Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τί δώρο;

Recommended Posts

κορίτσια χρειάζομαι τις ιδέες σας σαν μικρομανάδες που είστε....λοιπόν η κολλητή μου θα γεννήσει το Μάιο και δεν ξέρω τί δώρο να της πάρω. Τα αναγκαία: αποστειρωτής, ρελάξ, καρότσάκι κτλ θα τα πάρει από την αδερφή της, καλά για το κρεβατάκι δεν το συζητώ, θα το αγοράσουν οι γιαγιάδες και γω δεν θέλω να καταλήξω στα γνωστά φορμάκια που θα μαζέψει ένα σωρό και δεν ξέρω αν θα τα χρησιμοποιήσει και όλα. Τί να της πάρω; Σκέφτηκα φυλαχτό χρυσό ή την "τούρτα" με πάνες που συνήθως πάιρνουν στο napkins party, αλλά θέλω και άλλες ιδέες. Επίσης με ρώτησε τί θα χρειαστεί (εκτός από αυτά που σας ανέφερα παραπάνω) και της είπα: 2-5 φορμούλες, σαλιάρες, ζιπουνάκια, πάνες (όχι pampers αλλά και αυτές θα χρειαστούν), μπιμπερό, πιπίλες, γαντάκια, σκουφάκι, καλτσούλες, μπανιέρα, πετσετούλες, σαμπουάν, θερμόμετρο για το νερό, αφρόλουτρο, τί άλλο, τί άλλο.... Α, και κάτι άλλο ανακάλυψε ότι στο καινούργιο κατάστημα Λητώ στη Θεσ/νίκη έχει 3 ορόφους με όλα τα απαραίτητα, ισχύει;

Διαφημίσεις

Σκέφτηκα φυλαχτό χρυσό ή την "τούρτα" με πάνες που συνήθως πάιρνουν στο napkins party, αλλά θέλω και άλλες ιδέες.
Σε μια φίλη που θα γεννήσει της έφτιαξα μια diaper cake αρκετά "πλούσια" κ μου βγήεκ στα 70ευρώ.

Ενα μπουρνουζάκι ή ένα ring sling τα βρίσκω καλά σαν ιδέα. Τώρα για σκουφάκι Μαίο μήνα λίγο υπερβολικό το βρίσκω.

ring sling τί είναι αυτό; χαχαχα σκουφάκι δεν εννοώ μάλλινο με την φουντίτσα, αλλά το βαμβακερό γιατί θα πρέπει να ταξιδέψουν από Θεσ/νίκη σε επαρχία και όσο να ναι ως νεογέννητο θέλει λίγη παραπάνω προσοχή. Δεν ξέρω μωρέ βοηθήστε με. Πάντως σ' ευχαριστώ για την άμμεση απάντησή σου, να σαι καλά.

όταν γέννησα μια φιλη μου φερε κάτι που κ χρησιμο ηταν, κ μου αρεσε πάρα πολυ!!!

μου φερε σε ενα μωρουδιακό καλαθάκι υφασματινο που ακόμα το εχω κ βα΄ζω τα διαφορα πραγματακια του και μεσα ειχε....φορμακια-φανελάκια(για από μέσα), πετσετούλες, κουδουνίστρες, σαλιάρες, καλτάκια, σκουφάκια, γαντάκια κ μια μικρουλα κουβερτουλα λεπτη που στην κυριολεξία την εχω λιωσει!!!

ολα τα ειχε κανει ρολάκια κ χωρεσαν κ ηταν πάρα πολυ όμορφο και θεωρω οτι ηταν απο τα καλυτερα δωρα που μου εφεραν γιατι το εφτιαξε μόνη της!!!!

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Διαφημίσεις

Α, και κάτι άλλο ανακάλυψε ότι στο καινούργιο κατάστημα Λητώ στη Θεσ/νίκη έχει 3 ορόφους με όλα τα απαραίτητα, ισχύει;

Αν δε λυπάσαι τα χρήματα σου και έχεις υπομονή πήγαινε. Εγώ πάντως που πήγα και τα πήρα από εκεί, το σκυλομετάνιωσα. Καλύτερη είναι η ποδηλατούπολη σε αυτά τα είδη. Καλύτερες τιμές, καλύτερη ποιότητα, καλύτερη εξυπηρέτηση και σεβασμό προς το πελάτη.

