Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ....


Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα.Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι απο χθες το πρωι ειμαι εξαλλη.Ειμαι και'γω μητερα ενος βρεφους εξι μηνων και εχω χωρισει με τον πατερα της μικρης μου απο τον τριτο μηνα της εγκυμοσυνης μου.Δεν εδωσε σημεια ζωης απο τοτε και δεν ενδιαφερθηκε ποτε για την εγκυμοσυνη μου,ουτε για το αν γεννησα κ.τ.λ.Ακομα και οταν εγω του τηλεφωνησα και του εστειλα καποια μηνυματα για να επικοινωνησει μαζι μου δεν το εκανε.Εμαθα λοιπον χθες πως σε συναντηση του με καποια κοινη μας γνωστη,η ποια σημειωτεον,δεν γνωριζε την εγκυμοσυνη μου,οταν τον ρωτησε πως ειμαι της απαντησε πως ημουν εγκυος και εριξα το παιδι επειδη ειχαμε χωρισει.Δεν ξερω τι πιστευετε εσεις αλλα εγω θυμωσα παρα πολυ. Και αυτο αφενος επειδη εκτειθεται με την δηλωση του αυτη,αφετερου επειδη θελει να εκθεσει εμενα,πως ταχα ενω ειχαμε μια σχεση εγω τα τιναξα ολα στον αερα και σκοτωσα και το παιδι.Επιπλεον επειδη πια ξερω ποσο ανανδρος ειναι πονηρευτηκα πως πιθανον θελει να φτιαξει και το αλλοθι του στην περιπτωση που εγω διεκδικησω πραγματα απο αυτον.Αυτα εν ολοιγις με κανουν να μην μετανοιωνω που τον χωρισα.Ωστοσο εχω γινει εξαλλη και αναρωτιεμαι αν θα πρεπει τελικα να κινηθω νομικα,οχι για να διεκδικησω αλλα για να του απαγορευσω να με διαβαλλει,να μιλαει για μενα και το παιδι μου πλεον.Δεν ηθελα τιποτα απο αυτον και ουτε θελω.Το μονο που θελω ειναι να μην ασχολειται μαζι μου κατα οποιονδηποτε τροπο.Εσεις τι κρινετε απο αυτην την σταση του?Τι πιστευετε πως πρεπει να κανω?Ν'αδιαφορησω ή να του κοινοποιησω ενα ωραιοτατο εξωδικο προειδοποιητικα για να μην το ξανακανει?Περιμενω με αγωνια τις αποψεις σας και τις μαρτηριες σας εαν εχετε αναλογες εμπειριες.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Η αποψή μου είναι οτι με ανθρώπους που συκοφαντούν χωρίς λόγο δεν πρέπει να ασχολείσαι. Αν το ήθελε το παιδί τουλάχιστον θα έκανε κάποια κίνηση για να τα ξαναβρείτε η να συνεσφέρει έστω για το παιδί του και να σε βοηθήσει. Απο οτι κατάλαβα δεν θέλει τις ευθήνες αυτές και είναι αδιάφορος. Ποιο πολύ θα κουραστείς ψυχολογικά να τον κυνηγάς και θα χαλάσεις τα λεφτά σου σε δικηγόρους παρά το οτι θα βγάλεις άκρη.

Κοίτα να ευχαριστηθείς το παιδάκι σου παρά να ασχολείσαι με τέτοιους είδους άντρα που δεν μπορεί να αναλάβει την ευθήνη του.

Αυτή είναι η αποψή μου και εύχομαι να βοήθησα κάπως.

Link to comment
Share on other sites

μπουμ μπουμ καταρχην να χαίρεσαι το παιδακι σου.

εγω θα σου πω καθαρα την προσωπικη μου αποψη.

