Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαιευτικη ΓΑΙΑ του Ερρικος Ντυναν;

Evakimou

Recommended Posts

καλησπερα

τελικα μονο εγω γεννησα στο γαια?

καπου εχω ξαναγραψει την εμπειρια μου υπαρχει και αλλο τοπικ με το ιδιο θεμα.

καμια σχεση το γαια με το ιασω (εχω 2 καισαρικες στο ιασω)

ειδικα τα χειρουργια του γαια ...ειναι για ανθρωπους του ιασω για αγελαδες.

οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες με λιγο οικονομικοτερες στο γαια ομως οι υπηρεσιες τελειες .

και το πρωσοπικο ειναι απο αλλα μαιευτηρια και οχι 5 κοπελες για ολο τον οροφο οπως στο ιασω.

catcatavi20100110_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 627
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φωφω στο γαια γεννας και εσυ;;;;;

μακαρι να συμπεσουμε για να τα πουμε!!!!!!!με το καλο κοπελα μου!!!

μανιταρι σε βρηκαμε....εγω δεν ειχα διαβασει αλλη εμπειρια κοπελας που γεννησε στο γαια.....ενθαρρυντικα τα νεα σου...μακαρι να ειναι ολα καλα και να φερουμε τα παιδακια μας στον κοσμο με υγεια και χαρα.

Γεια σας. Εχουμε αποφασισει με τη γυναικα μου και θα γεννησει στο Γαια. Σημερα εχουμε ραντεβου με το γιατρο μας, που τυγχανει να ειναι και φιλος μας και μπορει να μπουμε και αυριο. Πητ εχουμε 26 Μαρτιου απλα την προηγουμενη πεμπτη στο γιατρειο που την εξετασε μας ειπε οτι εχει μαλακωσει ο τραχηλος και πως να τα ξαναπουμε την τεταρτη(σημερα) και αν τα δεδομενα προχωρησουν και δεν εχουμε κανενα προβλημα να μπουμε και την πεμπτη. Ξεχασα να πω, πως ειναι το δευτερο μας(το πρωτο ειναι αγορακι και γεννησαμε στο λητω 1/8/08) και αυτο αγορακι και παμε για φυσιολογικα. Εχουμε απολυτη εμπιστοσυνη στο γιατρο μας και πιστευουμε οτι περα απο τις ξενοδοχειακες υπηρεσιες του μαιευτηριου(το οποιο ειδαμε), θα ειναι ενταξει και στις υπολοιπες και πιο κυριες υπηρεσιες του απεναντι μας. Για οτιδηποτε αλλο θα προσπαθησω να σας πω την εμπειρια μας μετα με το καλο.

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα . Γεννάω κι εγώ στο ΓΑΙΑ τον Ιούλιο και θα ήθελα να μάθω περαιτέρω για το συγκεκριμένο μαιευτήριο. Απ' ότι διαβάζω υπάρχουν καλά σχόλια. Όσο για τις τιμές τις βρίσκω αρκετά καλές σε σύγκριση με το ΙΑΣΩ στο οποίο έχει παραγίνει νομίζω το θέμα με τις τιμές. Εγώ σκέφτομαι για τετράκλινο στο ΓΑΙΑ. Τώρα δεν ξέρω πόσο παραπάνω θα πάει επειδή θα είναι με καισαρική επισκληρίδειο σε δίδυμα όμως. Αν γνωρίζει καμία ας με πληροφορήσει. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε. Εύχομαι σε όλες σας με το καλό.:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα . Γεννάω κι εγώ στο ΓΑΙΑ τον Ιούλιο και θα ήθελα να μάθω περαιτέρω για το συγκεκριμένο μαιευτήριο. Απ' ότι διαβάζω υπάρχουν καλά σχόλια. Όσο για τις τιμές τις βρίσκω αρκετά καλές σε σύγκριση με το ΙΑΣΩ στο οποίο έχει παραγίνει νομίζω το θέμα με τις τιμές. Εγώ σκέφτομαι για τετράκλινο στο ΓΑΙΑ. Τώρα δεν ξέρω πόσο παραπάνω θα πάει επειδή θα είναι με καισαρική επισκληρίδειο σε δίδυμα όμως. Αν γνωρίζει καμία ας με πληροφορήσει. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε. Εύχομαι σε όλες σας με το καλό.:rolleyes::rolleyes:

μπορεις να τηλεφωνησεις θα σου πουν ακριβως τιμες.

catcatavi20100110_-8_My+child+is.png

καλημερα σε ολες τις μελλουσες μαμαδες:-):-) ,γενναω τον μπεμπουλη μου στις 17/6/2010 κ ειμαι οπως κ εσεις σε αναζητηση μαιευτηριου ο γιατρος μου ειναι και στο ιασω κ στο λητω κ στο γαια,εχουμε κ λεμε λοιπον τιμες γαια για φυσιολ.τοκ. 4κλινο 1650 μετα απο επικοινωνια με τον κ.Σαμοιλη τηλ.6991050 μου ειπε οτι θα μειωθει κ αλλο το 4κλινο θα φτασει 1550 μεχρι να γεννησω,3κλινο 2555 το οποιο κ αυτο θα φτασει στα 2000, 2κλινο 3735 αυτο δεν θα εχει αλλη μειωση και μονοκλινο 5750 στις τιμες που ανεφερα συμπεριλαμβανεται επισκληριδιος, με καισαρικη 4κλινο 1950,3κλινο 2735 κ δικλινο 3950 συμπεριλαμβαν επισκληρ.

τωρα διαβασα απο καποιες κοπελες οτι δεν εχει διαφορα με ιασω συγνωμη αλλα για μενα δεν ειναι καθολου ευκαταφρονητη διαφορα οταν το ιασω εχει το 4κλινο 3120 κ το γαια εχει 1550 κ το δικλινο αντιστοιχα εχει στο ιασω 3320 και στο γαια 2000 ειναι μια αρκετα μεγαλη διαφορα συν του οτι το ιασω εχει απιστευτα υπερβολικο κοσμο ενω το γαια μου φανηκε πιο ησυχο τωρα αν θελετε σουπερ σουπερ λουξ δωματια αυτα θα τα βρειτε στο λητω με την προσφατη ανακαινιση που εκανε σε δικλινα κ μονοκλινα κ ειναι πραγματι οτι καλυτερο υπαρχει αυτη τη στιγμη

καλημερα επειδη και εγω σκεφτομαι το Γαια μειωση θα γινει μονο στις τιμες για φυσιολοκο τοκετο η και σε καισαρικη γιατι εγω γενναω με καισαρικη και θα με ενδιαφερε, αν γνωριζεις περιμενω νεα σου.

ckyvimathious σ ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια:-):smile: ποτε εχεις προβλεπομενη;

Στις 23 Ιουλίου αλλά επειδή μένουμε κάπως μακρια απο την Αθήνα σκεφτόμαστε με τον αντρα μου να το κάνουμε προγραμματισμένα..Θα δείξει!!user_offline.gifreport.gif quote.gif

φωφω στο γαια γεννας και εσυ;;;;;

μακαρι να συμπεσουμε για να τα πουμε!!!!!!!με το καλο κοπελα μου!!!

.

αααα όχι στο Ιασώ θα γεννήσω, με το καλό τα μωρά μας εύχομαι......

πάντως βρε κορίτσια βλέπω πως υπάρχει ένας αρνητισμός (ας μου επιτραπεί η λέξη )από την στιγμή που εμφανίστηκε το "Γαία" προς τα υπόλοιπα ιδιωτικά μιευτήρια.

η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν έχω εμπειρία άρα ούτε και άποψη, θα πώ μόνο πως 2 φορές που πήγα στο ιασώ για εξετάσεις δεν είχα κανένα μα κανένα παράπονο ίσα ίσα .

