Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΙΑ! ΑΠΟ ΤΩΡΑ??

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Της κόρης μου της αρέσει ο Σάκης, αλλά δεν μου εξέφρασε επιθυμία να τον παντρευτεί. Μπορώ να το παντρευτώ εγώ; Σακηηηηηηηηη!!!!!!!!

χεχεχεχε σωστήηηηηηηηη :-P:mrgreen:

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

στον πατερα μου (μανιατη): αφου το γλιτωσε το εγκεφαλικο!

...κι ο δικός μου μανιάτης είναι!!!!!!!! ...αλλά έβαλε τα γέλοια

.......ή πρέπει να ρωτήσω τη δασκάλα του μήπως εκείνη είδε κάτι.... Οχι για να ξέρω τι με περιμένει.

μπα η δασκάλα δεν τους παίρνει χαμπάρι!!!!!!! ξέρουν τα θκατούλια τι κάνουν :lol::roll:

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Μωρέ τα παίρνει χαμπάρι. Εμάς (εμένα και τη συμπεθέρα) μας κάλεσαν στον παιδικό για συστάσεις, επειδή έπιασαν το μικρό να της δίνει φιλί στο στόμα κι η δική μου να τον αγκαλιάζει. Καλά, είμασταν κι οι δύο:oops::oops::oops:. Τώρα, προσπαθούν κάπως να τα περιορίσουν, αλλά σιγά. Μάλιστα, μένουν και τα δύο μέχρι το τέλος (είναι τα τελευταία παιδάκια που φεύγουν) και καταλαβαίνετε τι γίνεται. Το έμαθε κι η γιαγιά της και τα άκουσε η μαμά ότι δεν προσέχω το παιδί και πού το στέλνω κι εγώ δεν σας έμαθα έτσι κι άλλα τέτοια.

Όσο για το Σάκη, ήδη την έχω εκπαιδεύσει στα ωραία προϊόντα:lol::lol:.

Aggeloudia, η δική μου είναι κατά ένα μέρος Σκορπιός, στον ωροσκόπο. Είναι συγκεκριμένα Λιοντάρι με ωροσκόπο Σκορπιό. Ναι, ξέρω, έχω καεί η δόλια.

Διαφημίσεις

Ελενάκι λες η Μαριανθούλα σου να αποτελέσει εξαίρεση??? χλωμό το κόβω, έχει να κάψει καρδιές που δεν φαντάζεσαι............................

Εμάς (εμένα και τη συμπεθέρα) μας κάλεσαν......

πως σου φάνηκε η συμπεθέρα σου, εντάξει άτομο ή κανένα λαδικό????

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

να ξερουμε τι μας περιμενει χαχαχαχαχαχα

Κοριτσια ειμαι απο αλλο φορουμ αλλα παλια εμπαινα και εδω. Τωρα τρεχω και δεν προλαβαινω βεβαια με τρεις γιους 26 μηνων και τα διδυμα 6 παρα μια βδομαδα.Γνωριζω τη Γατουλα μιας και τα λεμε εκει και πολυ γελασα με τα μηνυματα περι ερωτος. Στο σχολειο οταν ακομη δουλευα, τεταρτη Δημοτικου με ρωτανε τα παιδια κυρια ξερετε τι ειναι το σεξ; πως δεν ξερω λεω αλλα εσεις ξερετε; Ε βεβαια κυρια ολη την ωρα το κανουμε κι εμεις στο διαλειμμα λενε. Πως απορω εγω; να τα κορτισια καθονται απεναντι απο τα αγορια και στελνουμε και συνεχως τρεχουν και φωναζουν και εμεις τις κυνηγαμε. Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ λεω παλι καλα.

Αλλα σε αλλη συζητησε περι προφυλακτικων υπηρχε πληρης ενημερωση!!!

Αυτα να χαιρεστε ολες τα ζουζουνακια σας και πανω απο ολα να ειναι γερα!!!!Ελπιζω καποια στιγμη να βρω το χρονο να μπαινω και εδω!!!

