Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόσο πρέπει να πληρώνουμε για διατροφή;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 127
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα την παναγία σου μιλάω μ'εχουν τρελλάνει. Μια φορά βριστήκαμε άσχημα και με τους δυο (χωριστά τον καθέναν)..................... με φέρανε στο αμην, αφού τους λέω τι σκατά, γιατί χωρίσατε μπορείται να μου πείτε? (κανένας τους δεν έχει ξαναπαντρευτεί).

μόνο και μόνο για να πληρώνετε 2 νοίκια, 2 λογαριασμούς ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ κλπ?

Παράδειγμα ( μένουμε όλοι κοντά), ο πατέρας μου ήθελε να βάψει το σπίτι του .......μου λέει , πες στη μάνα σου να βρει τους μαστόρους.

ρωτάει η μάνα μου: Τι χρώματα θες?

απαντάει ο πατέρας μου: α! εμένα μη με ανακατεύεις διάλεξε ότι σου αρέσει.

(δεν ξέρω να βάζω εμότικον, αλλά έχω πηδηχτεί ήδη από το μπαλκόνι).

Όταν του λέω εγώ κάτι να κάνει μου βγάζει την πίστη.............. αν του πει η μάνα μου το ίδιο πράγμα θα τσακιστεί να πάει να το κάνει.......................

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Θεουλη μου κλαιω απο τα γελια!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Ακου που σου λεω....τους παντρευεις,και οτι περισσευει απο την συγκατοικηση το βαζουν στην ακρη για τα εγγονια.Ετσι κι αλλιως τους βλεπω να αλληλογηροκομουνται!!!!Βρε γελια σημερα σε καλο να μας βγει:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

πανε καλααααααααααα?????????????????????????

απιστευτοι!!!!!!

Άμα αρχίσω και μιλάω θα με περάσετε για τρελλη............

μπαίνει ο πατέρας μου στο καφενείο και ψάχνει το θείο μου (αδερφό της μάνας μου)

"Πέρασε από δω ο κουνιάδος μου?"

Ακόμα συστήνετε ως ο γαμπρός του κυρ-γιώργη!!!!!!!! ( ο πατέρας της μάνας μου)

Όταν πέθανε ο παππούς μου (είχαν ήδη χωρισει πολλά χρόνια), ο πατέρας μου ναύλωσε πούλμαν και μας το έστειλε για να πάει όλο το σόι στο χωριό, το ίδιο όταν πεθανε και ο μικρός αδερφός της μάνας μου............ ακύρωσε μια δουλειά που είχε στα σκαριά κι έχασε πάρα πολλά λεφτά τότε.

Tα λεφτά που έχει ο πατέρας μου για οικονομίες στην Τράπεζα είναι σε βιβλιάριο στον όνομα της μάνας μου (και το δικό μου μέσα) γιατί αλλιώς θα τα σκορποχωρίσει δεξιά και αριστερά.

Κάθε πρωτοχρονιά η μάνα μου κάνει τραπέζι σε όλη την οικογένεια και φυσικά είναι και ο πατέρας μου.............. και.................... η πρώην πεθερά της γυναίκας του αδερφού της μαμάς μου, που δεν έχει καμία σημασία που έχει χωρίσει με τον πρώην άντρα της και έχει παντρευτεί το θείο μου............ εκείνη την κοιτάει τη γρια ( η οποία παρεπιπτόνως έχει πολύ φάση).

γενικώς είμαστε οικογένεια international. Όλοι οι καλοί χωράνε σπίτι μας, , παντρεμένοι χωρισμένοι, πρώην και νυν πεθερικά.

Sorry που καταχρώμαι του ποστ του φίλου μας, ελπίζω μέσα από την ιστορία μου να καταλάβει ότι ένας χωρισμός δεν είναι πάντα κακός και δεν πρέπει πάντα να καταλήγουν όλα σε καυγάδες.

Ρε συ Ζάνα...

