Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Η κόρη μου ερωτεύτηκε..ναι απο τώρα...3,5 ετων ακριβως! Πηγαίνει απο τον Σεπτέμβρη παιδικό σταθμό και απο την αρχή μας λέει συνέχεια για ένα αγοράκι..αλλά δεν έχουμε δώσει βάση ποτέ! Εχθές λοιπόν, μετά το σχολείο, την πήγα στις κούνιες να παιξει..και εκεί συναντήσαμε τον μεγάλο έρωτα,τον Διονύση! Δεν ξεκόλλαγε..!!! Διονύση θες να ερθεις σπίτι μου???...Διονύση το ένα Διονύση το άλλο..με τα χίλια ζόρια κατάφερα να την φέρω σπίτι,κλάμα και οδυρμός για τον Διονύση! Τον θέλω,γιατι με πήρες να φυγουμε κ.τ.λ Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό ήθελε να του πάρει και δωράκι για να του το πάει σήμερα στο σχολείο,να χαρεί λέει!!!! Πάμε λοιπόν σε ένα κατάστημα παιχνιδιών και την άφησα να του πάρει ότι δωρο ήθελε!! Δεν ησυχάζαμε αλλιώς!!! Του πήρε ένα αυτοκινητάκι HOT WHEELS και σήμερα που θα τον δει θα του το δώσει.Ενημέρωσα και την δασκάλα για να το χειριστεί η ίδια,μην δημιουργηθεί αντιζηλία με τα άλλα παιδάκια.Έτσι που λέτε...σήμερα ξυπνησε το πρωί η κυρία μέσα στην χαρά να πάει σχολείο,ούτε γκρίνιες..ούτε νυστάζω ούτε τίποτα..και με το που σηκωθηκε α;πο το κρεβάτι...έτρεξε στο σημείο που είχα βάλει το δωράκι για τον καλό της,το πήρε και μου λέει..άντε μαμά θα αργήσουμε ,θέλω να δω τον Διονυσάκο!!!!!!! Ωχ αμαν τι παθαμε!!! Είναι φυσιολογικό να ερωτεύεται σε τόσο μικρή ηλικία??? ή η κόρη μου μου βγήκε πολυ ερωτιαρα???? Α και κάτι ακομα....είναι Σκορπίος με ωροσκόπο Σκορπιο..λέτε να παίζει κάποιο ιδιατερο ρολο?? Τι να πω..μαράζωσε έχθές το παιδί μου!!

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Φιλενάδα, να είσαι καλά και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου... το ερωτευμένο !!!!

Ναι, έχει ξανατύχει με την ανηψιά μου, η οποία πέρυσι που πήγαινε προνήπιο είχε ερωτευτεί κι εκείνη σφόδρα (δεν θυμάμαι το όνομα του έρωτά της) αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την ατάκα ενός κοριτσιού 4-5 περίπου ετών όταν την ρώτησα "Και τί νοιώθεις βρε Ράνια μου δηλα΄δή όταν βλέπεις τον τάδε?"... γιατί δεν σταμάταγε να μιλάει για εκείνον σου λέω... Και τί απαντάει ???? "Βρε θεία δεν καταλαβαίνεις τί σου λέω, μήπως είσα χαζή?????? Σου εξηγώ πως όταν τον κοτάζω ΒΛΕΠΩ ΑΣΤΡΑΚΙΑ... πώς να στο εξηγήσω τώρα???????" .... Κι έχει μείνει κάγκελο φυσικά η θεία....

Κάνε υπομονή και ανταποκρίσου στα συναισθήματά της. Μην αισθανθεί η μικρή ότι γελάτε με όσα σας λέει... Καλά έκανες και ενημέρωσες και ην δασκάλα, εκείνη θα γνωρίζει πώς να το χειριστεί διακριτικά... Θα της περάσει...

