Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΤΩΣΗ....

Recommended Posts

red είπε:
Εχω παθει σοκ . Μολις γυρισα απο το νοσοκομειο,ο γιος μου επεσε απο την αγκαλια του νονου του που τον πετουσε ψηλα για να παιξει! και εσκασε στο χαλι με το κεφαλι.βγαλαμε ακτινογραφια και μας ειπαν οτι ειναι καλη .Αλλα εγω δε ν μπορω να ηρεμησω.Ο μικρος εχει ενα τεραστιο καρουμπαλο.εχω αναγκη απο συμπαρασταση....

ωχ κοριτσακι μου.....ελπιζω ολα να πανε καλα (που καλα θα πανε ειμαι σιγουρη) και να μην ξανασυμβει τιποτα αλλο.....τις ευχες μας

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

red είπε:
Koριτσια εχετε δικιο και σας ευχαριστω.Περιττο να σας πω οτι η νυχτα δεν περνουσε με τιποτα.Ο μικρος κοιμηθηκε καλα αλλα εγω τον ξυπνουσα συνεχως.Σημερα πηρα την παιδιατρο και της το ειπα κι ευτυχως γιατι μας εστειλε σε ωρυλα .Μας βρηκε ενα μικρο καταγμα στη μυτουλα το οποιο θα δεσει μονο του ,ετσι ειπε χωρις να μεινει σημαδι.Ολα τα αλλα ,αυτακια ,στομα ειναι ο.κ. Μας ειπε οτι ειχε αγιο και οτι θα μπορουσε να εχει παθει μεγαλυτερη ζημια ετσι οπως επεσε γιατι επεσε πολυ αποτομα .Απορω βεβαια πως και στο νοσοκομειο δε μας ειπαν τιποτα.Πρεπει

να ειμαστε πολυ Καχυποπτοι με τα παιδια μας.Ηπλακα ειναι οτι ακουσαμε και παραπονα απο το νονο του γιατι στο νοσοκομειο που ηρθε δεν του δωσαμε σημασια...!!!

ευτυχώς!!!!!

χωρις να θελω να τον δικαιολογήσω τον νονο μαλλον απο τον φοβο του παραπονέθηκε. Σου λεει για να μην μου μιλάνε παει το λιγοτερο θα μου κοωουν τις καλημέρες. Προφανώς νιώθει πολλές ενοχές.

Το ευτυχές είναι που το παιδί είναι καλα.

Τελικά ΠΡΕΠΕΙ να ακουμε το ενστικτο μας!!!!

Περαστικά στο μικρούλι σου. Θα έλεγα να είναι το τελευταίο, αλλά επειδή αποκλείεται εκ των πραγμάτων να είναι η τελευταία του πτώση μιας και το έχουν ανάγει σε επάγγελμα, τα σκατούλια, σου εύχομαι να είναι το τελευταίο που σας στέλνει στο νοσοκομείο.

Πειράζει όμως που εγώ γελάω με το νονό; :lol::lol: Τον φαντάζομαι σανμικρό παιδάκι που εξαιτίας του χτύπησε ένα μωρό, τρέχει κι εκείνος πανικόβλητος και μέσα στις τύψεις στο νοσοκομείο μαζί με τη μαμά και τον μπαμπά, κανείς δεν του μιλάει και οι τύψεις του θεριεύουν (δε με βρίσκεις ποιητικότατη; :P ) κι αρχίζει να φωνάζει "ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ Μ'ΑΓΑΠΑΕΙ" :mrgreen: Πες του ότι την επόμενη φορά που θα χτυπήσει η δική του η μύτη, θα του δώσετε όλη τη σημασία που ζητάει :P

wyaMp2.pngcEVCp2.png

ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ! Με εκανες και γελασα . :P

Χαιρομαι που το παιδι μου ειναι καλα ευδιαθετο και υγιες γιατι αν παθαινε κατι (υστερα και απο αυτα που τραβηξα για να τον αποκτησω) θα

τον ειχα πνιξει.

efitsa είπε:
για το τιναγμα ψηλα εχουν γινει παρα πολλες αναφορες σε ξενα κυριως σαιτ για την επικινδυνοτητα απο την πτωση αλλα και για το ενδεχομενο βλαβης του αυχενα .

μην τα επιτρεπεις αυτα κοκωνα μου...αν σου παθει τιποτα το παιδι τι να την κανεις τη συγνωμη μετα....

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!

ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ - ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

Είναι πολύ εύκολο να πάθει διάσειση (ο εγκέφαλος να χτυπήσει στα οστά του κρανίου) από την απότομη κίνηση. Αρέσει στα παιδιά, αλλά είναι ό,τι χειρότερο!

Μ' αρέσει που χαρακτηρίζουμε και "καυμένο" τον νονό... μα είναι δυνατόν, να του πέσει το παιδί και να τον λυπόμαστε κι όλας? Ναι, εντάξει δεν το έκανε επίτηδες, εγώ πάντως θα τον είχα κάνει τούμπανο!...

