Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΖΑXΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - Κουλουράκια - Μπιστοκάκια-Κέικ


Afroditi D

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι?

1) το αλευρι ειναι απλο η αυτο που φουσκωνει μονο του?

2) εμενα το φουρνακι μου ειχει μεχρι 850 watt. Θα πρεπει να το αφησω περισσοτερη ωρα?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 205
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

lenagr1 απίστευτη η ιδέα σου! μπράβο σου ! :D

πιστευω ναι λίγο κονιάκ ή 2κ.γ baileys θα έδινε δυνατό άρωμα κ μια εχτρα νότα στην γευσή του κείκ!

 

Άννα ρίξε μια ματιά

εδώ για το φ.μικροκυμάτων δεν χρησιμοποιώ κ δεν ξέρω εγω να σου απαντήσω :?

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτησω κατι?

1) το αλευρι ειναι απλο η αυτο που φουσκωνει μονο του?

2) εμενα το φουρνακι μου ειχει μεχρι 850 watt. Θα πρεπει να το αφησω περισσοτερη ωρα?

 

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω, αλλά έλειπα ΠΣΚΔ (τέσσερεις μερούλες) μετά της θυγατέρας εις τας Κρήτας και περάσαμε φανταστικαααα!!

 

Λοιπόν, εγώ χρησιμοποίησα απλό αλεύρι, όχι αυτό που φουσκώνει μόνο του, όσο για το φουρνάκι δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Κορτσόπουλα, ψαχνω να βρω την συνταγή με τα μπισκοτάκι για παιδάκια γιατι ο γιος μου δεν παλευεται με τα γλυκά ...αυτά που εχουν μεσα κάτι σαν δημητριακά και τα ειχε και κάπου φωτογραφία...

Θελει να τρεωει σοκολάτα αλλά η αρνηση μου πρεκαλει διαρκώς εμπλοκές και εκνευρισμούς...Για δωστε και σωστε...!!!!!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Link to comment
Share on other sites

Πλίζ βοηθάτε συνχωριανοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Δεν την βρισκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω πάρει τα μισά υλικά και δεν θυμάμαι τα υπολοιπα...

Πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πλίζ βοηθάτε συνχωριανοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Δεν την βρισκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω πάρει τα μισά υλικά και δεν θυμάμαι τα υπολοιπα...

Πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

 

Aggeloudia, αυτά σου κάνουν? http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-me-bromi-kai-kommatia-sokolatas.html

 

αν σε ενδιαφέρει, είναι και κάτι μπάρες δημητριακών που έχω βρεί......

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpares-dimitriakon.html

Link to comment
Share on other sites

Πλίζ βοηθάτε συνχωριανοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Δεν την βρισκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω πάρει τα μισά υλικά και δεν θυμάμαι τα υπολοιπα...

Πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

 

αυτηνν εννοας?

http://www.sintagespareas.gr/sintages/mpiskota-me-bromi-kai-kommatia-sokolatas.html

Link to comment
Share on other sites

Καλάααααα...............Δεν παιζεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευχαριστώ τα μάλα για την γρηγορη ανταπόκριση

th@lia και nastazia και φυσικά την πρωτη ολων στην μαγειρική και τα της κουζίνας την Afroditi D...Αυτη ειναι η ερμη η συνταγούλα που έψαχνα...Ευχαριστώ...Κερνάω!!!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Link to comment
Share on other sites

aggeloudia περιμένουμε εντυπώσεις ... και εγω εχω σκοπό να τα φιάξω ο απόγευμα :D

 