τώρα όσο αφορά την γέννα,άν ο γιατρός μου ήταν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας εεε στο νοσοκομείο της χαλκίδας θα πήγαινα να γεννήσω.

και συν της άλλης είμαι και της άποψης " ότι πληρώνεις παίρνεις"

δεν μπορεί με το που εμφανίστηκε το 'Γαία" να ακυρώθηκαν όλα τα άλλα...

η ταπεινή μου γνώμη;);)

Q3V6p3.png

Nhh7p3.png

καλημερα επειδη και εγω σκεφτομαι το Γαια μειωση θα γινει μονο στις τιμες για φυσιολοκο τοκετο η και σε καισαρικη γιατι εγω γενναω με καισαρικη και θα με ενδιαφερε, αν γνωριζεις περιμενω νεα σου.

σταυρουλα καλησπερα:-), ειχα μιλησει με τον υπευθυνο λογιστηριου κ μου ανεφερε μειωση τιμων σε φυσιολογ.τοκετο δεν μου ειπε για καισαρικη αλλα δεν ρωτησα κιολας οποτε δεν μπορω να σου δωσω ασφαλη απαντηση εχω ομως το τηλεφ 210-6991050 κος Σαμοιλης,ελπιζω να βοηθησα

Διαφημίσεις

Εμενα το Γαια σαν επισκεπτη δεν με ικανοποιησε. Πρωτον γιατι η αιθουσα αναμονης των χειρουργειων ηταν πολυ ζεστη σχεδον αποπνικτικη ( η γνωμη μου)και ουτε ενα παραθυρο(κανονικο). δευτερον οσες φορες μπηκα στο ασανσερ ολο και καποιος αρρωστος κατεβαινε μαζι μου, κατεβαιναν παρα πολυ με μασκες. τριτον για να ανεβω στο σαλονι του 1ου οροφου απο τις σκαλες χαθηκα 2-3 φορες. τεταρτον αρπαξα και μια ωραιοτατη ιωση γαστρεντεριτιδας.Νομιζω πως το μαιευτηριο δεν πρεπει να συστεγαζεται με αλλο νοσοκομειο.Επειδη δεν θελω να παρεξηγηθω, αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη.

Γέννησα στο Γαία και εμεινα πολύ ευχαρστημένη. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε σύγκριση με τα άλλα ιδιωτικά καθώς το πρώτο μου παιδάκι το γέννησα σε άλλο ιδιωτικό μαιεύτήριο (Ιασώ) και τώρα ήταν πολύ καλλίτερα. Ειδικά εκτίμησα το γεγονός ότι οι μαίες, οι οποίες ήταν πολύ εξυπηρετικές, έρχονταν αμέσως μόλις πατούσα το κουμπί που ήταν δίπλα στο κρεββάτι μου (κυριολεκτικά σε 10 δευτερόλεπτα) ενώ στό Ιασώ αργουσαν και 10 λεπτά! Ακόμα με το θηλασμό είχαν πολύ περισσότερη ώρα να σε βοηθήσουν, στο Ιασώ τις φώναζες και έρχονταν μετά από ώρα και σε βοηθούσαν 1 λεπτό και ξαναέφευγαν γιατί είχαν τόσο κόσμο να εξυπηρετήσουν.Επίσης επειδή το μωράκι νοσηλεύτηκε για λίγο στην ΜΕΝΝ έμεινα ευχαριστημένη και από εκεί, με εξαίρεση ότι το μέρος που που έχουν τα μωράκια στα πυρέξ (όχι βαρια περιστατικά) είναι υπερβολικά μικρό και αποπνυχτικό όταν είναι μέσα 16 άτομα (8 ζευγάρια) την ώρα του επισκεπτηρίου και σου δημιοουργεί τον φόβο ότι όλό και και κάποιο μωρό θα κολλήσει κάτι από τους γονείς...

καλησπερα

τελικα μονο εγω γεννησα στο γαια?

