Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαιευτικη ΓΑΙΑ του Ερρικος Ντυναν;

Evakimou

Recommended Posts

Καλημέρα! Βρήκα εχθές στο γραφείο του γυναικολόγου μου ένα ενημερωτικό φυλάδιο με φωτογραφίες απο το Γαία!

Λοιπόν έδειχνε όλα τα δωμάτια και ήτανε τέλεια απο το λούξ εώς και το οικονομικό το τετράκλινο!τα δωμάτια έχουν ωραία διακόσμηση , είναι φωτεινά το καθένα έχει δική του LCD τηλεόραση, και στην οικονομική θέση είχε 2 wc.Εδειχνε επίσης την αίθουσα τοκετού η οποία και αυτή ήτανε πολύ ωραία και το δωμάτιο που κρατάνε τα μωράκια!Γενικά οι εντυπώσεις που μου έδωσε απο το ενημερωτικό είναι πολύ καλες σε σύγκριση με το Ιασω που πήγα πρόσφατα και απογοητέτηκα!Μπορώ να πώ ότι μου έμοιζε αρκετά με το Μητέρα στα δωμάτια αλλα σε πιο εξελιγμένο!Α και ανεξάρτητα με τι κατηγορια θα διαλέξεις το κρεβάτι είναι με κομπιουτεράκι(δεν ξέρω πως το λένε)!

Επίσης λένε ότι μπορείς να επιλέξεις και το ημερίσιο μενου!

Αυτα!Ελπίζω να σας βοήθησα λιγακι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 627
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα...

πηγα στο γαια για ξεναγηση και μου αφησε ενα διπλο συναισθημα....απο τη μια μου αρεσε ο χωρος και τα δωματια και η καθαριοτητα και η αυστηροτατη τηρηση του ωραριου των επισκεψεων αλλα απο την αλλη ειδα αδειοιυς διαδρομους...ελαχιστο προσωπικο...καθολου λουλουδια και μπαλονια στους διαδρομους οπως στα αλλα μαιευτηρια...καλα, αυτο ειναι το λιγοτερο τωρα....πραγματικα δε με νοιαζει καθολου...αλλα το λεω γιατι μου εκανε εντυπωση..

η μαια που μας εκανε την ξεναγηση ηταν φιλικη αλλα οταν τη ρωτησα αν μπορω να εχω το μωρο μαζι μου οποτε θελω και οχι με τα καθορισμενα ωραρια που φερνουν τα μωρα, μασησε τα λογια της...λεγοντας οτι δεν της εχει ξανατυχει να της ζητουν κατι τετοιο....

τι να πω.....

μου κακοφανηκε παντως που η μονη μαια που ειδα στους διαδρομους και στους θαλαμους ηταν αυτη που μας εκανε την ξεναγηση..το αλλο προσωπικο που ηταν;;

η ελλειψη προσωπικου ισως να οφειλοταν στο γεγονος οτι μας εκαναν ξεναγηση σε μερος του νοσοκομειου που τα δωματια ηταν αδεια απο γυναικες..δεν ξερω...

το μεγαλυτερο ατου του γαια κατα τη γνωμη μου ειναι απο οσο ειδα τα δωματια.... με διαφορα...ειναι εξαιρετικα...ευρυχωρα και ανετα...

Καλημέρα! Κι εγώ με το καλό θα γεννήσω στο Γαία τον Ιούλιο. Πήγα και είδα τους χώρους και μου άρεσαν πολύ. Το μόνο αρνητικό που βρήκα ειναι στο θέμα του πάρκινγκ αν και μου είπαν οτι σκοπεύουν να το διορθώσουν. Τώρα κατι πήραν και μενα τ αυτιά μου οτι υπάρχει πρόβλημα με την άδεια λειτουργείας του. Λέτε να μείνουμε χωρις μαιευτήριο;;;χαχα Σήμερα έχω επίσκεψη στον γιατρό μου και θα τον ρωτήσω να δω τι γίνεται. Όσες γεννάνε καλά κάνουν και μας ενημερώνουν και μας γιατι είναι ο μόνος τρόπος να μάθουμε. Ο κόσμος δεν ξέρει καν οτι υπάρχει η κλινική...δυστηχώς βέβαια γιατι κάποια στιγμή θα πρέπει να υπάρξει και η δυνατότητα της επιλογής και να σταματήσει αυτό το μάζωμα στις δυο κλινικες χωρίς καν να σέβονται τα λεφτά που τους ακουμπάς.