Περαστικά στο μπεμπάκι σου!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

red είπε:
ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ! Με εκανες και γελασα . :P

Χαιρομαι που το παιδι μου ειναι καλα ευδιαθετο και υγιες γιατι αν παθαινε κατι (υστερα και απο αυτα που τραβηξα για να τον αποκτησω) θα

τον ειχα πνιξει.

Αυτό να σκέφτεσαι, ότι το παιδάκι σου είναι μια χαρά και ότι απέκτησες άλλη μια ιστορία να του λες όταν γίνει 18 και σας κάνει τη ζωή ποδήλατο για να του αποδείξεις τι πέρασες, η μάνα, για χάρη του κι αυτός τώρα το νου του στις βόλτες και τους καφέδες, τα βρωμόπαιδα :P:lol:

wyaMp2.pngcEVCp2.png

Αλήθεια red ποια ήταν η αντίδραση του νονού οταν του έπεσε , τι έκανε , τι είπε και τώρα τι στάση κρατάει

ΥΓ: Να σου ζησει το μωράκι όλα καλα θα πανε, θα πέσου ουουου πόσες φορές. Και εγώ λεώ στον άντρα μου να σταματήσει να το κα΄νει αυτό το πράγμα

red, αυτο να ειναι το πρωτο και τελευταιο σας χτυπημα! να ειναι καλα και γερος ο μικρουλης σου και απορω πως κρατηθηκες και δεν πλακωσες στο ξυλο τον νουνο...!

Κορίτσια ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας. Ο μικρούλης ειναι καλά ,έχει μόνο σημάδια.Βέβαια καθε απόγευμα μου κάνει κατι δεκατα τα οποια η παιδίατρος μας ειπε οτι ειναι ασχετα κι εχει και λιγο μπούκωμα οποτε μάλλον είναι κρυωμένος.

Ο νονος δεν έχει πατήσει το πόδι του απο τότε ,ούτε τηλ δεν εχει πάρει με τι μουτρα άλλωστε;Η νονά ήρθε χθες και μου είπε κι αυτή ότι απόρησαν με την ψυχραιμία μου.Τι να πω , το έχω αυτό το προσόν!

Διαφημίσεις

red είπε:
Ο νονος δεν έχει πατήσει το πόδι του απο τότε ,ούτε τηλ δεν εχει πάρει με τι μουτρα άλλωστε;

Τι λες τώρα? Τόσο γαϊδούρι να μην πάρει ούτε τηλέφωνο? Πάνω απ' το τηλέφωνο θα έπρεπε να είναι όλη μέρα, να παίρνει κάθε μια ωρα, να ρωτάει τι κανει το παιδί! Μωρέ μπράβο... Καλά μιλάμε τα 'χω παρει με τον νονό σας! Εγώ που δεν το ξέρω το παιδί και όποτε μπαίνω στο φόρουμ κοιτάω το thread αυτό, να δω ότι όλα είναι καλά...

Περαστικούλια στο ζουζουνάκι σου...

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Απο χτυπηματα στο κεφαλι αλλο τιποτα κι εμεις.Αφου κι εγω την πρωτη φορα ειχα ανοιξει σχετικο topic.Απο οσες φορες εχει χτυπησει η μικρη μου σιγουρα το πιο βαρβατο ηταν παραμονη της βαφτισης της που πηγε ο μπαμπας της να της βαλει παντοφλακια ενω ηταν ορθια και το παιδι γλυστρησε κι επεσε πισω με το κεφαλι κι εκανε αμεσως εμετο,μιλαμε τα χρειαστηκα,τη βουτηξαμε και πηγαμε στο νοσοκομειο,ηρθε και η μανα μου μαζι που ειναι παιδιατρος,εγω να λεω και να ξαναλεω οτι θελω μαγνητικη (το παιδι ηταν μια χαρα εντωμεταξυ μετα τον εμετο) και η μανα μου με τον παιδονευρολογο που το εξετασε να λενε οτι δε χρειαζεται.Θελανε να την κρατησουν επειδη αναφεραμε τον εμετο αλλα απ΄ο,τι μου ειπε ο παιδονευρολογος αυτο ηταν καθαρα για τυπικους λογους κι αν θελαμε μπορουσαμε να υπογραψουμε και να φυγουμε.Εγω ηθελα να μεινουμε βεβαια,αλλα η μανα μου κι οαντρας μου με πρηξανε να υπογραψουμε κι ετσι εγινε.Ευτυχως δεν ειχε παθει (φαινομενικα τουλαχιστον) κατι,το φυλαξε ο Θεος.Τωρα τις προαλλες στην παιδικη χαρα παθαμε κι αλλο χουνερι.Επεσε απο ενα πραγμα σαν τραμπολινο γυρω στους 60 ποντους υψος,με το πισω μερος του κεφαλιου,επειδη την εσπρωξε ενα αγορακι.Το παρηγορο ειναι οτι κατω ειχε ταρταν,ξερετε,αυτο το υλικο που εχουν πολλες παιδικες χαρες και απορροφα τους κραδασμους,αλλα εγω και παλι ηθελα να παμε νοσοκομειο με αποτελεσμα να τσακωθω με τη μανα μου που ελεγε οχι και να γινουμε μπιλιες.Εγω παντως την ξυπνουσα συνεχεια και εκανα το σταυρο μου να ειναι ολα καλα,γιατι το κεφαλι παιδια το τρεμω,αλλα ξερετε κατι,εχουν φυλακα αγγελο τα παιδακια και μακαρι να τα προστατευει ολα παντα.