Αν κοιτάξεις στις καταγγελίες, θα με βρεις να καταγγέλλω το Λητώ… και θα γελάσεις πολύ με όσα θα παρατηρήσεις εκεί μέσα…

Όσον αφορά τα δώρα… εμένα ποιο χρήσιμα μου φάνηκαν όλα αυτά που είπες ποιο πάνω. Εκτός αν η κολλητή σου θέλει να τα πάρει από μόνη της, για να τα διαλέξει εκείνη. Εμένα η κολλητή μου, μου έφερε από ποδιές, πιπίλες και μπιμπερό μέχρι φαρμάκια και κουβερτούλες. Και μου ήταν πραγματικά πάρα πολύ χρήσιμα αυτά…

0sShp3.png

PGnvp2.png

Όλα τα μωρουδίστικα πραγματάκια που μου φέρανε, μου τα ξαναφέρανε και τα ξαναφέρανε και πάει λέγοντας!

Το πιο όμορφο δώρο ήταν μια μεγάλη κορνίζα σαν κάδρο που είχε δυο θέσεις δίπλα-δίπλα η μία ήταν για φωτογραφία του μωρού και η άλλη είχε ειδικό καλούπι και πηλό για να αποτυπώσεις το πατουσάκι του!!! Το πιο γλυκό στολίδι στο σπίτι που κρατάει και για πάντα ενώ όλα τα άλλα...κάποια στιγμή θα δοθούν σε μωρά φίλων ή στην καλύτερη περίπτωση θα φυλαχτούν σε αποθήκες και πατάρια.

Κάπως σαν την κορνίζα με τη φώτο την 3η στη σειρά στο λινκ που σου παραθέτω. Θα βρεις σε μαγαζιά με μπεμπέ.

http://www.babyprints.co.uk/baby-foot-prints/combination-of-foot-casts-and-hand-casts/

ναι αυτό εννοώ και γω όταν λέω napkins τούρτα, είναι ωραια ιδέα τελικά.... Ο.Κ. φίλη sabrina ευχαριστώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=48733&page=7 αυτή είναι η δική μου

Μια ζακετούλα πολύ πολύ ψιλή για τα βράδυα του καλοκαιριού ή ακόμα κ μια σκηνή μικροσκοπική για μωράκια (είναι σαν σκηνη ενηλίκων του κάμπινγκ αλλά είναι για τη θάλασσα επειδή απαγορεύεται η έκθεση του μωρού στον ήλιο κ το χρησιμοποιείς εκεί. το Ring sling είναι μάρσιπος αγκαλιάς για να έχει το μωρό πάντα μαζί της.

Μπορει σε καποιες να φανω πεζη, μα ενα απο τα καλυτερα δωρα που μου εκαναν ηταν ενας λουτρινος μικυ που στο χερακι του κρατουσε...ενα φακελακι με χρηματα. Ειναι τοσες οι αναγκες ενος νεογεννητου που καλο ειναι να ψωνισει η μαμα αυτο που ακριβως χρειαζεται...αν επιμενεις σε αντικειμενο πολυ χρησιμο ηταν το καθισματακι του φαγητου. Οχι για πολυ μπεμπε αλλα απο 6 μηνων ως τωρα 3 χρονια μετα ακομα καθεται ο γιος μου! Με το καλο το μωρακι!

Διαφημίσεις

η κουμπάρα μου όταν γέννησα πήγε και σήκωσε το φαρμακείο, μου έφερε μια τσάντα με κρέμα συγκάματος, αφρόλουτρα, παιδική κολώνια, λοσιόν, ενυδατική και διάφορα βρεφικά προιόντα για το μωρό και μία πιο μικρή σακουλίτσα με την αγαπημένη μου ενυδατική, purelan κ.α. μου φάνηκαν πολύ χρήσιμα όταν γύρισα στο σπίτι και δεν είχα προνοήσει για τίποτα από όλα αυτά, και ήταν κάτι το διαφορετικό. μαζί με του μωρού πήρε και για μένα κάτι(κοντά στο βασιλικό ποτίστηκα και γω η γλάστρα)

