Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΣΩ ΟΑΕΕ

Stam

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους σας. Θα ήθελα τη βοήθεια σας όσον αφορά παιδίατρο στη Θεσσαλονίκη (κατά προτίμηση Ανατολική). Πήρα τα παιδιά από το ΙΚΑ που τα είχα ασφαλισμένα εγώ και τα ασφάλισε ο άνδρας μου στον ΟΑΕΕ. Γι αυτό είμαστε σε αναζήτηση ενός σωστού παιδιάτρου που θα θέλαμε να τον χρησιμοποιήσουμε όχι μόνο για τα εμβόλια τους αλλά και ως κύριο παιδίατρο τους. Από την παιδίατρο που ήδη έχουμε αν και πάρα πολύ καλή στη δουλειά της έχουμε τεράστιο θέμα για να τη βρούμε στο τηλέφωνο. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αντέχω άλλο τη συνεργασία μαζί της. Θα εκτιμούσα λοιπόν τις προτάσεις σας για παιδίατρο κατά προτίμηση στην ανατολική Θεσσαλονίκη που θα είναι καλός/ή επιστήμων, θα τον/την βρίσκω άμεσα όταν τον/την χρειάζομαι και δε θα δίνει με το παραμικρό φάρμακα. Και το κυριότερο θα είναι συμβεβλημένος/η με τον ΟΑΕΕ. Αυτά τα ολίγα ζητώ!!!! Παρακαλώ ενημερώστε με :wink:

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Διαφημίσεις

Η γιατρός που χρησιμοποιώ εγώ νομίζω ότι είναι συμβεβλημένη με ΟΑΕΕ.

Είναι πολύ καλή. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί της.

Το ιατρείο της είναι Ανθέων με Πιτακού (Περιοχή Ποσειδώνιου). Θα σου στείλω με πμ το τηλ της. Αν θέλεις πάρε την, να εξακριβώσεις ότι δουλεύει με ΟΑΕΕ.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Noμίζω ότι οι γιατροί πάνε με τον τόπο κατοικίας σου. Εμείς π.χ. ανήκουμε στον ΟΑΕΕ Φοίνικα. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε όποιον γιατρό θέλουμε σε όλη την Θεσσαλονίκη, αλλά μας δίνουμε μια λίστα με 10-15 γιατρούς, απ' όλες τις ειδικότητες, και διαλέγουμε έναν από κάθε ειδικότητα. Αφού επιλέξουμε γιατρούς, μόνο σ' αυτούς μπορούμε να πηγαίνουμε.

Κορίτσια σας ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σας.

Noμίζω ότι οι γιατροί πάνε με τον τόπο κατοικίας σου. Εμείς π.χ. ανήκουμε στον ΟΑΕΕ Φοίνικα. Δεν μπορούμε να επιλέξουμε όποιον γιατρό θέλουμε σε όλη την Θεσσαλονίκη, αλλά μας δίνουμε μια λίστα με 10-15 γιατρούς, απ' όλες τις ειδικότητες, και διαλέγουμε έναν από κάθε ειδικότητα. Αφού επιλέξουμε γιατρούς, μόνο σ' αυτούς μπορούμε να πηγαίνουμε.

Βασιλική δεν ισχύει ακριβως αυτό που λες. Ο άνδρας μου ανήκει στο υποκατάστημα 25ης Μαρτίου και έχει επιλέξει γι αυτόν γιατρούς που βρίσκονται στο κέντρο της πόλης μας. Απλώς θα πρέπει να έχεις επιλέξει έναν γιατρό ανεξαρτήτως που βρίσκεται και να πηγαίνεις μονο σε αυτόν και όχι σε κάποιον που πιθανώς θα είναι συμβεβλημένος με ΟΑΕΕ αλλά δεν θα τον έχεις επιλέξει.

Η γιατρός που χρησιμοποιώ εγώ νομίζω ότι είναι συμβεβλημένη με ΟΑΕΕ.

Είναι πολύ καλή. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί της.

Το ιατρείο της είναι Ανθέων με Πιτακού (Περιοχή Ποσειδώνιου). Θα σου στείλω με πμ το τηλ της. Αν θέλεις πάρε την, να εξακριβώσεις ότι δουλεύει με ΟΑΕΕ.

Eirtap σε ευχαριστώ για τπ pm σου. Θα την πάρω τηλέφωνο να επιβεβαιώσω τη σύμβαση της με ΟΑΕΕ. Υποθέτω ότι για να την έχεις για τα παιδιά σου είσαι ευχαριστημένη, έτσι δεν είναι? Τις ωρες που δεν κάνει ιατρείο μπορείς να τη βρεις στο κινητό της ή τρέχεις στα νοσοκομεία για να διαπιστώσεις π.χ. αν είναι απλή γαστρεντερίτιδα ή σκολικοειδίτιδα? (γιατί εμείς τελευταία αυτό πάθαμε).

Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.

Robert Louis Stevenson

Eirtap σε ευχαριστώ για τπ pm σου. Θα την πάρω τηλέφωνο να επιβεβαιώσω τη σύμβαση της με ΟΑΕΕ. Υποθέτω ότι για να την έχεις για τα παιδιά σου είσαι ευχαριστημένη, έτσι δεν είναι? Τις ωρες που δεν κάνει ιατρείο μπορείς να τη βρεις στο κινητό της ή τρέχεις στα νοσοκομεία για να διαπιστώσεις π.χ. αν είναι απλή γαστρεντερίτιδα ή σκολικοειδίτιδα? (γιατί εμείς τελευταία αυτό πάθαμε).

Ναι, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μου τη σύστησαν φίλοι που είναι και οι δύο γιατροί και έχουν δύο δίδυμα κοριτσάκια. Όποτε την έχω πάρει την έχω βρει. Είναι κάποιες ώρες και στη γενική κλινική. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να σου χρησιμεύσει σε τίποτα...

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Διαφημίσεις

Eirtap, το τσέκαρα και διαπίστωσα ότι είναι συμβεβλημένη με ον ΟΑΕΕ! Πρώτη κίνηση είναι να τη δηλώση στο βιβλιάριο του ο άνδρας μου και στη συνέχεια όταν χρειαστεί να την επισκεφτώ. Σε ευχαριστώ πολύ για όλες σου τις πληροφορίες.

Robert Louis Stevenson

Ναι, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Μου τη σύστησαν φίλοι που είναι και οι δύο γιατροί και έχουν δύο δίδυμα κοριτσάκια. Όποτε την έχω πάρει την έχω βρει. Είναι κάποιες ώρες και στη γενική κλινική. Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να σου χρησιμεύσει σε τίποτα...

καλημερα επειδη και εγω ψάχνω παιδιατρο στον ΟΑΕΕ , την εχω γραμμένη τη μικρή στου συζήγου, μηπως θα μπορουσες σε παρακαλώ να μου στειλεις τα στοιχεια της με πμ?

Σε ευχαριστώ πολυ

• 2 months later...

Καλημέρα. Αυτή που χρησιμοποιώ εγώ (δεν είμαι στο τεβε) είναι συμβεβλημένη με το τεβε. Αυτή σύστησα και στα παιδιά παραπάνω. Σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα είναι πού καλή.

Αν θέλεις σου στέλνω στοιχεία. Είναι στην Ανθεών με Πιττακού.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Διαφημίσεις

• 5 months later...

τσακαλιδης χρηστος ειναι και στο παπαγεωργιου...πολλες κοπελες εχουν γραψει ευχαριστηρια για τον χρηστο διοτι εχει σωσει παιδια στο νοσοκομειο..

ειναι στο κεντρο αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρη για το τεβε..

• 1 χρόνο μετά...

Ψάχνω για καλό παιδίατρο μέσω ΕΟΠΥΥ, (με την ενσωμάτωση των ταμείων, πρώην ΟΑΕΕ)

Προς το παρόν βρισκόμαστε δυτικά, αλλά σε μερικούς μήνες θα μετακομίσουμε ανατολικά, οπότε παραθέτω αυτή την πρόσφατη λίστα με όλους (ίσως να αλλάξει στην πορεία του ίδιου χρόνου η λίστα, δεν ξέρω ακριβώς) τους συμβεβλημένους παιδίατρους, και όποιος γνωρίζει κάτι ας μας το πει!

ΜΠΙΤΣΙΟΥ-ΜΠΟΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΧΘΟΦΟΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΑΜΖΟΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΔΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ

ΚΟΥΛΤΣΙΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

ΓΚΟΥΛΙΑΜΑΚΗ ΒΑΙΑ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΜΠΟΤΣΙΑΡΟΒΑ-ΧΑΡΙΣΗ ΟΛΓΑ

ΓΑΛΑΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΑΛΙΧΑΝΙΔΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ

ΝΑΒΡΟΖΙΔΗ ΕΛΕΝΙ

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ ΑΓΝΗ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΑ

ΔΟΥΡΑΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΜΠΑΓΙΑΖΙΔΗΣ ΓΑΜΛΕΤ

ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΛΑΒΑΣΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ

ΣΑΡΑΝΤΟΓΛΟΥ-ΧΑΡΙΣΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΟΥΡΚΟΒΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΝΑ

ΤΑΤΑΡΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΓΚΟΛΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΙΤΣΩΝΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

ΒΑΡΕΛΤΖΙΔΟΥ ΕΛΛΗ

ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΚΟΚΟΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΜΑΡΚΟΥΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΚΕΛΕΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΛΙΝΑ

ΤΑΜΙΣΟΓΛΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

----------------------

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...