γεια σου ζινα!!

ρωτησα την μαια που μας εκανε την ξεναγηση για το θεμα αυτο με την αδεια λειτουργιας και μου ειπε...κλειστε τα αυτια σας, δεν προκειται να συμβει κατι...

ενταξει..μπορω να καταλαβω οτι παιζει τρελος πολεμος απο τα αλλα μαιευτηρια...ολα ειναι θεμα ανταγωνισμου...

αυτο με το παρκινγκ δεν το ρωτησα ουτε παρατηρησα κατι...

εσυ τοτε που πηγες παρατηρησες οτι υπηρχε λιγοστο προσωπικο ή εγω ετυχα σε μερα και ωρα περιεργη;;;

Διαφημίσεις

Το επισκέφθηκα πριν ενα μήνα ακριβώς οταν πήγα να κάνω την Β΄επιπέδου. Στον όροφο με τα δωμάτια επικρατούσε αρκετή ησυχία και όσον αφορά το προσωπικό που με ρωτάς ήταν δυο τρεις εκει στο γκισέ που είναι σαν ρεσεψιόν και πέτυχα και δυο τρεις στον διάδρομο. Νέοι άνθρωποι γενικότερα και εξυπηρετικοί. Σίγουρα το μάζωμα των άλλων δεν το είδα αλλά σκέψου οτι δεν έχει πολλά δωμάτια και ούτε τόσο πολύ κόσμο ακόμα.

Όσον αφορά το πάρκινγκ το λέω γιατι οταν πήγα δεν είχε θέσεις, μας έδιωξαν και παρκάραμε σε ιδιωτικό στην Σεβαστουπόλεως (περπάτημα 10 λεπτά). Μετά μας είπαν οτι έχει δικό του πάρκινγκ το Γαία αλλά δεν τους έχουν δώσει ακόμη την άδεια να το ανοίξουν. Περιμένουν να γίνει το συντομότερο.

fysalida εσυ πότε γεννάς εκει; ααα και κάτι άλλο! γιατι υπέγραψα χαρτί στην β επιπέδου για τα ποσοστά επιτυχίας της εξέτασης; δεν το έχω ακούσει πουθενά αλλού να συμβαίνει αυτό. Δεν σου έκανε εντύπωση εσένα; Οκ ξέρω οτι τα ποσοστά επιτυχίας δεν είναι 100% αλλά και να υπογράψω; μου έκανε εντύπωση.

ζινα εγω το β επιπεδου δεν το εκανα στο γαια αρα δεν ξερω να σου απαντησω γιατι σου ζητησαν κατι τετοιο..δεν το εχω ξανακουσει παντως...

εγω γενναω στο γαια πρωτα ο θεος τον ιουνιο...

ο γιατρος μου μου λεει οτι ειναι πολυ καλο το νοσοκομειο και να μην εχω αμφιβολιες γιαυτο...ο ιδιος εχει ηδη ξεγεννησει εκει 4 κοπελες.

αυτο που λες με τον κοσμο ισχυει...δεν εχει την βαβουρα που εχουν τα αλλα μαιευτηρια..γαι την ακριβεια δεν εχει καθολου βαβουρα...;)

εμεις ζινα μου το μονο που θελουμε ειναι να εχουν αριστη αντιμετωπιση τα μωρακια μας αλλα και εμεις...ας ελπισουμε οτι το γαια θα μας κανει το χατηρι...

