Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Επίμονες μυκητιάσεις

Recommended Posts

margi μου, κι εγώ παθούσα είμαι εδώ και χρόνια. Πάνε κι έρχονται. Την τελευταία φορά που έπαθα ήταν το χειμώνα και ήμουν σε απελπιστική κατάσταση. Δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω.

Τέλος πάντων, πήρα μια θεραπεία για 5 μήνες και πήγα καλύτερα.

Αλλά τώρα το καλοκαίρι υποτροπίασα κανά δυο φορές, όμως δεν έκανα απολύτως τίποτε, το άφησα και πέρασε μόνο του.

Μη φοβάσαι, δεν πειράζει που έκανες κολπικές πλύσεις, μακάρι να είσαι έγκυος και δεν θα έχεις πρόβλημα. Ακόμη και οι έγκυες κάνουν θεραπεία, όχι με χάπια από το στόμα αλλά με κολπικές αλοιφές.

Εύχομαι να είσαι έγκυος και να μας πεις σύντομα τα ευχάριστα.

Όσο για τους μύκητες, δεν ξέρω τι να πω, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Εγώ προσπαθώ να σκουπίζω την περιοχή πάρα πολύ καλά μετά το μπάνιο. Παλιά στέγνωνα την περιοχή με σεσουάρ, τώρα το έχω αφήσει κι αυτό, απλώς έχω μια πετσετούλα χωριστή μόνο γι' αυτή την περιοχή και σκουπίζομαι πολύ καλά.

Όσον αφορά τα χάπια και τις αλοιφές, άσε, έχω δοκιμάσει τα πάντα.

Το χειρότερο είναι ότι έχω φοβερή ευαισθησία πλέον και τις υποτροπές τις παθαίνω μετά την επαφή με τον σύζυγο. Έχω φτάσει σε σημείο να μην θέλω να έχω επαφή, γιατί φοβάμαι ότι με την τριβή θα πάθω πάλι τα ίδια. Και προσπαθούμε κι εμείς για παιδί. Πώς να κάνεις παιδί με τους μύκητες παρέα?:-D:grin::-D:grin:

5f27b8bd0c.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 185
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ, Ιόλη μου, τα ίδια ακριβώς παθαίνω κι εγώ. Συνέχεια ταλαιπωρούμαι. Μάλιστα σε τέτοιο σημείο τις τελευταίες βδομάδες που πλέον δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο αν θα απαλλαγώ ποτέ. Αυτή τη φορά τα είδα όλα! Γυρίζω από τη δουλειά στο σπίτι, βάζω ένα μποξεράκι και κάθομαι όλη μέρα με τα πόδια ανοιχτά. Πού όρεξη για ότιδήποτε άλλο! Για επαφή δεν το συζητώ. Στις γόνιμες μέρες δεν ήμουν τόσο χάλια και κάναμε τις προσπαθειούλες μας. Την 21 μέρα του κύκλου που μας ήρθε αυθόρμητα κι εγώ ο βλάξ νόμισα πως ήμουν καθαρή, μόλις τελειώσαμε είδα το "αυτο" του άντρα μου όλο άσπρα!!!Αισθάνθηκα πολύ άσχημα. Τώρα θα μου πεις γιατί δεν πάω στο γιατρό αφού σοβάρεψε τόσο η κατάσταση. Αφενός είμαι διορισμένη σε ένα μικρό χωριό που δεν διαθέτει χωριό και ο κοντινότερος είναι αρκετά μακριά και αφετέρου - να σου πω την αλήθεια- δεν θέλω, γιατί καθε φορά μου δίνουν θεραπεία, μού περνάει για λίγο και φτου από την αρχή. Είπα να δώσω μια ευκαιρία στο σώμα μου να τους αντιμετωπίσει, αλλά δεν την παλεύω άλλο.

Να σε ρωτήσω, εντάξει το καταλαβαίνω πως όταν δεν υπάρχουν ενοχλήσεις, οι κολπικές πλύσεις καλό είναι να είναι περιορισμένες, για την προστασία του κόλπου. Οταν όμως γεμίζεις με "άσπρα" ποιος ο λόγος να μην κάνεις πλύσεις για να "καθαριστεις";;Γιατί η γιατρός μου ήταν κατηγορηματική να μην κάνω πλύση παρά μία φορά την εβδομάδα. Και πώς θα αντέξω κυρά μου μέχρι να με δεις;;

Ιόλη μου, ανυπομονώ να μέινω έγκυος, να ξαναρχλισω επαφές με προφυλακτικό, γιατί κι εγώ μετά την επαφή, άστα...

