Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

boubis

Recommended Posts

Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να παρακολουθεί το αφεντικό μου πότε μπαίνω στο ίντερνετ μέσω κάμερας ή συστήματος που θα εγκαταστήσει στο pc μου;Έχουμε έναν κεντρικό υπολογιστή και 4 που συνδέονται με αυτόν.

url]

url]

Διαφημίσεις

Μπορεί πάρα πολύ εύκολα να το παρακολουθεί από τον σέρβερ και να βλέπει σε ποιά ακριβώς site μπαίνεις......και να σου μπλοκάρει να μπαίνεις σε όλα τα υπόλοιπα εκτός επιλεγμένων.

Το είχανε κάνει σε μια εταιρεία που δούλευε ο άντρας μου παλαιότερα, είχε εκτυπώσει μια λίστα την είχε φέρει σπίτι και την είχα δει με τα μάτια μου.... που μπήκε και τι είχε κάνει σε μια μέρα.

Και σε μεγάλες εταιρείες το κάνουν, τι νομίζεις ότι μπορεί ο καθένας να μπαίνει να παίζει καζίνο να μην τρέχει κάστανο? Τα πάντα μπορούν να δούνε.

τι νομίζεις ότι μπορεί ο καθένας να μπαίνει να παίζει καζίνο να μην τρέχει κάστανο? Τα πάντα μπορούν να δούνε.

Στο forum μπαίνω βρε κορίτσια και ελέγχω τα μηνύματα,ίσως τύχει να απαντήσω σε κάτι,όχι καζίνο και face book!Τέλος πάντων,μετά το big brother με τις κάμερες παντού(εκτός τουαλέτας!) θα έχουμε κι αυτό...:cool:ΟΚ!

url]

url]

Μπορεί πάρα πολύ εύκολα να το παρακολουθεί από τον σέρβερ και να βλέπει σε ποιά ακριβώς site μπαίνεις......και να σου μπλοκάρει να μπαίνεις σε όλα τα υπόλοιπα εκτός επιλεγμένων..

Ακριβώς έτσι είναι και στη δουλειά μου. Έχουν μπλοκάρει το facebook και κάποια άλλα, το βρίσκω λογικό πάντως...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

Ακόμη και στο Ιστορικό μπορεί να δει τις σελίδες που επισκέπτεσαι...... (cookies κλπ)

Έτσι ανακάλυψε ένας γνωστός του άντρα μου, πριν απο χρόνια, ότι μια υπάλληλος που του είχε κάνει καταγγελία, όλη μέρα έκανε chat και έμπαινε σε διάφορες σελίδες μαγειρικής, ομορφιάς και γνωριμιών και τις χρησιμοποίησε εναντίον της στο δικαστήριο και κέρδισε την υπόθεση. ;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Ακόμη και στο Ιστορικό μπορεί να δει τις σελίδες που επισκέπτεσαι...... (cookies κλπ)

Έτσι ανακάλυψε ένας γνωστός του άντρα μου, πριν απο χρόνια, ότι μια υπάλληλος που του είχε κάνει καταγγελία, όλη μέρα έκανε chat και έμπαινε σε διάφορες σελίδες μαγειρικής, ομορφιάς και γνωριμιών και τις χρησιμοποίησε εναντίον της στο δικαστήριο και κέρδισε την υπόθεση. ;)

Aυτά είναι τα εύκολα :D

πάντα πριν φύγουμε σβήνουμε ιστορικά, cookies κ.τ.λ

rQGhp3.png

Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος να παρακολουθεί το αφεντικό μου πότε μπαίνω στο ίντερνετ μέσω κάμερας ή συστήματος που θα εγκαταστήσει στο pc μου;Έχουμε έναν κεντρικό υπολογιστή και 4 που συνδέονται με αυτόν.

Ο ιδιοκτήτης ή και ο διαχειριστής των συστημάτων και δικτύων, μπορεί εάν θέλει, να δεί τα ΠΑΝΤΑ, ακόμα και το περιεχόμενο των e-mails ή κάθε άλλης μορφής επικοινωνίας (το ίδιο συμβαίνει και με τα τηλεφωνικά κέντρα, σας ακούνε εάν θέλουν).

Μόνο όπου υπάρχει κρυπτογράφηση (e-mail, https, κλπ.), δεν μπορεί να δεί κανείς τίποτα σε επίπεδο δικτύου, εκτός απο το ποιός επικοινώνησε με ποιόν (αλλά όχι το τι είπαν).

Υπάρχουν προγράμματα, που καταγράφουν video σε πραγματικό χρόνο την οθόνη σου, οπότε πάει περίπατο και η κρυπτογράφηση, καθώς βλέπουν την οθόνη σου όπως τη βλέπεις και εσύ, αρα και το τι γράφεις, το τι κάνεις.

Ακόμα και να σβήσεις τα πάντα (logs, cookies, ιστορικό, κλπ.), δεν είναι λύση.

Η καταγραφή των πάντων γίνετε σε πραγματικό χρόνο (πχ. την ώρα που πληκτρολογούμε) απο προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στον Η/Υ μας, καθώς και εκτός του Η/Υ μας (παρακολούθηση του δικτύου)

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

Διαφημίσεις

Μόνο όπου υπάρχει κρυπτογράφηση (e-mail, https, κλπ.), δεν μπορεί να δεί κανείς τίποτα σε επίπεδο δικτύου, εκτός απο το ποιός επικοινώνησε με ποιόν (αλλά όχι το τι είπαν).

)

κ αυτο γινεται, το ξερω γιατι το κανανε σε καποιον

κ αυτο γινεται, το ξερω γιατι το κανανε σε καποιον

Ναί, έκανα edit το post μου:

Υπάρχουν προγράμματα, που καταγράφουν video σε πραγματικό χρόνο την οθόνη σου, οπότε πάει περίπατο και η κρυπτογράφηση, καθώς βλέπουν την οθόνη σου όπως τη βλέπεις και εσύ, αρα και το τι γράφεις, το τι κάνεις.

Καθώς και το καταγραφικό πληκτρολογίου (keystroke logger).

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

αυτο το κανει ο αντρας μου οταν απο τη δουλεια του πρεπει να συνδεθει στα αρχεια του στο σπιτι!εχει πλακα να βλεπεις να λειτουργει μονος του!δεν εχει πλακα αν δε θες να σε βλεπουν ομως!πριν ειπα για τα μειλ, οτι μπορουν να σπασουν τον κωδικο κ να μπουν στο προσωπικο σου μειλ αν θελουν

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...