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες σας!!!! περισσότερο κλίνω προς την "τούρτα" γιατί ολα τα άλλα αναγκαία θα της τα δώσει η αδερφή της αλλά και γιατί θα ήθελα να της κάνω κάτι πρωτότυπο!!!! φίλη jesgk φοβερή δουλεία ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!! μου άρεσε και ο τρόπος που τα τύλιξες όλα τα μικροαντικείμενα του μωρού, πολύ όμορφα!!! φίλη evita79 ωραία η ιδέα σου και καθόλου ρηχή ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή...δεν ξέρω τις έχω υπόψην μου και μέχρι τον Μάιο βλέπουμε... αλλά εσείς μη χαλαρώνετε θέλω και άλλες καταπληκτικές δημιουργίες!!!!

Εγώ θα συμβούλευα μη ξεχάσεις την κολλητή σου....

Όταν γέννησα, η κολλητή μου ήταν η μοναδική από όλους τους επισκέπτες, που μου έφερε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, για μένα, εκτός το δώρο του μωρού (μου είχε πάρει δώρο ο σύζυγος, ο μπαμπάς μου και τα πεθερικά μου...).Μου το έφερε στην κλινική εννοείται και μου τα φόρεσε η ίδια, έτσι όπως ήμουν με τα χάλια ρούχα του τοκετού, με αγκάλιασε και ήταν μια γλυκιά στιγμή.Με συγκίνησε, γιατί με σκέφτηκε, γιατί όποτε φοράω τα σκουλαρίκια, πάντα θυμάμαι εκείνη τη μέρα. Οπότε μην την ξεχνάς την ίδια, θα το εκτιμήσει, γιατί στην κλινική κανείς επισκέπτης δε ρωτάει συνήθως για τη μάνα, πώς είναι, ειδικά αν τη βλέπουν όρθια από το πρώτο δίωρο όπως εμένα, και όλοι νοιάζονται για το μωρό-και λογικό αυτό, αλλά και η μαμά είναι εκεί!

Έχεις δίκιο babystar!!! Απολύτως!!! Εγώ πήρα στις αδερφές μου που ήταν παράλληλα και οι δυο έγκυες ένα κρεμαστό για κολιέ, ένα ροζ κι ένα σιελ παπουτσάκι αντίστοιχα!!

Τον πρώτο καιρό ίσως να χρειάζεται κάποια ρούχα, που δεν θα είναι πλεον έγκυος και θα τα έχει βαρεθεί τα φαρδια...

Επίσης ρώτα αν έχει φωτογραφική για να την έχει μαζί της από την 1η στιγμή, πλεον δεν είναι ακριβές... και πολλοί παλεύουν με το κινητο αλλά δεν είναι το ίδιο...

Ηταν απο τα καλυτερα δωρα που ελαβα.Η κουμπαρα μου πηγε στο φαρμακεια και μου πηρε ολακληρη τη σειρα της mustella, καλλυντικα που ειναι τα καλυτερα (αφρολουτρο, κρεμα συγκαματος, αντιηλιακη προσωπου, ενυδατικη σωματος, κρεμα για εχτρα συγκαμα, θερομετρο, οτρισαλιν συσκευη για μυξουλες, φυσιολοξικο ορο)

Διαφημίσεις

Όλες οι ιδέες σας είναι πολύ ωραίες! Κρίμα που δεν είναι η κολλητή μου εγκυος να της πάρω την "τούρτα"! Πάντως ένα δώρο που μου έφεραν και το θεώρησα πολύ χρήσιμο (και ήταν και το μοναδικό ανάλογο) ήταν ένα σετ φαγητού για το μωρό (πιατάκια, ποτήρι, μαχαιροπήρουνα - όχι πλαστικά) το οποίο ναι μεν μου χρειάστηκε κατά τον 5ο μήνα αλλά ήταν πολύ ωραίο και χρήσιμο!

Οταν γέννησα, τα πεθερικά μου έφεραν για τα μωρά από μία γλάστρα με ελιά...Μεγαλώνουν μαζί με τα παιδιά μου και πραγματικά τρελαίνομαι όταν τις βλέπω.