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Αλήθεια, τι να κάνω το καημένο το σπέρμα, όταν έχει να ανιμετωπίσει τους παλιομύκητες; Εγώ νομίζω θα το σκοτώνουν!!!

χρονια εκανα θεραπεια με γυναικολογους και τιποτα μια φορα πηγα για κρυομα στον παθολογο και επειδη μου ειπε για αντιβιωση του ειπα το προβλημα μου.μου εδωσε κατι χαπια για 15 μερες και δεν ξαναεπαθα ποτε εδω και 4 χρονια .σωθηκα .για την ακριβεια μου ειπε πετα οτι σου εχουν δωσει και παρε αυτα.

Διαφημίσεις

Γειἀ σας κορίτσια...

Λοιπόν, είμαι 21 και από τα 16 μου, συγκεκριμένα κανα χρόνο πριν την 1η σεξουαλική επαφή έπαθα μυκητίαση. Τα τελευταία 5 χρόνια λοιπόν, άλλαξα 4 γιατρούς...το πρόβλημα παραμένει. 2005-2007 η πρὠτη μου ολοκληρωμένη σχέση...η γιατρός είπε ότι τα υγρά μας, δεν είχαν χημεία γτ όταν χωρίσαμε ωρήκα την υγειά μου έκανα κ μια θεραπεία 6μηνη , άλλαξα και 1-2 συντρόφους και εμφανίστηκαν μετα απο 2,5 χρόνια πάλι το Σεπτ. του 2009 ποδαρικό με τον καινούργιο μου σύντροφο!καλό;;;

Τώρα είμαστε μαζί κανά χρόνο και ... μέσα στο χρόνο έπαθα 4-5 φορές...παίρνει κ αυτός θεραπεία κι εγὠ.Την τελευταία βδομάδα έχω πάλι. Παίρνω για 3μέρες,μόνο sporanox και αν δεν περάσει θα παω μετά την περίοδο (σε 15 μέρες δλδ στη γιατρό όπως εκείνη μου είπε).

Στο θέμα μας...επειδή με θεωρώ πια "έμπειρη" στους μύκητες...αποφάσισα κι εγώ να κάνω αυτοσχέδια φυσική θεραπεία!Δηλαδή...

...Γιαούρτι κάθε μέρα, κόβω τα γλυκά(αδυναμία!!!) για 6 μήνες και τη ζάχαρη τελείως, πλύσεις με χαμομιλάκι τις 10 μέρες πριν την περίοδο, πήρα φρυγανιές με πρεβιοτικές ίνες που έμαθα ότι κάνουν καλό για την επαναφορά της χλωρίδας του κόλπου στα φυσιολογικά της, αν έχω ενόχληση θα κάνω και πλύσεις με σόδα...και γιαουρτάκι στο σερβιετάκι (αυτό έχω μάθει ότι είναι καλή και σαν κουρα!:P)...Επίσης, από την 1η μου σχέση συνειδητοποίησα ότι κάνει καλό η χρήση προφυλακτικού...αλλά σε αυτήν, είναι δύσκολη η φάση...θα δοκιμάσω από προφυλακτικό μέχρι αποχή!wish me luck!

Αν δε μου φύγουν για 5 χρόνια τουλάχιστον, δεν επαναπαύομαι!θα αγωνιστώ...!θα τους πατάξω!Περισσότερες info για καλέντουλα και τα χάπια της zeta77 θα 'θελα παρακαλώ :)

Γειά σας κορίτσια..Είμαι ομοιοπαθούσα με τουσ παλιομύκητες εδώ κ κάτι χρόνια μονο που τελευταία κάνουν κατι υποτροπέσ που δεν την παλευω..βγάζω σαν τριμένο τυρι κ εχω συνέχεια ασπρα υγρα σαν γάλα.Το κακό είναι οτι προσπαθω για μωρό με αυτέσ τισ συνθηκεσ όπως κ εσύ margi.Εχω ακούσει ότι οι μύκηεσ σκοτωνουν το σπέρμα όταν περνάει μέσα από αυτούς.Δηλαδή με αυτό τον τρόπο επηρρεάζουν την γονιμότητα,αλλιως δεν δημιουργουν κατι στο έμβρυο. Τεσπα το θέμα είναι οτι υποτροπιάζω συνηθως μια βδομάδα μετα την περίοδο, τοτε δηλαη που είναι κ οι γόνιμεσ κ αντε να μείνω εγκυοσ οταν πονάω κ σφίγγομαι κ καταλαβαίνετε όσες ειδικά το έχουν ζήσει..

