Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ 2η ΑΠΟΞΕΣΗ Ή ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ?


evoulina

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες!!

Η δικη μου απορια ειναι η εξης: εχω αιμα μετα απο παλλινδρομη εδω κ 20 μερες.Πηγα σε 3 γιατρους.Ο 1ος ειπε οτι εχω υπολειματα κ θα φυγουν με τις μερες ( αυτο στις 15 μερες).το αιμα συνεχιστηκε κ μου ειπε να κανω β-χοριακη για να δουμε αν αφησε μεγαλο κομματι αυτος που μου εκανε την αποξεση.Την κανω κ στις 20 μερες αιματος δειχνει 112,1.Πανικοβληθηκα κ πηγα στο νοσοκομειο οπου μια ειδικευομενη μου ειπε τα ιδια (αφου της τα ειπα πρωτα εγω).Τελος, πηγα σε εναν που θεωρειται κορυφη κ μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο να εχω 112 γιατι ειναι νωρις ακομη κ οτι το υπολειμα ειναι μικρο κ θα φυγει με την περιοδο.Αν δεν φυγει τοτε θα κανουμε αποξεση...τον εμπιστευτηκα.:shock:

 

Εχει συμβει κατι παρομοιο σε καμια απο σας??Ανησυχω πολυ..η αληθεια ειναι οτι εχω λιγοτερο αιμα κ το ενδομητριο μου μειωνεται σε μεγεθος (απο 11 εγινε 7 με 4-5 εκ.φυσιολογικη τιμη).

 

Συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα αλλα εχω θορυβηθει αρκετα!!:-(:sad::-(

 

ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας:-D:-D:-D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Σταγονες methergin ή καπως ετσι αλλα μια και ειμαι σε αλλη χωρα πιθανοτατα να ειναι η ιδια ουσια. Παντως εμενα μου εδωσε αλλο ενα μπυκαλακι (8-10 μερες αγωγη) οταν ειδε υπολειματα στον υπερηχο

Link to comment
Share on other sites

το υπολειμα σου ποσο μεγαλο ηταν?γιατι τελικα πηγα σε αλλον γιατρο κ τελικα θα κανω τη 2η αποξεση...:( ειπε οτι πρεπει να γινει δυστυχως :(.ποσες μερες συνολικα ειχες αιμα?περιοδος σου ηρθε κανονικα?

 

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα εισαι η μονη που εχεις περασει την ιδια κατασταση κ μου απαντησες....:roll:

 

κ κατι τελευταιο:εσυ δεν ανησυχουσες αν οντως θα φυγει μονο του?γιατι εγω ανησυχω μηπως πηρα λαθος αποφαση για τη 2η αποξεση.

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Οπως σου ειπα η περιπτωση μου δεν ειναι ακριβως ιδια. Να σου πω ολο το ιστορικο μου ομως. Μετα την πρωτη γεννα εκανα μαιευτικη αποξεση γιατι δεν σταματουσε η αιμοραγια μονο με φαρμακα. Μου εδωσε φαρμακα για να κανει συσπασεις η μητρα και αντιβιωση. Νομιζω 3 βδομαδες μετα σταματησε το αιμα. Περιοδος δεν ηρθε ουτε οταν σταματησα να θηλαζω και εκανα σαλπιγγοογραφια και θεραπευτικη ιστεροσκοπηση μετα απο την οποια τοποθετιθηκε σπιραλ και εκανα 2 μηνες ορομονοθεραπια.

Μετα την δευτερη γεννα και την θεραπια με τo methergin ειχα αιμα για παν απο 6 εβδομαδες και μια και κατα τον γιατρο μου δεν αδειαζει η μητρα μου μου εκανε υπερηχο και βρηκε ενα θρομβο περιπου 2εκ κοντα ομως στον τραχηλο. Εκανα ξανα θεραπια με σταγονιτσες και χαπακι προγεστερονης για 10 μερες και στον επομενο υπερηχο η μητρα ηταν καθαρη. Αλλιως θα εκανα παλι αποξεση. Αυτο εγινε αρχες Σεπτεμβριου και μεχρι τωρα δεν εχω περιοδο. Βεβαια ψιλοθηλαζω αλλα πολυ φοβαμαι πως εχω παλι συμφυσεις.

Επειδη τελειωσα με το θεμα παιδια δεν με πολυαπασχολει η ελειψη περιοδου ομως αυτο που εκανα την πρωτη φορα ηταν να το παρακολουθησω απο κοντα με υπερηχους και εξετασεις αιματος.

Ποσο καιρο σου ειπε ο γιατρος να περιμενεις να ομαλοποιηθει ο κυκλος σου μετα την δευτερη αποξεση? Μολις περασουν οι μερες να κανεις εναν ελεγχο ξανα.

Και κατι ακομη, η περιπτωση μου βεβαια δεν ειναι η ιδια αλλα θα προτιμουσα να ειχα κανει αποξεση και μετα την δευτερη γεννα απο το να εχω τοση αιμοραγια (το πρωτο 24 ημουν χαλια) και να υπαρχει παντα η περιπτωση να χρειαστει να γινει αργοτερα.

Καλη επιτυχια με την επεμβαση και σου ευχομαι συντομα να τα αφησεις ολα αυτα πισω σου και να εχεις μια υγειη εγκυμοσυνη

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...θα κανω τη 2η αποξεση κ ευχομαι να πανε ολα καλα.πηρα κουραγιο απο το οτι θα ηθελες να την κανεις κ εσυ μετα την 2η γεννα σου.:lol: ειμαι αρκετα φοβιτσιαρα:confused:

 

Να χαιρεσαι τα παιδακια σου ευχομαι να ειναι παντα γερα!!!!!:lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Για να μην παρεξηγουμαστε, γιατι μπορει να μην πειρες πολλες απαντησεις αλλα σιγουρα πολυ διαβαζουν τα μυνηματα, δεν θεωρω την αποξεση ευκολη υποθεση. Απλα για την δικη μου περιπτωση επειδη η πρωτη εγινε αμεσως μετα τη γεννα και μολις με πηγαν στο δωματιο ημουν "ενταξυ" ενω την δευτερη φορα ειχα ενα δυσκολο πρωτο 24ωρο και αιμα για πολυ καιρο συν την πιθανοτητα να κανω αποξεση μεχρι και 2 μηνες μετα τη γεννα για μενα θα ηταν πιο ευκολο να με "καθαριζε" ο γιατρος...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 χρόνια μετά...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗ. ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΞΕΣΗ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![/i]

Link to comment
Share on other sites

Συγνωμη καλη μου γιατι δεν καταλαβα. Θα κανεις αποξεση επειδη δεν εχεις σταθερη περιοδο γιατι αυτο αναφερεις. Μήπως ειχες καποια αποβολη ή παλινδρομη κυηση?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...