Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

25 κόλπα για μωρά απαρηγόρητα

Recommended Posts

Το τραγουδακι "ηταν ενας γαιδαρος με μεγαλα αυτια" το ξερετε?Ε,μολις το τραγουδαω κατι παθαινουν!Ηρεμουν και χαμογελουν!Κι ετσι σταματαει η γκρινια εκει!!!

ry6tp3.png

• 9 months later...

Διαφημίσεις

Κοριτσια μην ακούτε αυτές τις αηδίες! Εγω ρωτησα την παιδίατρο μου και δεν ισχύει αυτό. Το παιδί όχι μόνο δεν παθαίνει τίποτα αν κλάψει αλλά επιβάλλεται κιόλας για να ανοίξουν τα πνευμόνια του!

Με το να έχετε όλη μέρα αγκαλιά τα μωρά σας δεν κερδίζεται κάτι, αφήστε που καταλαβαίνει ότι με το κλάμα καταφέρνει αυτό που θέλει (δηλ την αγκαλιά) και το χρησιμοποιεί...και τώρα αλλά και αργότερα!

Το μωρό εκτός από την αγκαλιά υπάρχουν κι αλλοι τρόποι να το ηρεμήσεις.

Όλα αυτά που έχουν αναφερθεί παραπάνω είναι πολύ σωστά!

diafono rizika.

klama prokalei stress

to stress katastrefei akoma kai tous megalous,ti na leme gia ta mora?

to na thelei agkalia to moro einai entelos fusiologiko!!! Kai pros to paron to moro den exei allo tropo na fonaksei th mama. To na to agnoeis otan se fonazei-einai o, ti xeirotero mporeis na kaneis.

line_flow_blue_beg_40_time_1264654800_text_cf20e3e9fcf220eceff520e5dfede1e9.gif

• 7 months later...

έχουν ανάγκη την αγκαλιά μας και μας τη ζητάνε συνεχώς. Πρέπει να αγκαλιάζουμε τα μωρά μας και μέρα νύχτα αν χρειάζεται και όσο χρειαστεί. Ετσι αρχίζουν και ηρεμούν. Τα πέρασα ακριβώς έτσι με τον μικρό μου και ο γιατρός μου είπε ότι ακριβώς σας λέω κι οπως μου τα είπε εγιναν. Από τους 3,5 μήνες και μετά άρχισε να στρώνει και στους 4 ήταν ένα υπέροχο παιδάκι. Και η κούραση είναι δύσκολη αλλά ξεχνιέται, το βασικό είναι τα παιδάκια μας να μεγαλώνουν σωστά. Όσο για το ότι τα κακομαθαίνουμε, δεν παίζει κάτι τέτοιο κορίτσια, δεν πιστεύω ότι συμβαίνει.

όταν ένα μωρό κλαίει είναι ο τρόπς του να δείξει ότι κάτι δεν πάει καλά, η κάθε μαμά οφείλει να βρει με ποιους τρόπους θα το αντιμετωπίσει ώστε το μωρό της να υσηχάσει. εγώ πάντως με αγκαλιά την έβγαλα. να'ναι καλά οι μάρσιποι!!!!

vyLxp3.pngG7Azp3.png

• 11 months later...

Η αγκαλιά είναι πανάκεια...Μέχρι τους 6 μήνες τα μωράκια δεν συνειδητοποιούν ότι αποτελούν ξεχωριστό άτομο από την μαμά τους...Θεωρούν τρόπον τινά ότι είναι ένα με την μαμά τους, οπότε είτε τα πάρετε αγκαλιά είτε τα αφήσετε να κλαίνε το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Θα θεωρούν δεδομένο ότι είναι ένα με εμάς. Οπότε η αγκαλιά δεν πρόκειται να τα κακομάθει...Αφήστε που όταν ξεπεταχτεί και αρχίζει να γυρίζει στο σπίτι θα μας λείψει ΕΜΑΣ να το έχουμε αγκαλιά...

Τώρα...συγκεκριμένα εγώ έχω 2-3 τραγουδάκια που τα άκουγα όσο ήμουν εγκυος και με έκαναν και αισθανόμουν καλά...Και όταν η μικρή δεν ησυχάζει με τίποτα, την παίρνω αγκαλιά και χορεύουμε με τα τραγούδια αυτά...Σπάνια δεν πιάνει το κόλπο...Αλλά το θέμα είναι ότι το χαίρομαι εγώ τόσο όσο κι αυτή...Με κοιτάει γλαρωμένη στο τέλος και λιώνω....

VSslp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ ρε κορίτσια θα συμφωνήσω πως η αγκαλιά τα ηρεμεί κ δεν θα αφηνα ποτέ το μωρό μου να κλαίει. Δεν το αντέχω ουτε σαν σκέψη. Αλλά πρακτικά δώστε μου μια συμβουλή για το παρακάτω: εχω ένα μωράκι 17 ημερών κ ένα παιδάκι 1,5 χρόνων. Οταν κλαίει η μπέμπα κ πρέπει να την πάρω αγκαλιά, ο "μεγάλος" μου απλώνει τα χεράκια να τον πάρω αγκαλιά ή οταν πίνει γάλα η μικρή θέλει κ αυτός. Βοήθεια δεν εχω... Τι να κάνω;;; Εχω σαλταρει.... Νιώθω κουρέλι από την κούραση συν τους κολικους που μας εχουν Λιωσει....