τώρα εξηγούνται όλα...

Να'σαι καλά κορίτσι μου!!!

Και να'ναι καλά και οι γονείς σου!

Πάντως πραγματικά στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε...

ε, πιο φτηνά θα σας βγει η ξαναματαπαντρειά...

Μακάρι πάντως-πέρα από πλάκα- ν αμπορούσαν οι άνθρωποι να βλέπουν το δάσος κι όχι το δέντρο!

Και το δάσος είναι η ηρεμία, η συγχώρεση αλλά πάνω απ' όλα το καλό του παιδιού που ερήμην του αποφασίστηκε το πως θα ζήσει τα πρώτα χρόνια της ζωής του!

Φιλιά πολλά!

Ναι φυσικά, η αντίληψη και το επίπεδο φαίνεται και από την ορθογραφία.. ........

!

Tελικά το καλάμι είναι πολύ ψηλό και δεν σου επιτρέπει να δεις κάτω τι γίνεται !!!!!!!

Δεν καταλαβαίνεις κοτζάμ φιλολογος τι εστί καλάμι , ή ακόμα καλύτερα καλαμοκαβαλλάρης????

................

Δηλαδή κι εγώ επειδή έχω γνωστούς που είναι παντρεμένοι να μπω σε ένα θέμα και να λέω με σιγουριά ότι είναι έτσι κι έτσι κι έτσι ε;

Όχι, δεν θα το κάνω...θα προτιμήσω να μιλήσω σε αυτά που έχω ιδίαν πείρα..

Ευχαριστώ!

Εαν δεν το έχεις δει έως τώρα σου λέω εγώ πως γνώμη καταθέτουν όλοι οι έχοντες ή όχι εμπειρία. Σε κοινωνίες ζούμε .Βασικά καθημερινά πράγματα είναι αυτά.

Την ορθογραφική σου δεινότητα μην την επικαλείσαι συχνά ως μέτρο ανίχνευσης επιπέδου και αντίληψης , διότι έτσι μας στεναχωρείς διπλά για το επίπεδο των καθηγητών που διδάσκουν σήμερα σε Γυμνάσια και λύκεια.

Εκτός θέματος όλο , αλλά δεν βαριέσε , ας το διαβάσεις μια φορά και ας το διαγράψουν.................και καλά θα κάνουν.

Διαφημίσεις

εμενα αυτο που μου εχει κατσει ενα ειναι.....400 για ενα παιδι?????? οεοοοοοοοοοοοοο

ισως επαρχια με τα ζρζαβατικα απο κηπο, γαλα απο κατσικα και κρεατακι τα ...ρε πως τα λενε τα μικρα τα αρνακια ,......δε μου ερχεται

Θα με ενδιέφερε να δω πώς τα υπολογίζεις; Φαγητό και σπίτι δεν βάζω μέσα γιατί όποιος συντηρεί ένα παιδί θα πρέπει πρώτα να συντηρεί τον εαυτό του στα βασικά.

Και φυσικά ξέρω κόσμο που με 1200 ευρώ οικογενειακό εισόδημα, έχει δύο παιδιά, πληρώνει ενοίκιο, κινεί αυτοκίνητο και πάει και διακοπές (επιδοτούμενες)

Λοιπόν, το αρχικό ποστ καθώς και το δεύτερο του ανθρώπου που άνοιξε το θέμα με ενόχλησε κι εμένα αρκετά ως προς τη διατύπωση και τις υποδιαστολές! Δεν κρύβω άλλωστε ότι δεν απάντησα καθώς θεώρησα ότι μπορεί να πρόκειται για άλλο ένα "εμπρηστικό" ποστ hit and run από τα γνωστά που αντιμετωπίζουμε εδώ στο φόρουμ.:rolleyes:

Όμως αποφάσισα να επέμβω και να πω κι εγώ μια άποψη καθώς παρατήρησα μια άδικη γενίκευση από την άλλη πλευρά, με την οποία γενίκευση δεν συμφωνώ. Φυσικά και τα φροντιστήρια δεν είναι απαραίτητα για την εξέλιξη ενός παιδιού και μάλιστα σε τόσο μικρή ηλικία. Κι εγώ παρέδιδα ιδιαίτερα μαθήματα πριν από χρόνια και σε παιδιά δέσμης και σε παιδιά δημοτικού. Στα παιδιά δημοτικού συνήθως συζητώντας με συναδέλφους λέγαμε οι ίδιοι πόσο ανώφελα τα θεωρούμε σε αυτές τις ηλικίες, αλλά ας όψεται η άτιμη η ανεργία.:roll:

Το γεγονός ότι ένας γονιός προδιαγράφει από την ΣΤ΄ Δημοτικού ότι θα χρειαστεί το παιδί του φροντιστήριο στην Α' Γυμνασίου, επίσης μου φαίνεται κουφό καθώς στην Α' Γυμνασίου το παιδί κάνει και μια επανάληψη των εννοιών της ΣΤ' και όντας πιο ώριμο αλλά και με άλλους εκπαιδευτικούς (π.χ. μαθηματικό, ενώ στο δημοτικό είχε δάσκαλο γενικής κατεύθυνσης). Πώς ξέρει κάποιος από τώρα, πώς θα αντιδράσει το παιδί του χρόνου;

Τέλος, και εμείς οι ακόμα παντρεμένοι (δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει :rolleyes:) προγραμματίζουμε τα έξοδα των παιδιών μας ανάλογα με τα εισοδήματά μας. Κι εμείς για παράδειγμα αν και στέλναμε την κόρη μου κάθε καλοκαίρι στο κολυμβητήριο, αποφασίσαμε αυτό το καλοκαίρι να μην τη γράψουμε καθώς επηρεασμένοι από την οικονομική κρίση είπαμε ότι δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Αυτό τι σημαίνει; Ότι δεν την αγαπάμε ή ότι βάζουμε το χρήμα πάνω από αυτήν ή ότι δεν ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της;:confused:

.....δε νομίζω τάκη....

(σας εχω πει χιλιες φορες οταν κανετε παρτυ να με φωναζετε :evil: )

ο αντρας μου μπαινει τωρα τελευταια σε ενα φορουμ για μηχανοβιους... εχει πορωθει, οταν ειναι σπιτι ολο εκει την βγαζει...

μαλιστα, επειδη ηταν ψιλοασχετος απο φορουμς μου ζητησε να του δειξω πως κανεις παραθεση, βαζεις εμοτικονς και τα σχετικα..

εννοειται οτι πηρα ματι τους κωδικους του, και οταν ελειπε μπηκα να τσεκαρω τι λενε, μη τυχον και παιζει καμια περιεργη κατασταση και γω νομιζω οτι μιλαμε μονο για εξατμισεις και μπουζια.. ( :mrgreen::mrgreen: )

οκ, για εξατμισεις και μπουζια μιλανε ΚΥΡΙΩΣ..

εχει και κατι τοπικς που εχουν ανοιξει, που μου πεταχτηκαν τα ματια εξω, :shock: να ετσι :shock:

καποιος ζηταει συμβουλες πως να παει διακοπες με τη γκομενα, χωρις να τον παρει γραμμη η συζυγος

αλλος, θελει να χωρισει αλλα δεν θελει να το μαθουν οι γονεις του (ελεος, ετσι.... :? τρατζικ τυπακος αυτος )

και παιζει και τοπικ, που καποιος λεει τον πονο του.... που η γυναικα του τον παει δικαστικα για διατροφη, και τα περισσοτερα λεφτα του φευγουν στα παιδια τους, και δεν του μενουν φραγκα για την μηχανη...

και εχουν απαντησει απο κατω δεκαδες καραγκιοζηδες, δηλωνοντας την συμπαρασταση τους στον συντροφο καραμ@λακα, και προσφεροντας τιπς πως να ξεγελασουν το δικαστηριο και την συζυγο με τα παιδια...