καπου εχω ξαναγραψει την εμπειρια μου υπαρχει και αλλο τοπικ με το ιδιο θεμα.

καμια σχεση το γαια με το ιασω (εχω 2 καισαρικες στο ιασω)

ειδικα τα χειρουργια του γαια ...ειναι για ανθρωπους του ιασω για αγελαδες.

οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες με λιγο οικονομικοτερες στο γαια ομως οι υπηρεσιες τελειες .

και το πρωσοπικο ειναι απο αλλα μαιευτηρια και οχι 5 κοπελες για ολο τον οροφο οπως στο ιασω.

Ακριβώς τα ίδια μου είπε και η φίλη μου που γέννησε εκεί πριν μερικές μέρες (αυτή με μία καισαρική στο ιασώ).

Κι εγώ γεννάω στο γαία με ΠΗΤ 27/5...:wink:

Εμενα το Γαια σαν επισκεπτη δεν με ικανοποιησε. Πρωτον γιατι η αιθουσα αναμονης των χειρουργειων ηταν πολυ ζεστη σχεδον αποπνικτικη ( η γνωμη μου)και ουτε ενα παραθυρο(κανονικο). δευτερον οσες φορες μπηκα στο ασανσερ ολο και καποιος αρρωστος κατεβαινε μαζι μου, κατεβαιναν παρα πολυ με μασκες. τριτον για να ανεβω στο σαλονι του 1ου οροφου απο τις σκαλες χαθηκα 2-3 φορες. τεταρτον αρπαξα και μια ωραιοτατη ιωση γαστρεντεριτιδας.Νομιζω πως το μαιευτηριο δεν πρεπει να συστεγαζεται με αλλο νοσοκομειο.Επειδη δεν θελω να παρεξηγηθω, αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη.

Οι επίτοκες έχουν δικό τους ασανσέρ.

αχ κοριτσακια πολυ χαιρομαι που τελικα ολο και περισσοτερες μανουλες εχουν να καταθεσουν θετικες εμπειριες απο εναν τοκετο στο γαια...το χω λιγο αγχος αυτο το μαιευτηριο αλλα ειμαι πολυ θετικη στο να γεννησω εκει τελικα....

αντε να μαζευομαστε οι γαιες....:cool::cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακια πολυ χαιρομαι που τελικα ολο και περισσοτερες μανουλες εχουν να καταθεσουν θετικες εμπειριες απο εναν τοκετο στο γαια...το χω λιγο αγχος αυτο το μαιευτηριο αλλα ειμαι πολυ θετικη στο να γεννησω εκει τελικα....

αντε να μαζευομαστε οι γαιες....:cool::cool::cool::cool:

Καλημέρα και από μένα fysalida. Κι εγώ στο ΓΑΙΑ πρόκειται να γεννήσω. Όντως ακούω και εγώ θετικά σχόλια γενικότερα. Και αφού ο γιατρός μου μου το πρότεινε κάτι παραπάνω θα ξέρει. Άλλωστε του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Εσύ πότε γεννάς με το καλό? Κοριτσάκι ή αγοράκι?:P:p

καλησπερα γκλορ....

με το καλο και εσυ....

πητ εχω 23/6 και εχω κοριτσακι..

και εμενα το προτεινε ο γιατρος μου αν και στην αρχη ηταν διστακτικος λογω του οτι δεν ηταν ετοιμο το νεογνολογικο τμημα...τωρα λεει ειναι μια χαρα....

με βολευει κιολας γιατι ειναι κοντα στο σπιτι της πεθερας μου που θα μενει τις μερες εκεινες το πρωτο μου κοριτσακι και ετσι θα μπορω να το βλεπω ισως και καθημερινα...

εσυ ποτε γεννας;;

καλησπερα γκλορ....

με το καλο και εσυ....

πητ εχω 23/6 και εχω κοριτσακι..

