Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΙΑ! ΑΠΟ ΤΩΡΑ??

Recommended Posts

Α, καλά, το δικό μας το νιάνιαρο, ούτε 4 ακόμα, έχει κολλήσει με ένα κοριτσάκι στη γειτονιά που είναι 10! Μιλάμε για μεγάλο κόλλημα!!! Αχ τι έχω να τραβήξω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω τι να πω που σημερα πρωτη φορα ο γιος μου 18 μηνων κεραυνοβοληθηκε!!!!!!

Μεχρι στιγμης εβλεπε κοριτσακια στην παιδικη χαρα που του κανανε σκερτσα αλλα δεν εδινε σημασια. Σημερα μια Αννουλα δυο χρονια μεγαλυτερη του εκλεψε την καρδια.

Αφου φανταστειτε οτι δεν μιλαει ακομα πολυ αλλα μολις του ειπε οτι την λενε Αννα κολλησε απο εκεινη την στιγμη και ολη την ημερα μου ελεγε Αννα και μελωναν τα ματια του!!!!!!!!!!!!!!!!

η δικιά μου απο τα 3 της (το καλοκαίρι ) εχει ενα τρομερό κολλημα με το αγοράκι κάποιον φίλων μας που βρεθήκαμε μαζί και στις διακοπες και ολο για τον Δημήτρη ακούμε , ο οποιος ειναι μεγαλύτερος μας 10 χρόνια , αλλα εχουμε κολλημα μαζί του , να πηγαίνε δίπλα του και να τον κοιταει μες τα ματια και να ειναι και αγγελουδι μαζί του.

εγώ το μονο που κάνω ειναι να της λέω ότι ο Δημήτρης ειναι φιλος μας αδερφικός και τον αγαπάμε πολύ . Γιατί σκέφτομαι οτι ειναι 13+ ο καλος μας και αν η δική μου συνεχίσει να ειναι ετσι μαζί του θα περασουμε σοκ εαν ανακαλύψει οτι ο καλος της ενδιαφέρετε για πιο μεγάλα κοριτσάκια απο την Ειρηνούλα.

Ο καημένος ο Δημήτρης απέκτησε ξαφνικά αδερφάκι (την δικιά μου) χαχαχα

και του γίνεται πάντα η ουρά του .

Σε σημείο οταν η μικρή δεν ειναι μαζί του να ψάχνει απο μονος του το παιδί μας να δει αν ειναι καλά .... (χαχαχα )

Οσα παιδάκια και να είναι στην παρέα , πρώτα θα πάει να καθίσει με τον Δημήτρη και μετά θα πάει με τα κοριτσάκια να παίξει.

Αν ο Δημητρης απομακρυνθεί θα πάει μαζί του ... και αλλα πολλά ...

Προβλέπω να αποκτάμε πολλά πολλά αδερφάκια ....μέχρι το σχολείο ...:roll::roll::roll::roll:.

και μετά σου λένε τα παιδάκια ειναι αθώα .... ενα κοριτσάκι αλλο τόλμησε να πλησιάσει τον Δημητράκη μας και την έδιωξε κακήν κακός και της έριχνε και 4 χρονάκια η άλλη...

Μαλλον ο αστερισμός θα φταίει καρκινάκι με ωροσκόπο καρκινάκι ....

Εγω τι να πω που σημερα πρωτη φορα ο γιος μου 18 μηνων κεραυνοβοληθηκε!!!!!!

Μεχρι στιγμης εβλεπε κοριτσακια στην παιδικη χαρα που του κανανε σκερτσα αλλα δεν εδινε σημασια. Σημερα μια Αννουλα δυο χρονια μεγαλυτερη του εκλεψε την καρδια.

Αφου φανταστειτε οτι δεν μιλαει ακομα πολυ αλλα μολις του ειπε οτι την λενε Αννα κολλησε απο εκεινη την στιγμη και ολη την ημερα μου ελεγε Αννα και μελωναν τα ματια του!!!!!!!!!!!!!!!!

Α, κοπελιά και ο δικός σου με μεγαλύτερες, ε χαχαχα? Τουλάχιστον εσένα είναι 2 χρόνια μεγαλύτερη, όχι 6 χαχαχα!

Διαφημίσεις

Αυτη την κουβέντα είχα χθες με τον άντρα μου!!!!