:|

αμα μπει και γραψει καμια κουλαμαρα ο δικος μου, θα παω εκει που παρκαρει τη μηχανη του και θα του την πατησω με το μηχανημα που στρωνουν την ασφαλτο στους δρομους!!! :evil::evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

εχει και κατι τοπικς που εχουν ανοιξει, που μου πεταχτηκαν τα ματια εξω, :shock: να ετσι :shock:

καποιος ζηταει συμβουλες πως να παει διακοπες με τη γκομενα, χωρις να τον παρει γραμμη η συζυγος

αλλος, θελει να χωρισει αλλα δεν θελει να το μαθουν οι γονεις του (ελεος, ετσι.... :? τρατζικ τυπακος αυτος )

και παιζει και τοπικ, που καποιος λεει τον πονο του.... που η γυναικα του τον παει δικαστικα για διατροφη, και τα περισσοτερα λεφτα του φευγουν στα παιδια τους, και δεν του μενουν φραγκα για την μηχανη...

και εχουν απαντησει απο κατω δεκαδες καραγκιοζηδες, δηλωνοντας την συμπαρασταση τους στον συντροφο καραμ@λακα, και προσφεροντας τιπς πως να ξεγελασουν το δικαστηριο και την συζυγο με τα παιδια...

:|

Έεεεεεεεεεεεεεελεος!!!

Πάει καλά ο κόσμος μωρέ?

as1cHge08j-0010MTY0ZHwxNjE0NWR8VG8gcGFpZGFraSBtb3UgZWluYWkg.gif

(σας εχω πει χιλιες φορες οταν κανετε παρτυ να με φωναζετε :evil: )

ο αντρας μου μπαινει τωρα τελευταια σε ενα φορουμ για μηχανοβιους... εχει πορωθει, οταν ειναι σπιτι ολο εκει την βγαζει...

αμα μπει και γραψει καμια κουλαμαρα ο δικος μου, θα παω εκει που παρκαρει τη μηχανη του και θα του την πατησω με το μηχανημα που στρωνουν την ασφαλτο στους δρομους!!! :evil::evil::evil::evil:

Φυστικάκι μου, θα ήθελα να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον άντρα σου...

Ήρωας, ήρωας.:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

.....δε νομίζω τάκη....

Τα διάβασα όλα....δε θα σταθώ στα επουσιώδη....στα πόσα χρειάζεται ένα παιδί, αν θα πάει φροντιστήριο κ.λ.π.

Ένα θα πω....αυτό που κατάλαβα από όοολα αυτά, είναι ότι βλέπω να συμβαίνει σχεδόν πάντα....άρα η αλήθεια.....(τυχόν εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα)

Όταν μια γυναίκα χωρίζει πάνω από όλα είναι τα παιδιά της....

Όταν ένας άντρας χωρίζει πάνω από όλα είναι η ζωούλα του η μίζερη.....

Για τη μάνα τα παιδιά της δεν είναι παιδιά του πρώην...είναι πάντα τα παιδιά της και ο πρώην σκέτος πρώην...

Για τον πατέρα τα παιδιά του γίνονται παιδιά της πρώην ή έτσι τα σκέφτεται στο διεστραμμένο του μυαλό...ειδικά αν ξαναπαντρευτεί και κάνει "καινούρια" παιδιά...

Η μάνα βρέξει χιονίσει θα βάλει πάνω από όλα τα παιδιά της...

Ο πατέρας τη γκόμενα, τη μηχανή, το απ΄αυτό του.......και πάει λέγοντας...

Πριν βιαστείτε να απαντήσετε επαναλαμβάνω...ότι τυχόν εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα...

Έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά άντρα (ο θεός να τον κάνει) να λέει στη γυναίκα του να κλείσει τα παιδιά σε ορφανοτροφείο αν δε βγαίνει και να μην τον πρήζει...

