Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

κλιματιστικο ή ανεμιστηρας οροφης στο δωματιο του μωρου?

Recommended Posts

Κοριτσια τα φωτα σας οι παλιες!

Βασικα οι αποψεις διιστανται.Αλλοι λενα οτι το κλιματιστικο σε ενα αρκετα μικρο παιδικο δωματιο δεν ειναι οτι καλυτερο και οτι η ροη του αερα απο ενα ανεμιστηρα οροφης ειναι πιο ομαλη και σε καλυτερη θερμοκρασια .Απο την εμπειρια τι πιστευετε?

Διαφημίσεις

Με το καλό να υποδεχθείς το μωράκι σου.

Λοιπόν η απάντησή μου ειναι τιποτα από τα δυο μεσα στο δωματιο.

Μπορείς να βάλεις κλιματιστικό σε ενα δωματιο εξω .Δροσίζει σίγουρα και μεσα , ετσι και αλλιως δεν θα κλεινει η πόρτα.

dhtZp3.png

Kαι εγω αναρωτιόμουν το ίδιο, ευχαριστω Σούλα!

Θα δουλέψω με το κλιματιστικο του δωματίου μου, μιας και τα δωματια ειναι απεναντι θα δροσίζει και εκει!!!!

Μου αρέσει να χαμογελώ να να βλέπω τον κόσμο μέσα από ροζ γυαλιά..!Μου φτιάχνει τη διάθεση

Τελικα και εμεις προς τα εκει προσανατολιζομαστε.Μαλλον θα μπει κλιματιστικο στο διπλε δωματιο και σε συνδυασμο με του δικου μας θα δροσιζει το δωματιο της μπεμπας...

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

πιστευω οτι το κλιματιστικο ειναι καλυτερο γιατι δεν θα το δουλευεις συνεχεια ή μπορεις να το βαλεις σε μια φυσιολογικη θερμοκρασια και να εχεις και ανοιχτες τις πόρτες εγω αυτο εκανα γιατι δεν μου αρεσει αυτη η μαγκουτσα στο ταβανι ...

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα και απο μενα!!! εμεις ειχαμε βαλει πριν γεννησω στο δωματιο ανεμηστηρα οροφης οποτε δεν μπηκα στο δηλιμα τι απο τα 2 ... αλλα τελικα ειναι η καλυτερη μας επιλογη και το αγαπημενο μας δωματιο .. χωρις υπερβολη το καλοκαιρι .... γιατι δεν μας παγωνει απλα μας δροσιζει ειναι πολυ ευχαριστω το κλιμα ... εντωμεταξυ αν ψαξετε εχει ανεμιστηρες οροφης με ωραια φωτα ωραια σχεδια στα φτερα ..που πανε και αναστροφα και το εκμεταλευεστε το χειμωνα και η ζεστη κατανεμεται καλυτερα στο χωρο ολα ειναι θεμα budjet .... εμεις ειμαστε σχεδον αποφασισμενοι να βαλουμε και στο υπνοδωματιο μας γιατι με το αιρκοντισιον παγωνουμε ... και πλεον εχουμε πιαστει να κοιμομαστε στο πατωμα του παιδικου δωματιου!!! χχαχαχαχαχαχα καλη αναζητηση!!!

εγω να σας πω την αληθεια εχω κλιματιστικο στο δωματιο του μωρου.το αναβα οταν δεν ειναι μεσα απλα για να δροσισει λιγο.την υπολοιπη διαρκειας της ημερας εχω το δικο μας σε συνδιασμο ισως αν χρειαστει με του σαλονιου.αν και επειδη μενω 6 οροφο με τις μπαλκονοπορτες ανοιχτες εχουμε δροσια σε νορμαλ θερμοκρασιες.

τον ανεμιστηρα οροφης τον τρεμω -φοβαμαι μηπως γινει καμια βλακεια και φυγει κανενα πτερυγιο.:?

• 2 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Εμείς το κλιματιστικό δεν το πολυχρησιμοποιούμε στην κρεβατοκάμαρα. Βέβαια έχει δροσιά το βραδάκι και τα μεσημέρια ακόμη και στις μεγάλες ζέστες με έναν ανεμιστήρα είναι καλά. Είναι μεζονέτα 3πατη το σπίτι , μονοκατοικία οπότε στο ισόγειο που είναι το μεσαίο πάτωμα στις πολύ μεγάλες ζέστες του μεσημεριού θα το ανάψω για λίγο. Το βράδυ, με ανεμιστήρα στο χαμηλό και σεντονάκι και πικέ κουβερτούλα.

Οπότε μάλλον θα στραφούμε προς τον ανεμιστήρα. Έχουν οι γονείς μου στο εξοχικό και είναι πολύ καλός. Διανέμεται ομοιόμορφα ο αέρας και έχει καλή δροσιά.

sj3dp3.png

Εμεις εχουμε βαλει ανεμιστηρες οροφης και στο δικο μας υπνοδωματιο και στα παιδικα και κοιμομαστε μια χαρα.Τους βαζουμε φανταστειτε στην πιο χαμηλη ταχυτητα και δροσιζει χωρις να σε παγωνει.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...