Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Babysitter αγγλίδα σε παιδάκι που δεν ξέρει αγγλικά

Recommended Posts

Κορίτσια, έχω σήμερα ραντεβού με μια αγγλίδα 29 χρ. (παντρεμένη με Ελληνα) που κρατάει παιδάκια. Ξέρει ελάχιστα ελληνικά αλλά έχει ξανακρατήσει παιδάκια. Επίσης δεν είναι μητέρα.

Από δική σας πείρα, αν ξέρει καμιά, είναι πολύ δύσκολο αυτό για το παιδί που είναι 2,5 και δεν έχει φυσικά ιδέα από αγγλικά? Μιλάει τα λίγα ελληνικά της ηλικίας του μόνο.

Το σκέφτηκα από την άποψη ότι θα μάθει αγγλικά σαν μητρική...

Ο Οδυσσέας Μάξιμος, ο Αχιλλέας Ρωμανός και ο Αλέξανδρος Αδριανός μου...

είναι η ζωή μου!

Διαφημίσεις

Το βρίσκω πολύ καλή ιδέα, από ιδία πείρα!

Μεγάλωσα με τη μαμά μου σπίτι, αλλά είχε τη δυνατότητα να έχω και μία babysitter αμερικανίδα, τα απογεύματα για λίγο, η οποία δεν μίλαγε ελληνικα. Μετά είχα μία αγγλίδα, μέχρι και τις περισσότερες τάξεις του δημοτικού.... Μετά συνέχισα ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικά (όχι ιδιαίτερα εντατικα - 1 φορά την εβδομάδα) με αγγλίδα πάλι.

Το αποτέλεσμα είναι να μεγαλώσω με τα αγγλικά σχεδόν σα δεύτερη γλώσσα μου. Ποτέ δε "μελέτησα" αγγλικά και πήρα proficiency στην πρώτη λυκείου, χωρίς κανένα απολύτως κόπο!

Επίσης έχω μία έμφυτη τάση προς τις ξένες γλώσσες (μαθαίνω πολύ εύκολα), που πιστεύω ότι ξεκίνησε απο αυτό το γεγονός!

Κάντο! Αν είναι καλή η κοπέλα μόνο καλό κάνει! :wink:

Ευχαριστώ Έρικα. Μακάρι να κάτσει. Μένει κέντρο και εγώ Μαρούσι οπότε πρέπει να τη δελεάσω για να μείνει. Ελπίζω όμως πρώτα από όλα να είναι και καλή με τα παιδάκια-αγγελουδάκια μου :lol::lol::lol::lol:

Ο Οδυσσέας Μάξιμος, ο Αχιλλέας Ρωμανός και ο Αλέξανδρος Αδριανός μου...

είναι η ζωή μου!

Παντως και εγω συμφωνω με την αγγλιδα νταντα. Και εγω το σκεφτομαι για τη μικρη μας, αν και εμας το σεπτεμβρη που θα θελω να κανω κατι μαζι της θα ειναι μονο ενος. Απλα νομιζω καλο ειναι να καταλαβαινει και ελληνικα για να μπορει να συνεννοηθει και με το παιδακι στην αρχη.

• 7 χρόνια μετά...
Κορίτσια, έχω σήμερα ραντεβού με μια αγγλίδα 29 χρ. (παντρεμένη με Ελληνα) που κρατάει παιδάκια. Ξέρει ελάχιστα ελληνικά αλλά έχει ξανακρατήσει παιδάκια. Επίσης δεν είναι μητέρα.

Από δική σας πείρα, αν ξέρει καμιά, είναι πολύ δύσκολο αυτό για το παιδί που είναι 2,5 και δεν έχει φυσικά ιδέα από αγγλικά? Μιλάει τα λίγα ελληνικά της ηλικίας του μόνο.

Το σκέφτηκα από την άποψη ότι θα μάθει αγγλικά σαν μητρική...

Γιώτα καλησπέρα, αν και η καταχώρηση σου είναι παλιά ενδιαφέρομαι για αγγλιδα για να μιλάει στο παιδί μου.Έμεινες ευχαριστημένη με αυτή που βρήκες? Πως θα μπορούσα να την βρω κι εγω?

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...