Και άλλον έναν να αρνείται να σπουδάσει τα παιδιά του λέγοντας είναι 18 ας πάνε να δουλέψουν αντί να σπουδάσουν και στο καπάκι αγοράζει κάμπριο ο γεροξεφτίλας.........πείτε μου εμένα τώρα ότι αυτοί είναι άντρες και πόσο μάλλον πατεράδες!!!!!!!!!!!

Αγαπητέ φίλε,αν δεν διευρκίνιζες την ηλικία του παιδιού σου θα πίστευα πως διαβάζω μια light μορφή κειμένου του πρώην μου.

Φυσικά τα χρήματα δεν θα καθορίσουν πόσο καλός πατέρας είσαι,αλλά να ψάχνεις παραθυράκια για να γλιτώσεις το πολύ 50 ευρώ;

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι πως πρέπει να έχεις δώσει πολλά χρήματα σε λογιστή και δικηγόρο για να είσαι τόσο ακριβής.

Μοιράζεσαι μαζί μας μια συγκεκριμένη σκέψη σου,οικονομικής φύσης.Δεν μπορούμε να κρίνουμε απο αυτό αν είσαι ή αν δεν είσαι καλός πατέρας.Δεν μιλάς για το παιδί σου,αλλά για τις ανάγκες του.Παρολο αυτό,δεν μου άρεσε ούτε εμένα η ακρίβεια,οι υποδιαστολές και ο τρόπος που το περιγράφεις.

Έχεις βιωσει την καθημερινή τριβή με το παιδί σου;

Θα ήθελα πολύ να μας απαντήσεις γιατί είμαι σε παρόμοια κατάσταση με την πρώην σύζυγο σου.

Φιλικά

Η ζωή είναι μια ανηφόρα,αλλά η θέα είναι υπέροχη

Ιωάννα (10/2/94)

Ειρήνη (20/12/97)

Μαριλένα (26/5/09)

Διαφημίσεις

Τα διάβασα όλα....δε θα σταθώ στα επουσιώδη....στα πόσα χρειάζεται ένα παιδί, αν θα πάει φροντιστήριο κ.λ.π.

Ένα θα πω....αυτό που κατάλαβα από όοολα αυτά, είναι ότι βλέπω να συμβαίνει σχεδόν πάντα....άρα η αλήθεια.....(τυχόν εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα)

Όταν μια γυναίκα χωρίζει πάνω από όλα είναι τα παιδιά της....

Όταν ένας άντρας χωρίζει πάνω από όλα είναι η ζωούλα του η μίζερη.....

Για τη μάνα τα παιδιά της δεν είναι παιδιά του πρώην...είναι πάντα τα παιδιά της και ο πρώην σκέτος πρώην...

Για τον πατέρα τα παιδιά του γίνονται παιδιά της πρώην ή έτσι τα σκέφτεται στο διεστραμμένο του μυαλό...ειδικά αν ξαναπαντρευτεί και κάνει "καινούρια" παιδιά...

Η μάνα βρέξει χιονίσει θα βάλει πάνω από όλα τα παιδιά της...

Ο πατέρας τη γκόμενα, τη μηχανή, το απ΄αυτό του.......και πάει λέγοντας...

Πριν βιαστείτε να απαντήσετε επαναλαμβάνω...ότι τυχόν εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα...

Έχω ακούσει με τα ίδια μου τα αυτιά άντρα (ο θεός να τον κάνει) να λέει στη γυναίκα του να κλείσει τα παιδιά σε ορφανοτροφείο αν δε βγαίνει και να μην τον πρήζει...

Και άλλον έναν να αρνείται να σπουδάσει τα παιδιά του λέγοντας είναι 18 ας πάνε να δουλέψουν αντί να σπουδάσουν και στο καπάκι αγοράζει κάμπριο ο γεροξεφτίλας.........πείτε μου εμένα τώρα ότι αυτοί είναι άντρες και πόσο μάλλον πατεράδες!!!!!!!!!!!