οι ανθρωποι που ξερουν οτι μια γυναικα κυοφορει το παιδι τους και δεν δινουν σημασια.... οι ανθρωποι που δεν ενδιαφερονται πρωτα απ'ολα για το παιδι τους και μετα για τη γυναικα που είχαν διπλα τους.... αυτοι οι ανθρωποι που δεν λαχταρουν να σφιξουν στην αγγαλια τους αυτα τα πλασματακια, να τα μυρισουν, να τα φιλησουν....οι ανθρωποι που λενε και ξελενε... δεν αξιζουν ΜΙΑ και δεν ειναι ανθρωποι. ειναι τερατα.

δεν αξιζει ουτε να τους φτυνεις οχι να τους δινεις σημασια.

αυτο απο εμενα.

Link to comment
Share on other sites

Θα συμφωνησω κι εγω κοριτσακι...Μην κανεις απολυτως τιποτα...χαρη θα του κανεις να ασχοληθεις μαζι του.Μη χαλιεσαι μετον καθε ανεγκεφαλο...κοιτα να εισαι ηρεμη και να χαρεις την εγκυμοσυνη σου και ασε τον να λεει οτι θελει.

 

Με το καλο το μωρακι σου!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Διαβάζοντας το δικό σου μήνυμα και μετά των άλλων μελών, μπερδεύτηκα λίγο.....Τελικά, ο πατέρας γνωρίζει ή δεν γνωρίζει ότι εσύ γέννησες αυτό το παιδί?

 

Αν δεν γνωρίζει και τον ενημερώσεις με εξώδικα κλπ,όπως λες, σκέψου ότι υπάρχει η πιθανότητα να διεκδικήσει τα δικαιώματα του στο παιδί και την ανατροφή του.;)

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Link to comment
Share on other sites

Διαβάζοντας το δικό σου μήνυμα και μετά των άλλων μελών, μπερδεύτηκα λίγο.....Τελικά, ο πατέρας γνωρίζει ή δεν γνωρίζει ότι εσύ γέννησες αυτό το παιδί?

 

Αν δεν γνωρίζει και τον ενημερώσεις με εξώδικα κλπ,όπως λες, σκέψου ότι υπάρχει η πιθανότητα να διεκδικήσει τα δικαιώματα του στο παιδί και την ανατροφή του.;)

συμφωνω.αν ημουν στη θεση σου δεν θα ηθελα να εχει καμια σχεση με το παιδι μου(αν τα βγαζεις περα οικονομικα βεβαια)αν δεν τα βγαζεις περα,θα πρεπει να κινηθεις ωστε να αναγνωρισει το παιδι και να δινει διατροφη.για το οτι λεει για σενα βλακειες,δεν θα εκανα κατι..δεν εχει νοημα.

Link to comment
Share on other sites

Είμαι κι εγώ ανύπαντρη μητέρα που χώρισα στην εγκυμοσύνη και έχω χάσει τα ίχνη του "πατέρα" εδώ και 6 μήνες. Γνώμη μου είναι, να ασχοληθείς με τον άνθρωπο μόνον όταν και εαν πρόκειται να αποκομίσεις κάτι για το παιδί σου. Έχεις αρκετό καιρό μπροστά σου να σκεφτείς αν πρέπει να επιδιώξεις την αναγνώριση (πρέπει να κινηθείς μέσα στην πρώτη πενταετία της ζωής του παιδιού). Με λόγια και μικροπρέπειες μην ασχολείσαι. Η τιμωρία του ανθρώπου που δεν θέλει να έχει ένα παιδί είναι ακριβώς ότι εκπληρώνεται η επιθυμία του!!!