όταν τα βγάλεις απο το φούρνο θα είναι πολύ μαλακά κ ίσως απλώσουν κατα το ψήσιμο , μην τρομάξεις ... αφησετα να κρυώσουν ελάχιστά στο ταψί ή μετέφερε τα με μια σπάτουλα σε πιατέλα ή ακόμα καλύτερα σε σχάρα να κρυώσουν :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω τα εκανα!!Και μαλιστα τωρα που μιλαμε τα τρωω!!!!Η αληθεια ειναι οτι εκανα τις εξης αλλαγες!Δεν εβαλα μπεικιν ή σοδα αλλα φαριναπ με αρωμα βανιλια οποτε δεν εβαλα και βανιλια :D .Επισης τα 9 λεπτα που λεει μου φανηκαν λιγα ηταν λιγο ασπρουλιαρικα και τα αφησα λιγο παραπανω...Βεβαια το δευτερο ταψι το αφησα λιγακι ακομα παραπανω γιατι εκανα και δουλειες παραλληλα οποτε και παραψηθηκαν!!Απλα γιναν πολυ ταγανα!!Τελος απλωνουν πολυυυυ τελικα οποτε θελει μικρουλικι ποσοτητα στο κουταλι γιατι αλλιως γινονται πολυθ μεγαλα!!Η γευση πολυ ωραια απλα δεν ξετρελλαθηκε η μικρη οποτε προβληματιστηκα!!Παντως γρηγορα, ευκολα και νοστιμα! :D:D

Link to comment
Share on other sites

Τσουρέκι με λευκή σοκολάτα αρωματισμένη με λεμόνι

 

Οι ζύμες είναι η αδυναμία μου. Αυτό το τσουρέκι είναι ιδανικό για να συνοδέψει τσάι...

 

tsoyrekilemoni.jpg

 

Υλικά:

500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

2 φακελάκια μαγιά

1/2 κούπα ζάχαρη

1 βανίλια και 1/2 κουτ.γλυκού ξύσμα λεμονιού

1 πρέζα αλάτι

75γρ βούτυρο

1/2 κούπα γάλα

2 αυγά θερμοκρασία δωματίου

Για την επικάλυψη:

250γρ λευκή σοκολάτα

1/3 κούπας κρέμα γάλακτος

1κουτ.σούπας βούτυρο

1 κουτ.γλυκού ξύσμα λεμονιού

 

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το γάλα με το βούτυρο για να λειώσει - να μην κάψει – αν κάψει αφήνουμε να γίνει χλιαρό. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά με το γάντζο του μίξερ, να γίνουν μια μάζα που ξεκολλάει από τα τοιχώματα του κάδου. Πρέπει να είναι ζύμη όχι πολύ σφικτή, που να κολλάει σχεδόν στα χέρια. Αφήνουμε σκεπασμένη σε ζεστό μέρος να διπλασιαστεί σε όγκο.

Ξαναζυμώνουμε, βουτυρώνουμε τον πάγκο και τα χέρια και πλάθουμε ένα μπαστούνι που το τυλίγουμε σε σαλιγκάρι και το βάζουμε στο καλυμένο με χαρτί ψησίματος ταψί. Αφήνουμε να ξαναφουσκώσει μέχρι να διπλασιαστεί σε όγκο, το βάζουμε στην κάτω θέση του φούρνου και ανάβουμε στους 180, αντιστάσεις πάνω κάτω. Ψήνουμε για 35ʼ-40ʼ από την στιγμή που ανάβουμε το φούρνο.

Αφήνουμε να κρυώσει και ετοιμάζουμε την επικάλυψη.

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε μπαιν μαρί μαζί με το βούτυρο και το ξύσμα. Μόλις κάψει και λειώσει το βούτυρο, ρίχνουμε τη σοκολάτα και ανακατεύουμε να λειώσει και να γίνει ομοιογενές το μείγμα. Καλύπτουμε το τσουρέκι.

 

Αναλυτικές οδηγείες και tips σίγουρης επιτυχίας για ζύμες με μαγιά εδώ:

http://mam-a.blogspot.com/2009/03/blog-post.html

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Link to comment
Share on other sites

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΙΝΗ -------

 

Ξερετε , τη γνωστη εκ Γερμανιας .....

Τη διαβαζα και στο hungryforhungry . Mε εχει τσακισει .Βαζει τις κολασμενες συνtaγες της και βρε παιδι μου δεν υπαρχει κατι που θα πειs :A! δεν εγινε καλο , ας μην το φαμε ''. Με εχει γονατισει σας , λεω.

Επισης , αν χασω την πεθερουλα μου απο αποπληξια , θα φταιει και παλι !!

Ερχεται η καημενουλα , την κερνω αυτα που κανω , δοκιμαζει και κοιτω την εκφραση της . Ωπα , λεω !! Να το εγκεφαλικο , ερχεται .Μολις συνερχεται , ακουω μια φωνη ξεψυχισμενη σαν απο το πηγαδι :''Πολυ ωραιο .Απο που το πηρες ????? Α, μπα , εσυ το εφτιαξες ?????.