Μα καλά αυτό το παιδί είναι 2 χρονών και έτσι και δει κανα κοριτσάκι τσακπίνικο, ξανθό, και απαραίτητα μεγαλύτερή του... μέλι στάζει ... τί φιλιά, τί χαιδολογήματα, τις πιάνει απο το χεράκι, τις αγκαλιάζει ... αχ... ολα θα μας τα φάνε τα άτιμα τα θηλυκά!!!!!

Λουκομαμα τι κανεις??? Τι να κανουμε φιλεναδα ειναι στη φυση τους να ειναι αντρες απο κουνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτο που λενε οτι τα αγορακια προτιμουν κοριτσακια που μοιαζουν στην μαμα στην δικη μας περιπτωση δεν παιζει. Ολο ξανθουλικα κοριτσακια κοιταει ενω εγω ειμαι μαυρομαλλα.

Γεια σου Mαρκοπουλάκι!!!

Κορίτσια αξίζει να πω οτι το Μαρκοπουλάκι είναι ένα κουκλί!!!! Για όσες έχετε κορούλες και πρόκειται να συναντήσετε Μαρκοπουλάκι.... να περιμένετε τρελά καρδιοχτύπια!!!! :-)

Διαφημίσεις

Προηγουνται οι ξανθιες ειπαμε μην ξεχνιομαστε εχουμε και προτιμησεις!!!!!

Ευχαριστω λουκομαμα!!!!!! Κριμα που δεν εχεις κορη να σε κανω συμπεθερα!!!!!

Ποτε δεν ειναι αργα κανε και το αδερφακι του Πανουλη και κλεισαμε το προξενιο!!!!!!!

Να μου φιλησεις τον κουκλο σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μου αρεσει τρελα αυτο το θεμα...

το ιδιο ακριβως εκανα με τον γιο μου πηραμε τα τρελοβραχιολια για την σμαραγδα του και ηρθε η μανα να ζητησει τον λογο...

χαντακωθηκαμε και οι δυο..η πρωτη απογοητευση στα 4,5 χρονια..

Βρηκα συμπασχουσες....εχω γελασει τοσο πολυ με τα καμαρια σας!!!!!! φοβερο!!!!

Μαλλον εγω πρεπει να ανησυχω!!!! Δε θελει εναν......θελει 2!!!!! Τον Γκογκο (Γιωργος ετων 10:shock::shock::shock: μενει στον απο κατω οροφο) που τον λατρευει και της φερνει ολο δωρακια, βραχιολακια, μπισκοτα....ειναι χουβαρντας ..... ανοιχτοχερης αντρας! Και ο Κολας(Νικολας συνομηλικος τον γνωρισαμε στις συναντησεις μας απο τις Μαμαδες Απριλιου εδω του φορουμ) Μεγαλος ερωτας...θελει να τον βλεπει συνεχεια στις φωτο του κινητου μου και πιανει το σταθερο το βαζει στο αυτι της και αρχιζει "Κολα? Ι κανεις? Καλα! Ναι ...γκον γκι καου νανι τατα τουτου" και αλλα διαφορα!

Θα μας φανε οι ερωτες!:mrgreen:Τον αμαζευτο θα εχει!

Βρηκα συμπασχουσες....εχω γελασει τοσο πολυ με τα καμαρια σας!!!!!! φοβερο!!!!

Θα μας φανε οι ερωτες!:mrgreen:Τον αμαζευτο θα εχει!

χαχαχαχα! Άστα κοπελιά & εσύ έχεις κορίτσι, κάτι θα σου λέει! Εμάς τις αγορομάνες θα μας φάει η μυστικοπάθεια χαχαχα! Είναι και χαϊβάνια τα κακόμοιρα τα αγοράκια χαχα! Αφού τα βλέπω, τα κορίτσια όλο νάζι, τα αγόρια σαν τον Γκούφυ!!!

χαχαχαχαχαχαχαχ......Νταξει μωρε.....ειναι λιγο μουντρουχαλοι αλλα ευτυχως εχουν ερωτα στη μαμα τα αγορια! Οποτε θα διαλεξει μια που θα σου μοιαζει!

Και εχεις και δυο ζωη να χουν! Τουλαχιστον οταν θα ειναι 20 εγω θα ειμαι 44, θα βγαινει με κατι 30αρηδες λουκουμι σου λεω!!!!!!!