Μεσα σε 4 χρόνια ένανα 8 θεραπείες κ τιποτα. Μετα από 1 κύκλο υποτροπιασα.

Τις τελευταιες 3 βδομαδες διαβασα διαφορα στο ιντερνετ κ αποφασισα να κανω πραγματα μόνη μου.Τα γλυκα θελουν κοψιμο μαχαίρι γιατι βοηθουν πολυ τουσ μυκητεσ. Το ιδιο κ οι υδατανθρακεσ αλλα αυτουσ ειναι αδύνατο να τουσ κοψουμε.Απλα εγω μαγειρεύω πιο σπανια μακαρόνια κ τετοια κ εχω περιορισει λίγο το ψωμι.

Πίνω 2 χαμομηλια τη μερα κ εβαζα χαμομηλι σε μια λεκάνη αραιωμενο με χλιαρο νερο κ καθομαι(αφού πρωτα κανω μπανιο) για κανενα 5λεπτο.Επίσης αρχισα να τρωω γιαουρτια κ ξυνόγαλα κ πολλά γαλακτοκομικα.Δεν σας λεω ότι μου εφυγαν τελειως τα υγρα αλλα βελτιωθηκε η κατασταση.Δηλαδή την παλευω κ επίσης την τελευται βδομαδα δεν ειχα καθόλου τετοια υγρα..Επίσης κανω μπάνιο κ σκουπίζομαι με πετσετακι που εχω μονο για αυτη την περιοχή κ αλλάζω συχνα εσωρουχα ,τα πλενω στους 60 κ τα σιδερωνω..

Τι να κάνω κανω ότι μπορω να ειμαι καλυτερα..Ειναι πολυ οδυνηρο να εχεισ φαρουρα.

Ζετα77 αν θελεις στειλτε μου κ εμενα σε προσωπικο μήνυμα τα χαπια..οποιαδηποτε βοηθεια ειναι δεκτη..

Γειά σας κορίτσια..Είμαι ομοιοπαθούσα με τουσ παλιομύκητες εδώ κ κάτι χρόνια μονο που τελευταία κάνουν κατι υποτροπέσ που δεν την παλευω..βγάζω σαν τριμένο τυρι κ εχω συνέχεια ασπρα υγρα σαν γάλα.Το κακό είναι οτι προσπαθω για μωρό με αυτέσ τισ συνθηκεσ όπως κ εσύ margi.Εχω ακούσει ότι οι μύκηεσ σκοτωνουν το σπέρμα όταν περνάει μέσα από αυτούς.Δηλαδή με αυτό τον τρόπο επηρρεάζουν την γονιμότητα,αλλιως δεν δημιουργουν κατι στο έμβρυο. Τεσπα το θέμα είναι οτι υποτροπιάζω συνηθως μια βδομάδα μετα την περίοδο, τοτε δηλαη που είναι κ οι γόνιμεσ κ αντε να μείνω εγκυοσ οταν πονάω κ σφίγγομαι κ καταλαβαίνετε όσες ειδικά το έχουν ζήσει..

Μεσα σε 4 χρόνια ένανα 8 θεραπείες κ τιποτα. Μετα από 1 κύκλο υποτροπιασα.

Τις τελευταιες 3 βδομαδες διαβασα διαφορα στο ιντερνετ κ αποφασισα να κανω πραγματα μόνη μου.Τα γλυκα θελουν κοψιμο μαχαίρι γιατι βοηθουν πολυ τουσ μυκητεσ. Το ιδιο κ οι υδατανθρακεσ αλλα αυτουσ ειναι αδύνατο να τουσ κοψουμε.Απλα εγω μαγειρεύω πιο σπανια μακαρόνια κ τετοια κ εχω περιορισει λίγο το ψωμι.

Πίνω 2 χαμομηλια τη μερα κ εβαζα χαμομηλι σε μια λεκάνη αραιωμενο με χλιαρο νερο κ καθομαι(αφού πρωτα κανω μπανιο) για κανενα 5λεπτο.Επίσης αρχισα να τρωω γιαουρτια κ ξυνόγαλα κ πολλά γαλακτοκομικα.Δεν σας λεω ότι μου εφυγαν τελειως τα υγρα αλλα βελτιωθηκε η κατασταση.Δηλαδή την παλευω κ επίσης την τελευται βδομαδα δεν ειχα καθόλου τετοια υγρα..Επίσης κανω μπάνιο κ σκουπίζομαι με πετσετακι που εχω μονο για αυτη την περιοχή κ αλλάζω συχνα εσωρουχα ,τα πλενω στους 60 κ τα σιδερωνω..