Και καπακι πριν προλαβω να χαρω το θριαμβο'' Εχεις και συνταγη ???

να τη δω ???????????? :cool:

 

Αυτα μανταμ τα δραματα περνω για χαρη σας .

 

Και εδω κλεινω την καταγγελια μου !!!!!!!!!

Αλλη φορα θα σας πω τι πηγε να παθει με τα τσουρεκακια το Πασχα.

 

Θέλω να επιβεβαιώσω και γώ την παραπάνω καταγγελία!

Η εν λόγω κυρία έχει καταστρέψει πολύ κόσμο με τις συνταγές της για γλυκά και άλλα καταστροφικά! :lol::lol:

 

Πού είσαι Λαμπρινή;;; Χαίρομαι που σε βρίσκω και εδώ!!

Link to comment
Share on other sites

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΙΝΗ -------

 

Ξερετε , τη γνωστη εκ Γερμανιας .....

Τη διαβαζα και στο hungryforhungry . Mε εχει τσακισει .Βαζει τις κολασμενες συνtaγες της και βρε παιδι μου δεν υπαρχει κατι που θα πειs :A! δεν εγινε καλο , ας μην το φαμε ''. Με εχει γονατισει σας , λεω.

Επισης , αν χασω την πεθερουλα μου απο αποπληξια , θα φταιει και παλι !!

Ερχεται η καημενουλα , την κερνω αυτα που κανω , δοκιμαζει και κοιτω την εκφραση της . Ωπα , λεω !! Να το εγκεφαλικο , ερχεται .Μολις συνερχεται , ακουω μια φωνη ξεψυχισμενη σαν απο το πηγαδι :''Πολυ ωραιο .Απο που το πηρες ????? Α, μπα , εσυ το εφτιαξες ?????.

Και καπακι πριν προλαβω να χαρω το θριαμβο'' Εχεις και συνταγη ???

να τη δω ???????????? :cool:

 

Αυτα μανταμ τα δραματα περνω για χαρη σας .

 

Και εδω κλεινω την καταγγελια μου !!!!!!!!!

Αλλη φορα θα σας πω τι πηγε να παθει με τα τσουρεκακια το Πασχα.

 

Θέλω να επιβεβαιώσω και γώ την παραπάνω καταγγελία!

Η εν λόγω κυρία έχει καταστρέψει πολύ κόσμο με τις συνταγές της για γλυκά και άλλα καταστροφικά! :lol::lol:

 

Πού είσαι Λαμπρινή;;; Χαίρομαι που σε βρίσκω και εδώ!!

 

Μηπως να φωναξουμε το φυστικακι να κανει μια βολτα απο εδω?

W7hT.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κορίτσια τέλειες οι συνταγές που γράφετε. Μπράβο σας.

Θα βάλω κι εγώ μια πολύ ωραία εύκολη κι ελαφριά.

Κεϊκ Καρότου με γλάσο σοκολάτας

1 ποτήρι σπορέλαιο ή ελαιόλαδο (γίνετε με λίγο πιο έντονη γεύση λαδιού)

1 1/2 ποτήρι ζάχαρη

2 ποτήρια καρότο τριμένο

1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι ή πορτοκαλάδα

1 φαρίνα απ

1 φακελάκι μπεικιν

1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής (βανίλια ή σοκολάτα)

2 κουβερτούρες για γλάσο (εγώ προσθέτω και γάλα και λίγο βούτυρο για να είναι πιο παχύρευστο το γλάσο)

 

Χτυπάμε στο μίξερ τα 4 πρώτα υλικά μετά ρίχνουμε την φαρίνα απ και το μπεϊκιν. Αδείαζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένη κι αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε για περίπου 40' στους 180 C.