ssttaa

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξερω τι γνωριζει.Εγω στην διαρκεια της εγκυμοσυνης του τηλεφωνησα αρκετες φορες παρα το οτι μου ειχε πει να μην τον ενοχλησω.Τοτε θεωρουσα πως ηταν θυμωμενος με την εξελιξη στην σχεση μας.Πρεπει να πω πως εγω τον ειχα χωρισει πριν μαθω για την εγκυμοσυνη.Μετα ειπα δωσε τοπο και μια ευκαιρια στα πραγματα αλλα τιποτα.Ισχυει το"ο λυκος σαν εγερασε και ασπρισαν τα μαλλια του...".Ομως επειδη ελεγε πως ηθελε το παιδι πιστευα,ματαια βεβαια,πως για το παιδι θα καταφερναμε να συνεργαστουμε.Ωστοσο εξαφανιστηκε εντελως,γεννησα, το παιδι ειναι πια εξι μηνων και αυτος οταν εμφανιστηκε γυρισε να πει τα οσα ειπε.Τα πηρα μωρε κοριτσια.Ναι ευτυχως τα καταφερνω οικονομικα,απο αυτον οχι απολαβες και κερδος δεν θα εχω αλλα και προβληματα.Να σκεφτειτε πως οταν εμαθε την εγκυμοσυνη ηθελε να παρει καροτσακι Mc Laren για το παιδι αλλα λεφτα δεν ειχε οποτε ειχε προτεινει να παρουμε δανειο,δηλαδη να παρω δανειο,γιατι αυτος δεν μπορουσε να παρει.Τι να λεω τωρα,δεν υπαρχει πια περιπτωση να τα ξαναβρω μαζι του.Κυριως επειδη δεν τον εμπιστευομαι.

Link to comment
Share on other sites

το θεμα ειναι ΤΙ ΘΕΣ ΕΣΥ

αν εχεις εμπλοκή συναισθηματική δλδ τον αγαπας

τον μισεις

εχεις θυμωσεις

ελπίζεις κλπ

κανε αναλογα με το συναισθημα σου !

το τι λεει ο καθενας στην προκυμενη ο γεννητορας τι περημενες?

να λεει ειμαι αχρηστος την παρατησα?

δεν νομίζω νοημον ενηληκη μητερα να πιστευει οτι θα δηλωνε δημόσια την ανεπαρκεια του καποιος !

ακομα και μεταξυ μας σαν γονεις οτνα αντιλειφθουμε - βαση υποδειξης- οτι κατι κανουμε λαθος , γονεικα , ή πρωτη μας κινησηειναι να αμυνθουμε!

βαση αντιδρασης

....

ε ηρεμησε ασε τα εξωδικα στην παντα και δες τι θες εσυ απο αυτον !

οτνα θα εισαι ξεκαθαρη με τον εαυτο σου ολα τα αλλα θα ...ακολουθησουν !

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.ΜΕ ΕΚΘΕΤΕΙ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΔΙΚΑ.

Link to comment
Share on other sites

Γενικα να προσεχετε και την αναγνωριση...απο μια γνωστη ακουσα...μια κοπελα που θελησε το παιδι της να εχει ονομα(τι γελοιο κι αυτο..λες και τ ονομα της μαμας δεν ειναι ονομα....)..τελικα αυτος εκει που δεν ενδιαφεροταν ( και δεν σαφως δεν ενδιαφερεται )τωρα ζηταει να παιρνει το παιδι σπιτι του (που μενει με τους γονες του..που εχουν κανει στην κοπελα κι εγω δεν ξερω τι) και ζητανε και την επιμελεια ακομα...γιατι και καλα η μανα δεν μπορει να το μεγαλωσει σωστα..ενω αυτοι εχουν περιουσια....Ααα και πριν ακνει την αναγνωριση ο βλακας..ενω ειχε περιουσιακια στοιχεια..πηγε και τα εγραψε ολα στην μανα του να μην μπορουν να ζητησουν για το παιδι!!

Το τι ψεμματα εχουν πει ...δεν λεγονται...και οκ..μεχρι τωρα το πρωτο που εγινε///ειδαν ολα τα στοιχεια και τους την ειπαν ... αλλα η κοπελα μ ολα αυτα τα εξωδικα που της εχουν στειλει...πανε να την γονατισουν οικονομικα.

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει η επικινδυνότητα που αναφέρει και η Αφροδίτη... να κάνεις ένα παιδί να το μεγαλώνεις μόνη σου και να σου ζητάνε και τα ρέστα αμφισβητώντας το πόσο καλή μητέρα είσαι!!!!

