Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παιδοτοποι στο πορτο ραφτη

Recommended Posts

καλημερα,

Η Αθηνα κατανταει ολοενα και πιο ανυπόφορη και για αυτο με τον αντρα μου αποφασισαμε να ανακαινισουμε ενα παλιο σπίτι που έχουμε στο Πορτο Ραφτη. Παίρνω λοιπόν τον μικρο μου(2 ετων σημερα) και πηγαίνουμε βολτίτσες για να εγκληματιστούμε σιγα σιγα όσο παρακολουθούμε και τις εργασίες του σπιτιού. Γνωρίζεται καποιο καλο παιδότοπο που αν ειναι δυνατον να λειτουργει όλο το χρόνο για να επισκευτούμέ?

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Καλημέρα σε όλες και όλους :)

Ξέρω ότι στο Πόρτο Ράφτη έχει κάποιους ανοιχτούς παιδότοπους για τώρα το καλοκαίρι αλλά δεν μπορώ να τους εντοπίσω. Ξέρει κανείς να με διαφωτίσει?

Ευχαριστώ πολύ

6qjVp3.png

1. Στον κεντρικό, δίπλα στο Μαγγανά, Παιζότοπος.

2. Στον παλιό Γέγο αριστερά, απέναντι από την εκκλησία την Παναγία, ο Play, που από πέρσι λειτουργεί και χειμώνα.

3. Στον κεντρικό, δεξιά από το Γέγο, προς Αυλάκι, πριν τη διασταύρωση του λιμανιού, το DECK, που έχει πισίνα στο βάθος και ποτό και μπροστά φουσκωτά και άλλα παιγνίδια για παιδιά.

4. Για χειμώνα επίσης στο Μαρκοπουλο, τις Σβούρες, πίσω από την Πολεοδομία, λειτουργεί και καλοκαίρι.

5. Στην περιφερειακή Μαρκοπούλου υπάρχει το Kwaba , παιδότοπος, γυμναστήριο και πισίνα.

Καλή διασκέδαση :lol:

Διαφημίσεις

• 2 months later...

για οσους εχετε επισκευτει καποιον ή καποιους απο τους παραπανω παιδοτοπους ποιες ειναι οι εντυπωσεις σας?

υπαρχει καποιος που μας προτινεται για καποιο λογο και καποιον που μας αποτρεπεται?

ετοιμαζομαι να κατεβω μια βολτα με το μικρο μου προς τη παραλια... :P

• 4 months later...

Γεια σου havana77 ,αν κρίνω απο το username σου έχουμε την ίδια ηλικία.

Έχει περάσει πολύς καιρός από την ερώτηση σου αλλά εγώ τώρα την είδα και θα απαντήσω

Προτείνω τον παιδότοπο απέναντι απο την Παναγία. Ειδικά το καλοκαίρι είναι πολύ ωραία.

• 11 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...