Διαφημίσεις

κορίτσια έχω πεθάνει στο γέλιο με τις περιπτώσεις σας και με τον τρόπο που τα λέτε!!!εμείς είμαστε ακόμα πολύ μπέμπες..6 μηνών..αλλά φαντάζομαι τι με περιμένει!χαχαχαχα!!

χαχαχαχαχαχαχαχ......Νταξει μωρε.....ειναι λιγο μουντρουχαλοι αλλα ευτυχως εχουν ερωτα στη μαμα τα αγορια! Οποτε θα διαλεξει μια που θα σου μοιαζει!

Και εχεις και δυο ζωη να χουν! Τουλαχιστον οταν θα ειναι 20 εγω θα ειμαι 44, θα βγαινει με κατι 30αρηδες λουκουμι σου λεω!!!!!!!

Απαπα, μη μου λες τέτοια!!! καήκαμε αν πάρει σαν εμένα, εγώ παιδί μου είμαι για τα σίδερα χαχαχα! άσε και έχουν ήδη αρχίσει να με λένε κακιά πεθερά, Τασσώ καββαδία κλπ (συμφωνούν η μάνα, η αδελφή και η κουμπάρα μου, οπότε φαντάζεσαι)!

Α, και να σου πω, κανόνισε να μαζέυεις τα μυαλά σου με τα τεκνά χαχαχα! Εγώ κάνω ασκήσεις απο τώρα, υπνοθεραπεία κλπ: "θα γίνω καλή πεθερά, θα γίνω καλή πεθερα"...

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Εδώ οι καλές εξελίξεις......

Πριν από δύο - τρεις ημέρες, έρχεται η μικρή από τον παιδικό και στο δάκτυλό της είχε ένα τεράστιο δακτυλίδι. Εντάξει, όχι αληθινό. Από αυτά τα πλαστικά με μία κόκκινη πλαστική πέτρα. "Μαμά, κοίταξε τι μου χάρισε ο ......;". Η μαμά: :rolleyes::confused::shock: "Και πώς σου το έδωσε;" Η μικρή:P:p: "Είχε γενέθλια. Το έδωσε σε όλα τα κοριτσάκια." Η μαμά, κάπως πιο ήρεμη. Όμως, ο μικρός είναι ο νέος μεγάλος μας έρωτας και το κοριτσάκι μου δεν το βγάζει από το χεράκι της, ενώ ο μικρός σήμερα το πρωί, μας περίμενε στην πόρτα.

Κι είναι μόλις 4.....:?

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Εδώ οι καλές εξελίξεις......

Πριν από δύο - τρεις ημέρες, έρχεται η μικρή από τον παιδικό και στο δάκτυλό της είχε ένα τεράστιο δακτυλίδι. Εντάξει, όχι αληθινό. Από αυτά τα πλαστικά με μία κόκκινη πλαστική πέτρα. "Μαμά, κοίταξε τι μου χάρισε ο ......;". Η μαμά: :rolleyes::confused::shock: "Και πώς σου το έδωσε;" Η μικρή:P:p: "Είχε γενέθλια. Το έδωσε σε όλα τα κοριτσάκια." Η μαμά, κάπως πιο ήρεμη. Όμως, ο μικρός είναι ο νέος μεγάλος μας έρωτας και το κοριτσάκι μου δεν το βγάζει από το χεράκι της, ενώ ο μικρός σήμερα το πρωί, μας περίμενε στην πόρτα.

Κι είναι μόλις 4.....:?

Καλά κοπελιά, εσύ μας πέρασες όλες, την αρραβώνιασες κιόλας! Και ο γαμπρός, όμως γάτος, τα καβάτζωσε όλα τα κοριτσάκια! πάντως είδες βρε παιδί μου το γυναικελιο μυαλό, μη δει δαχτυλίδι :D

Καλά κοπελιά, εσύ μας πέρασες όλες, την αρραβώνιασες κιόλας! Και ο γαμπρός, όμως γάτος, τα καβάτζωσε όλα τα κοριτσάκια! πάντως είδες βρε παιδί μου το γυναικελιο μυαλό, μη δει δαχτυλίδι :D

χαχαχαχαχαχ Δεν υπαρχεις σου λεω δεν υπαρχεις:lol::lol::lol:

Και οσο για την υπνοθεραπεια λες βοηθαει ε?