κρίμα κρίμα.. απίστευτο κρίμα.. έτσι ακριβώς....

Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται η γνωστη φραση που λεγεται δεκαδες χρονια τωρα

"ΜΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ"

Δινω συγχαρητηρια σε ολες τις μανουλες του κοσμου που μεγαλωνουν τα παιδακια τους αφεινοντας τον ευατο τους σε δευτερη τριτη τεταρτη μοιρα........'''

Οσον αφορα τους ανδρες ενα εχω να πω δεν θελω να σπαταλισω και πολυ μελανι

Ολοι τους ειναι στην κοσμαρα τους για εναν και μοναδικο λογο γιατι εχουν μαθει να τους προσφερουν (να ειναι αγαδες) και οχι να προσφερουν (και δεν αναφερομαι αποκλειστικα σε υλικα αγαθα).....

Οταν παψουν να σκεφτονται εγωκεντρικα και πληρως εγωιστικα τοτε ο κοσμος μας πιστεψτε με θα γινει εντελως διαφορετικος..................

Σαν τα νιάνιαρα, …, πώς να κοροϊδέψω τη δασκάλα,… πώς να αντιγράψω τη βλακεία,…

Πάντως, είναι πολύ προχωρημένο να μπερδεύουν το μπουζί με το παιδί.:?

οποιος μεγαλωνει το παιδι, τρωει το πακετο... δεν εχει σχεση αν ειναι μανα ή πατερας... απλα, συνηθως οι μαναδες παιρνουν τα παιδια..

ειχα μαθητη, που η μανα του οταν το παιδακι ηταν 3, την κοπανισε για γερμανια με τον γκομενο...

τον μεγαλωνε ο πατερας του..

καποια στιγμη εμφανιστηκε η μανα, και ζητησε να παιρνει για διακοπες τον πιτσιρικα στη γερμανια.... αλλα αρχες σεπτεμβρη μονο.... τοτε γυρνουσαν απο τις δικες τους διακοπες και μπορουσε να ασχοληθει λιγο..

δεν τον αφησε ασφαλως ο πατερας του τον μικρο να παει, (ουτε ο μικρος πολυγουσταρε -ηταν 10 χρονων πια και δεν την ηξερε την κυρια... σιγα μην πηγαινε να βρει μια ξενη)

αλλα θυμαμαι τον πατερα του μικρου που μου ελεγε πως τα καλοκαιρια τον επαιρνε μαζι του τον μικρο στη δουλεια, για να μην μενει μονο του το παιδι... οδηγος λεωφορειων ηταν...

φυστικι μου αυτο ειναι εξαιρεση στον κανονα. Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις...

Οπως επισης υπαρχουν και αξιολογοι πατεραδες........

Εμενα μου την δινει που πρεπει καθε φορα να παρακαλω τον πρωην να ερχεται να βλεπει την μικρη. Ηθελα να ηξερα δεν του λειπει???

Και ομως ειναι πολυασχολος!!!! Εμεις χιλιες δουλειες και να εχουμε να κανουμε η πρωτη μας θα ειναι να δουμε το παιδι μας.......

Τεσπα τι να λεμε τωρα ...............

PS: τώρα τελευταία ο πατέρας μου πάει και παίρνει όλοδώρα στη μάνα μου, γιατί νιώθει υποχρεωμένος που του στέλνει φαγητό όταν μαγειρεύει και η μάνα μου ωρύεται σε μένα ότι δεν θέλει άλλα δώρα............ ο δε πατέρας μου δεν ξέρει πως να βγάλει την υποχρέωση.

θα πηδηχτώ από την ταράτσα μιλάμε.............. μ' έχουν τρελλάνει.

Αυτό πως τα κατάφεραν γιατί οι δικοί μου ακόμη στα μαχαίρια είναι και μαζεύουμε τα αίματα από τα πατώματα. Τι καλά θα ήταν να ήταν έτσι!

