Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εγκυμοσυνη και ταξιδι

Recommended Posts

καλημερα δεν ξερω αν υπαρχει και αλλου το θεμα αλλα εχω μια απορια

τωρα ειμαι στον 8 μηνα και αυριο θα ανεβουμε Αθηνα με το συζηγο.

Ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οκ,αλλα με εχει πιασει μια μικρη φοβια

λεω αν συμβει κατι???θα ταξιδεψουμε με καραβι φυσικα γιατι με τα αεροπλανα δεν εχω και πολυ καλη σχεση,εχει ταξιδεψει καμια σε αυτον τον μηνα??? :D:D

Διαφημίσεις

καράβι κι ολας??? που αν σου συμβεί κάτι δεν έχει μέσα γιατρό και κάνει και πόσες ώρες? εγώ δε θα το έκανα..

στον 7ο όταν ήμουν πήγα μια βδομάδα διακοπές και φρόντισα να είμαι μια ώρα μακρυα απ το σπίτι μου και τον γιατρό μου...

βέβαια ότι θες κάνεις :D

και εγω αυτο σκευτομαι τοσες ωρες ταξιδι αν συμβει κατι και δεν εχει γιατρο?? αλλα ο αντρας μου λεει οτι σιγα τι να συμβει αφου ολα ειναι οκ

προς το παρον.δεν ξερω ειμαι σε απογνωση :?

Διαφημίσεις

Τζόυτζα... επειδή και εγώ από Κρήτη είμαι (Χανιά) καλοκαίρι και ενώ ήμουν στον 6ο μήνα πήγα κανονικότατα τις διακοπούλες μου εκεί με το καραβάκι. Όπως λες και εσύ με καμπινούλα δίκλινη. Καμιά ταλαιπωρία, κοιμήθηκα μια χαρά και την επόμενη μέρα στη μαμά μου!

Θεωρώ πως είναι πιο ξεκούραστο τουλάχιστον από το αυτοκίνητο σε κατάσταση εγκυμοσύνης.. και θα έλεγα να το τολμήσεις!

(Συμβουλή προς υποψήφιες πρώτες μανούλες: Μην περιορίζεστε στην εγκυμοσύνη, τουλάχιστον όχι όταν αυτή είναι ομαλή. Σκεφτείτε ότι είναι οι τελευταίοι σας μήνες που θα έχετε μόνοι σας εσείς και ο άνδρας σας να απολαύσετε ο ένας τον άλλο και κοιτάξτε να τους απολαύσετε... αυτό περιλαμβάνει και τα ταξίδια. Δε λέω ότι μετά σταματάει η ζωή, καμία σχέση, αλλά όσα ταξίδια και να κάνεις, πάντα πρώτη προτεραιότητα θα είναι το μωρό σας!!!!)

Πάντα καλοπροαίρετα!!!

:D:D

Νομίζω ότι αφού η εγκυμοσύνη σου είναι ομαλή και ο γιατρός σου έδωσε το ΟΚ δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι. Η αδελφή μου ταξίδεψε 8 μηνών στην Αίγυπτο (για διακοπές η παλαβιάρα) 5 ώρες πτήση με ανταπόκριση. Και πού; Στην Αίγυπτο που αν πάθεις τίποτα και πρέπει να πάς νοσοκομείο θα σε φάει η μαρμάγκα και η μπίχλα! Τελοσπάντων, ο γιατρός της είπε ότι δεν έχει πρόβλημα αφού είχε ομαλή εγκυμοσύνη και της έδωσε και χαρτί για να μπεί στο αεροπλάνο.

Νομίζω πως εδώ πρέπει ο καθένας να αποφασίσει μόνος του αν είναι καλό να ταξιδέψεις ή όχι.

Εγώ πάντως που το συζήτησα με τον γιατρό μου, είναι κάθετος, κι ειδικά στον 8ο μήνα.

Κι εγώ θα ταξίδευα για Αθήνα από Θεσσαλονίκη αλλά δεν το κάνω...πονάει κι η μέση μου πολύ, οπότε ποιος ο λόγος να ταλαιπωρούμε;;; :)

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

καλημερα!!!! πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το πλοιο διαθετει

γιατρο(οχι βεβαια μαιευτηρα χαχαχα) το πολυ πολυ βρε κοριτσια να γεννησω στο πλοιο :oops::oops:

τι να πω!!!!!! ο θεος ειναι μεγαλος :D:D

στον ογδοο πηγα ταξιδακι με καραβι μετα απο προτροπη του γιατρου μου..ολα πηγαν καλα..μην ανυσηχεις απλα προσπαθησε να εισαι ξεκουραστη μην κουραστεις πολυ! :D ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

my baby was my reborn...