Αχ! Πόσο έχουν αλλάξει οι καιροί ! Εγώ η γριά είχα ερωτευτεί 1η φορά στην 6η Δημοτικού και τώρα ξεκινάνε από τα 3 ???? Πάει ... καήκαμε... να θυμηθώ το βράδυ να ενημερώσω τον σύζυγο !!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

υπομονή καλή μου .........από μικρή στα βάσανα:lol::lol:

εμείς έχουμε τον γογο από τον σταθμό :roll::roll: ..........ο μπαμπάς κάνει έρευνα αγοράς για επαναληπτική καραμπίνα :lol::lol:

Καλέ, τα δικά σας μεγάλωσαν, τουλάχιστον. Η δική μου έχει ερωτευτεί από τα 2. Η ιστορία μας έχει ως εξής: Δύο ετών το κοριτσάκι μου πάει παιδικό σταθμό και μετά την περίοδο προσαρμογής, αρχίζει να μου μιλάει για ένα παιδάκι. Και σήμερα κάναμε αυτό και παίξαμε έτσι κι όλα αυτά. Μέχρι που εκεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα, απαιτεί να έρθει ο μικρός στο σπίτι για να παίξουνε. Ο μπαμπάς είναι έτσι :confused: κι έτσι :twisted: ενώ η μαμά :rolleyes:. Αφού ο μπαμπάς "κλείνει" εκκλησία για τον επικείμενο γάμο και προμηθεύεται καλού - κακού καραμπίνα, η δόλια μάνα ζητάει από τον παιδικό το τηλέφωνο του μικρού. Εγώ μέσα στη ντροπή, τηλεφωνώ στη "συμπεθερά", όπου την ακούω να λέει, μετά τις συστάσεις: "Α, είστε η μαμά της Βιολετίτσας. Ο γιος μου μόνο γι' αυτή μιλάει". Και βέβαια ήρθαν και δεν ξεκόλαγαν ο ένας από τον άλλο. Την ώρα που ήταν να φύγουν, το τι έγινε;;; Κλάματα, φωνές, αγκαλιές εκατέρωθεν. Ούτε μετανάστες να έφευγαν. Και βέβαια το ειδύλιο συνεχίζεται με τη δασκάλα του παιδικού να έχει βρει κακό μπελά. Σκεφθείτε ότι όταν ο μικρός λείπει, η μικρή δεν θέλει να πάει ή όταν λείπει η μικρή μας τηλεφωνεί η "συμπεθέρα" για ποιο λόγο δεν πήγαμε και τι κάνουμε. Προχθές, μάλιστα, που η μικρή γιόρταζε, επιστρέφει στο σπίτι με λουλούδι στο χέρι και την απαίτηση να μην χαλάσει, γιατί της το έδωσε ο πιτσιρίκος. Ξέχωρα, ότι κάθε μέρα πρέπει να βάζουμε ρούχα ωραία και να κτενιζόμαστε αναλόγως, γιατί πώς θα πάμε..... Και μπορώ να γράφω ένα σωρό γι' αυτό. Αχ κι είναι μόλις 3,5. Τι με περιμένει στην εφηβεία!!!

Διαφημίσεις

Στο έχω ξαναπεί και αλλού-μάλλον στα ζώδια.

Ετοιμάσου για πολλά ζόρια

Σκορπιός με Σκορπιό είμαι και ότι αρσενικό περπατούσε, κολυμπούσε, ή πετούσε, το είχα ερωτευτεί...

Είδα και έπαθα να ισιώσω...Ασε απο εφηβεία!!!!!!!!!!Δεν στο συζητώωωωωωω!!!!!!

Θα περάσεις δύσκολα με τους έρωτες

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

κι εμένα ερωτεύτηκε η δικιά μου φέτος τον Άγγελο!!!!!!

την ημέρα της φωτογράφησης της είπε ότι την αγαπάει, έρωτας μεγάλος!!!!!!!!!!

Μέχρι κομμωτήριο μου ζήτησε να την πάω και να την "μακιγιάρο" για να είναι όμορφη για τον "αγαπητό" της!!!!!!!!!!!

Τον έβλεπε και ελλιώνε, μια μέρα δεν την έστειλα σχολείο και κλάμα ατελείωτο γιατί δεν θα έβλεπε τον "αγαπητό" της!!!!!!!!!

Ώσπου μια μέρα για κάποιον παιδιάστικο λόγο (δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα), την χτύπησε στο χέρι!!!!!!!!