Επίσης συμφωνώ και εγώ με τα κορίτσια ότι καλό είναι να πάρεις ένα δώρο και για τη φιλενάδα σου! Μου είχαν φέρει και σε εμένα και μου άρεσε πάαααρα πολύ! Στο κάτω κάτω κάτι κάνουμε και εμείς για να φέρουμε στον κόσμο αυτά τα μικρά θαύματα! :-)

Αφού το πρόσωπο είναι τόσο κοντινό πάρε στο μωράκι κάτι που θα μείνει για μια ζωή όπως ένα φυλαχτό,μια ταυτότητα με το όνομα του,έναν καλό σταυρό..κάτι τέτοιο!Στην μαμά που σίγουρα γνωρίζεις τα γούστα της πάρε της κάτι που ξέρεις πως θα της αρέσει;)

TUe8p2.pngGcCpp2.png

κορίτσια χρειάζομαι τις ιδέες σας σαν μικρομανάδες που είστε....λοιπόν η κολλητή μου θα γεννήσει το Μάιο και δεν ξέρω τί δώρο να της πάρω. Τα αναγκαία: αποστειρωτής, ρελάξ, καρότσάκι κτλ θα τα πάρει από την αδερφή της, καλά για το κρεβατάκι δεν το συζητώ, θα το αγοράσουν οι γιαγιάδες και γω δεν θέλω να καταλήξω στα γνωστά φορμάκια που θα μαζέψει ένα σωρό και δεν ξέρω αν θα τα χρησιμοποιήσει και όλα. Τί να της πάρω; Σκέφτηκα φυλαχτό χρυσό ή την "τούρτα" με πάνες που συνήθως πάιρνουν στο napkins party, αλλά θέλω και άλλες ιδέες. Επίσης με ρώτησε τί θα χρειαστεί (εκτός από αυτά που σας ανέφερα παραπάνω) και της είπα: 2-5 φορμούλες, σαλιάρες, ζιπουνάκια, πάνες (όχι pampers αλλά και αυτές θα χρειαστούν), μπιμπερό, πιπίλες, γαντάκια, σκουφάκι, καλτσούλες, μπανιέρα, πετσετούλες, σαμπουάν, θερμόμετρο για το νερό, αφρόλουτρο, τί άλλο, τί άλλο.... Α, και κάτι άλλο ανακάλυψε ότι στο καινούργιο κατάστημα Λητώ στη Θεσ/νίκη έχει 3 ορόφους με όλα τα απαραίτητα, ισχύει;

θα σου πρότεινα το μπανάκι της http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43970&selcat=bgpty.

είναι για νεογέννητο μέχρι....

εχει "δίχτυ" που ξαπλώνεις επάνω το μωρο που όταν μεγαλώσει και αρχίσει να κάθεται το βγάζει. εχει "σκαλάκι" για να κάτσει και οταν σταθεί μπορεί να το πλαίνει όρθιο.

εγω το χρησιμοποιώ ακόμη. της αρέσει και παίζει μεσα σε αυτό. το ειχα βολευτεί πολύ ειδικά όταν ηταν βρεφος που την έπλαινα μόνη μου.

αλλιώς... ενα κόσμημα. ενα ματάκι, ενα βραχιόλι (αν είανι κορίτσι), μία ταυτότητα...