Τι να κάνω κανω ότι μπορω να ειμαι καλυτερα..Ειναι πολυ οδυνηρο να εχεισ φαρουρα.

Ζετα77 αν θελεις στειλτε μου κ εμενα σε προσωπικο μήνυμα τα χαπια..οποιαδηποτε βοηθεια ειναι δεκτη..

Telika egw hristin30 akousa ta kalutera gia kalentoula k apo gnwstes mou kai lew na to efarmosw.Episis,mou eipe kai mia kuria 50xr.pou paideuetai apo ta 20 tis na kanw eksetaseis aimatos(opws ekane auth prosfata)gt exei sxesi me ta xamhla aimosfairia...rwtiste giatrous an isxuei auto...

E oxi mykhtes mexri ta 50!frikh!frikh!frikh!frikh!!!!!frikh!frikh!frikh!

Ναι αυτο με την καλεντουλα το έχω ακούσει κ εγώ αλλα δεν το έχω δοκιμάσει..

Λέω να το δοκιμάσω τώρα με το που θα τελειώσει η περίοδος μου.

Αλλα μετα απο 5-6 μέρες που θα είναι οι γονιμεσ κάνει να προσπαθήσω για μωρό η θα είναι επικίνδυνο????????

Δύσκολη κατάσταση οι μύκητες..

Πάντως όντως κατι πρεπει να υπάρει στον οργανισμό που βοηθάει πολύ αυτη την κατάσταση.Γιατί δεν είναι δυνατο να κάνω θεραπεία για τουσ μύκητες να κάνει κ ο σύζυγος ταυτόχρονα και να ξανακολλάμε μεσα σε 1 μήνα από τη θεραπεία?//

Εγω κάτι άκουσα οτι μπορεί να παίζει ρόλο κ το σάκχαρο............

Διαφημίσεις

Ναι αυτο με την καλεντουλα το έχω ακούσει κ εγώ αλλα δεν το έχω δοκιμάσει..

Λέω να το δοκιμάσω τώρα με το που θα τελειώσει η περίοδος μου.

Αλλα μετα απο 5-6 μέρες που θα είναι οι γονιμεσ κάνει να προσπαθήσω για μωρό η θα είναι επικίνδυνο????????

Δύσκολη κατάσταση οι μύκητες..

Πάντως όντως κατι πρεπει να υπάρει στον οργανισμό που βοηθάει πολύ αυτη την κατάσταση.Γιατί δεν είναι δυνατο να κάνω θεραπεία για τουσ μύκητες να κάνει κ ο σύζυγος ταυτόχρονα και να ξανακολλάμε μεσα σε 1 μήνα από τη θεραπεία?//

Εγω κάτι άκουσα οτι μπορεί να παίζει ρόλο κ το σάκχαρο............[/QUOTE]

Αυτό ακριβώς θα έλεγα και εγώ. Για περίπου 2 χρόνια κάθε μήνα είχα μύκητες. Βέβαια είχα την εξαιρετική :mad: ιδέα να πλένομαι πρωί βράδυ και το antibacter με συνέπεια χάλαρε η χλωρίδα του κόλπου και ότι μικρόβιο υπήρχε το τράβαγα σαν μαγνήτης. Ο γιατρός μου συνέστησε πλύση μόνο με νερό, χωρίς καθόλου σαπούνι και στέγνωμα με μπιστολάκι (:D). Το δεύτερο εννοείται πως δεν το κάνω.

Επίσης μου συνέστησε και καμπύλη σακχάρου για τις επίμονες μυκητιάσεις.

O5X4p2.png 

• 5 εβδομάδες μετά...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΘΕΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΥΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΦΑΓΟΥΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΟΛΛΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ Ο ΜΥΚΗΤΑΣ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΕΦΡΙΚΗ ΓΛΥΚΟΖΟΥΡΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΑΧΑΡΟ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΔΗΛΑΔΗ) ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ.

ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΠΑΝΤΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΛΛΑΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΣΑΓΩ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ?

