελαμε,ειμαστε σαν παντρεμενοι ζουμε και τα 8 χρονια μαζι....και τωρα ο μονος λογος που που αποφασισαμε να προχωρησουμε σε γάμο είναι λόγω γονιών....δεν μας ενοχλει που ειμαστε ανυπαντροι ....η αγαπη μας δεν θα μεγαλωσει λογω γαμου .

Ναι η αληθεια ειναι οτι τον παραχαιδευω λιγο....και ο μονος λογος ειναι οτι δεν θελω να νιωσει οτι πιεζεται για κατι που δεν ειναι ετοιμος.....απλα μαλλον θα δρασω λιγιο πιο ''διπλωματικα''....θα παω εγω για εξετασεις και λογικα θα παει .

Με σέβεται , με προσεχει , απλα φοβαται ισως λιγο παραπανω απ οσο θα επρεπε...

Με το καλο να ερθει και το μωρακι σας !!! Ευχομαι μια ΥΠΕΡΟΧΗ εγκυμοσυνη!!!

Καλημερα μπαπ. Οντως το θεμα είναι πολύ ευαισθητο και θελει λεπτους χειρισμους.

Όπως εγραψε και ολες οι κοπελες παραπανω φοβαται την επιβεβαιωση ότι ισως εχει εκεινος το προβλημα για έναν αντρα αυτό παιζει ρολο για το γοητρο τους. Είναι από τη φυση τους ετσι..

Καλα κανεις και το συζητας μαζι του το προβλημα απλα πρεπει και εκεινος να καταλαβει ότι πρεπει να κανει καποιες ʽʼθυσιεςʼʼ για να μπορεσει να ξεκαθαρισει το τοπιο. Και αφου δεν θελει να κανει παιδια μετα τα 47 ας τρεξει τωρα που προλαβαινει. Αν του προτεινες να πατε μαζι για την εξεταση? Ισως να τον εκανε να αισθανθει πιο ανετα?

το εχω προτεινει Μινα μου....αλλα ΔΕΝ θελει με τιποτα να ειμαι κ εγω εκει....

ετσι οπως ακριβως το ειπες...αυτο το θεμα θελει λεπτο χειρισμο και αυτο πιστευω πως κανω.....ελπιζω να έχω καποιο αποτελεσμα γιατι αγαπω ΠΟΛΥ τα παιδια.....απο πολυ μικρη ηλικια μπορω να πω πως ημουν ετοιμη οχι για ενα αλλα για πολλα παραπανω παιδακια :mrgreen:

Ειμαστε 8 χρόνια μαζί αλλά ητν αποφαση και των 2 μας να μην προχωρησουμε σε γάμο , απλα δεν θελαμε,ειμαστε σαν παντρεμενοι ζουμε και τα 8 χρονια μαζι....και τωρα ο μονος λογος που που αποφασισαμε να προχωρησουμε σε γάμο είναι λόγω γονιών....δεν μας ενοχλει που ειμαστε ανυπαντροι ....η αγαπη μας δεν θα μεγαλωσει λογω γαμου .

Ναι η αληθεια ειναι οτι τον παραχαιδευω λιγο....και ο μονος λογος ειναι οτι δεν θελω να νιωσει οτι πιεζεται για κατι που δεν ειναι ετοιμος.....απλα μαλλον θα δρασω λιγιο πιο ''διπλωματικα''....θα παω εγω για εξετασεις και λογικα θα παει .

Με σέβεται , με προσεχει , απλα φοβαται ισως λιγο παραπανω απ οσο θα επρεπε...

Με το καλο να ερθει και το μωρακι σας !!! Ευχομαι μια ΥΠΕΡΟΧΗ εγκυμοσυνη!!!

Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες.Να'σαι καλα.

Εαν οπως λες φοβαται τοτε προσπαθησε να κανεις τις συζητησεις σε αλλη ατμοσφαιρα.Τι εννοω?Αν τον βαλεις κατω και του πεις ξερεις θελω να μιλησουμε και μπλα μπλα μπλα τοτε νομιζω θα κολλησει περισσοτερο.Προσπαθησε να κανεις τετοιες κουβεντες στο στυλ παραπονο σε μια στιγμη που θα εισαστε χαλαρωμενοι αγκαλια στο κρεβατι και ριχτο λιγο στη μαλαγανια...ετσι θα το παρει πιο χαλαρα και θα το συζητησετε καλυτερα.Και να μιλας παντα στον πληθυντικο...οχι ποτε θα κανεις εξετασεις αλλα ποτε θα κανουμε εξετασεις.Και φυσικα μη μενεις στην υποσχεση που θα σου δωσει οτι θα παει.Οταν θα στο πει πες του οτι δε θελεις αυτος να ασχολειτε και να αγχονεται με τα διαδικαστικα κια οτι θα τα κανονισεις ολα εσυ.και μετα κλεισε το ραντεβου να πατε μαζι...και ριχτο λιγο στην πλακα την ολη διαδικασια εννοω..πειραξε τον λιγο να το παρει χαλαρα.Αλλα μη το αφησεις αλλο...να πατε συντομα.

Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες.Να'σαι καλα.

Εαν οπως λες φοβαται τοτε προσπαθησε να κανεις τις συζητησεις σε αλλη ατμοσφαιρα.Τι εννοω?Αν τον βαλεις κατω και του πεις ξερεις θελω να μιλησουμε και μπλα μπλα μπλα τοτε νομιζω θα κολλησει περισσοτερο.Προσπαθησε να κανεις τετοιες κουβεντες στο στυλ παραπονο σε μια στιγμη που θα εισαστε χαλαρωμενοι αγκαλια στο κρεβατι και ριχτο λιγο στη μαλαγανια...ετσι θα το παρει πιο χαλαρα και θα το συζητησετε καλυτερα.Και να μιλας παντα στον πληθυντικο...οχι ποτε θα κανεις εξετασεις αλλα ποτε θα κανουμε εξετασεις.Και φυσικα μη μενεις στην υποσχεση που θα σου δωσει οτι θα παει.Οταν θα στο πει πες του οτι δε θελεις αυτος να ασχολειτε και να αγχονεται με τα διαδικαστικα κια οτι θα τα κανονισεις ολα εσυ.και μετα κλεισε το ραντεβου να πατε μαζι...και ριχτο λιγο στην πλακα την ολη διαδικασια εννοω..πειραξε τον λιγο να το παρει χαλαρα.Αλλα μη το αφησεις αλλο...να πατε συντομα.

αααχχχχχ μήπως είμαι εσυ??? :lol::lol::lol:

ακριβως οπως το περιγραφεις κανω....στον πληθυντικο ,οχι στα κουτουρου και στην ψυχρα....σε τρυφερες στιγμες....αγκαλιτσα και κουβεντουλα....το μόνο που δεν εχω κανει ειναι να του πω οτι αναλαμβανω τα διαδικαστικα....επειδη ξερω πως δεν με θελει μαζι του εκεινη τη στιγμη.....νομιζω ομως οτι θα το ξαναπροσπαθησω και να το θεσω οπως μου το λες ;)

ευχαριστω...ολες σας !

Ολοι οι αντρες ειναι σαν μωρα. Και θελουν να τους νταχτιρντιζεις ειτε εχουν καποιο προβλημα ειτε οχι. Στην προκειμενη περιπτωση ομως θελει ενα μικρο ταρακουνημα για να δρασει συντομα και να φυγουν ολοι οι ενδιασμοι που εχετε.

Y9MXp3.png

Υπάρχει η δυνατότητα να πάτε το δείγμα από το σπίτι. Αρκεί να είσαστε σε καλή απόσταση απο το μικροβιολογικό. Βρείτε κάποιο κοντά στο σπίτι, τηλεφωνήστε τους και ζητήστε λεπτομέρειες.

Και λίγη πίεση πάντως δεν πειράζει. Τα δύσκολα στη ζωή δεν είναι ένα βαζάκι σπέρμα, αλλά πολύ χειρότερα πράγματα που εύχομαι ποτέ να μη φτάσετε εκεί.

Ολοι οι αντρες ειναι σαν μωρα. Και θελουν να τους νταχτιρντιζεις ειτε εχουν καποιο προβλημα ειτε οχι. Στην προκειμενη περιπτωση ομως θελει ενα μικρο ταρακουνημα για να δρασει συντομα και να φυγουν ολοι οι ενδιασμοι που εχετε.

Κοριτσάρα μου συμφωνώ με την προλαλήσασα.

Ένα σπρώξιμο (όχι σπρωξιματάκι) και όλα γίνονται. :)

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

αααχχχχχ μήπως είμαι εσυ??? :lol::lol::lol:

Μηπως είναι παρθένος ο καλος σου?Γιατι τι να σου πω..γενικα στα ζωδια δεν πιστευω..αλλα αυτοι οι παρθενοι ειναι ολοι ετσι...ολο στη μαλαγανια πρεπει να το ριχνεις για να πετυχεις κατι!!!!

Υπάρχει η δυνατότητα να πάτε το δείγμα από το σπίτι. Αρκεί να είσαστε σε καλή απόσταση απο το μικροβιολογικό. Βρείτε κάποιο κοντά στο σπίτι, τηλεφωνήστε τους και ζητήστε λεπτομέρειες.

Και λίγη πίεση πάντως δεν πειράζει. Τα δύσκολα στη ζωή δεν είναι ένα βαζάκι σπέρμα, αλλά πολύ χειρότερα πράγματα που εύχομαι ποτέ να μη φτάσετε εκεί.

λες????????.....παιρνω τωρα τηλεφωνο να μαθω!!!

ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω

Πόσο δίκιο έχεις?!!!...κ εγώ έτσι σκέφτομαι....γενικά υπάρχουν πολυ πιο δυσκολες καταστασεις στη ζωη.....