Το αφήνουμε να κρυώσει και με ένα μαχαίρι το κόβουμε στην μέση και στρώνουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής που στο μεταξύ έχουμε ετοιμάσει σύμφωνα με τις οδηγίες. Ξαναβάζουμε προσεκτικά το μισό κεϊκ από πάνω και ρίχνουμε το γλάσο. (Εγω το έχω κάνει και χωρίς γλάσο και είναι πολύ ωραίο αλλά με το γλάσο είναι σούπερ, και το έχω κάνει και σκέτο χωρίς κρέμα και χωρίς γλάσο επίσης καλό και ελαφρύ)

 

Καλή επιτυχία!!!!!

Υ.Γ. Γίνεται λίγο υγρό δηλαδή φαίνεται σαν να έχετε ρίξει και σιρόπι.

Link to comment
Share on other sites

κορίτσια καλημέρα!!!

 

επειδή σκέφτωμε να φτειάξω και μπισκότα για την βάπτισή του γιού μου.

ποιά είναι τα ποιό νόστιμά και δοκιμασμένα απο αυτα εδώ???

γιατί έχει πολλά,και να μην δοκιμάζω συνέχεια συνταγές.

βοηθήστε με !!!

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png
Link to comment
Share on other sites

Αυτό το κέικ παραμένει υγρό στο εσωτερικό του, αλλά δεν αδειάζει η σοκολάτα όταν κόβεται. Στο τέλος του ψησίματος, μην κάνετε τη δοκιμή με το μαχαίρι για να δείτε αν ψήθηκε γιατί δεν πιάνει.

 

brownie005.jpg

 

Υλικά:

250γρ σοκολάτα κουβερτούρα

250γρ βούτυρο ή μαργαρίνη

4 αυγά

1 κούπα ζάχαρη ( η κούπα που χρησιμοποιώ, είναι μια μεγάλη κούπα του καφέ. Μέτρησα ότι χωράει 300ml.)

1 κούπα αλεύρι

4 κουτ.σούπας κακάο

1 κούπα καρύδι ή φουντούκι τριμμένο

1 βανίλια

1/2 κουτ.γλυκού μπέικιν

 

αχνη για το πασπάλισμα

 

Λυώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπαιν μαρί, ανακατεύουμε να γίνει μείγμα ομοιόμορφο, και την αφήνουμε στην άκρη να πέσει λίγο η θερμοκρασία πριν τη ρίξουμε στα αυγά.

Σε άλλο μπωλ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και να γίνουν παχύρευστα - περίπου 5' λεπτά. Προσθέτουμε τη λυωμένη σοκολάτα, και μετά το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και τη βανίλια. Καλό είναι το αλεύρι και το κακάο να κοσκινιστούν με ένα μεγάλο σουρωτήρι. Τελευταίο ρίχνουμε τον ξηρό καρπό.

Βάζουμε σε φόρμα βουτυρωμένη και ζαχαρωμένη. Η ποσότητα αυτή φτάνει για μια μακρόστενη φόρμα ( η δική μου είναι σε cm 30 Χ 11 Χ 7ύψος ).

Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180 βαθμούς, αντιστάσεις πάνω κάτω, στην κάτω θέση του φούρνου, 45' λεπτά.

Αφήνουμε να κρυώσει πρίν ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Η συνταγή είναι από το blog http://www.mam-a.blogspot.com

Link to comment
Share on other sites

αρχοντια φαινεται πολυ λαχταριστο.αλευρι βαζεις φαριναπ ή κανονικο αλευρι?γιατι το μισο κουταλακι μπεικιν μου φαινεται λιγο.(ε ειμαι και λιγο ασχετη)

z1QBp3.png UKB8p3.png

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Απλό αλεύρι.

Πράγματι το μισό κουτ. μπέικιν είναι λίγο για κανονικό κέικ, αλλά αυτό το κείκ δεν φουσκώνει, κι αν φουσκώσει, πέφτει μόλις το βγάλεις γιατί είναι υγρό μέσα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Μελόπιτα

 

Υλικά

1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο φρέσκο

1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

1/2 φλιτζάνι μέλι

4 κουταλιές σούπας χυμό πορτοκαλιού

2 αβγά

2 φλιτζ. κόκκινη φαρίνα

1 κουταλάκι κοφτό κανέλα

αμύγδαλα

 