Οι μυκητιάσεις με ταλαιπωρούν χρόνια. Δεν νομίζω ότι προκαλούν πρόβλημα υπογονιμότητας, τουλάχιστον αν κρίνω από την περίπτωσή μου...

NnQYp3.png

ΜΕΛΙΝΑ83, αυτό που λες με τη σύριγγα είναι αστείο. Δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει το σπέρμα στη μήτρα με σύριγγα, αλλά ούτε και να ζήσει έξω στον αέρα σε μη αποστειρωμένο περιβάλλον. Μια κοπέλα το είχε γράψει σ' ένα άλλο thread κι έγινε περίγελος. Διάβασέ το, αν θες να διασκεδάσεις: :-P

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=70938

Το πρόβλημα με τους μύκητες θα πρέπει να το συζητήσεις με το γυναικολόγο σου.

• 3 months later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ.... ΑΧ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ.... ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΟΛΠΙΚΟΥΣ ΜΥΚΗΤΕΣ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ 12Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΠΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ.... ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.... ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...

Διαφημίσεις

Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει στα φαρμακεία, ειδική συσκευή για κολπικές πλύσεις που γράφει οδηγίες. Ρώτα στο φαρμακείο σου και θα σου δώσει. Αλλά ας πει και κάποια που έχει κάνει για σιγουριά!

r7Bsp2.png

"Τα πάντα είναι δυνατά σ'αυτόν που πιστεύει".

• 2 εβδομάδες μετά...

καλημέρα κορίτσια, εγώ είχα τρελούς μύκητες ένα καλοκαίρι ολόκληρο, είχα τρελαθεί δεν ήξερα ότι είναι τόσο επίμονοι και νόμιζα ότι έχω κάτι άλλο και δεν το βρίσκουνε. Τέλος πάντων όταν μου περάσανε έκανα μια εξάμηνη θεραπεία με κάτι χάπια αλλά το "τέτοιο " μου είχε γίνε πολύ ευαίσθητο με το παραμικρό ένιωθα φαγούρες αλλά οι εξετάσεις δεν έδειχναν μύκητες. Μετά από 3 χρόνια πάλι έκανα ξανά και άρχισα να ψάχνω στο internet και διάβασα από εσάς ότι υπαρχουν γυναίκες που ταλαιπορούνται χρόνια και τρελάθηκα. Ο σύντροφος μου δεν πήρε θεραπεία γιατί ο γυναικολόγος μου είπε ότι δεν είναι κολλητικοί. Προχτες ξεκίνησα κάτι φυτικά χαπάκια που είναι για τους μύκητες που μου συνέστησε μια κοπέλα από εδώ και ελπίζω ναπάνε όλα καλά!!!

Καλή τύχη. Ευχομαι να μην σε ταλαιπωρήσουν για χρόνια ολόκληρα, όπως συνέβη σε πολλές από εμάς. Πολύ καλή λύση είναι και το lactal,που ρυθμίζει το ph του κόλπου. Ποιες είναι οι φυτικές βιταμίνες που σου σύστησαν. Αν θες πες μας, για να έχουμε υπόψη τα πάντα. Εγώ πάντως από την πολύχρονη ταλαιπωρία μου με τους μύκητες κατάλαβα πως όταν βρίσκονται σε έξαρση, χρειάζονατ ιοπωσδήποτε θεραπεία φαρμακευτική. Από εκέι και πέρα όταν είνα ισε 'ύφεση μπορούμε να κάνουμε κολπάκια για να μην ξαναβγούν σύντομα ( πλύσεις με χαμομήλι ή καλέντουλα, πολλά γιαουτράκια και όταν ξακινάνε μικροενοχλήσεις lactal εσωτερικά για δυο τρεις μέρες).