οταν ακούω την άποψη, παιδί είναι θα πέσει, δεν παθαίνει τίποτα, τρελαίνομαι. Σαν γονείς οφείλουμε να προσέχουμε τα παιδιά μας, τουλάχιστον όσο είναι μικρά. Εγώ ένα δευτερόπεπτο πήγα στην κουζίνα για να βάλω νερό, ο μικρός 9 μηνών τότε, ( τώρα 2 χρονών) ήταν δεμένος στο καθισματάκι φαγητού και τον βρήκα όρθιο και έτοιμο φυσικά για μεγάλη πτώση. Ώσπου να τον πιάσω η καρδιά μου είχε φύγει από τη θέση της. Από τότε κατάλαβα ότι ούτε δευτερόλεπτο μακριά του. Πτώσεις βέβαια μπορεί να γίνουν και μπροστά στα μάτια σου, γι΄αυτό συνεχίζω και υποστηρίζω, μεγάλη προσοχή, έτσι ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες.

joe είπε:
Απο χτυπηματα στο κεφαλι αλλο τιποτα κι εμεις.Αφου κι εγω την πρωτη φορα ειχα ανοιξει σχετικο topic.Απο οσες φορες εχει χτυπησει η μικρη μου σιγουρα το πιο βαρβατο ηταν παραμονη της βαφτισης της που πηγε ο μπαμπας της να της βαλει παντοφλακια ενω ηταν ορθια και το παιδι γλυστρησε κι επεσε πισω με το κεφαλι κι εκανε αμεσως εμετο,μιλαμε τα χρειαστηκα,τη βουτηξαμε και πηγαμε στο νοσοκομειο,ηρθε και η μανα μου μαζι που ειναι παιδιατρος,εγω να λεω και να ξαναλεω οτι θελω μαγνητικη (το παιδι ηταν μια χαρα εντωμεταξυ μετα τον εμετο) και η μανα μου με τον παιδονευρολογο που το εξετασε να λενε οτι δε χρειαζεται.Θελανε να την κρατησουν επειδη αναφεραμε τον εμετο αλλα απ΄ο,τι μου ειπε ο παιδονευρολογος αυτο ηταν καθαρα για τυπικους λογους κι αν θελαμε μπορουσαμε να υπογραψουμε και να φυγουμε.Εγω ηθελα να μεινουμε βεβαια,αλλα η μανα μου κι οαντρας μου με πρηξανε να υπογραψουμε κι ετσι εγινε.Ευτυχως δεν ειχε παθει (φαινομενικα τουλαχιστον) κατι,το φυλαξε ο Θεος.Τωρα τις προαλλες στην παιδικη χαρα παθαμε κι αλλο χουνερι.Επεσε απο ενα πραγμα σαν τραμπολινο γυρω στους 60 ποντους υψος,με το πισω μερος του κεφαλιου,επειδη την εσπρωξε ενα αγορακι.Το παρηγορο ειναι οτι κατω ειχε ταρταν,ξερετε,αυτο το υλικο που εχουν πολλες παιδικες χαρες και απορροφα τους κραδασμους,αλλα εγω και παλι ηθελα να παμε νοσοκομειο με αποτελεσμα να τσακωθω με τη μανα μου που ελεγε οχι και να γινουμε μπιλιες.Εγω παντως την ξυπνουσα συνεχεια και εκανα το σταυρο μου να ειναι ολα καλα,γιατι το κεφαλι παιδια το τρεμω,αλλα ξερετε κατι,εχουν φυλακα αγγελο τα παιδακια και μακαρι να τα προστατευει ολα παντα.

καλά έκανες και την πήγες στο νοσοκομείο, έστω και προληπτικά. Εσύ είσαι υπεύθυνη για το παιδί σου. όσο για το φύλακα άγγελο συμφωνώ μαζί σου...

Ναι βρε κορίτσια δε λέω, παιδάκια είναι, θα πέσουν, θα γλιστρισουν, εντάξει το δέχομαι, αλλά προσέχω όσο μπορώ για να μη συμβεί. Να πέσει όμως από τα χέρια του νονού ενώ το πέταγε ψηλά? αν είναι δυνατον δλδ, δε μπορώ να το χωνεψω!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...