Καλημέρα κορίτσια, είμαι στη 13η εβδομάδα εγκυμοσύνης και η γιατρός μου πήγε από το ΙΑΣΩ στο Γαια...μου είπε ότι αντιμετωπίζουν όσοι γιατροί έφυγαν μεγάλο πόλεμο από το ΙΑΣΩ.

Χθες έκανα την αυχενική εκεί και μου φάνηκε πολύ καλό και οργανωμένο...

Επίσης, πολύ ήσυχα ήταν και το προσωπικό πολύ εξυπηρετικό...

Κι εγώ υπέγραψα χαρτί για την αυχενική διαφάνεια...

Αλήθεια πόσο κοστίζει η β' επιπέδου στο Γαια;

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

Όσες είμασταν εκεί τους δόθηκε ενα δισέλιδο να υπογράψουμε με τα ποσοστά επιτυχίας για κάθε ασθένεια. Σήμερα θα ρωτήσω τον γιατρό μου το γιατί. Ήταν λίγο κάπως όλο αυτό. Απλά θέλουν να βγάλουν την ουρά τους απ έξω σε περίπτωση λάθους, αυτό καταλαβαίνω εγώ.

θεωρώ οτι λόγω του οτι είναι καινούριο θα έχει καλό service και θα είναι όλα καλά. Το doppler το χεις κάνει εκεί ή δεν το χεις κάνει ακόμα;

Babycakes με το καλό, όλα να μας πάνε καλά! επιτέλους βρήκα έναν άνθρωπο που υπέγραψε!! απλά είσαι κι εσύ του Γαία,χαχα.

Η β επιπέδου κοστίζει 95E. Πάντως ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση αυτή φάνηκε πολύ ψείρας και καλός...ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους!

Διαφημίσεις

ουτε το ντοπλερ εκανα εκει ζινα μου...αυχενικη , β και ντοπλερ εκανα σε ενα αλλο κεντρο που μου ειπε ο γιατρος μου..

παιδια τελικα ολα ειναι θεμα ανταγωνισμου...στο ιασω οπως και στο μητερα μειωθηκε καπως η πελατεια λογω του γαια...λογικο ειναι να το πολεμησουν...

Babycakes με το καλό, όλα να μας πάνε καλά! επιτέλους βρήκα έναν άνθρωπο που υπέγραψε!! απλά είσαι κι εσύ του Γαία,χαχα.

Η β επιπέδου κοστίζει 95E. Πάντως ο γιατρός που μου έκανε την εξέταση αυτή φάνηκε πολύ ψείρας και καλός...ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά μέχρι τέλους!

Εμένα πάντως την αυχενική η γιατρός μου την έκανε, όχι άλλος γιατρός...εσένα όχι;;;

Ήταν ο γιατρός μου στον χώρο αλλά την εξέταση την έκανε κάποιος άλλος, ο γιατρός μου απλά παρακολουθούσε. Ούτε την αυχενική μου την έκανε ο γιατρός μου. Βέβαια την αυχενική δεν την έκανα στο Γαία γιατι δεν είχε ανοίξει ακόμα ο χώρος των υπερήχων της αυχενικής, τη έκανα στο Μητέρα.

Εμένα ακόμα και το αίμα για το παπ έι, η γιατρός μου το πήρε...

Πάντως όλα καλά μου φάνηκαν, ούτε δίνω ιδιαίτερη σημασία στο ότι υπογράψαμε..

Εμένα απλώς μου έκανε εντύπωση που συμβαίνει εκεί ενώ στα άλλα μαιευτήρια όχι.

Πότε σου έδωσαν Π.Η.Τ.; Εύχομαι σε όλες να μας πάνε καλά και καθε μια που μαθαίνει κάτι να ενημερώνει...είναι πολύ χρήσιμο για όλες μας.

Διαφημίσεις

βρε παιδακια μια αποριουλα εχω μονο και την ξαναπα.... οι συγγενεις βλεπουν τα μωρα στο επισκεπτηριο εστω και πισω απο τζαμι η καθολου;

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

ανδρομεδα ουτε εγω ξερω να σου απαντησω..