Διαφημίσεις

Ο Μανώλης φέτος,μας μιλάει συνέχεια για την Έλενα.Είναι η καλλίτερή του φίλη (στο προνήπιο) και είναι συνέχεια μαζί.Σήμερα έδωσα ένα χαρτάκι με το τηλ. μας στην κυρία που την παίρνει από το σχολείο για να επικοινωνήσει η μαμά της μαζί μας και να ανταμώσουμε στην παιδική χαρά...Χαρά ο Μανώλης,γελούσαν και τα αυτιά του!!! Λίγο αργότερα ,συναντηθήκαμε στο σούπερ-μάρκετ.Την ώρα που έφευγε η Έλενα ,της φώναξε με δυνατή φωνή ο Μανώλης "Μην ξεχάσεις να με πάρεις τηλέφωνο για να βρεθούμε!!!" :lol:

Όλοι οι υπάλληλοι αλλά κι οι πελάτες του σούπερ-μάρκετ σταμάτησαν ό,τι έκαναν και ξεκαρδίστηκαν στα γέλια...Και μία ταμίας που του έχει αδυναμία μου είπε"κούκλος ο γιός σου ,αλλά κι η νύφη σου...!!!"

Θυμήθηκα και τα...δικά μου!!!

Στα 3 ήμουν ερωτευμένη με τον Γιώργο που έμενε ακριβώς απέναντί μας.Τις ώρες που δεν ήταν στο σχολείο ,παίζαμε μαζί,τρώγαμε μαζί.Θυμάμαι έντονα που κάναμε μαζί ποδήλατο,που κρυβώμασταν κάτω από το μεγάλο κρεββάτι και κάναμε ότι κολυμπούσαμε :lol: ή μου διάβαζε παραμύθια!!! Γιώργο όπου και να είσαι (πιθανότατα στην Καβάλα),νά 'σαι καλά!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

αστο πικρα χαχαχαχαχα!!!

3 ροζ της βρηκε ο γιατρος της μπουχαχαχαχαχαχαχαχα

Τρίδυμα και στο καπάκι δίδυμα?????????:shock: Να σου ζήσουν vienna μου, πρέπει να είσαι η μοναδική περίπτωση στην ελλάδα!

it's never too late to start all over again

Διαφημίσεις

Τωρα τρεχω και δεν προλαβαινω βεβαια με τρεις γιους 26 μηνων και τα διδυμα 6 παρα μια βδομαδα.

Λοιπόν υπάρχουν οι γονείς με δίδυμα... Ταλαιπωρούνται, κουράζονται, αλλά στις δύσκολες ώρες παρηγοριούνται που δεν έχουν τρίδυμα! (εμένα πάντως πολύ με παρηγορούσε αυτή η σκέψη;)).

Τώρα βρέθηκε η παρηγοριά και για τους τριδυμογονείς: Δόξα τω Θεώ να λένε που δεν έχουν ΚΑΙ δίδυμα, εκτός από τα 3...:lol::lol::lol:

Ουάου!!!!:eek::eek::eek::eek:

660759jzef7rhw6w.gif

χαχαχαχχα συγχωρηστε την παρεξηγηση!!! 3 γιοι το συνολο χαχαχαχα! 26 μηνων ο πρωτος και τα διδυμα 6 μηνων!!!!

Αλκυων εξακολουθεις να εχεις τα ευσημα χαχαχαχαχχα

kKZUp2.png

πως σου φάνηκε η συμπεθέρα σου, εντάξει άτομο ή κανένα λαδικό????

Α, μια χαρά κοπέλα. Κι από εμφάνιση κι από χαρακτήρα πολύ καλή.

Νεώτερες πληροφορίες για το ερωτοκτυπημένο ζευγάρι: Ο μικρός έκανε εγχείριση αμυγδαλές ή κρεατάκια (δεν θυμάμαι τι μου είπε) κι αφού συνέρχεται από τη νάρκωση, ήθελε να έρθει η δικιά μου να τον δει:roll:. Μέχρι να έρθει στον παιδικό πέρασαν καμιά δεκαριά μέρες, μάλλον περισσότερες, όπου ζητούσε από τη μαμά του να τον φέρει για να δει τη δική μου. Και βέβαια, το δικό μου πλάσμα "περνούσε τις κλειστές της".

