Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΖΑXΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ - Κουλουράκια - Μπιστοκάκια-Κέικ


Afroditi D

Recommended Posts

Λοιπόν! Εφτιαξα το υγρό κέικ λεμονιού, με μια μικρή παραλλαγή: δεν το έκανα υγρό κέικ λεμονιού, αλλά υγρό κέικ πορτοκαλιού! Νοστιμότατο έγινε, το γλάσσο δεν μου πέτυχε όμως και πώς θα το φάμε τώρα..!! :roll::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 205
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AfrodityD ευχαριστώ πολύ για τις αναλογίες!

Τελικά το έφτιαξα πριν προλάβω να τις δω εδώ,τις βρήκε ο άντρας μου στο internet.

Κρέμα γάλακτος έβαλα ολόκληρο κουτί (350γρ)!!

 

Έγινε το εξής περίεργο:ψήθηκε από πάνω και όχι τόσο από κάτω.

Το αναποδογύρισα και το ξαναέψησα.

Καλό έγινε αλλά δεν ενθουσιαστήκαμε γιατί ήταν κάτι ανάμεσα σε κεικ και ραβανι..:lol:

άραγε γίνεται το ίδο και με σοκολάτα?Και να είναι υγρό μέσα?

Link to comment
Share on other sites

Κορίτσια τί θα γίνει με τις επισκέψεις; Έρχονται συνέχεια για το μωρό και το ψυγείο γεμάτο στις θερμίδες.....

 

Λοιπόν φτιάξτε τώρα ένα ρευστό κέικ σοκολάτας και δίαιτα από αύριο...

 

Υλικά:

1 1/2 κούπα αλεύρι (απλό)

1 1/2 κούπα ζάχαρη

2 1/2 κουβερτούρες (τις κλασικές πλάκες κουβερτούρας)

1 βιτάμ (θερμοκρασία δωματίου)

3 βανίλιες

6 ή 7 αβγά

 

Εκτέλεση:

1) αβγά + ζάχαρη

2) βιτάμ (χτυπάμε καλά)

3) αλεύρι + βανίλιες

4) κουβερτούρα (αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί

 

βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα

 

Ψήνουμε 15 μόνο λεπτά στους 300 βαθμούς (προθερμασμένο φούρνο)

 

Αφού κρυώσει το βάζουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο. Μετά μπορούμε να το έχουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

Είναι πεντανόστιμο, από έξω ψημένο σαν το κανονικό κέικ και από μέσα μμμμμμμμμμμμ! απολαυστική σοκολάτα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Αυτο το κεικ ειναι ρευστο στο κεντρο χυνεται η σοκολατα αν ψηθει 15 λεπτά και αν ψηθεί 30-35 λεπτα γινεται ενα ωραιότατο υγρό κεικ . Καλυπτει και τις δυο :D

 

6 αυγά

3/4 πακετου βιτάμ ή βουτυρο

300 γρμ κουβερτούρα

1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

2 φλιτζανια αλεύρι (ή αυτο που φουσκωνει μόνο του τοτε παραλειπουμε το μπεικιν)

1 κουταλάκι μπεικιν

1 σφηνάκι κονιάκ

 

Λιωνουμε το βιταμ με την κουβερτούρα . Χωριζουμε τα αυγα και χτυπαμε τα ασπράδια σε μαρέγκα . Τα αφηνουμε στην ακρη και συνεχίζουμε . Χτυπάμε τα αυγα με την ζάχαρη και προσθέτουμε το μειγμα του βιταμ-κουβερτούρα . Προσθετουμε το κονιάκ και το αλεύρι . Τέλος την μαρέγκα απαλα να μην ξεφουσκωσει την αναμυγνιουμε στο μειγμα .

Βουτυρώνουμε -βαζουμε κακαο σε μακροστενη φορμα ή στρογγυλη η σε μαφινοθήκες και ψήνουμε για 15 λεπτά μαξιμουν στους 220 βαθμούς .