Σταμάτησε να τον αγαπαεί, δεν ήθελε να πάει σχολείο - δηλ. για δυο μέρες δεν πήγε!!!! Στεναχώρια, κλάμα!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Καλά έχω ψοφήσει στο γέλιο με τις ερωτιάρες σας!!! Καλά τι σου είναι αυτά τα μικρά, ούτε ντροπές ούτε τίποτα, φέρονται τελείως φυσιολογικά, για να λέμε και το διδακτικό μέρος της ιστορίας!!!

it's never too late to start all over again

Το πιο απολαυστικό θέμα που έχω διαβάσει. Εμένα δε μου έφερε ακόμα καμιά νύφη. Αλλά η ανιψιά μου θέλει να παντρευτεί από τώρα....

ISGLp2.pngilpPp3.png

Φιλενάδα, να είσαι καλά και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου... το ερωτευμένο !!!!

Ναι, έχει ξανατύχει με την ανηψιά μου, η οποία πέρυσι που πήγαινε προνήπιο είχε ερωτευτεί κι εκείνη σφόδρα (δεν θυμάμαι το όνομα του έρωτά της) αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ την ατάκα ενός κοριτσιού 4-5 περίπου ετών όταν την ρώτησα "Και τί νοιώθεις βρε Ράνια μου δηλα΄δή όταν βλέπεις τον τάδε?"... γιατί δεν σταμάταγε να μιλάει για εκείνον σου λέω... Και τί απαντάει ???? "Βρε θεία δεν καταλαβαίνεις τί σου λέω, μήπως είσα χαζή?????? Σου εξηγώ πως όταν τον κοτάζω ΒΛΕΠΩ ΑΣΤΡΑΚΙΑ... πώς να στο εξηγήσω τώρα???????" .... Κι έχει μείνει κάγκελο φυσικά η θεία....

Κάνε υπομονή και ανταποκρίσου στα συναισθήματά της. Μην αισθανθεί η μικρή ότι γελάτε με όσα σας λέει... Καλά έκανες και ενημέρωσες και ην δασκάλα, εκείνη θα γνωρίζει πώς να το χειριστεί διακριτικά... Θα της περάσει...

Αχ! Πόσο έχουν αλλάξει οι καιροί ! Εγώ η γριά είχα ερωτευτεί 1η φορά στην 6η Δημοτικού και τώρα ξεκινάνε από τα 3 ???? Πάει ... καήκαμε... να θυμηθώ το βράδυ να ενημερώσω τον σύζυγο !!!

Καλά πεθανα στα γέλια!!!! Στα 15 τι θα κανουμε????? Υπομονή!!!! Σκέφτηκα κι εγώ να παρω τηλεφωνο την συμπεθέρα..αλλά ψιλοντρέπομαι!!! Μπορεί να το κάνω όμως για πλάκα.

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

καλα κοριτσια εχω πεθανει στα γελια με τα μικρουλια σας:P:pο δικος μου ειναι πολυ μικρος ακομα αλλα σκεφτομαι τι με περιμενει:?::P:roll::lol::wink:να τα χαιρεστε.

Fa3Lp2.png

O Βασιλης ειναι στην φαση που παρατησε τις συνομηλικες και ερωτευετε πολυυυ μεγαλυτερες.:lol::lol:

Εκει να δεις σοκ.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Ένα πρωινό που ήρθε να πάρει το ταξί την μικρή (λόγω απόστασης τους μαζεύει ταξί), ήταν μέσα ο Άγγελος - ενώ συνήθως είναι στο πρώτο δρομολόγιο. Λοιπόν μόλις τον είδε η δικιά μου λιγώθηκε στην κυριολεξία, γύρισε ξεψυχισμένα και είπε "ο Άγγελοοοοοοοςς" :lol: :lol:

Λίγες μέρες αφού "χωρίσανε" και ξαναπήγε στο σχολείο, γυρνάει και με ρωτάει "τώρα ποιον θα έχω αγαπητό??"

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Η Αθηνά μου παραείναι μικρή για έρωτες, αλλά αν κρίνω από μένα... Από μωρό ήμουν "ερωτευμένη" με το Νίκο και αυτός με εμένα, οι μαμάδες μας ήταν φίλες και γεννηθήκαμε με ένα μήνα διαφορά... Στην πρώτη Δημοτικού, όμως, ερωτεύτηκα άλλον! Χαχαχαχαχαχαχα!

X4v5p2.png

Ζω το απόλυτο θαύμα με την Αθηνά μου!