Εκτέλεση

Βάζουμε σε κατσαρόλα το βούτυρο, τη ζάχαρη, το μέλι και το χυμό πορτοκαλιού.Ζεσταίνουμε το μίγμα για να λιώσει το βούτυρο και το αφήνουμε χλιαρό. Χτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε το παραπάνω μίγμα, τη φαρίνα κι τη κανέλα, ενώ ανακατεύουμε ελαφριά. Το βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι 22x32εκ περίπου.Πασπαλίζουμε με ασπρισμένα και κομμένα αμύγδαλα. Ψήνουμε την μελόπιτα σε μέτριο φούρνο (160-180 βαθμοί κελσίου) μισή ώρα περίπου.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο το κεικ ειναι ρευστο στο κεντρο χυνεται η σοκολατα αν ψηθει 15 λεπτά και αν ψηθεί 30-35 λεπτα γινεται ενα ωραιότατο υγρό κεικ . Καλυπτει και τις δυο :D

 

6 αυγά

3/4 πακετου βιτάμ ή βουτυρο

300 γρμ κουβερτούρα

1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 φλιτζανια αλεύρι (ή αυτο που φουσκωνει μόνο του τοτε παραλειπουμε το μπεικιν)

1 κουταλάκι μπεικιν

1 σφηνάκι κονιάκ

 

Λιωνουμε το βιταμ με την κουβερτούρα . Χωριζουμε τα αυγα και χτυπαμε τα ασπράδια σε μαρέγκα . Τα αφηνουμε στην ακρη και συνεχίζουμε . Χτυπάμε τα αυγα με την ζάχαρη και προσθέτουμε το μειγμα του βιταμ-κουβερτούρα . Προσθετουμε το κονιάκ και το αλεύρι . Τέλος την μαρέγκα απαλα να μην ξεφουσκωσει την αναμυγνιουμε στο μειγμα .

Βουτυρώνουμε -βαζουμε κακαο σε μακροστενη φορμα ή στρογγυλη η σε μαφινοθήκες και ψήνουμε για 15 λεπτά μαξιμουν στους 220 βαθμούς .

Διαλεχτε το καταλληλο σκευος γιατι η σοκολάτα θα τρεχει :D

 

Λοιπον αυτο εκανα χθες σε μαφινοταψακι και

εβαλα τα μαφινοχαρτακια .

 

1. Το εψησα 15 στους 220 και τα ακρινα μαφινς

προς το βαθος του φουρνο εγιναν ----

μελαχρινακι με ποτισες φαρμακι !!! :lol::lol:

 

2.Εγιναν πολυ στεγνα μεσα . Οχι σοκολατα δεν

ετρεχε , αλλα χρειαστηκα και νερο να τα βοηθησω

να πανε κατω !!!!

 

Βεβαια , δεν εβαλα κονιακ . Το τρωνε μικρα . Με τι

θα μπορουσα να ακτικαταστησω το υγρο ???

και ειχα μονο 270 γρμ κουβερτουρα !!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Link to comment
Share on other sites

Μάρω μου !!!! :oops: Οχι λε γμτ !!!!

Ειναι γραμμένο λαθος καλη μου , στο μαφινοταψάκι θελει την μισή ωρα δηλ το πολυ 7-8 λεπτάκια !!! Μολις κανουν κρουστα τα βγάζουμε . Τοση ωρα (15 λεπτα) θελουν τα κανονικα μαφινακια :( Δεν το διευκρινησα και σε παιδεψα :(

 

Χιλια συγνώμη δεν μπορω να κανω και εντιτ τωρα μην την πατησει καποιος αλλος ...

 

Με συγχωρεις ?????????????????

 

 

(πεθανα στο γελιο με το μελαχροινάκι !!)

VgL7.jpgIgLdp2.png
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ Λαμπρινακι μου !!!

 

Τι να σε συγχωρησω καλη μου ?????

Προικα πρεπει να σου δωκω για τη

φραουλιτσα σου :lol::lol::lol:

Πληρωνεται το γελιο που ριχνω οταν

φτιαχνω τις συνταγες σου και τις

δοκιμαζει το πεθεριον ???????

 

Γελασες ε ???? και εγω μολις τα ειδα !!!!

Αποψε κανω αλλα !!!!!

 

Παρεπιπτοντως , τι γλυκουλι

που εγινε το κοριτσακι σας :D:D

Φιλια να της δωσεις !!!

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...