Διαλεχτε το καταλληλο σκευος γιατι η σοκολάτα θα τρεχει :D

VgL7.jpgIgLdp2.png
Link to comment
Share on other sites

2 φλιτζανια αλεύρι (ή αυτο που φουσκωνει μόνο του τοτε παραλειπουμε το μπεικιν)

1 κουταλάκι μπεικιν

 

αυτό για μένα το 'γραψες ε???? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Λαμπρινή και Ανθούλα!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Link to comment
Share on other sites

:lol::lol: Ανθούλα μαζί γραφαμε :D Ολες οι συναγές παρομοιες ειναι και το αποτελεσμα ....κολασιμα νοστιμο !!!

 

Μαράκι για σενα ..που μου μπερδευεσαι ... αλλα και για το αλλο το ξενιτεμένο που δεν βρισκει αλευρι να φουσκωνει μονο του :D

VgL7.jpgIgLdp2.png
Link to comment
Share on other sites

Ειδικά αν το συνοδεύσεις με ένα φλυτζάνι ζεστό καφέ... όλα τα λεφτά...

όπως είναι ζεστό το στόμα από τον καφέ σε συνδυασμό με την λιωμένη σοκολάτα του κέικ... όπως το λες Λαμπρινή, κολάσιμα νόστιμο!!!

 

Appetit_7.gif

Link to comment
Share on other sites

Λαμπρινή & Ανθούλα

τα σάλια μου τρέχουν!!!

Αλλά να ρωτήσω: Όταν λέμε κούπα τι εννοούμε;

Υποθέτω ότι όταν λέμε φλιτζάνι εννοούμε του τσαγιού!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Σουφλέ σοκολάτας

 

250 γραμ. κουβερτούρα

150 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

100 γραμ. βούτυρο

5 αυγά

250 γραμ. ζάχαρη

Λίγο κονιάκ

 

Λιώνουμε την κουβερτούρα, σε μπεν μαρί.

Μέσα στην κουβερτούρα, ρίχνουμε και το βούτυρο.

 

Χτυπάμε καλά τα αυγά με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το αλεύρι.

Τα ανακατεύουμε πολύ καλά για να μη μας σβολιάσει. Ρίχνουμε την λιωμένη σοκολάτα και το κονιάκ.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί να ενσωματώθούν καλά.

 

Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε την φόρμα,ρίχνουμε το μείγμα χωρίς να το ξεχυλίσουμε μέχρι πάνω.

Να φτάνει το υλικό λίγο πάνω από τη μέση της φόρμας.

 

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, για 10 λεπτά περίπου, στους 180 βαθμούς Κελσίου.

 

Αντί για κουβερτούρα μπορείτε να βάλετε 3-4 κουταλιές κακάο. Γίνεται εξίσου νόστιμο και απολαυστικό!!!

 

Καλή επιτυχία !!!

698927w3uri2g9kq.gif + 698925jp6q6xl5uz.gif
Link to comment
Share on other sites

Υποθέτω ότι όταν λέμε φλιτζάνι εννοούμε του τσαγιού!!

 

Ναι σωστά εγώ τα μετράω με του τσαγιού όταν λέμε φλυτζάνι.

Άντε να τα φτιάξετε και να μας πείτε εντυπώσεις.

Καλή επιτυχία.

Link to comment
Share on other sites

ΥΓΡΟ ΚΕΙΚ BY Aglaia!!! :D

 

βρήκα μία συνταγή που γίνεται καταπληκτική στα ατομικά κι έχει το πλεονέκτημα ότι δε χρειάζεται να χτυπήσεις τα ασπράδια σε μαρέγκα, χτυπάς όλα τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη (άρα δε βγάζεις μίξερ...).

 

Για 9 μέτρια ατομικά

 

300g σοκολάτα 70% τουλάχιστον συστατικά κακάο

6 αυγά σε θερμοκρασία χώρου

100g ζάχαρη

70g αλεύρι κοινό για όλες τις χρήσεις (όχι αυτό που φουσκώνει)

100g βούτυρο

 

 

 

Βουτυρώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγη ζάχαρη τις φορμίτσες

 

Ανάβουμε το φούρνο στους 240ο Κελσίου

 

Λιώνουμε σε μπαιν μαρί τη σοκολάτα με το βούτυρο

 

Μέσα σε μια σαλατιέρα χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν

 

Εν τω μεταξύ η σοκολάτα έχει λιώσει, ανακατεύουμε καλά και περιμένουμε να πέσει λίγο η θερμοκρασία (να είναι χλιαρή). Ενσωματώνουμε στο μίγμα των αυγών.