Εγώ στη θέση σου δεν θα του έδινα σημασία, όπως δεν σου έδωσε και εκείνος σε όλη τη δύσκολη περίοδο της εγκυμοσύνης και της γέννας που πέρασες. Γιατί να εμπλακείς σε καταστάσεις που θα σε φθείρουν ψυχολογικά και θα σου σπάσουν τα νεύρα? άστον μόνο του να βράζει στο ζουμί του.Μοναδική περίπτωση που θα εμπλεκόμουν είναι να κερδίσω κάτι για το παιδί μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

βρε ΑΦΡΟΔΙΤΗ τι απο μια γνωστη σου ?

εδω να δεις τι τραβανε τα κοριτσια !

ΑΣΤΑ

....

 

τεσπα ..μη δίνεις σημασια και να ΑΛΛΑΞΕΙΣ το κυκλο σου οσο μπορεις ...!

ηρεμησε κι ασε τον να τραγουδα

γιατι εγω ξερω ...ολα εδω πληρόνονται μετον εναν ή τον αλλο τροπο !!!

φιλια !

Link to comment
Share on other sites

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.ΜΕ ΕΚΘΕΤΕΙ,ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΔΙΚΑ.

 

μπου-μπουμ ,δες το αλλιώς.Εκείνος διαδίδει ότι νομίζει πως θα τον κάνει να φανεί λιγότερο δειλός και ανέντιμος απ'όσο είναι.

Απο την άλλη λέει πράγματα για τα οποία εσύ δε χρειάζεται να πείς τίποτα απολύτως για να αποδείξεις το αντίθετο.

Το παιδί υπάρχει κι είναι απο μόνο του η απάντηση.

Κι απο την άλλη μη μπάινεις σε διαδικασία να σε απασχολεί η γνώμη των κοινών γνωστών για το άτομό σου.

Είναι κάτι που δεν έχει νόημα.Επικεντρώσου στο παιδί ,εσένα και τους αγαπημένους σου και άσε τους άλλους εκεί που ανήκουν :D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

να σου ζησει το παιδακι σου

η γνωμη μου ειναι να μιλησεις σε εναν δικηγορο ωστε τυχον να διεκδικησεις κατι οικονομικο για το παιδι σου, νομιζω οτι ειναι το λιγοτερο που μπορει να κανει ο κυριος (λεμε τωρα)

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Link to comment
Share on other sites

μπουμπουμ, δουλεύω σε δικηγορικό γραφείο και έχω δει τρελά πράγματα. Η γνώμη μου είναι ότι αφού τα καταφέρνεις μόνη σου μην προσπαθήσεις να τον ανακατέψεις. Θα σου προκαλέσει πολλά προβλήματα στην προσπάθεια του να σε αποκρούσει. Άσε που στην χειρότερη περίπτωση για να σου σπάσει τα νεύρα θα χρησιμοποιήσει το παιδί και μετά άντε να τα συμμαζέψεις.

Εσύ ξέρεις τι έχεις κάνει και τι προσφέρεις στο παιδί, το τι λέει αυτός από εδώ και από εκεί να μην σε ενδιαφέρει. Όλα κάποτε αποκαλύπτονται και στο τέλος εσύ θα βγεις κερδισμένη.

 

 kh4Ap3.png

Link to comment
Share on other sites

Μην ασχολείσαι μαζί του.Μην του δίνεις αξία.Ξέρεις ποιά είσαι και τι έχεις κάνει.Αν κάποτε θα έπρεπε να λογοδοτήσεις σε κάποιον,αυτός ο κάποιος θα είναι μόνο το παιδί σου.Καλό κουράγιο με τον τύπο

TUe8p2.pngGcCpp2.png
Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ πιστεύω με το εξώδικο δεν θα καταφέρεις τίποτα απολύτως. Εσύ να 'σαι καλά και με το καλό να γεννηθεί το παιδί σου, δεν έχετε να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Αφού μπορείς να το μεγαλώσεις μόνη σου, δες πώς μπορείς αργότερα να κάνεις μια μεγαλύτερη οικογένεια αν βρεις τον κατάλληλο εννοώ. Και αυτό το λέω γιατί προσωπικά πιστεύω οτι είναι καλύτερο να έχεις και εσύ έναν (καλό) σύντροφο, όχι επειδή αναγκαστικά το παιδί θα αισθάνεται μειονεκτικά που δεν θα είναι κοντά ο πατέρας του.