Αυτο που μπορω να πω εγω ειναι οτι τα εξοδα ειναι μπροστα σου... Δε θα σταθω στο αν ενα παιδι χρειαζεται φροντιστηριο στην α γυμνασιου. Για να κρινει η μανα οτι χρειαζεται, ετσι θα ειναι... Δεν μπορεις να αφησεις το παιδι σου ξυλο απελεκητο...

Τι θα κανεις ομως σε 3 χρονια που θα χανεις την μπαλα απο τα φροντιστηρια??? Πως θα ανταποκριθεις?

Μηπως εχει ερθει η ωρα να βρεις μια δευτερη δουλεια? Κατι, ο,τιδηποτε, part time..

Τα παιδια θελουν θυσιες... Τι να λεμε τωρα???

οποιος μεγαλωνει το παιδι, τρωει το πακετο... δεν εχει σχεση αν ειναι μανα ή πατερας... απλα, συνηθως οι μαναδες παιρνουν τα παιδια..

ειχα μαθητη, που η μανα του οταν το παιδακι ηταν 3, την κοπανισε για γερμανια με τον γκομενο...

τον μεγαλωνε ο πατερας του..

καποια στιγμη εμφανιστηκε η μανα, και ζητησε να παιρνει για διακοπες τον πιτσιρικα στη γερμανια.... αλλα αρχες σεπτεμβρη μονο.... τοτε γυρνουσαν απο τις δικες τους διακοπες και μπορουσε να ασχοληθει λιγο..

δεν τον αφησε ασφαλως ο πατερας του τον μικρο να παει, (ουτε ο μικρος πολυγουσταρε -ηταν 10 χρονων πια και δεν την ηξερε την κυρια... σιγα μην πηγαινε να βρει μια ξενη)

αλλα θυμαμαι τον πατερα του μικρου που μου ελεγε πως τα καλοκαιρια τον επαιρνε μαζι του τον μικρο στη δουλεια, για να μην μενει μονο του το παιδι... οδηγος λεωφορειων ηταν...

Βεβαίως και υπάρχουν αυτά..

Βεβαίως και είναι εξαιρέσεις...

να αφήσει μια μάνα τα παιδιά της είναι.. ανήκουστο σε οποιουδήποτε τα αυτιά..

αν κάνει το ίδιο ένας πατέρας δεν σοκάρει και τόσο.. όσο πάνε αυξάνονται μάλιστα αυτοί οι "πατεράδες"....

γιατί ?

γιατί ?

ω σύμπαν ..... ΓΙΑΤΙ ?

Εμενα μου την δινει που πρεπει καθε φορα να παρακαλω τον πρωην να ερχεται να βλεπει την μικρη. Ηθελα να ηξερα δεν του λειπει???

.

και το σπαστικο, ξερεις ποιο ειναι?

θα περασουν τα χρονια, θα μεγαλωσει το παιδι, και θα βγαινουν καμια φορα μαζι, και θα καμαρωνει και θα κορδωνεται και θα γυρναει και θα λεει σε ολους "ειδες κοπελαρα που εκανα?"

:evil:

και το σπαστικο, ξερεις ποιο ειναι?

θα περασουν τα χρονια, θα μεγαλωσει το παιδι, και θα βγαινουν καμια φορα μαζι, και θα καμαρωνει και θα κορδωνεται και θα γυρναει και θα λεει σε ολους "ειδες κοπελαρα που εκανα?"

:evil:

Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει συνήθως!Υπάρχει όμως και η πιθανότητα το παιδί να μην θέλει πολλά πολλά με τον πατέρα.Κυρίως αν νιώθει την αδιαφορία και την επί χρόνια απουσία του.

Η ζωή είναι μια ανηφόρα,αλλά η θέα είναι υπέροχη

Ιωάννα (10/2/94)

Ειρήνη (20/12/97)

Μαριλένα (26/5/09)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...