Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαιευτικη ΓΑΙΑ του Ερρικος Ντυναν;

Evakimou

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα, ''επεμβαίνω'' στην συζήτησή σας παρόλο που δεν είμαι έγκυος , απλά ήθελα να ρωτήσω το εξής : το ΓΑΙΑ για το οποίο μιλάτε είναι αυτό που χτίζεται στην Λ. Συγγρού δίπλα από το ξενοδοχείο METROPOLITAN ; Εαν είναι αυτό, δεν νομίζω να λειτουργήσει άμεσα γιατί περνάω σχεδόν κάθε μέρα από εκεί (μένω Φάληρο) και οι εργασίες που θέλει για να τελειώσει αποκλείεται να έχουν ολοκληρωθεί εως 18/11 .

oχι αυτό είναι το Ρέα και όντως είναι υπό κατασκευή- προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 2 έτη.

Μιλάμε για τη μαιευτική μονάδα που είναι στο Ερρίκος Ντυνάν επί της Μεσογείων

Επίσης να ενημερώσω ότι πέρασα η ίδια σήμερα από τα γραφεία τους και μου είπαν για έναρξη 16/11, όπου θα μπορούν να δώσουν και τιμές!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 627
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

oχι αυτό είναι το Ρέα και όντως είναι υπό κατασκευή- προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε 2 έτη.

Μιλάμε για τη μαιευτική μονάδα που είναι στο Ερρίκος Ντυνάν επί της Μεσογείων

Επίσης να ενημερώσω ότι πέρασα η ίδια σήμερα από τα γραφεία τους και μου είπαν για έναρξη 16/11, όπου θα μπορούν να δώσουν και τιμές!

Ωραία. Να τους πάρουμε ένα τηλέφωνο μετά την 16η Νοεμβρίου να μας πούν και τί θα γίνει τελικά γιατί όσες έχουμε ΠΗΤ Δεκέμβριο πρέπει να ενημερωθούμε κάποια στιγμή και για τις τιμές των δωματίων.

aYVcp2.png

βέβαια, και να πας να δεις και τα δωμάτια για να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις.

εγώ θα τα έβλεπα σήμερα αλλά δεν έβρισκε η γραμματέας την υπεύθυνη, για να σας έλεγα και μια αποψη για τον χώρο. σίγουρα όμως θα το κάνω αφού ανοίξει!!!!

καλησπερα

κι εμενα σημερα μου ειπε οτι θα παμε στο γαια .

ειχαν συναντηση ειδαν τα δωματια και ειπε οτι ειναι φοβερα.

εναρξη 17-11

τιμη 1500 τετρακλινο φτ χωρις επισκλιριδιο.

catcatavi20100110_-8_My+child+is.png

βέβαια, και να πας να δεις και τα δωμάτια για να αποφασίσεις τι θα διαλέξεις.

εγώ θα τα έβλεπα σήμερα αλλά δεν έβρισκε η γραμματέας την υπεύθυνη, για να σας έλεγα και μια αποψη για τον χώρο. σίγουρα όμως θα το κάνω αφού ανοίξει!!!!

Καλά θα ήταν να μπορούσα να τα δώ αλλά μένω στην επαρχία και δεν λέει να κατέβω τώρα στην Αθήνα μόνο γι' αυτόν τον λόγο. Άσε που έχω βαρύνει αρκετά και δεν έχω και πολύ όρεξη. Και εμένα πάντως ο γιατρός μου είπε ότι οι χώροι είναι φοβεροί. Για να δούμε.......

aYVcp2.png

Διαφημίσεις

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ όντως δεν αξίζει ένα ταξίδι μόνο και μόνο για να δεις τα δωμάτια (να δω μήπως μπορώ να πάρω καμία φωτογραφία όταν θα πάω, για να σου στείλω...???) :cool:

εγώ είμαι εντελώς οριακά. πητ 3/12, αλλά κάτι είπε ο γιατρός για να πάω με προκληση στις 21/11. στις 18/11 που θα πάω για εξεταση θα ξερω σίγουρα τί θα γίνει τελικά (εάν φυσικά δεν πάρει νωρίτερα κάποια πρωτοβουλία το μωρά!!!)

τελικά με αυτη την ιστορία θα αρχίσω να αγχώνομαι για το που θα γεννήσω και όχι για την ίδια τη διαδικασία της γέννας!!!