 

Προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας απαλά (το κοσκινίζω στο στραγγιστήρι του τσαγιού).

 

Γεμίζουμε τα φορμάκια (έχω τη φόρμα με τα μικρά ατομικά) το μίγμα είναι για 9.

 

Ψήνουμε για 6 λεπτά και 30 δεύτερα ή μόλις πιάσει κρούστα. (Δεν χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία).

 

Γίνεται άψογο!!! Παχύρεστο όσο είναι ζεστό, δεν τρέχει αλλά είναι πολύ μαλακό όταν κρυώσει.Το δοκίμασα με σοκολάτα fin carre 74% από το Lidl

με Swiss 78% από το Βασιλόπουλο

και με ΙΟΝ 58%.

Στην τελευταία εκδοχή δεν έγινε καλό, η υφή όλου του μίγματος ήταν πιο νερουλή, δεν έπιασε καλή κρούστα, ενώ το έψησα λίγο παραπάνω και ήταν πιο στερεό τριγύρω το ρευστό μέσα ήταν πολύ ρευστό αλλά λίγο, επίσης ήταν λίγο παραπάνω γλυκερό από ότι έπρεπε.

H εκδοχή της Swiss μου άρεσε περισσότερο αν και είναι καταλληλότερη για τους λάτρεις της πολύ σοκολάτας! Πάντως με τις πολύ πικρές σοκολάτες η κρούστα είναι πιο λεπτή και το ρευστό περισσότερο.

9a7bp2.pngIm47p2.png
Link to comment
Share on other sites

Θα ήθελα μία δοκιμασμένη συνταγή για ταχινόπιτα !!!

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 εβδομάδες μετά...
cookies :

 

υλικά :225γρ αλεύρι

1κιτλ.γλυκού μπέικιν

1 πρέζα αλάτι

150γρ μαργαρίνη

100γρ μαύρη ζάχαρη

50γρ σοκολατένιες σταγόνες (εγώ βάζω όλο το φακελάκι που έχεο 100γρ :wink: )

1 αυγό

 

εκτέλεση :

χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη.

ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν και προσθέτω αλάτι.

πρσθέτω στο μείγμα με τη μαργαρίνη το αυγό και μετά ρίχνω λίγο λίγο το αλεύρι.

αφήνουμε τη ζύμη να σταθεί λίγο στο ψυγείο.

ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας και βάζουμε σε ένα ταψί τα μπισκότα παίρνοντας μικρές δόσεις από ένα κουταλάκι του γλυκού.

ψήνουμε στον αέρα στους 160 για 15 λεπτά.

 

κάντε τη συνταγή και θα με θυμηθείτε!!!!!!τα παιδιά θα τα λατρέψουν! θα είστε η μαμά που φτιάχνει τα καλύτερα cookies στον κόσμο! :wink:

 

Ο γιος μου τίμησε τα cookies αλλά δεν μπορεί να μιλήσει. Δεν είμαι ακόμα η μαμά που φτιάχνει τα καλύτερα cookies, αλλά είμαι η φίλη-κουνιάδα-συνυφάδα που τα φτιάχνει.

Να πω ότι η ιδέα της μαύρης ζάχαρης είναι καταπληκτική. Δίνει μία αίσθηση μελιού στα cookies και πιστεύω είναι πολύ πιο υγιεινή.

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Link to comment
Share on other sites

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΦΡΑΤΑ

ΥΛΙΚΑΓια 30-40 κομμάτια:

300 γρ. αλεύρι για όλες της χρήσης

300 γρ. βούτυρο

100 γρ. φουντούκια

100γρ καρύδια

200 γρ. σοκολάτα τριμμένη ή τρούφα

1 βανίλια

200 γρ. ζάχαρη

1 αυγό

20 γρ. μπέικιν

10 γρ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο πρώτα πολύ καλά και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί.

Πλάθουμε τα μπισκότα μας και ψήνουμε στους 170 C για 20 λεπτά.

Αυτή είναι συνταγή των Κλασικών "cookies"

 

Βαθμός δυσκολίας : 0

Χρονος ετοιμασίας 30'

Καλή επιτυχία

 

Αφροδίτη μου,

θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τη συνταγή σου, αλλά να τη δοκιμάσει και ο γιος μου.