και εμενα το προτεινε ο γιατρος μου αν και στην αρχη ηταν διστακτικος λογω του οτι δεν ηταν ετοιμο το νεογνολογικο τμημα...τωρα λεει ειναι μια χαρα....

με βολευει κιολας γιατι ειναι κοντα στο σπιτι της πεθερας μου που θα μενει τις μερες εκεινες το πρωτο μου κοριτσακι και ετσι θα μπορω να το βλεπω ισως και καθημερινα...

εσυ ποτε γεννας;;

Εγώ έχω ΠΗΤ 12 Αυγούστου αλλά λόγω του ότι έχω δίδυμα (ένα κοριτσάκι κι ένα αγοράκι) θα γεννήσω μέχρι τέλος Ιουλίου σίγουρα. Απ' ότι μου λέει πάντα ο γιατρός. Ανυπομονώ πραγματικά. Εσένα είναι το δεύτερο οπότε έχεις εμπειρία. Φυσιολογικά πάς ή καισαρική?:P

πρωτα ο θεος παμε για φυσιολογικο μιας και το πρωτο μου παιδακι φυσιολογια το γεννησα...βεβαια τωρα που μιλαμε η μπουμπου ειναι ορθια αλλα εχει ακομη καιρο να γυρισει μου ειπε ο γιατρος...

εσυ μια χαρα με εναν σμπαρο..δυο παιδακια και μαλιστα διαφορετικου φυλου...τελεια δηλαδη...

με το καλο κοριτσακι μου...

πρωτα ο θεος παμε για φυσιολογικο μιας και το πρωτο μου παιδακι φυσιολογια το γεννησα...βεβαια τωρα που μιλαμε η μπουμπου ειναι ορθια αλλα εχει ακομη καιρο να γυρισει μου ειπε ο γιατρος...

εσυ μια χαρα με εναν σμπαρο..δυο παιδακια και μαλιστα διαφορετικου φυλου...τελεια δηλαδη...

με το καλο κοριτσακι μου...

Σ' ευχαριστώ, και σε σένα εύχομαι το καλύτερο. Επιτέλους ακούω και για ένα κοριτσάκι. Μέχρι τώρα όλο αγόρια ακούω ότι γεννιούνται... Χα χα χα χα ...............Καλά να είναι και όλα τ' αλλα........:rolleyes::rolleyes:

κορίτσια τι να σας πω... σήμερα ήμουν στο Γαία για να κάνω την Β επιπέδου κι έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Επίσης είδα και τους χώρους της κλινικής κι έμεινα πραγματικά άφωνη απο την τάξη και την καθαριότητα που επικρατούσε. Ήθελα να δω τους χώρους για να αποφασίσω μιας και γεννάω τον Ιούλιο. Ένα πρόβλημα είναι το πάρκινγκ του νοσοκομείου αν και έμαθα οτι περιμένουν να ανοίξουν δυο πάρκινγκ ακόμη και θα ανήκουν στο Γαιά. Οπότε φαντάζομαι το πρόβλημα θα μειωθεί. Όσον αφορά οτι μπαίνοντας στο νοσοκομείο μπορεί κανείς να δει και άλλα περιστατικά, συμφωνώ, αλλά δεν σκοπεύω να περνάω την μέρα μου στην είσοδο της κλινικής.... μπαίνοντας στην πτέρυγα του Γαία αλλάζει όλο το σκηνικό ..... πιστέψτε με!

Οχι οχι εγω ειμαι στην Κρητη απλα μου αρεσε το σχολιο για τα αγορια...

Προχθες ειδα μια κοπελα που εχει ενα κοριτσακι και περιμενει απο μερα σε μερα το αγορακι της και μου λεει οτι ηταν τυχερη γιατι και καλα ετυχε σε αγοροχρονια.....

Εγω πως τα εχω καταφερει και εχω πεσει τεσσερια φορες σε αγοροχρονια:mrgreen:.....εκει πηγαινε το σχολιο!:-P

4

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...