Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΘΗΝΑ Η ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΞΩ

sweetmama

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 7 months later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα

Μήπως ξέρει κανένας μπαμπάς ή μαμά κάποιον καλό παιδίατρο κοντά στις περιοχές Ν. Σμύρνη-Δάφνη – Ν. Κόσμο και να είναι συμβεβλημένος με το δημόσιο ταμείο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και εύχομαι σε όλους και όλες με υγεία και ευτυχία στα μωράκια σας

• 3 months later...

Καλημέρα σε όλους,

σε μια εβδομάδα γίνομαι μανούλα και ψάχνω παδίατρο. Κοίταξα τα άλλα ποστάκια αλλά δεν βρήκα κάποιον στην περιοχή μου. Μένω στην Ιπποκράτους και ψάχνω κάποιον καλό παιδίατρο εδώ στο κέντρο που να μπορώ να φτάσω με τα πόδια. Γνωρίζει καμία/κανένας σας κάποιον που να είναι και συμβεβλημένος με το δημόσιο;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

• 3 months later...
ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ;;;;; ΕΠΕΙΓΟΜΑΙ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

οταν λες αθηνα εννοεις κεντρο η την πολη;εγω παω στον κολωνο στη ριζου,αν θες σου στελνω

Διαφημίσεις

Λίλα γκούσια, νεο ηρακλειο. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ, ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΙΑΤΡΟς!

Καλημέρα!

θα μπορουσες να μου στειλεις ενα πμ με περισσοτερες λεπτομερειες αν εχεις χρονο; ευχαριστώ!

liona στον Γιαμούρη πηγαίνεις? Αν ναι δεν δέχεται πλεον βιβλιάριο δημοσίου γιατί του χρωστάνε απίστευτο ποσο και διέκοψε τη σύμβασή του με το δημόσιο. Βέβαια εγώ δεν τον άλλαξα γιατί είμαι υπερευχαριστημένη

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Ψάχνω και εγω καλό παιδίατρο με σύμβαση με το δημόσιο .

Θα προτιμούσα να είναι Καλλιθέα , Μοσχάτο , Ν.Σμύρνη ή Φάληρο .

Μήπως έχετε κάποιον υπόψη σας ?

JJBjp3.png

• 1 month later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Tελικα καταλαβα οτι δυσκολα βρισκεις παιδιατρο και καλο που να παιρνει δημοσιου για τον απλουστατο λογω οτι δεν τους πληρωνουν παρα μετα απο μηνες και αυτα που δινουν ειναι ψίχουλα!!!

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...