age.png

μπράβο ρε κορίτσια, μπράβο τί να πω, είστε καταπληκτικές!!! τέλειες ιδέες έχω πάθει πλάκα. Ναι φίλη ismeni το μπανάκι είναι κάτι ξεχωριστό, πρωτότυπο και χρήσιμο. Θα ρωτήσω της φίλης μου και αν δεν θα πάρει από την αδερφή της κάτι παραπλησιο τότε θα της το δωρίσω εγώ!!! Και φυσικά δεν θα ξεχάσω την ίδια, μου είχαν φέρει και μένα δώρο όταν γέννησα και είχα υποσχεθεί ότι θα το καθιέρωνα και γω σαν ιδέα, καλά λέει η mariaeva κάτι κάνουμε και μεις... μα κορίτσια γι' αυτό σας ζήτησα να μου πείτε πρωτότυπες ιδέες γιατί και γω σκεφτόμουν το φυλαχτό αλλά φοβάμαι ότι θα της πάνε τέτοια δώρα οι θείες, οι γιαγιάδες κτλ. Σκεφτόμουν κάτι που θα την κάνει να μην ξεχάσει την χειρονομία μου.... Όσο για την γλάστρα με την ελιά ήταν, νομίζω, τέλεια ιδέα και μάλιστα τις λατρεύει τις ελιές αλλά δεν θυμάμαι αν έχει. Πωπωπω κορίτσια είσαστε καταπληκτικές, προσκυνώ την προθυμότητά σας και την φαντασία σας!!! και σας ΧΙΛΙΟΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩ. Βέβαια μέχρι το Μάιο θα σκεφτώ τί θα διαλέξω από όλες αυτές τις υπέροχες ιδέες!!! Πειριμένω κι άλλεεεεεες

και φυσικά σας ξαναευχαριστώ όλες σας!!!!

και λέω τί ξέχασα, ismeni μήπως ξέρεις σε ποια καταστήματα το πουλάνε το μπανάκι; μην μου πεις κανένα πολυκατάστημα στην Αθήνα γιατί μένω Γρεβενά και δεν θα τα καταφέρω να ταξιδέψω ως την πρωτεύουσα....ξέρεςι κανένα κατάστημα Θεσ/νίκη; ά, και από τιμούλες αν γνωρίζεις κάτι....θα σου ήμουν ευγνώμων να μου πεις για να ξέρω πάνω κάτω τί θα διαθέσω. Αυτά, σόρρυ για την πολυλογία, σ΄ευχαριστώ εκ των πρωτέρων, καληνύχτα.

Εμενα η καλυτερη μου φιλη και κολλητη μου γενναει Μαιο και για το μωρο θα παρω μια καλη ενδοεπικοινωνια. Ομως εχω αποφασισει να παρω για την ιδια μια κρεμα ματιων και μια μασκα προσωπου που προτιμα. Συνηθως την λεχωνα την ξεχνανε γιαυτο θα φτιαξω ενα κουτι με δωρα μονο γιαυτην. Εκτος απο τα παραπανω θα βαλω μεσα και ενα υπεροχο ημερολογιο του 2010 που θα σημειωνει τα καθημερινα θαυματακια του μωρου της και θα δω τι αλλο θα σκεφτω. Μακαρι να το ειχαν κανει και σε εμενα δωρο οταν γεννησα.

Εμενα η καλυτερη μου φιλη και κολλητη μου γενναει Μαιο και για το μωρο θα παρω μια καλη ενδοεπικοινωνια. Ομως εχω αποφασισει να παρω για την ιδια μια κρεμα ματιων και μια μασκα προσωπου που προτιμα. Συνηθως την λεχωνα την ξεχνανε γιαυτο θα φτιαξω ενα κουτι με δωρα μονο γιαυτην. Εκτος απο τα παραπανω θα βαλω μεσα και ενα υπεροχο ημερολογιο του 2010 που θα σημειωνει τα καθημερινα θαυματακια του μωρου της και θα δω τι αλλο θα σκεφτω. Μακαρι να το ειχαν κανει και σε εμενα δωρο οταν γεννησα.

καταπληκτικό!!!!! σόρρυ αλλά έχω απορίες: το ημερολόγιο θα ναι ένα απλό καθημερινό, κοινό, σαν αυτά που πουλάνε στα βιβλιοπωλεία ή θα ναι αυτό που αγοράζουμε οι τρελομαμάδες και καταγράφουμε τα πάντα για το μωράκι μας; όταν λες ένα κουτί με δώρα, τί ακριβώς σκέφτηκες ότι θα περιέχει το κουτί; το κοστολόγησες καθόλου; Φίλη μου θα σε παρακαλούσα αν σκεφτείς και κάτι άλλο πές το μας γιατί ολες θα θέλαμε να κάνουμε δώρα που θα "γοητέψουν" και προσωπικά σου το ζητώ γιατί έχω στερέψει από ιδέες. Thanks!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...