Μαμά: Ξύπνα, να πάμε στον παιδικό, στα παιδάκια να παίξετε.

Κόρη: Πού να πάω, μαμά; Δεν είναι ο Βασίλης...

Μαμά::confused::confused::rolleyes::rolleyes:

ειναι πολυ ωραιο αυτο που νιωθουν!στο σχολειο πολλες φορες το βλεπω!το κακο ειναι οταν ειναι ο ενας μονο ερωτευμενος κ ο αλλος πιεζεται!παντως ειναι ομορφο κ φυσιολογικο..προσωπικα το μονο που λεω ειναι οτι μπορουμε να φιλαμε στο μαγουλο μονο αν αρεσει κ στο αλλο παιδακι

αχ μου θυμισατε κ τα δικα μου, ειχα αγαπησει ενα αγορακι στο προνηπιο νομιζω και τα μεσημερια που μας βαζανε για υπνο εμεις καναμε πως κοιμομαστε και μετα σηκωνομασταν κ παιζαμε πριγκηπες και πριγκηπισες και φορουσαμε μπερτες τις κουβερτουλες και διναμε κ πεταχτα φιλακια στο στομα!!!! ( σας βαζω ιδεες για το τι κανουν τα δικΑ σας? φανταζομαι τα προσεχουν πιο πολυ απο οτι εμας πριν 25 - 30 χρονια!!!!)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Εμένα είναι άρρωστη απο εχθές η δική μου και δεν πηγαίνει παιδικό.Όλη μέρα μου λέει ότι της λείπει ο Διονύσης και δεν θέλει ν κάθεται στο σπίτι..χάνει πολυτιμο χρόνο βλέπετε!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

• 4 months later...

Ο δικος μου πηγε φετος παιδικο και παιζει συνεχεια με την αννουλα.του αρεσει επειδη εχει ωραια γυαλια με καρδουλες!ειναι 3 1/2 και< φοραει ομοφο φορεμα!>

Κορίτσια, καλημέρα!!!

Βλέπω ότι το θέμα ήρθε πάλι στην επιφάνεια. Λοιπόν, φέτος τα παιδάκια σας παρεμένουν σταθερά στις επιλογές τους ή έχουν προκύψει καινούργιοι έρωτες;

Γιατί η δική μου φέτος λέει ότι θα παντρευτεί ένα άλλο παιδάκι, επειδή την αγκαλιάζει ωραία:P:rolleyes:. Α, κι ο καινούργιος, δεν μπορώ να πω, την περασμένη εβδομάδα, την είδε από μακρυά, της φώναζε και δεν έμπαινε στον παιδικό, εάν δεν ερχόταν κι η δική μου. Όσο για τον "πρώτο μας έρωτα" δεν έχει παράπονο, όλο μαζί του είναι.

Αχ, την έρημη δόλια βασανισμένη μάνα τι την περιμένει:confused::rolleyes::shock:.

αχ! εγω ολη μερα ακουω για τη ΜΕΛΙΝΑ.καθομαι και συνεχως και ασχετες στιγμες ερχεται ο μικρος και λεει " μαμα να σου πω? η ΜΕΛΙΝΑ ειναι" τι μας εχει κανει αυτη η ΜΕΛΙΝΑ μεγαλος ερωτας. προχθες λοιπον ειχα παει στο σταθμο και με σταματησε η μαμα ενος αλλου κοριτσιου γιατι λεει η κορη της ειναι ερωτευμενη με το γιο μου και την εχει ζαλισει!!!!!! ηθελα να τον γνωρισει λοιπον τον μελλοντα γαμπρο, παντως ο δικος μου δεν μου εχει πει ποτε για αυτο το κοριτσακι και οταν τον ρωταω δειχνει αδιαφορια. εμ..τι να κανουμε εμεις θελουμε ΜΕΛΙΝΑ.....Πρεπει να γνωρισω την νυφη μου η οποια απο οτι εμαθα ειναι ξανθια με μακρυα μαλλια οπως εγω. οχι πως δεν μου αρεσει ενταξει?????????

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...