Νομίζω οτι πρεπει να είστε ΠΟΛΥ ευχαριστημένες:

η δικια μου παντρευται τους καλήφωνους ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ

ή τον Σακη (ναι καλα καταλαβατε τον Ρουβα)

ή τον Χατζηγιάννη (καλα αυτουνου θελει να του φτιαξει μια κοκκινη καρδια για να καταλαβει ποσο πολυ τον αγαπά και θελει να τον παντρευτει)

- Βρε κουκλιτσα μου είναι μεγαλοι σαν τον μπαμπα αυτοι που λες, μέχρι να μεγαλώσεις θα είναι παπουδες :roll:

-οτι και να μου λετε εσεις εγω θα κανω αυτο που θελω!!!! Θα τον παντρευτω και θα φυγω απο το σπιτι. Θα κανουμε και παιδια!!!!

- μα δεν ξερεις αν είναι καλοι ανθρωποι....

- καλοι ειναι αλλιως δεν θα ειχαν τοσο ωραια φωνη ουτε θα τραγουδουσαν τοσο ωραια!!!!!:shock:

ΑΑΑΑΑ το πρωτο της φιλι (και τι φιλι!!!!!) της το εδωσε ο Δημητρακης οταν ήταν 2 ετων: στο στομα και περιπαθες!!!! Μαλιστα η συμεπθέρα ηρθε σοβαρα σοβαρα και μου λεει: αμα θελετε το Δημητρη θα πρεπει να βγει το ονομα μου αλλιως θα τον αποκληρώσω :shock::shock::shock:

Το τραβηξα το παθιαρικο φιλι στο κινητο και το εδειξα και στον πατερα μου (μανιατη): αφου το γλιτωσε το εγκεφαλικο!!!! Βισυνι ειχε γίνει και μουρμουραγε για ημέρες!!!! (απο την εγγονη θα το βρει!!!!:lol::lol::lol:)

Παντως δεν πρεπει να υποτιμηθει το συναισθημα: είναι αληθινο και εντονο και το να το περιγελάσεις είναι συντριπτικο για την ψυχουλα τους!!!!

Διαφημίσεις

μια παλια χαριτωμενη ιστορία:

2 αδερφια (μικρανήψια μου), το κορίτσι 14 ετων ο μικρος 5 ετων. Τον παιρνει απο το νηπιαγωγειο και με το λεωφορειο επιστρεφουν σπιτι.

Στο δρόμο ο μικρος ΚΛΑΕΙ ΣΠΑΡΑΧΤΙΚΑ: αγαπάει την "Χριστίνα με τα μπουτάκια" και ενας συμμαθητης του του είπε οτι δεν γίνεται να την παντρευτει διότι είναι και οι δυο ξανθοι και αυτο απαγορευεται: θα την παντρευτει αυτος που είναι μελαχρινος. (εννοείται οτι ολο το λεωφορείο είχε κατουρηθει στα γελια, η εφηβη κοντευε να πεθανει απο ντροπη:oops::oops:)

Τα λεει και στον παππου του και του ζηταει να πανε να την ζητησουν επισημα, αφου πρωτα ρωτησε ποσο κανει το νυφικο!!!!

Το βραδυ κοινηθηκε με την αδελφη του αγγαλια απο τον καημο και με αναστεναγμους. :cool:

Την επομενη ειχαν παρτυ, ημουν και εγω εκει και τα προσεχα. Στο παρτυ ήταν και η "Χριστινα με τα μπουτακια". Με το που ήρθε ο μελαχρινος ανταγωνιστής, ερχονται στα χέρια: παιδια αν δεν το δείτε δεν θα το πιστεψετε. Σαν αντρες, μεστωμένοι, ουτε καν σαν εφηβοι δεν πλακώθηκαν. Δεν μπορουσα να τους χώρίσω εγω 19 ετων και εκεινα 5. Καλα η δε "Χριστίνα με τα μπουτάκια" παντελώς μοιραια, καθισμένη σε μια κουνια ετρωγε νωχελικα το παγωτό της παρακολουθόντας με ύφος μπλαζε!!!!!:lol::lol::lol:

Εχουν περασει 18 χρόνια και ακόμα το θυμαμαι. Ο μικρανηψιος είναι τωρα κοτζαμ φοιτητης στο ΠΑΠΙ και φυσικα δεν εχω ξανακουσει για την "Χριστίνα με τα μπουτακια" απο τοτε ........:mrgreen:

O Βασιλης ειναι στην φαση που παρατησε τις συνομηλικες και ερωτευετε πολυυυ μεγαλυτερες.:lol::lol:

Εκει να δεις σοκ.