έχω δυο μέρες που τα έχω χρησιμοποιήσει οπότε δεν ξέρω να σου πω αν είναι αποτελεσματικά. λέγονται femiforte της charak. Και υπάρχει και ένα άλλο σε σταγόνες που λέγεται spilanthes της A. Vogel. το βρίσκεις ή σε φαρμακεία που έχουν φυτικά προϊόντα ή σε μαγαζιά με βιολογικά. Εχω ξεκινήσει και τρώω και kefir που είναι γιαούρτι με πρεβιοτικά και παίρνω κάτι κάψουλες προβιοτικές αλλά δεν θυμάμαι πως τις λένε που είναι για κολπκές μυκητιασεις. Θα το βρω και θα σου πω. Είναι όμως λίγο ακριβές!! Το lactal το ξέρω και το χρησιμοποιώ. Αυτές τις μερες είχα κάποιες φαγουρίτσες και είχα διαβάσει απο μια κοπέλα για λαδάκι καλέντουλας, το έβαλα για 2 μερούλες εξωτερικά εννοείται και μου περάσανε! εγώ έχω κάποιες φαγούρες πριν αδιαθετήσω και μετά μου περνάνε. Ηθελα να ρωτήσω κάτι όμως κάθε φορά βρε παιδιά που έχετε μύκητες κάνουν και οι σύντροφοι σας θεραπείες?? γιατί αν μα πιάνουν τόσο συχνά και μένα ο δικός μου θα δισανασχετήσει! άντρες ξέρετε άντε να τους πεις να παίρνουν συνέχεια χάπια, αν και ο γυναικολόγος μου είπε ότι δεν κολάνε!!

α! επίσης ένα καλό gel είναι και το v-gel είναι της αγιουβέρδα και καταπολεμα τις κολπίτιδες βρείτε πληροφορίες στο internet για τα προϊόντα που σας είπα! όποτε είμαι σπίτι τρώω και κάνα τριάρι σκελίδες σκόρδο φρέσκο, το κόβω σε κομματάκια και το καταπίνω με νερό, σκοτώνει τους μύκητες μου είπε ο γιατρός! Βέβαια μετά δεν είναι να πας πουθενά!!!! :| επίσης όχι πολλά γλυκά αν μπορείτε, ψωμιά, ποτά και ζυμαρικά!! σχεδόν δλδ ότι πρέπει να αποφεύγουν και οι διαβητικοί. και το βαμμα καλεντουλας έχω ακούσει ότι είναι καλό για κολπικές πλύσεις αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα! άντε και καλή μας επιτυχία!!!!

Μπορώ να ρωτήσω κάτι κι εγώ? Επαθα στοματική μυκητίαση από παρατεταμένη λήψη αντιβίωσης. Μου έδωσε ο γιατρός το daktarin gel και το unisept buccal για γαργάρες. Δεν μου έδωσε σε χάπια τίποτα. Σας έχει συμβεί ποτέ? Παίρνατε χάπια εκτός από την τοπική θεραπεία ?

δεν έχω ξανακούσει για μυκητίση στο στόμα, κάνε και κανένα μπούκωμα με σοδόνερο! λοιπόν τα πρεβιοτικά που παίρνω λέγονται probiotic super 8 και είναι της med melon τα βρίκα σε μαγαζί με βιολογικά και έχουν ζωντανές καλλιέργειες που είναι ειδικά για κολπικές μυκητιάσεις. Το κακό είναι ότι είναι λίγο ακριβά δλδ έχει 30 κάψουλες και κάνει 32 ευρώ. Μπορείς να πάρεις απο μια έως τρεις κάψουλες ημερισίως. Αν παίρνεις 1 σου φτάνει για μήνα, εγώ παίρνω 3 οπότε.....!!

ομοιπαθητικη ειναι η λυση!

προσωπικα μετα την γεννα της κορης μου ξεκινησα και οταν εχω εντονο καψιμο και φαγουρα χρησιμοποιω το θαυματουργο σκορδο!

θελει συνεχεια αλλαγη του εσωρουχου μας, ΟΧΙ σερβιετακια, να πλενεστε με χαμομηλονερο σε καθε επισκεψη στην τουαλετα

μερικες απτις αιτιες

Αιτίες

Η νευρικότητα, η κούραση, η εγκυμοσύνη, μια ξαφνική αλλαγή στη ζωή σου, ένας νέος σεξουαλικός σύντροφος, στρες, έλλειψη βιταμίνης Β, υπερβολική χρήση ζάχαρης, κολλητά ή συνθετικά εσώρουχα, απορρυπαντικό ρούχων με έντονο χημικό άρωμα.Επίσης, τα αντιβιοτικά πολλές φορές προκαλούν μυκητίαση καθώς σκοτώνουν πολλά από τα φυσιολογικά βακτήρια του κόλπου, οπότε η candida πολλαπλασιάζεται σε μεγάλες ποσότητες.

http://www.hotpants.gr/html/smn/kolpitida.html

να σε ρωτήσω το σκόρδο το τρώς έτσι δεν το βάζεις στον κόλπο? γιατί έχω ακούσει από κοπέλες που το βάζουνε και στον κόλπο αλλά αυτό δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...