Εγώ ρε κορίτσια θα συμφωνήσω πως η αγκαλιά τα ηρεμεί κ δεν θα αφηνα ποτέ το μωρό μου να κλαίει. Δεν το αντέχω ουτε σαν σκέψη. Αλλά πρακτικά δώστε μου μια συμβουλή για το παρακάτω: εχω ένα μωράκι 17 ημερών κ ένα παιδάκι 1,5 χρόνων. Οταν κλαίει η μπέμπα κ πρέπει να την πάρω αγκαλιά, ο "μεγάλος" μου απλώνει τα χεράκια να τον πάρω αγκαλιά ή οταν πίνει γάλα η μικρή θέλει κ αυτός. Βοήθεια δεν εχω... Τι να κάνω;;; Εχω σαλταρει.... Νιώθω κουρέλι από την κούραση συν τους κολικους που μας εχουν Λιωσει....

Δοκίμασε να τον "ξεγελάσεις" ζητώντας την συνεργασία του όσο θηλάζεις την μικρή ή την έχεις αγκαλιά για να ηρεμήσει. Πες του πόσο σημαντικό είναι να σε βοηθάει, πες του πολλά μπράβο και ζήτα του να τραγουδήσει μαζί σου την ώρα που θηλάζεις την μικρή σου. Επιπλέον επιβράβευσέ τον όσο έχει την συμπεριφορά που θες. Φίλησέ τον και πάρε τον αγκαλιά όταν δεν το απαιτεί και πες του πως χαίρεσαι που είναι ήσυχο παιδάκι....Όσο πιο απλά γίνεται για να το κατανοήσει...

VSslp3.png

Αυτό κάνω αλλά εχω εξαντληθεί. Ταίζω την μικρή κ ταυτόχρονα παίζω, τραγουδάω, χαιδευω τον μεγάλο.... Αχ!! Κουράγιο σε όλες μας. Οπως λέει κ η παιδιατρος μας: ποιος είπε οτι ειναι εύκολο να μεγαλώνεις παιδιά;;;

Αυτό κάνω αλλά εχω εξαντληθεί. Ταίζω την μικρή κ ταυτόχρονα παίζω, τραγουδάω, χαιδευω τον μεγάλο.... Αχ!! Κουράγιο σε όλες μας. Οπως λέει κ η παιδιατρος μας: ποιος είπε οτι ειναι εύκολο να μεγαλώνεις παιδιά;;;

Βασικά εννοούσα να τον παροτρύνεις να συμμετέχει σε αυτό...τραγουδώντας για την μικρή την ώρα που την ταΐζεις...Να νιώσει πόσο σημαντικός είναι και πόσο σημαντική και η βοήθειά του!;)

VSslp3.png

Συμφωνώ με τις προλαλήσασες για τη χρησιμότητα της αγκαλιάς. Επίσης να αλλάξεις παιδιατρο άμεσα.

Κι οταν έχεις χρόνο με το μωράκι σου αγκαλιά δες αυτή τη συνέντευξη.

9XkKp3.png

HArNp3.png

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Κοριτσια καλησπερα. Ειμαι καινουρια στο forum κ θα ηθελα να απαντησω κ εγω . Δε λεω η αγκαλια τα ηρεμει για λιγο ομως. Το ιδιο αντιμετωπιζω κ εγω με την μικρη μου. Αυριο γινρται 3 μηνων κ ολη την ημερα κλαιει κ γκρινιαζει. Την παιρνω αγκσλια την βαζω στο μαρσιπο καθεται λιγο κ παλι τα ιδια. Ειναι φαγωμενη αλλαγμενη κ μετα απο λιγο κλαιει. Ειναι το πρωτο μου κ δε ξερω τι αλλο να κανω. Τραγουδαω,παιζω,την φιλαω αλλα τιποτα. Δε μπορω να βγω μια βολτα γτ φοβαμαι πως θα κλαιει κ με το καροτσι. Υπομονη κσνω αλλα ηλπιζα πως 3 μηνων θα ηρεμουσε.

βολτες βολτες και παλι βολτες!κανει καλο και στο μωρακι και σε σενα!παρε και ενα καφεδακι μαζι κατσε σε ενα παρκακι με περιοδικο να περασει ευχαριστα η ωρα σου.εγω επειδη γεννησα αυγουστο απο την ωρα που επεστρεψα σπιτι δεν ειχα βαλει κ...... μεσα!1 ωρα το πρωι και μια ωρα το απογευματακι ηταν στανταρ και το μωρο μου χουζουρευε;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...