Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τα νευρα μου με το κινητο

βασιλικη ο

Recommended Posts

κοριτσια help.αγορασα ενα κινητο απο μεγαλο καταστημα ηλεκτρικων ειδων.απο τις πρωτες μερες παρουσιασε προβλημα.οποτε μιλουσα εκλεινε και μου ελεγε εκτος δικτυου.το παω στο καταστημα και το στελνουν για σερβις.μετα απο 20 μερες μου το επιστρεφουν χωρις βεβαια το προβλημα να εχει διορθωθει.:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:.και ρωταω εγω τωρα............τι κανω.τι δικαιωματα εχω.τους το παω πισω και ζητω αντικατασταση η τα χρηματα μου πισω.ευχαριστω...............

Διαφημίσεις

το πας πίσω και απαιτείς καινούργιο .

Συνφωνω απολυτα αλλα......Μου ετυχε κι εμενα με το κινητο το οποιο αγορασα απο γνωστο καταστημα,Γ........ος!!!Μου το στελνανε συνεχως για επιδιορθωση,χωρις αποτελεσμα βεβαια και αρνουνταν αλλαγη η επιστροφη χρηματων.

Μεχρι στο τμημα καταναλωτων στραφηκα αλλα η απαντηση τους ηταν...ειναι πολιτικη του συγκεκριμενου καταστηματος...κι ετσι εμεινα με ενα χαλασμενο τηλεφωνο!!!

ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟ!!

θα σαι παντα μεσα στην καρδια μας...

:cry:πηγα χθες το κινητο στο καταστημα.δεν μπορουσαν να κανουν αντικαταση απο μονοι τους.θα πρεπει λεει να το στειλουν στο σερβις και να κρινουν αυτοι τι πρεπει να γινει.αν παρουσιασει 3 φορα το ιδιο προβλημα τοτε το αλλαζουν αυτοματα.τωρα θα πρεπει να περιμενω 15 εργασιμες μερες για να απαντησουν.περιμενω λοιπον και βλεπω.................

Διαφημίσεις

http://www.kepka.org/ θα ρωτουσα εκει τα δικαιωματα μου στην περιπτωση σου γιατι ο καταστηματαρχης σιγα μην στα πει.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...