Έχω λίγες απορίες!!!

1. Μπορώ τα φουντούκια και τα καρύδια να τα αλέσω τελείως; Ή να μην τα βάλω και τα δύο είδη;

2. Μπορώ να βάλω μαύρη ζάχαρη ή μισή μισή;

3. Όταν λες βούτυρο εννοείς το φρέσκο το σκληρό ή το βιτάμ;

 

Ευχαριστώ πολύ!!!

Μαρίνα

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Link to comment
Share on other sites

Μαρίνα καλημέρα , μπορείς τους ξηρούς καρπούς να τους παραλείψεις αν θελεις , δεν το έχω δοκιμάσει με αλεσμένα τελείως , αλλά πιστεύω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα , ισως να φτιάξεις την μιση δόση με αλεσμένα και την υπόλοιπη κανονικά.

Ζάχαρη μαύρη βάλε ναι ,πολυ καλή ιδέα σου και σίγουρα πολυ πιο υγειινή η συνταγή . :)

Οσο για το βούτηρο εννοώ βιτάμ , μπορείς αν θελεις να βάλεις το "τύπου κερκύρας" το άρωμα του ειναι εξερετικό! (ειναι λιγο πιο τσιμπιμένη η τιμή του , αλλά αξίζει τον κόπο πιστεύω)

 

Καλή επιτυχία ! περιμένουμε νέα ! :)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Link to comment
Share on other sites

Κέικ με αχλάδια

 

Υλικά

2 κουτ.σούπας βούτυρο

60 γραμ. αμύγδαλα τριμμένα

3 αυγά

125ml γάλα

400 γραμ. ζάχαρη

250 γραμ. αλεύρι για ολες τις χρήσεις

2 κουτ.γλυκου μπέικιν πάουντερ

3-5 αχλάδια βουτύρου, χωρίς τα κουκούτσια, κομένα κατά μήκος σε φέτος

άχνη ζάχαρη

 

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρον στους 180 βαθμούς. Βουτυρώνετε μια στρογγυλή φόρμα 20 εκ. με 1 κουτ.σούπας βούτυρο.Πασπαλίζετε τη φόρμα με τα μισά τριμμένα αμύγδαλα, φροντίζοντας να κολλήσουν πάνω της.

Χτυπάτε στο μίξερ τα αυγά, το γάλα, τη ζάχαρη, το αλεύρι και το μπέικιν μέχρι να γίνουν μια παχύρρευστη ζύμη. Προσθέτετε τα αχλάδια, ανακατεύετε ελαφρά και ρίχνετε το μείγμα στη φόρμα.

Πασπαλίζετε την επιφάνεια της ζύμης με τα υπόλοιπα τριμμένα αμύγδαλα και σκορπίζετε το βούτυρο που έμεινε.

Ψήνετε για περίπου 1 1/2 ώρα, βγάζετε το κέικ απο το φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει. Πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη και σερβίρετε!

 

Καλή επιτυχία!

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Link to comment
Share on other sites

ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΦΡΑΤΑ

ΥΛΙΚΑΓια 30-40 κομμάτια:

300 γρ. αλεύρι για όλες της χρήσης

300 γρ. βούτυρο

100 γρ. φουντούκια

100γρ καρύδια

200 γρ. σοκολάτα τριμμένη ή τρούφα

1 βανίλια

200 γρ. ζάχαρη

1 αυγό

20 γρ. μπέικιν

10 γρ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο πρώτα πολύ καλά και μετά όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί.

Πλάθουμε τα μπισκότα μας και ψήνουμε στους 170 C για 20 λεπτά.

Αυτή είναι συνταγή των Κλασικών "cookies"

 

Βαθμός δυσκολίας : 0

Χρονος ετοιμασίας 30'

Καλή επιτυχία

 

Λοιπόν, θα σας πω τις αλλαγές που έκανα κατά λάθος ή εξ' επίτηδες στη συνταγή και πως βγήκε:

1. Έβαλα κατά λάθος παραπάνω ποσότητα ζάχαρη (300 γρ). Έβαλα μισή μαύρη και μισή άσπρη (εν γνώση μου).

2. Έβαλα μόνο φουντούκια (150 γρ) και όχι καρύδια.