Κορίτσια επισκέφθηκα τον γιατρό μου σήμερα το πρωί και τον ρώτησα γι' αυτό το θέμα. Μου είπε πώς έχει ενημερωθεί από το νοσοκομείο ότι θα ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου αλλά από εκεί και πέρα δεν ήξερε τίποτα άλλο. Φαντάζομαι ότι θα ξέρω σίγουρα την επόμενη φορά που θα πάω στις αρχές Δεκεμβρίου. Άν κάποια κοπέλα έχει κάποιο άλλο νεότερο, ας μας πεί για να ξέρουμε τί θα κάνουμε. Σκέφτομαι να πάρω τηλ. στο Γαία και να ρωτήσω πότε θα ανοίξουν και τί τιμές θα ισχύσουν, τουλάχιστον να είμαι ενημερωμένη.

Γεια σου Νατασούλα!

Σήμερα το πρωί τηλεφώνησα στο "Γαία" για να ρωτήσω πότε ξεκινάνε, τιμές κτλ. αλλά δεν μου είπαν απολύτως τίποτα! Μου είπαν να ρωτήσω το γιατρό μου κι ότι αυτός σίγουρα θα ξέρει. Μέσα στην εβδομάδα λοιπόν που θα πάω ελπίζω να μάθω τίποτα πιο συγκεκριμένο. Εννοείται ότι θα σας ενημερώσω για να ξέρετε (βλέπετε εγώ δεν το προλαβαίνω αφού το αργότερο το Σάββατο 14/11 γεννάω, εκτός αν γίνει κανένα θαύμα).

Φιλιά!

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Δεν το ήξερα ότι πρέπει να πείς και το όνομα του γιατρού!!!!!!!!!!!!! Θα προσπαθήσω να μάθω κανά νέο και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας.

Και τελικά τους είπα και τ'όνομα του γιατρού μου αλλά και πάλι δεν μου είπαν τίποτα. Να ρωτήσω εκείνον μόνο!!! Τι μυστικότητα, Θεέ μου!!!!

Διαφημίσεις

loipon nevtera... επειδη εχει βουιξει το συμπαν με το γαια, μου κρατησαν ονομα, τηλεφωνο και ονομα γιατρου για να με ενημερωσουν τηλεφωνικά για τιμεσ και τα πάντα... μολις με πάρουν κορίτσια... 8α κάνω αναμετάδοση

Ενώ είναι γραπτός λόγος, νιώθω ότι ακούγεται. Έχει χροιά! - Marcella - http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=84479

Καλημέρα!

Τελικά εχτές πήγα στο γιατρό μου κι έμαθα ότι την Τρίτη 17/11 ξεκινάει εκεί η πρώτη γέννα (έχει ήδη προγραμματιστεί).

Ό,τι άλλο μάθω, θα σας πω.

Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις τηλ. στο "Γαία" για να μου πουν τις τιμές. Σας τις αναφέρω για να ξέρετε (αφορούν το σύνολο μ'επισκληρίδιο 4 ημέρες για φυσιολογικό τοκετό και 5 ημέρες για καισαρική):

4κλινο: 1.650 φυσιολογικός και 1.950 καισαρική

3κλινο: 2.550 και 2.750

2κλινο: 3.740 και 3.950

1κλινο: 5.750 και 6.200

Από σήμερα είχαν 2 χειρουργεία (όχι γέννες) αλλά είναι ήδη έτοιμοι για ό,τι άλλο προκύψει...

Αυτά έμαθα! Όποια μάθει κάτι άλλο ας μας πει.

Φιλιά.

Καλημέρα κορίτσια!

Μόλις τηλ. στο "Γαία" για να μου πουν τις τιμές. Σας τις αναφέρω για να ξέρετε (αφορούν το σύνολο μ'επισκληρίδιο 4 ημέρες για φυσιολογικό τοκετό και 5 ημέρες για καισαρική):

4κλινο: 1.650 φυσιολογικός και 1.950 καισαρική

3κλινο: 2.550 και 2.750

2κλινο: 3.740 και 3.950

1κλινο: 5.750 και 6.200

Από σήμερα είχαν 2 χειρουργεία (όχι γέννες) αλλά είναι ήδη έτοιμοι για ό,τι άλλο προκύψει...

Αυτά έμαθα! Όποια μάθει κάτι άλλο ας μας πει.

Φιλιά.