το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι οταν μας εκαναν ξεναγηση στο γαια ειδα αρκετα μετρα μακρια μου ενα θαλαμο με μωρακια που το απο το τζαμι του μπορουσες να δεις μεσα τα "ταπερακια"....

στο μητερα και στο λητω ποθυ εχω παει δεν εχεις αυτη τη δυνατοτητα γιατι το τζαμι ειναι με αμμοβολη και δεν βλεπεις μεσα...

κοριτσια με το καλο ολες μας!!

απλα να ξερω μωρε αν δεν μπορουν οι λοιποι συγγενης εστω κι απο μακρια να δουν το μωρο να μην τους αφησω να ρθουν στο μαιευτηριο... εμενα με εχουν ξαναδει ολο το νταβαντουρι για το μωρο γινεται

Despoina 27/5/2010

Dimitris 12/6/2011

Marilou 9/8/2013

απλα να ξερω μωρε αν δεν μπορουν οι λοιποι συγγενης εστω κι απο μακρια να δουν το μωρο να μην τους αφησω να ρθουν στο μαιευτηριο... εμενα με εχουν ξαναδει ολο το νταβαντουρι για το μωρο γινεται

Το επισκεπτήριο είναι 6-9. Ώρες θηλασμού είναι στις 5 και μετά στις 9. Πράγμα που σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου δε θα έχεις το μωρό μαζί σου. Κοντινοί συγγενείς μπορούν να το δουν αν έρθουν πχ 5:30 στο δωμάτιό σου. Με εμένα τουλάχιστον έτσι έγινε. Στο δωματιάκι ίσως να αφήνουν να το δεις, δεν το γνωρίζω. Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο;

9ca39a6803.png

Δεν ξέρω ρε κορίτσια αλλά κι αυτός ο πανικός που επικρατεί στα μαιευτήρια κατά την ώρα του επισκεπτηρίου δεν είναι και οτι καλύτερο. Επικρατεί πανικός και δεν είναι καλό για κανέναν. Η άποψη μου είναι να ρχονται στο μαιευτήριο οι πιο στενοί και οταν ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα να ρθουν σπίτι να δουν το μωρό όσες θείτσες και γειτονες επιθυμούν. Σκεφτείτε οτι πολλές απο μας είναι η πρώτη μας φορά που θα γίνουμε μανούλες και θέλουμε να απολαύσουμε το παιδάκι μας μαζί με τον αντρούλη μας. Άσε που όλοι έχουν άποψη για όλα...σου λένε κάνε αυτό κάνε εκείνο κι ας έχουν γίνει μάνες εδώ και 30 χρόνια!

fysalida είχες δίκιο. Ρώτησα τον γιατρό μου σήμερα για την άδεια λειτουργίας και μου είπε να μην ακούω τίποτα. Μάλιστα μου είπε οτι αυτή την στιγμή που μιλάμε οι κλίνες του Γαία είναι όλες φουλ. Αυξάνεται καθημερίνα η ζήτηση. Μακάρι να ναι όλα καλά και να μείνουμε όλες ικανοποιημένες.

Γεια σας !

Είμαι στον 3ο μήνα της 2ης εγκυμοσύνης μου και πήγα και γω να δω το Γαία με τη φίλη μου που γεννάει τον άλλο μήνα γιατί συνεργάζεται ο γιατρός μας, πράγματι είναι πολύ ωραίες οι εγκαταστάσεις και όλα είναι καινούργια. Το μόνο που μου έκανε άσχημη εντύπωση είναι ότι όταν ζήτησε η φίλη μου τις τιμές για τα δωμάτια οι τιμές που της έδωσαν της είπαν ότι μπορεί να μην ισχύουν για τον άλλον μήνα και καλό είναι να πάρει τηλέφωνο να ενημερωθεί για τον τιμοκατάλογο που θα ισχύει τότε . Πάντως αν ισχύει ότι ανεβάζουν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τις τιμές, πολύ σύντομα θα πηγαίνουμε πάλι στα άλλα μαιευτήρια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...