Για να δω "ωωμμμμμ δε θα κοιταω τα τεκνα στα 44 που ειναι φιλοι της κορης μου.....ωμμμμμ δε θα μου τρεχουν τα σαλια....ωμμμμμ ενταξει ισως λιγο........."

Να ειδες? Το χασα......τσ τσ τσ τσ ! Μανα! τστστστστσ:mrgreen:

Μου φτιαξατε το βραδυ μετα μικρουλια σας!Εγω ημουν ερωτευμενη με τον Τακη στο νηπιο!Τοσο πολυ που τα χριστουγεννα ετυχε και ημουν εγω η παναγιτσα και εκεινος ο ιωσηφ και στις προβες με επερνε αγκαλια να παμε στη φατνη και σας μιλαω ειλικρινα μουδιαζα και μου κοβοντουσαν τα ποδια!:lol::lol::lol:Στη γιορτη απο το σοκπου μαςειδαν ολοι αγκαλια ξεχασα το ποιημα μου!Αυτο το καρδιοχτυπι ηταν ιδιο με τους ερωτες στην εφηβεια...και ηταν πολλοι...:oops:

ΑΧ ΕΡΩΤΑ!!!!!

αχαχαχα! Κοίτα, εγώ τώρα περνάω φάση που βλέπω 20χρονα και μου βγαίνει το μητρικό (και δεν είμαι 104, 32 είμαι). Και μη νομίζεις, εσένα θα σου φέρνει τους γκόμενους, εμένα θα μου κουβαλάνε τους φίλους τους!!! Λες στα 45 να πάθω καμία ντεγκαντανς και να ξελιγώνομαι? χαχαχα! Αυτό να μας βρει κοπελιάαααα, καήκαμε! Πάντως ο παπακαλιάτης δεν το αποδοκιμάζει, ε????

Βουρρρρ απο τώρα υπνοθεραπεία, χάπια πλασίμπο κλπ. Να βρούμε μόνο τα σωστά λόγια γιατί εσένα σου ξέφυγαν λίγο, ε, πρόσεχεεεεε

Καλημέρα!!!

Ο γαμπρός είναι πολύ γάτος. Πίστεψέ με, όχι μόνο την κέρδισε από τον περσινό μεγάλο μας έρωτα, μέχρι η συμπεθέρα είχε έρθει σπίτι, αλλά της έδωσε και δακτυλίδι.:P

Α, κι όχι μόνο την αρραβώνιασα. Η μικρή υποστηρίζει με σθένος ότι θα τον παντρευτεί.:shock:

αχ ρε κοριτσια τι γελια εκανα μ αυτα που γραφετε!

κι ο δικος μου ο μεγαλος μια απο τα ιδια....

2 χρονων ηταν δεν ηταν, ειχαμε ερωτα με την απεναντι....ολη μερα η Αναστασια, και η Αναστασια....φετος 3 χρονων, μπηκαν στον παιδικο χερακι χερακι, περνανε λιγες μερες....

"μαμα εχει ενα ομορφο κοριτσακι, την Ξενια στο σχολειο" βρε αμαν λεω, μια μια, κατσε καλα! περασε εναμισης μηνας η Ξενια, η Ξενια , χτες βραδυ μου λεει "μαμα, τωρα μου αρεσει η Αλεξανδρα, ειναι πιο ομορφη!!!".....ας προσεχα που ηθελα γιο Διδυμο..... ε ρε ποσες μανες θα με βριζουνε αυριο μεθαυριο......!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχα!!!!!!!!!!!!! παντως εχουν πλακα πως κοιτιουνται και πως προσπαθουν να πανε σε τιποτα δεντρακια και φιλιουνται τα ατιμα.....στο μαγουλο βεβαια αλλα νομιζουν οτι κανουν κατι τρομερο.....ενταξει, φιλαμε την απεναντι την Αναστασια που εχουμε και θαρρος ρε παιδι μου, αλλα το βραδυ μιλαμε γι αλλη, και καθε διμηνο επισης για αλλη......ΚΑΗΚΑ Η ΔΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχα...Τέλειο θεματάκι! Τί με περιμένειειειειειει....

Εγώ πάντως 4 χρονών στο ΠΡΟ-νήπιο παρακαλώ, είχα ερωτευτεί τον Αλέξανδρο και μάλιστα του 'χα κάνει και πρόταση γάμου!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...