Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

οταν καναμε την Β'επιπεδου, το πρωτο πραγμα που πηραμε ηταν μια κορδελα για τα μαλλια με καραμελιτσες επανω και αμεσως μετα πηγαμε στα lapen και της πηραμε

μια υπεροχη ζακετουλα kenzo με κεντημενα λουλουδακια που την διαλαξα εγω και ενα λευκο υπεροχο λινο φορεμα lapen που το διαλεξε ο μπαμπας.

668bab1939.png

Με το που ανακοινώσαμε την εγκυμοσύνη, τα πρώτα δώρα της μπουμπούς ήταν ένα πακετακι πάνες και 2 πιπίλες ροζ από το θείο της...με αυτό μας έδειχνε την προτίμησή του στο να είναι κορίτσι...ε...και είναι κορίτσι!

7rL3p3.png

στην πρωτη προ 13 ετων ειχα παρει ενα λουτρινο κ το οποιο το ελιωσε στην δευτερη ηρα αυτα τα μποτακια τα οποια ειναι εκπληκτικα http://www.bobuxusa.com/baby_shoes/furboots_slinkskins/Pink-Pull-Apart-Boot

Διαφημίσεις

Ένα σκουφί βαμβακερό, από αυτά του ύπνου, πολύ πολύ γλυκό, το οποίο όταν γεννήθηκε το καμάρι μου ξέχασα εντελώς την ύπαρξή του και όταν το τελικά το ανακάλυψα δεν του χώραγε!!!...

Στην πρώτη εξέταση που ο γιατρός μας είπε οτι "μάλλον " κοριτσάκι εχετε της πήρα μια υπέροχη ροζ κουδουνίστρα απο τα elc με αρκουδάκια την κρατάω ενθυμιο να της την δώσω όταν μεγαλώσει.

στον 6ο πρεπει να ημουν ,ειχαμε παει να παρω εσωρουχα εγκυμοσυνης και του πηραμε τα πρωτα εσωρουχακια του αμανικα και κοντομανικα απο mothercare!δεν κρατηθηκα!τα ειχε και σε προσφορα βλεπετε!

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Ημουν παρα πολυ φοβιτσιαρα και στις 35 εβδομαδες πηγα και αγορασα απο τα μαδερκερ 2 σκουφακια, 1 τριαδα φορμακια και 1 εφταδα φανελακια για να εχω για να βγουμε απο το μαιευτηριο και μετα στο σπιτι. Μετα πηρα παμπερς (1 μικρη συσκευασια, που να ηξερα η δολια μανα οτι θελει ντουζινες), μωρομαντηλα και καλτσες. Μετα πηγαμε στα τζαμπο στις 36,5 εβδομαδες και πηραμε απ' ολα, αποστειρωτη, αλλαξιερα, 2 μπιμπερο και αλλα.

βεβαια ειχε αγορασει η πεθερα μου πολλα ρουχαλακια, φορμακια, σαλιαρες, μαξιλαρι, κουβερτα τυπου ισπανικη (το μωρο ηταν να γεννηθει Μαιο) απο οταν ημουν 4 μηνων.

πρώτο από όλα θυμάμαι της πήρα 2 φορμάκια..πακέτο των δύο..ένα μωβ απαλούλι..και ένα ροζ!!!!τα λάτρεψα με το που τα είδα..και ήμουν θυμάμαι πολύ συγκινημένη...μετά της πήρα μια σαλιάρα...και μετά επακολούθησαν .....σωρό!!ακόμα και τώρα που είναι 13 μηνών και κάτι...όλο και κάτι της παίρνω!!ποτέ δεν έρχομαι με άδεια χέρια!!θα την κακομάθω την μικρούλα μου!την αγάπώ!

εγω της πηρα το πρωτο της κουκλακι που θα της κανει παρεα μεσα στην κουνιτσα της..το οποιο ειναι ενα μικρο και πολυ μαλακο ελαφαντακι...που τραβας ενα κορδονακι και εχει μελωδια..:lol:...!!!

και το δευτερο που της πηρα ειναι το ρουχαλακι που θα την βγαλω απο το μαιευτηριο!!!..

Το πρωτο που του πηρα ηταν ενα σετ χτενακι και βουρτσακι......... και ο γιος μου γενηθηκε :arrow: Yul Brynner :lol::lol::lol::lol: ακομα γελαμε με το μπαμπα του για την αστοχη πρωτη αγορα. Τελικα μαλλι αποκτησαμε μετα τον χρονο ;)

Διαφημίσεις

οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος πηγα και πηρα εσωρουχακια σε γαλαζιο χρωμα γιατι ειχα ενστικτο οτι ειναι αγορι!τρομαρα μου!!!!ευτυχως της μικρης της παει το γαλαζιο!!!!:lol:

• 4 months later...
Εγώ πήρα ύφασμα και κλωστές και κέντησα μια κουβερτούλα για το καρότσι!!!

εγω ειχα παρει απο τον ζαρα κατι πανακια για τα σαλακια με δαντελιτσα πολυ ομορφα κ τα εδωσα στην πεθερα μου να κεντησει τα αρχικα του μικρου ΒΚ χαρα που εκαναν οι παππουδογιαγιαδες!!!!!!;) κ μετα πηρα ενα φιρματο κ αλητικο σετακι απο το Αττικα τελος Αυγουστου ηταν κ ειχαν μεγαλες εκπτωσεις κ ζηταγα νο 6-9 κ με κοιτουσαν καπως οι πωλητριες:rolleyes: ποσο μηνων ειναι το μωρακι με ρωτουσαν. γιατι δεν θα προλαβει να το βαλει ελεγαν ε ντρεπομουν να πω οτι ειναι αγγενητο:oops: θα με περναγανε για ψωναρα:mrgreen: 4μηνων εγκυος ημουν κ δεν φαινομουν. το βαλαμε το πρωτο του καλοκαιρι κ το ευχαριστηθηκαμε!

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

Μολις ειχαμε κανει την β επιπεδου και μαθαμε οτι εχουμε κοριτσακι,πηραμε ενα παιχνιδακι για το μπανιο την minnie mouse μεσα σε μια βαρκουλα σε χρωμα ροζ και ετσι ανακοινωσαμε και τι μωρακι εχουμε στους παπουδογιαγιαδες....δειχνωντας την!Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα ειναι ενα απο τα πιο αγαπημενα της παιχνιδακια!!!!!

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=1217&ref=bestprice.gr

Όταν έκανα την β επιπέδου κ όλα ήταν καλά, πήγαμε με τον άντρα μου να ψωνίσουμε τα πρώτα πραγματάκια για την μπέμπα. Είμασταν κ οι δυο τελείως άσχετοι από μπεμπεδίστικα κ αφού πελαγώσαμε αγοράσαμε το πιο άσχετο που μπορούσαμε να πάρουμε για νεογέννητο:ένα γυμναστήριο της fisher price!!!!Μετά μπήκα στο forum κ ξαναπήγα με λίστα αυτή τη φορά κ πήραμε αυτά που έπρεπε. Έμαθα επιτέλους τι είναι το σελτεδάκι κ η πάντα:lol::lol:!!

vNojp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...