Το παιδάκι το έπιασε το νόημα. Η γρια η κότα έχει το ζουμί.

ISGLp2.pngilpPp3.png

Βρε κορίτσια τώρα ανησυχώ. Απ' ό,τι βλεπω το φυσιολογικό είναι το παιδί να ερωτεύεται απο πολύ νωρις. Εμένα ή είναι ακόμη μπουνταλάς ή πρέπει να ρωτήσω τη δασκάλα του μήπως εκείνη είδε κάτι.... Οχι για να ξέρω τι με περιμένει.

ISGLp2.pngilpPp3.png

Εγώ τι να πω καλέ που έχω 2 κόρες ερωτευμένες; 000202F6.gif

Η μικρή μου είναι με τον Μηνά όλη την ώρα στον παιδικό μαζί. Η δασκάλα της μου λέει πως όλη την ώρα μιλάνε (είμαι πολύ περίεργη να ακούσω την συζήτηση 3χρονών παιδιών), παίζουν, πειράζονται, μαλλιοτραβιούνται, τρώει ο ένας το φαΐ του άλλου και χαϊδεύει η κόρη μου τα μαλλιά του.

Άντε όλα καλά ως εδώ. Με τη μεγάλη τι να πω. Κάθε μέρα είμαι προετοιμασμένη να δεχτώ τον μπαμπά του Βασίλη για να μου την ζητήσει.:lol:

Προχθές μου λέει: μαμά, κανένα αγοράκι δε με κυνηγάει.:(

Τους ζήτησα εγώ να με παντρευτούν, αλλά μόνο ο Βασίλης με ήθελε φτάνει να μη τρώω πολύ.:rolleyes: Κι εγώ τον αγαπώ και θα κάνουμε και παιδιά. Μαμά, όταν με πείραξε ο τάδε μπήκε ο Βασίλης μπροστά και του είπε "Μην πειράζεις την γυναίκα μου" :shock::shock: και γελάει με νάζι. Χθες λοιπόν πώς ήρθε η συζήτηση και μου έσκασε το παραμύθι πως φιλιούνται κιόλας. 00020239.gif

Με ψυχραιμία ρωτάω: που φιλιέστε Ελενίτσα; Μου δείχνει το μάγουλο, την ξαναρωτάω με νόημα "που αλλού Ελενίτσα;" μου δείχνει λίγο πιο κοντά στο στόμα.:confused::confused: (σήκωμα τρίχας) και που αλλού Ελενίτσα; Μου δείχνει ακόμα πιο κοντά στο στόμα.:confused::confused::confused: (η τρίχα ετοιμάζεται να σηκωθεί να φύγει).

Καταλαβαίνω λοιπόν πως κρύβουμε και λίγο. Προσπαθώ να της εξηγήσω πως δεν είναι καλό να φιλιούνται στο στόμα για διάφορους λόγους και μου απαντάει: γιατί καλέ μαμά αφού αγαπιόμαστε(εμότικον που πέφτει λυπόθυμο) . Αχ είμαστε μόλις Α δημοτικού. Δηλαδή στην ΣΤ τι θα γίνει Παναγίτσα μου; 00020456.gif

Τώρα χωρίς πλάκα είναι τόσο δύσκολη η θέση μας, να πρέπει να τα συμβουλεύουμε και να τα "καθοδηγούμε" χωρίς από τη μια να τα πονηρέψουμε παραπάνω και από την άλλη να μας εμπιστεύονται και να μη μας κρύβουν πράγματα.

Ελπίζω να με φωτίζει ο Θεός κάθε φορά και να της λέω τα σωστά πράγματα. :cool:

sig.asp?img=ad1

74Qtp3.png2SeRp3.png

Αχ κορίτσια ήρθα και εγώ .Λοιπόν απο πέρσι που ξεκινήσαμε το σταθμό η μικρή συνεχώς μου έλεγε για τον Αγγελο και ο Άγγελος μου τράβηξε τα μαλλία και ο Άγγελος με χτύπησε και έκανε αυτό και έκανε εκείνο.