 

Ο βιολογικός πατέρας μου φαίνεται μπελάς... όχι για τα οικονομικά θέματα που αναφέρεις αλλά για το οτι δεν είναι σωστός. Μόνο που δεν είμαι σίγουρη αν το ξέρει οτι δεν έκανες έκτρωση. Αφήνω και μια επιφύλαξη! Αλλά αν το ξέρει πιστεύω αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσει, και θα εμφανιστεί πάλι στη ζωή σου. Εκεί πρέπει να αποφασίσεις τί θα κάνεις... όλα αυτά είναι υποθετικά βέβαια...

g4BDp3.pngyCdLp3.png
Link to comment
Share on other sites

Κατ'αρχην σας ευχαριστω ολες για την ανταποκριση στην εκρηξη μου.Πρεπει να πω πως την τελευταια φορα που μιλησα μαζι του ειχα κανει και την αυχενικη διαφανεια.Και την εκανα την τελευταια μερα πριν κλεισω τον τριτο μηνα.Ποια εκτρωση λοιπον,φανταζετε ο γελοιος? Ναι αρια ειμαι θυμωμενη μαζι του.Ουτε ερωτευμενη,ουτε τιποτα.Πριν καταληξω να τον χωρισω ειχαν προκυψει σοβαρα θεματα ηθους ηθικα και αλλα ωστε αποφασισα να φτασω εκει και να επιμεινω στην αποφαση μου ακομα και οταν εμαθα την εγκυμοσυνη.Εγω αποφασισα για μενα πως θελω το παιδι μου και ημουν διατεθειμενη σε σχεση με αυτο να αναλαβω τις ευθυνες μου.Ο πατερας της μικρης θα ηταν μπελας διοτι και μυθομανης αποδειχθηκε και κομπλεξ καθε τυπου ειχε και σχεδον ολα τα θεματα ανοιχτα στην ζωη του.Και τελικα πολλα αλυτα ζητημα στην προσωπικοτητα του που μπλοκαραν καθε τυπου σχεση που ειχε.Και για να μην μιλησω για αλλες μιλαω για την δικη μας.Ξερω πως μονο προβληματα θα ειχα εξαιτιας του και απο εκεινον.Και κυριως δεν θα ειχε να δωσει και τιποτα στην μικρη.Οσο για το οικονομικο...τους προικοθυρες του ψιλικατζηδες τους ξερετε?Τετοιος ηταν.Ψιλικστζης σε ολα του.Μονο στα παραμυθια και στα μεγαλα λογια τελικα ηταν καλος.

Link to comment
Share on other sites

Το ατομο ειναι φευγα ... μα τελειως φευγα.

Σταυροκοπησου που ξεφυγες και χαμογελα στο μωρο σου και στο αυριο :D:D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Link to comment
Share on other sites

Καλά έχεις γλυτώσει από τα χειρότερα.

Μην χαλιέσαι καθόλου απ΄αυτά που διδίδει. Γράψε τον στα παλιά σου τα παπούτσια. Σου μιλάω εκ πείρας. Εγώ βέβαια, γινόμουν και καμιά φορά γίνομαι ακόμη, σαν μεγάλος βλάκας, εκτός εαυτού εδώ και 3 1/2 χρόνια που έχω χωρίσει μ΄ότι "έφτανε" στο αυτί μου απ΄αυτά που διέδιδε για μένα και για την κόρη μας. Ούτε εξώδικο, ούτε τίποτα καμία σημασία δεν του αξίζει.