Αχ σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ. Δεν είναι πάντως και πολύ χαμηλές οι τιμές!!!!!!!!!!!!!

aYVcp2.png

Μου είπαν ότι περιλαμβάνουν τα πάντα (και τις εξετάσεις). Αν σκεφτεί κανείς ότι η αμοιβή του γιατρού συνήθως είναι όσο και το μαιευτήριο είναι αρκετή η διαφορά.

Απλά μου τηλ.πριν μισή ώρα από το "Γαία" (είχα αφήσει τα στοιχεία μου) και μου είπαν ότι σήμερα μπορεί να έγιναν 2 γυναικολογικά χειρουργεία αλλά οι τοκετοί θα αρχίσουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Οπότε εγώ δεν θα το προλάβω, αφού τελευταία ημερομηνία έχω αυτό το Σάββατο 21/11/2009. Κρίμα τη χαρά που ένιωσα!!!

Αν ξέρετε κάτι άλλο, πείτε και σε μένα!

Φιλιά.

Δεν θεωρώ ότι είναι και τόσο φτηνά, αν σκεφτεί κανείς ότι στο Λητώ μια φίλη μου πέρσι πλήρωσε σε τρίκλινο για καισαρική με επισκληρίδιο γύρω στις 2.000 ευρώ.

5f27b8bd0c.png

ΚΑι γω απο οτι βλέπω καθολου φτηνα δεν ειναι..που ειναι το 20-30% παρακατω??

Στο Μητέρα το καλοκαίρι γέννησε γνωστη μου σε 3κλινο με 1,500!

η κούκλα μου...18/8/2009

το αγορακι μου... 6/11/2012

σε τρίκλινο με 1500?????????δεν το εχω ξανακούσει!μηπως ειχε καποια ειδική έκπτωση?

Ξέρετε γιατρούς που είναι στο Γαία Ντυνάν?

Το Γαία είναι ιδιωτικό ή δημόσιο?

από ότι έχω καταλάβει παραχωρεί και κα΄ποιες κλίνες - μικρό αριθμό- για συνεργασία με δημόσιο τομέα

από το site του νοσοκομείου:

"Το Νοσοκομείο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ δύναται να συνεργάζεται με τον Δημόσιο ή Ιδιωτικό Τομέα σύμφωνα με τις επιλογές και αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του, στα πλαίσια του καταστατικού του και της συνεχούς προσπάθειας για επέκταση του κοινωφελούς έργου του και βεβαίως τη διασφάλιση της επιβίωσης του."

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΧΩ Π.Η.Τ ΣΤΙΣ 10/02/2010. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ "ΓΑΙΑ". ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ (ΜΑΙΕΣ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ Κ.Τ.Λ.) ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 'Η ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΜΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ:-)

Λοιπον χτες πηγα παλι στο γιατρο μου, στις αρχες Νοεμβρη δεν ειχα κατι νεοτερο απο αυτα που εβλεπα να γραφετε εδω για αυτο και δεν ενημερωσα. Ηξερα ωστοσο οτι λειτουργει απο την προηγουμενη εβδομαδα, οπου ειχαν μονο χειρουργεια και οτι στα μεσα αυτης θα αρχιζαν οι τοκετοι. Εγω εχω ΠΗΤ 10/12, o γιατρος μου μου ειπε οτι αν παρω ολο τον μηνα πιθανοτατα θα το προλαβω ειδαλλως δεν ξερει σιγουρα γιατι δεν λειτουργει ακομα η μοναδα προωρων και αν δεν λειτουργησει αυτη δεν κανουν τοκετους. Δηλαδη αν γεννησω τωρα παω στο Μητερα.

Για αυτο που λετε για το αν θα ειναι εμπειρο το προσωπικο λογω κοστους μου φαινεται ατοπο γιατι ο Αποστολοπουλος ειχε κανει ακριβως την ιδια κινηση και με το Διαβαλκανικο και τον πρωτο χρονο ηταν πολυ καλες οι τιμες του με αριστες παροχες και μετα εκτοξευτηκαν. Ξερω επισης καποιους γνωστους μου γιατρους, εκτος απο τον δικο μου που θα πανε στο Γαια η θελουν να πανε οποτε δεν νομιζω οτι ευσταθει μια τετοια υποθεση. Αυτα απο μενα, οποια αλλη εχει νεοτερα μας λεει. Να ειστε καλα και με το καλο τα μωρα μας.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...