Διαφημίσεις

στον ογδοο πηγα ταξιδακι με καραβι μετα απο προτροπη του γιατρου μου..ολα πηγαν καλα..μην ανυσηχεις απλα προσπαθησε να εισαι ξεκουραστη μην κουραστεις πολυ! :D ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

Σε ευχαριστω Ιοκαστη μου!!!!! :D:D:D:D

καλό σου ταξίδι τζουτζα...να περάσετε τέλεια σας εύχομαι !!! :D

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

τωρα ειμαι στον 8 μηνα και αυριο θα ανεβουμε Αθηνα με το συζηγο.

Ρωτησα τον γιατρο και μου ειπε οκ,αλλα με εχει πιασει μια μικρη φοβια

λεω αν συμβει κατι???θα ταξιδεψουμε με καραβι φυσικα γιατι με τα αεροπλανα δεν εχω και πολυ καλη σχεση,εχει ταξιδεψει καμια σε αυτον τον μηνα??? :D:D

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΕΜΕΝΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝ ΠΛΩ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ.

ΕΓΩ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 17/3 ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 23/3 ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΨΙΛΟΑΝΑΚΡΙΣΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ.

ANYWAY, ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΤΑΞΙΔΕΨΕΣ ΗΔΗ ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΄ΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΠΟΤΕ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΠΙΑ..

Καλημερα επεστεψα μια χαρα!!!!! ευτηχως δεν ειχαμε κανενα προβλημα

κοιμηθηκα στην καμπινουλα μου και ολα καλα!!!!!

το περπατημα που εριξα 3 ημερες στην εκθεση δεν το εχω κανει σε ενα χρονο μου εκανε καλο πιστευω.

LOREEN με το καλο να πας και εσυ!!!!!εγω τα αεροπλανα τα φοβαμε πολυ

γι αυτο επελεξα το πλοιο ενας ψιλοπανικος με επιανε οταν ημασταν μεσοπελαγα αλλα ολα καλα. :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ? ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ (ΣΕ ΔΩΡΕΚΘΕΣΗ).

ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ! ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΑ ΠΑΘΗ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ, ΑΓΧΟΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ΠΕΤΟΥΣΑΜΕ 12:00 KAI ΦΤΑΣΑΜΕ 11:50 ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ!) ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ (ΚΛΑΦΤΗΚΑ ΛΙΓΟ, ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ, ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟΥ) ΚΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ :D "ΜΠΡΑΒΟ, ΑΠ΄ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΟΥ ΗΡΘΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ!" ΚΑΓΚΕΛΟ ΕΜΕΙΣ! :D

ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΤΙ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΙΧΑ ΡΙΞΕΙ 1-2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ, ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΛΕΕΙ, ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! Μ΄ ΕΦΤΥΝΕ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΜΑΤΙΑΣΕΙ...

EIMAI 4.5 MHNΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Η ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ?

ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ?

ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΔΙΑΡΚΕΙ 8 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.

.png

EIMAI 4.5 MHNΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Η ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ?

ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ?

ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΔΙΑΡΚΕΙ 8 ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.

Ο μόνος που μπορεί να σε συμβουλέψει κατάλληλα είναι ο γιατρός σου. Συζήτησέ του μαζί του :wink:

ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ?

Αν έχεις μια καλή εγκυμοσύνη.... ΒΟΥΡ ΣΤΟ ΨΗΤΟ!!!

Μη χάνεις ευκαιρία για εκδρομούλες τώρα όσο είναι καιρός, και υποχρεώσεις με μωρό δεν έχεις!!

Να γεμίζεις και τις μπαταρίες σου, θα σου χρειαστεί! :wink:

Καλά να περάσετε!

:D

ΤΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ?

Kαι εγω οπως εχω ξαναπει φοβαμαι το αεροπλανο και ταξιδεψα με καραβι 8

ωρες με καμπινουλα δυκλινη δεν ειχα κανενα προβλημα και ειμαι και στον 8 μηνα αν ημουν στον 6 δεν θα το συζητουσα καθολου. τωρα βεβαια αυτη ειναι η αποψη μου, ο γιατρος σου ξερει καλυτερα. :wink:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...