Υπομονή και να χαίρεσαι το παιδάκι σου.

Link to comment
Share on other sites

μπου μπουμ καλα κανεις και είσαι θυμωμενη

αυτο ειναι και το φυσιολογικό

πρεπει να περασουμε απο αυτο το σταδιο να εκτωνοθουμε για ερθει και η ηρεμία !

 

εγω ΓΙΑ ΜΕΝΑ μιλάω η αναγνωριση με κίνητρο το οικονομικό στοιχειο (δλδ η λογική να συμβαλει να πληρωσει κλπ ) ειναι λαθος

σαφως και δνε εχω λεφτα

αλλα τουλαχιστον μεγαλώνω το παιδι μου με ηρεμία!

και στην τελική εξωδικα δικαστηρια κλπ δνε θα προσφερουν τιποτα

απλα πανω στα νευρα μας ...λογίκο ειναι να θελουμε να ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ!

τωρα ...απο ψιλικταζί τι περημενεις ? οι ψιλικατζίδες ειναι σουπερ και φοβεροί επιχειρηματίες (μη παρεξηγηθω)αλλα ειναι για τις γειτωνίες και για κανενα πακετο τσιγαρα ...

οι τσιπιδες δεν μπορούν αν αναγκαστουν απο κανενα δικαστηριο να δωσουν λεφτα οταν αποδείξουν ΟΤΙ ΔΝΕ ΕΧΟΥΝ

κι εσυ ποσους ξερεις να δηλώνουν 100% τα εισοδήματα τους ?

ολα θα πανε καλα...

να εισαι βεβαιη ! φιλια

Link to comment
Share on other sites

Δίκιο έχεις Αρια.

Η ηρεμία μας δεν ξεπληρώνεται με τίποτα και τα παιδιά μας την χρειάζονται.

Πάντως εγώ είχα πει στο δικηγόρο μου αν υπάρχει τρόπος να μην τον ξαναδω μπροστά μου τον πρώην εννοώ, και δεν θέλω ούτε ένα ευρώ απ΄αυτόν αρκεί να μην μας ξαναενοχλήσει. Φυσικά μου εξήγησε ότι αυτό δεν γίνεται, γιατί άλλο είναι να βλέπει το παιδί του και άλλο να συνεισφέρει οικονομικά γι΄αυτό και δεν συμψηφίζονται.

Link to comment
Share on other sites

Αρια συμφωνουμε.Ποτε δεν μετρησα τις σχεσεις μου με βαση το οικονομικο και δεν θα το εκανα ουτε τωρα.Η παρουσια του στην ζωη του παιδιου θα ηταν για λογους ηθικους, συναισθηματικους ,για λογους ισορροπιας στην ζωη της μικρης.Ωστοσο τον αμφισβητω,ειμαι σιγουρη πια πως και σε αυτο ανεπαρκης θα ηταν αν ασχολιοταν.Ουτε εγω ειμαι πλουσια,απλα τα καταφερνω ωστε να μην χρειαζεται να κανω "εκπτωσεις" ας το πω ετσι σε οσα θα επρεπε να υπομεινω απο τον πατερα της.Εσυ τον λες γεννητορα και ειναι πιο δοκιμο.Πιο ακριβες.Αλλωστε ημουν και ειμαι της αποψης πως αυτα που χρειαζονται τα παιδια για να σταθουν σωστα στην ζωη τους ειναι συγκεκριμενα πραγματα και λιγα απο αυτα μπορουν να αποκτηθουν με λεφτα.Τα λεφτα απλα κανουν την ζωη μας πιο ευκολη,οχι καλυτερη.Και αυτα αφορουν εμας.Οχι τα παιδια.Ξερει η μπεμπα τα λεφτα?Οχι ακομα,τουλαχιστον!Ποτε αποφασισατε να τα ξαναπουμε?Ανυπομονω για την επομενη συναντηση.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...