Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ & ΤΕΛΩΝΕΙΟ

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες. Να κανω μια ερωτηση σχετικα με την αγορα προιοντων απο την Αμερικη μεσω INTERNET παντα. Εχετε παραγγειλει ποτε κι αν ναι τι γινεται με το τελωνειο?

Διαφημίσεις

έχω κάνει πάρα πολλές αγορές απο Αμερική. Σε 7-10 μέρες βρίσκονται σπιτι μου.

Όταν η αξία τους είναι κάτω απο 45 ευρώ δεν υπάρχει φόβος τελωνείου.

Αν κάτι κοστίζει περισσότερα απο 45 ευρώ ζητάς απο τον πωλητή να αναγράψει χαμηλότερη τιμή στο δέμα και την ένδειξη gift.

Σίγουρα αυτό είναι κάπως ρίσκο αλλά προσωπικά ποτέ μέχρι τώρα δεν μου έχει κάτσει κάποια στραβή.

Και το κυριότερο, αποφεύγουμε courier και προτιμάμε να μας παραδοθούν τα δέματα με τα ΕΛΤΑ.

Ευχαριστώ το θεό που μου χάρισε δυο υπέροχες κορούλες

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Δηλ ρολο παιζει μονο η τιμη και οχι το μεγεθος αυτου που θα αγορασεις? Πως ζητας απο τον πωλητη να γραψει χαμηλοτερη τιμη και gift στο δεμα?

• 2 months later...

είχα ψωνίσει μη τοξικά βερνικια νυχιών, κατάλληλα για την εγκυμοσύνη, και πάνω στο πακέτο έγραφε gift. Η αξία ήταν πολύ μικρή και το πακετο μικρό, αν σταμάταγε στο τελωνείο το πρόβλημα δεν θα ήταν οι δασμοί, αλλά το γεγονός ότι καθώς επρόκειτω για καλλυντικά θα χρειαζόμουν έγκριση από τον ΕΟΦ. Αν λοιπόν σκοπεύεις να ψωνίσεις καλλυντικά η συμπληρώματα διατροφής που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και σταματήσουν στο τελωνείο θα ζητηθούν πιστοποιήσεις και εγκριση από τον ΕΟΦ.

Διαφημίσεις

• 4 months later...

ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΝΑ ΝΥΦΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1000 ΕΥΡΩ , ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΑΠΟ ΔΑΣ:shock:ΜΟΥΣ???????????ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ??????

rYWUp3.png?PFNMbDcb

• 1 χρόνο μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...