Τελικά μαθαίνω απο την δασκαλά της ότι όλη την ώρα δεν ξεκολλάνε μαζί παίζουνε και μαζί μαλλιοτραβιούνται ακόμα και στην τουαλέτα μαζί πάνε .

Αλλα η δικιά μου έιναι τσαμπουκάς και συνέχεια τσακώνονται.

Να σας πω την αλήθεια με τον άντρα μου στο δημοτικό ήμασταν συμμαθητές και συνεχώς τσακωνόμασταν και αντιπαθούσε φοβερά ο ένας τον άλλο.

Σήμερα είμαστε παντρεμένοι απο το 2005 και έχουμε σχέση απο το 1995 οπότε να αρχίσω να ανυσηχώ?????:?:shock::shock::shock::shock:

:lol::lol::lol::lol::lol:

πωπωπω χριστέ μου τι μας περιμένει!!!!!!!!!!

η δικιά μου είναι 11,5 μηνών...έχουμε 2 εβδομάδες τρέλα με τον γείτονα 3 ετών...:!:

η δικιά μου μονόχνωτη κ μαμάκιας γαρ, χαμόγελα για να σκάσει πρέπει να κάνεις μετάνοιες!!!! βλέπει λοιπόν τον μιχαλάκη κ να τα ξεκαρδίσματα και τα μπουσουλήματα προς το μερος του!! έρχεται κ ο μιχαλάκης κοντά της, του τραβάει τα μαλλιά η δικιά μου η καραφλή!!! φεύγει ο μιχαλάκης - κλάμααααα η μικρή!!!!

έρχεται λοιπόν ο μιχαλάκης εχθές, μας χτυπάει το κουδούνι κ τι μου λέει;

"αυτή...η ελιλίνα έχει πολύ μπλε μάτια!!! αμα σέλει να την παντευτώ!!"

:confused::confused::confused: κόκκαλό η μάνα!!!

"θα ψεκάσω ό,τι κινείται!!!!" φώναζε ο μπαμπάς!!!

Νομίζω οτι πρεπει να είστε ΠΟΛΥ ευχαριστημένες:

η δικια μου παντρευται τους καλήφωνους ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ

ή τον Σακη (ναι καλα καταλαβατε τον Ρουβα)

ή τον Χατζηγιάννη (καλα αυτουνου θελει να του φτιαξει μια κοκκινη καρδια για να καταλαβει ποσο πολυ τον αγαπά και θελει να τον παντρευτει)

- Βρε κουκλιτσα μου είναι μεγαλοι σαν τον μπαμπα αυτοι που λες, μέχρι να μεγαλώσεις θα είναι παπουδες :roll:

-οτι και να μου λετε εσεις εγω θα κανω αυτο που θελω!!!! Θα τον παντρευτω και θα φυγω απο το σπιτι. Θα κανουμε και παιδια!!!!

- μα δεν ξερεις αν είναι καλοι ανθρωποι....

- καλοι ειναι αλλιως δεν θα ειχαν τοσο ωραια φωνη ουτε θα τραγουδουσαν τοσο ωραια!!!!!:shock:

ΑΑΑΑΑ το πρωτο της φιλι (και τι φιλι!!!!!) της το εδωσε ο Δημητρακης οταν ήταν 2 ετων: στο στομα και περιπαθες!!!! Μαλιστα η συμεπθέρα ηρθε σοβαρα σοβαρα και μου λεει: αμα θελετε το Δημητρη θα πρεπει να βγει το ονομα μου αλλιως θα τον αποκληρώσω :shock::shock::shock:

Το τραβηξα το παθιαρικο φιλι στο κινητο και το εδειξα και στον πατερα μου (μανιατη): αφου το γλιτωσε το εγκεφαλικο!!!! Βισυνι ειχε γίνει και μουρμουραγε για ημέρες!!!! (απο την εγγονη θα το βρει!!!!:lol::lol::lol:)

Παντως δεν πρεπει να υποτιμηθει το συναισθημα: είναι αληθινο και εντονο και το να το περιγελάσεις είναι συντριπτικο για την ψυχουλα τους!!!!

Τουλάχιστον έχει γούστο το παιδί.... ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png