Χτύπησα τα υλικά, η γεύση ήταν σαν της μερέντας, αλλά δεν μπορούσαν να πλαθούν σαν μπισκότα. Έτσι, έψησα όλη τη ζύμη μαζί σε λαδόκολλα, ζεστή την έκοψα και όταν κρύωσαν τα έβγαλα.

Έγιναν πολύ ωραία (λίγο παραπάνω γλυκά) σαν μερεντάκια (εννοώ την αντίστοιχη συνταγή).

Αυτό μου θύμισε να σας δώσω μία ακόμα συνταγή... παρακάτω...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Link to comment
Share on other sites

Chocolate Chip Bars

 

Υλικά:

500 γρ. βούτυρο

360 γρ. ζάχαρη

1 βανίλια

1 πρέζα αλάτι

500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

300 γρ. κουβερτούρα κομματάκια

 

Εκτέλεση:

Χτυπάω το βούτυρο + ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτω τη βανίλια και ανακατεύω. Κοσκινίζω το αλεύρι (αυτό δεν το κάνω, η συνταγή το λέει) με το αλάτι και τα προσθέτω στο μίγμα. Τέλος προσθέτω τα κομματάκια κουβερτούρας. Αυτά εγώ τα χτυπάω στο μίξερ για ευκολία.

Απλώνω το μίγμα σε μεγάλο ταψί που έχω προηγουμένως στρώσει με λαδόκολλα. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά ώσπου να ροδίσει.

Κόβω με μαχαίρι όσο είναι ακόμα ζεστό σε κομματάκια. Τα βγάζω από το ταψί αφού κρυώσουν. Εγώ χρησιμοποιώ πλαστικά αστεράκια, καρδούλες κλπ γιατί δεν τα πάω καλά με το ευθύ κόψιμο με το μαχαίρι. Α, την πρώτη φορά χρησιμοποίησα μεταλλικά... το κάψιμο το χέρι μου ακόμα το θυμάται. Και να φανταστείτε τα έκανα για τη γιορτή του γιου μου... δεν μπορούσα να τα παρατήσω στη μέση.

Η εμφάνιση δεν είναι τέλεια, αλλά η γεύση...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Link to comment
Share on other sites

Λαμπρινη εφτιαξα το υγρο κεικ σοκολατας.

Τι πραγμα ειναι αυτο , οπως το περιεγραψες κολασιμο. Μπραβο σου για την συνταγη συγχαρητηρια.

Μια ερωτηση εβαλα φαριναπ 2 κουπες κανονικες και καθολου μπεικιν παουντερ. Δεν το ειδα ομως να φουσκωνει οπως τα αλλα κεικ , ετσι πρεπει η εκανα καμια πατατα? Οπως κ να χει ειναι υπεροχο

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Link to comment
Share on other sites

αχ τι μου το θύμισες αυτό και προσπαθώ να κανω δίαιτα!!

 

κι εγώ όταν το έβαλα δεν φούσκωσε όπως τα άλλα κεικ και ειδικά από την κάτω μεριά ήταν σαν άψητο κι ετσι το έβαλα λίγο παραπάνω στην κάτω αντίσταση.(δεν έχει αέρα ο φούρνος)

δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος πάντως το κεικ 1 νύχτα άντεξε στο σπίτι μας!

 

την επόμενη φορά θα κάνω και τη συνταγή της anthulas να δω αν υπάρχουν διαφορές.

Link to comment
Share on other sites

Λαμπρινη εφτιαξα το υγρο κεικ σοκολατας.

Τι πραγμα ειναι αυτο , οπως το περιεγραψες κολασιμο. Μπραβο σου για την συνταγη συγχαρητηρια.

Μια ερωτηση εβαλα φαριναπ 2 κουπες κανονικες και καθολου μπεικιν παουντερ. Δεν το ειδα ομως να φουσκωνει οπως τα αλλα κεικ , ετσι πρεπει η εκανα καμια πατατα? Οπως κ να χει ειναι υπεροχο

 

Ετσι ειναι δεν φουσκώνει πολυ . Ειναι κολαση το σκασμένο .... Χαιρομαι που σου άρεσε :D:D

 

Εγω παντως το χω ψήσει και πανω κατω αντιστασεις και σε αέρα και μου χει γινει ολες τις φορές πολυ καλο .

VgL7.jpgIgLdp2.png
Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...